15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valkoisena koristeltu joulukuusi: 50 ideaa tyylikkäisiin joulukuusenkoristeisiin

Joulukuusen koristelu julistaa tulevaa perhejuhlaa. Punaisesta ja kultaisesta joulukuusta syntyy jouluhenki nuorille ja vanhoille ja luodaan kodikas tunnelma. Joulupallot, seppeleet ja joulutähdet saavat joulukuusen loistamaan. Joka tapauksessa tyylikäs joulukoriste on harkittava huolellisesti, koska erityisesti väriyhdistelmä mahdollistaa joulukuusen omaksumisen. Näytämme sinulle ideoita siitä, kuinka voit tehokkaasti lavasttaa valkoisella koristeltu joulukuusi, ja selitämme, kuinka voit yhdistää puristisen värin. Esimerkiksi mustalla saadaan tyylikäs minimalistinen kokonaisuus, yhdessä vaaleanpunaisen kanssa joulukuusta tulee vintage -koru, hopealla – klassinen kauneus ja sininen tuo kesän ripauksen omiin neljään seinään. Anna yhdistelmien inspiroida sinua!

Koristeltu moderni joulukuusen mustavalkoinen

Joulukuusi mustavalkoisesti koristeltu joulukuusen kulta ja mustavalkoinen hopeatähdellä ja lasipalloilla koristavat modernia sisustusideaa

Mustavalkoinen muodostaa houkuttelevan minimalistisen kokonaisuuden. Koska puristinen suuntaus on onnistunut viime vuosina myös koristamaan joulukuusi, yhä useammat ihmiset valitsevat tyylikkään ja jalojen koristusten, jotka eivät ole värejä. Mustanväriset keinotekoiset joulukuuset, jotka muodostavat täydellisen taustan valkoisille ja kultaisille aksentteille, ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja. Jos valitset yksivärisen värimallin, voit luoda houkuttelevan kontrastin valkoisella turkispeitteellä.

Joulukuusen mustavalkoisesti koristeltuja koriste -ideoita vintage -tyyliin kristallipuu koristeilla ja valkoisilla puutaloilla ja LED -kynttilöillä

Vihreitä kuusia voidaan myös koristella modernilla tavalla. Mustalla seppeleellä ja paperista valmistetuilla joulukoristeilla voit lisätä joulukoristeisiin modernin ilmeen. Valkoiset ja hopeiset koriste -elementit voivat löysätä värimaailmaa. Ulkonäön luominen uudelleen: Osta tai tee taloja valkoisesta pahvista, järjestä LED -keijuvalaisimet ja anna vanhoille joulukoristeille tekojalokivillä uusi kiilto!

Joulukuusi mustavalkoisesti koristeltu moderni minimalistinen ulkoasu puisella tähdellä ja valkoisella joulukuusi ja mustilla ja hopeisilla joulukuusi palloilla

Se toimii myös toisinpäin: Jos sinulla on valkoinen keinotekoinen joulukuusi, voit koristaa sen hopealla ja mustalla joulupallolla. Yhdistä kiiltävillä pinnoilla varustetut joulukuusipallot mattapintaisten kanssa luodaksesi tehokkaita kontrasteja. Viimeistele ulkonäkö valkoisella puupallojen seppeleellä ja kahdella mustavalkoisella koristeellisella nauhalla, jotka päällystät joulukuusi.

Mustavalkoisena koristeltu joulukuusi, suuret itse maalatut joulupallot ilman joulutähtiä

Eikö sinulla ole kotona mustavalkoisia joulukoristeita? Ei ongelmaa. Osta valkoisia palloja, joissa on mattapinta, ja piirrä niihin sydämiä, raitoja ja pisteitä mustalla merkillä. Lisäksi voit leikata 8 cm leveitä ja 20 cm pitkiä nauhoja valkoisesta kankaasta. Taita ne sitten pituussuunnassa puoliksi ja ompele päät yhteen. Leikkaa akryylimaalilla pisteitä antrasiitin, vaaleanharmaan ja liuskekiven harmaan päälle. Sido nauhat joulukuuseen.

Valkoisella ja sinisellä koristeltu joulukuusi: Välimeren kosketus

Joulukuusi koristeltu sininen joulukuusi juhla -koriste -ideoita puukoristeilla himmeästä lasista ja syksyn lehdistä

Haaveiletko Välimeren saarista, auringosta, sinisestä merestä ja tietysti kesästä? Tuo eksoottinen tunnelma omiin neljään seinään. Eteläisten maiden innoittamana on valkoinen ja sininen sisustus, joka sopii erityisen harmonisesti modernin maalaistyylisen sisustuksen kanssa. Mutta se myös leikkaa hienon hahmon vintage- ja schabby -tyylikkäissä sisätiloissa. Luota joulukoristeisiin, jotka on valmistettu himmeästä, vaaleasta sävystä himmeästä lasista. Meditarran -tyylisille joulukoristeille on ominaista paitsi värimaailma, myös aiheet. Joulukuvioita ei juurikaan löydy joulukuusta, sen sijaan lyhdyt, kuoret ja meritähti koristavat sitä.

Joulukuusi valkoinen sininen koristeltu pieni tilaa säästävä joulukuusi nurkassa organzan seppeleellä ja joulukuusi palloilla

Tuo ripaus menneitä aikoja kotiisi tai huoneistoosi. Järjestä vanhat kiinalaisesta posliinista valmistetut maljakot ja muut kirpputorin löydöt joulukuusi ympärille. Lisäksi voit koristella joulukuusi vanhoilla viljelijän hopeapalloilla. Jätä käytön jälkiä ja naarmuuntunutta maalia käsittelemättömäksi, koska juuri nämä puutteet tekevät vintage -joulukoristeiden viehätyksestä. Lisäksi voit kietoa valoketjun puun ympärille ja piirtää kauniin, leveän koristeellisen nauhan joulukuusen ympärille. Se heijastaa valosarjan kipinöivää valoa.

Joulukuusi valkoinen sininen koristeltu valoilla ja kauniilla sisustusideoilla kankaalla ja luonnonmateriaaleilla

Toinen muunnelma vintage -sisustuksesta, joka on erityisen suosittu Yhdysvalloissa, ovat kankaasta valmistetut suuret kukat. Ne antavat joulukuuselle viimeisen silauksen ja lisäävät luonnollista kosketusta koristeeseen. Valitse koristeellisia kukkia yhdellä värillä, mikä tahansa valkoinen, ja yhdistä ne vuoden trendiväriin – Pantone sininen. Tällä tavalla annat joulukoristeelle romanttisen ilmeen, joka varmasti kiehtoo vieraasi!

Valkoinen ja kultainen joulukuusi

Joulukuusen koristamat valkokultaiset joulukuusenkoristeet, joissa on suuret kultaiset pallot ja kolme tähteä ja valkoinen jääkarhu - hahmoja ja keinotekoista lunta

Valkoinen ja kultainen joulukuusi on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat kokeilla. Kultapallot näyttävät erityisen lumoavalta joulukuusi. Jos et halua tehdä ilman kiiltoa, mutta haluat silti hienovaraisen vivahteen, voit tavoittaa vanhan kullan joulukoristeet. Myös tyylikäs messinki on onnistuneesti hiipunut sisustussuunnittelijoiden sydämiin viime vuosina. Metalli leikkaa myös juhlahahmon ja sitä voidaan yhdistää monin eri tavoin.

Joulukuusi valkokultaa koristeltu juhlava joulukoriste keiju valot ja kultapallot joulukuusi takan vieressä

Ruusukulta ja valkoinen muodostavat leikkisän väriparin. Höyhenen seppele, keinotekoinen lumi oksissa, kullatut saniaisen lehdet ja tietysti monet erikokoiset joulupallot saavat juhlan joulukuusi loistamaan. Se näyttää erittäin tehokkaalta, kun yhdistät ruusukultaiset joulupallot kulta-, pronssi- ja messinkipalloihin.

Tee klassisia joulukuusikoristeita paperista ja maalaa kullalla

Sen ei aina tarvitse olla joulupalloja: paperista valmistettuja joulukoristeita voidaan käyttää upeiden aksenttien asettamiseen. Voit ladata malleja joulukuuseille, oviseppeleille, eläinhahmoille, reki- ja esitelmäsilueteille, tulostaa ne ja siirtää ne glitterpaperille. Leikkaa sitten uudet joulukoristeet pois, pistä koristeisiin reikiä kompassilla ja vie lanka reiän läpi. Sido sitten molemmat päät ja koristele joulukuusi valmiilla riipuksella.

Joulukuusi, jossa on paperin seppele ja tähti- ja tekoturkismäntymatto

Joulukuusi on yhtä lumoava, kun myös joulupallot ja riipukset peppataan kimalluksella. Kimaltelevat koristeet antavat valonheijastuksia, jotka antavat joulukoristeille juhlallisen ilmeen. Tunnelmallisen joulukoristeen viimeistelee tehokkaasti kristallista valmistettu joulukuusi. Muuten hopeiset riipukset ja lasiset koristeet sopivat myös tähän. Väärä turkispeitto täydentää “Winter Wonderland” -tyylisen sisustuksen.

Valkoisella ja vihreällä koristeltu joulukuusi

Joulukuusi valkoinen vihreä koristeltu moderni joulukoriste ideoita maitovihreä ja lumivalkoinen

Valkoinen ja vihreä näyttävät upealta joulukuusta. Valitsemastasi vihreästä sävystä riippuen joulukuusi voi näyttää modernilta, klassiselta tai yksinkertaiselta. Ensimmäinen idea tulkitsee uudelleen klassisen yhdistelmän. Resedan vihreät, mattapintaiset joulupallot, valkoiset kangaskukat ja kultaiset koristeet tekevät joulukuusta todellisen katseenvangitsijan. Ruudullinen mustavalkoinen kangasseppele, joka on tehokkaasti verhottu kukkien ja pallojen ympärille, näyttää erityisen kauniilta.

punaisia ​​ruusunmarjan ja marjan oksia aksentteina ja lintuhahmoina ja linnutaloina

Talvisatu, jossa on paljon keinotekoista lunta, vintage -vihreitä lasipalloja ja punaisia ​​lintuhahmoja: näin viehättävä joulukuusi näyttää ylhäältä. Sisustus on luonnon innoittama. Kevyt ketju on taitavasti piilotettu puoliläpinäkyvien lasipallojen ja keinolumen taakse, joten kauneimmat koriste-elementit valaistuvat. Tietenkin joululahjat sovitetaan myös joulukuusen värivalikoimaan, joten lopputulos on harmoninen kokonaiskuva.

Joulukuusen koristamat valkoiset vihreät joulukuusi koristeet vihreää ruohoa ja kultaiset joulukuusi pallot ja keinotekoinen lumi ja seppele

Voit säästää aikaa ja vaivaa koristamalla valkoisella seppeleellä. Voit korvata keinotekoisen lumisuihkun kokonaan, erityisesti korkeilla ja kapeilla puilla. Jopa vaaleat koristeet tulevat itsestään valkoisella taustalla, ja vastakkaisissa väreissä olevat joulukoristeet voivat antaa todellisen lausunnon.

Joulukuusen koristeet kuparista ja lumivalkoisesta sekä ruohonvihreästä ja turkoosista

Valkoinen ja vaaleanvihreä on sinänsä klassinen väriyhdistelmä. Tässä tapauksessa uusi värikumppani voi tarjota vaihtelua: ruskea. Ja koska ne sopivat hyvin yhteen, voit jopa maalata vihreät joulupallot ruskeiksi ja koristaa ne kultaisilla strassilla. Jotta resedan vihreät koristeet tulevat omakseen, kuusen oksat ruiskutetaan ensin runsaasti keinotekoisella lumella.

Joulukuusi valkoinen vihreä koristeltu kapea joulukuusi juhlava sisustusideoita

Mitä tulee joulukoristeisiin, kaikki menee. Riippumatta siitä, minkä värimaailman lopulta valitset, valkoinen on aina läsnä. Muilla kuin väreillä on perinteisesti päärooli yhdessä punaisen ja vihreän kanssa, mutta nykyaikaisissa kullan yhdistelmissä se ottaa taakseen. Näytämme sinulle lisää hienoja väriyhdistelmiä kuvagalleriassa. Anna itsellesi inspiraatiota ja luo juhlava ilme uudelleen.

Joulukuusen koristeet valkoisella ja vaaleanpunaisella

Keinotekoisia lumen pastellivärejä ideoita joulukoristeisiin vintage -joulukuusikoristeilla

Leikkisä joulukoriste, jossa on hienostunut pastellinpunainen ja valkoinen joulukuusi

Valkoisella ja vihreällä koristeltu joulukuusi tekee juhla -joulukoristeista itse

Moderni keinotekoinen joulukuusi koristeltu valkoisella ja vaaleanpunaisella

Ideoita pienille keinotekoisille joulukuuseille kotitekoisille origiami -koruille

Täysin valkoinen joulukuusi, jossa on punaisia, oransseja ja vaaleanpunaisia ​​joulukuusi palloja

Joulukoristeita ideoita moderniin tyyliin keinotekoinen joulukuusi, jossa on puoliksi läpinäkyvät oranssit ja vaaleanpunaiset joulupallot

Valkoisella koristeltu joulukuusi: keinotekoinen lumi ja pallot 

Joulukuusi koristeltu valkoisia vaaleanpunaisia ​​ideoita talven ihmemaa koristeluun talossa keinotekoisella lumella joulukuusi

Koristele joulukuusi valkoinen, vaaleanpunainen, kulta

Joulukuusi valkoinen vaaleanpunainen koristeltu keinotekoinen joulukuusi, jossa LED -keiju valot ja vihreät joulupallot aksenttina

Valkoisella ja punaisella koristeltu joulukuusi

Joulukuusi punainen valkoinen sisustettu olohuone, jossa takka kodikkaat talvikoristeideat

Valkoisella ja punaisella koristeltu joulukuusi: tee paperikoristeita

modernit pienet joulukuuset koristavat juhlallisesti enkeleitä ja punaisia ​​joulutähtiä

Koristele joulukuusi valkoisella ja punaisella: koristeelliset nauhat hopeaa ja punaista, kristallipallot ja kimaltelevat koristeet

Joulukuusi koristeltu punainen valkoinen punainen nauha ja valkoiset joulukuusi pallot

Koristele joulukuusi punaisella ja valkoisella: tähti joulukuusi alkuun

valkoinen joulutähti ja joulupukin joulukuusen koristeet

Koristele joulukuusi valkoisella ja hopealla

Joulukuusi valkoinen hopea koristeltu keinotekoinen lumi ja tummansiniset pallot ja lahjat joulukuusi alla

Koristele joulukuusi valkoisella, hopealla ja korosta aksentteja kultaisilla koristeilla

Joulukuusi valkoinen hopea koristeltu lasipallot ja kangas seppele

Koristele joulukuusi valkoisella, sinisellä ja hopealla

Joulukuusi valkoinen hopea koristeltu pieni joulukuusi koristetaan juhlallisesti sinisillä palloilla aksentiksi

Koristele joulukuusi valkoisella ja hopealla

keinotekoinen joulukuusi keijuvalaisimilla Ideoita joulukoristeiden sytyttämiseen takan päällä

Koristele joulukuusi valkoisella ja kullalla: kangaskukkia, vintage -joulupalloja ja paperista valmistettuja lumihiutaleita

Talven ihmemaa koristeluidea paperisilla joulukuusi koristeilla

Joulukuusen koristeet harmaan eri sävyissä

Punainen valkoinen keinotekoinen joulukuusi, joka on koristeltu olohuoneen kulmassa kristalli -joulukuusi -koriste -ideoilla

Vintage -joulupallot ja luonnonmateriaalit korostavat

Joulukuusi koristeltu valkoinen hopea rakentaa vintage joulukuusi palloja ja keinotekoinen lumi koristeena

Tee oma tähti puun oksista 

Joulukuusi valkoinen hopea koristeltu sisustusideoita luonnollisilla materiaaleilla, kuten männynkäpyillä keinotekoinen joulukuusi keijuilla

Koristele joulukuusi “Winter Wonderland” -tyyliin

Valkoisesta hopeasta koristeltu joulukuusi Ideoita joulukoristeisiin olohuoneessa, jossa on joulukuusi ja kultapallot

Koristele joulukuusi kokonaan valkoisella

Klassinen joulukoristeidea, jossa on seppeleitä ja hopeisia joulukuusi palloja ja lumihiutaleita joulukuusi

Valkoisella koristeltu joulukuusi: taitettavat joulutähdet paperista

Joulukuusi koristeltu valkoisella hopealla

Ripottele joulukuusi keinotekoisella lumella ja maalaa se valkoiseksi

Joulukuusi valkoinen hopea koristeltu keinotekoinen lumi seppele

Joulukuusi valkoinen hopea koristeltu valkoinen jousi ja hopeiset joulupallot koristavat

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun