15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talvikoristepuutarha: kauniita sisustusideoita luonnonmateriaaleista talon sisäänkäynteille ja terasseille

Sateenkaarenväriset keijuvalaisimet, kultaisen, vihreän ja punaisen oviseppele, nurmikolla lukuisia hirvieläimiä: iloinen joulukoriste kirkkaissa väreissä luo juhlatunnelman. Viimeistään juhlakauden jälkeen on aika siivota puutarha uudelleen. Ja sitten yhtäkkiä talon sisäänkäynti ja ulkoalue näyttävät jälleen synkiltä, ​​eikä ole silmäänpistäviä katseita. Mutta sen ei tarvitse olla sellaista! Tarjoamme ideoita puutarhan talvikoristeisiin, jotka kestävät pitkään ja saavat sinut hyvälle tuulelle. Luovia järjestelyjä voidaan luoda luonnonmateriaaleista. Tervetuloa vieraasi mielikuvituksellisella ulkokoristeella vintage- tai maalaistyyliin!

Talvikoristepuutarha: Koristele puutarha ja terassi juhlallisesti

Talvikoristelu puutarhan kuusen vihreät marjat järjestävät puupalloja ja kultaisia ​​joulukuusi palloja ja männynkäpyjä puutarhassa

1. Suunnittele talvikoristelu ulkona

Ensivaikutelma on tärkeä. Luo tyylikäs, puristinen talvikoriste puutarhassa ja terassilla. Ensinnäkin näytämme sinulle ideoita ulkoalueen kaunistamiseksi hienoilla yksityiskohdilla. Hyvä suunnittelu on erittäin tärkeää harmonisen kokonaiskuvan luomiseksi. Valitse puutarhassa kolme tai enintään neljä aluetta, joihin haluat asettaa aksentteja. Nyrkkisääntö on tässä: vähemmän on enemmän. Älä siis liioittele sitä koristeella ja koristele ulkoaluetta säästeliäästi ja hillittömästi. Kauniisti sisustettu lyhty puutarhapöydällä luo erityisen tunnelman. Tyhjät kukkaruukut, amforat ja kivijalat tarjoavat täydellisen tilaisuuden näyttää järjestelyjä tehokkaasti luonnonmateriaaleista. Mutta myös toiminnallisia puutarhaelementtejä, kuten postilaatikkoa tai ulkoportaita, voidaan täydentää ruusunmarjoilla ja kuusenvihreällä.

Kuvassa yllä: Talvijärjestely kuusen ja männyn oksilla, männynkäpyillä ja marjoilla. Kultaiset joulupallot ja syksyn lehdet lisäävät modernia tunnelmaa muuten perinteiseen kokonaisuuteen. Lisää ideoita talvijärjestelyihin löydät täältä.

Talven ulkokoristelu terassilla koristele kukkalaatikko jousella ja koristele ruusunmarjoilla ja sypressin oksilla

2. Valitse värimalli

Seuraava askel talvikoristeluun on valita värimaailma. Koska väreillä voidaan yhdistää tyylikkäästi puutarhan yksittäiset alueet toisiinsa. Voit valita puristisen kokonaisuuden kerma, beige, valkoinen ja kuusenvihreä tai valita klassikot – vihreä, valkoinen ja punainen. Neutraalin järjestelyn avulla voit tehdä saumattoman siirtymisen syksyn ja talven koristeiden välillä. Kausittainen talvikoriste, jossa on punaisia ​​aksentteja, herättää automaattisesti huomion ja antaa puutarhaan värin. Vahvat värit, kuten punainen, vaikuttavat iloisesti ja luovat jouluisen tunnelman ulkoalueelle.

Kuvassa yllä: Tyhjä kukkalaatikko tulee todellinen katseenvangitsija, jossa on marja- ja sypressioksia. Punainen nauha antaa viimeistelyn ulkoasulle. Tämä talvikoristelu kestää taatusti pitkään myös pakkasessa.

Talvikoristelu koristele puutarhalyhty ruusunmarjalla, jousella ja sammalla

3. Valitse kestävät materiaalit

Talvikoristeiden tekeminen ei ole helppoa. Jotta se kestää koko talven ulkona, sinun on valittava materiaalit huolellisesti. Kuusen oksat ja männynkävyt eivät ole erityisen pitkäikäisiä. Erilaiset marjat, ruusunmarjat, sammal, laakerinlehdet ja misteli voivat myös menestyä pitkään pakkasessa. Jos niiden pinnat on suljettu läpinäkyvällä suoja -aineella, metalli- ja lasilyhdyt sekä puiset tähdet ja lumihiutaleet sopivat myös ulkokäyttöön. Kangasnauhoja, terrakotta-koristepylväitä ja keraamisia hahmoja pidetään yleensä pakkasenkestävinä, ja ne voidaan jättää talvella ulos.

Kuvassa yllä: Koristele lyhty sammalilla, mäntyvihreällä ja silmiinpistävällä nauhalla kangasta ja marjoja. LED -kynttilä levittää pehmeää valoa illalla.

Talvipuutarhan koristelu: Koristele juhlallisesti puutarhapolku, portaat ja puutarhan kulmat

Talvi koristelu puutarha amfora kasvi ruusunmarja koristella

Hyvin harkittu puutarhan sisustus on myös räätälöity puutarhan olosuhteisiin. Korkeat kukkaruukut kivipylväällä tuovat paremmin esiin puutarhapolkuja, portaita ja puutarhan kulmia. Kukkaruukut voidaan koristella halutulla tavalla. Aloittelijat voivat valita klassisen yhdistelmän mäntyvihreää ja ruusunmarjaa. Talvikukat, kuten joulutähti, voivat myös kaunistaa talvikimppua ruukussa ja tehdä kokonaisuudesta todellisen katseenvangitsijan, josta voit nauttia paitsi jouluna, myös koko talven.

Tee talon koristeita talon sisäänkäynnille itse

Kokeneet harrastuspuutarhurit voivat lavasttaa korkeita kukkaruukkuja, joissa on kivestä tai keramiikasta valmistettuja enkelihahmoja. Ja koska minimalistitkin tavoittelevat kultaa jouluna, voit koristella koristeen metallihahmoilla, valoketjulla ja kultaisella koristeellisella nauhalla. Yhdessä männynkäpyjen, ikivihreiden kuusen oksien ja erilaisten kauden hedelmien kanssa syntyy klassinen joulukoriste.

Talvikoristepuutarha puukorissa järjestä männynkäpyjä ja ruusunmarjoja ja puiden oksia

Jos sinulla ei ole korkeita kukkaruukkuja, voit järjestää männynkäpyjä, ruusunmarjoja ja ikivihreitä puun oksia rottinki- tai puukoriin. Luonnonmateriaaleista valmistettu ulkokoriste näyttää erityisen kauniilta, kun asetat sen lumipeitteiselle nurmikolle. Puukori leikkaa hienon hahmon myös puutarhapöydälle. Lumi ja pakkanen eivät voi vahingoittaa materiaaleja, mutta jos puu altistuu talvisäälle pitkään, siitä voi kehittyä vaaleanharmaa patina. Mutta juuri tämä patina antaa puukorille sen vintage -charmin!

Talvikoristeellinen puutarhalyhty jouluksi männynkäpyillä ja enkelifiguurilla sekä marjoilla ja mäntyvihreällä

Lyhdyt ovat todellisia monipuolisia, ja ne voidaan koristaa ihanasti kausiluonteisesti ikivihreillä kasveilla. Kesällä ne on perinteisesti koristeltu kukka -asetelmilla, talvella ne voidaan maustaa esimerkiksi kuusenvihreällä. On hyvä idea sitoa luonnonmateriaaleista valmistettu seppele ja asettaa se puutarhapöydälle. Yhdessä lampun kanssa, jossa on LED -kynttilä tai posliinihahmo, se luo juhlatunnelman terassille tai parvekkeelle. Ja mikä parasta: voit korvata yksittäiset puun oksat tai koriste -elementit uusilla milloin tahansa. Ole aina varovainen äläkä koskaan jätä kynttilöitä palamaan ilman valvontaa. Tulipalon vaara on aina olemassa, etenkin ulkona.

Talvikoristepuutarhan kissapallo tee itse ideoita tammikuun koristeluun luonnonmateriaaleilla

Yhdysvalloissa niitä kutsutaan “kissapalloiksi”. Iloiset joulukoristeet on perinteisesti sidottu mistelistä ja koristeltu punaisella jousella. Suukon tämän värikkään talvikoristelun alla pitäisi luvata pariskunnalle ikuinen onni. Voit myös valmistaa ne sypressin tai kuusen oksista ja ripustaa ne talon sisäänkäynnin yläpuolelle. Tämä laaja puutarhakoriste sopii myös korostukseksi katetulle terassille tai pergolaan / huvimajaan.

Talvikoristepuutarha: Koristele talon sisäänkäynti juhlallisesti

Talvikoristepuutarhan postilaatikko koristaa juhlallisesti ruusunmarjan ja kuusen vihreää ja punaista organza -keulaa

Sisäänkäynnin alueella on luonnonmateriaaleista valmistettu seppele, joka kehystää talon sisäänkäynnin ja kaunis ruusunmarjoista valmistettu seppele. Lisäksi muut ulkoilumahdollisuudet voivat myös koristaa kaiteita. Kuinka ylellinen voi olla joulukoristeita, riippuu suuresti sisäänkäynnin koosta. Periaatteessa noudatetaan seuraavaa: mitä suurempi sisäänkäynti, sitä enemmän koriste -elementtejä voi pimpata sitä. Pienemmät tai kapeat talon sisäänkäynnit on pidettävä yksinkertaisina ja maustettuna sävy-sävy-sisustuksella.

Koristele talon sisäänkäynti jouluksi omenoilla ja oviseppeleellä kelloilla

Kaksi yksinkertaista ruukkua, jossa on pensaskasveja talon sisäänkäynnin ympärillä, yksinkertainen kuusenvihreä seppele ja oven seppele, jossa on kolme kultaista kelloa, täydentävät puristisen sisustuksen pieniin talon sisäänkäynteihin. Tuoreet, pitkäkestoiset hedelmät, kuten omenat, antavat kokonaisuudelle modernin ilmeen. Täysin vihreä talvikoriste on täydellinen taloille, joissa on valkoinen tai harmaa julkisivu.

Talviset ovikoristeet houkuttelevat luonnonmateriaaleja, kuten puiden oksia ja sypressin oksia sekä laakerin oksia ja männynkäpyjä

Jos talon sisäänkäynti on erityisen pieni tai tarvitset kauniin sisustusidean asunnon ovelle, kukka -asetelma kuivilla kasveilla ja kukilla on ihanteellinen. Lisäksi koristele kasvit keinotekoisella lumella täydentääksesi “Winter Wonderland” -ilmeen ja ripusta järjestely etuovelle. Puristinen talvikoristelu kestää taatusti koko talven, ja voit sitten käyttää kuivia kukkia muihin luoviin koristeisiin. Tai voit säilyttää talvikoristeet kuivassa paikassa seuraavaan talveen saakka.

Talvikoristelu talon maalaistyylisiin koristeisiin, joissa on puunrungot ja puiset tähdet sekä oviseppele marjoilla ja ruusunmarjoilla

Onko sinulla penkki talon sisäänkäynnin edessä? Järjestä siihen juhlava talvikoriste. LED -kynttilät, vintage -linnutalot ja lyhdyt luovat romanttisen tunnelman. Puristinen oviseppele, joka on tehty pajun oksista ja suurista puisista lumihiutaleista, lisää viimeistelyn. Kodikkaat tekstiilit tuovat lisää mukavuutta talon sisäänkäynnille. Ennen joulua voit vielä järjestää joulukuusi kattilaan.

Talon sisäänkäynti männynkäpyillä ja puisilla lumihiutaleilla sekä puinen linnutalo ja LED -kynttilät

Maalaismainen puupenkki tarjoaa täydellisen taustan vintage- ja nuhjuisille tyylikkäille koristeille. Tyhjennä lava suurille männynkäpyille, ajopuukoristeille ja tuoksuville pylväskynttilöille! Älä kuitenkaan unohda, että puutarhapenkki ei ainoastaan ​​tarjoa tukipintaa talvikoristeille, vaan on myös toimiva puutarhaelementti. Jätä siis tarpeeksi vapaata tilaa vieraillesi istua alas tai voit tallentaa ostoksesi, kun etsit avainta.

Luonnonmateriaalit ovat todellisia koristeellisia kykyjä. Kävyt, kuusenvihreä, pähkinät ja hedelmät tekevät suuren sisäänkäynnin talvella ja koristavat taloa ja puutarhaa. Tarjoamme sinulle entistä tyylikkäämpiä sisustusideoita. Anna inspiraation ehdotuksistamme.

Talvikoriste talon sisäänkäynnille

Koristele ulkokoristelu korkeilla kukkaruukkuilla, joissa on mäntyä ja vihreitä käpyjä

Ulkokoristelu luonnonmateriaaleista korkeassa kukkaruukussa

Tammikuun koristelu -ideoita talon sisustukseen talon sisäänkäynnille luonnonmateriaaleista korkeilla kukkaruukuilla, joilla on kuusen oksia

Aitoja kukkia ja kuusenvihreitä aksentteja talon sisäänkäynnillä

Tee oma talvinen ovikoristeesi aidoilla kukilla ja kuusen vehreydellä ja sido oviseppele höyhenistä

Koristeelliset tyynyt ja tekstiilit takaavat mukavuuden

Laakerin oksista ja valoketjusta tehty oviseppele koristelee talon sisäänkäyntiä puristisella talvisella tyylillä

Lyhdyt voidaan myös koristella halutulla tavalla

Talvikoristelu lyhtyjen ulkopuolella kuusen oksilla kaunistaa idean maalaismaiseen sisustukseen talon sisäänkäynnille

Lyhty leikkaa myös hienon hahmon puutarhapöydälle

Talvikoristelu ulkona jousilla, LED -keiju- ja lintupesillä

Puristinen talvikoriste valkoinen, ruskea ja vihreä

Talvikoristepuutarha koristele talon sisäänkäyntiä puisilla suksilla ja kuusenvihreistä ja männynkäpyistä tehdyillä oviseppeleillä

Lyhdyt, joissa on pylväskynttilät ja kangasta valmistettu seppele talon sisäänkäynnillä

Luonnonmateriaaleista valmistetut talvikoristeet tekevät kauhoista puun oksia ja männynkäpyjä sekä puisen lyhdyn ja oviseppeleen kankaalla ja kelloilla

Tee talvipuutarhakoristeita itse: kuusenvihreä koristaa sisäänkäyntiä

Talvikoristelu puutarhatalon sisäänkäynti talvella maalaismainen lyhtyillä ja kuusenvihreällä kauhalla ja oviseppeleellä, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista

Talven koristelu puutarhaan – koristele puutarhan sisäänkäynti kausiluonteisesti

Talvikoristeet koristavat puutarhan sisäänkäynnin kausiluonteisilla luonnonmateriaaleilla, kuten syksyn lehdillä ja kuusen oksilla

Tee talvikoristeet itse: järjestely kuivien kasvien kanssa

Talvikoristelu ulkona Koristele puun oksat ja männynkävyt tekolumella

Talvikoristelu ulkona: tee oma seppele vanhoista ruudullisista paidoista

Tee talvikoristeita. Sido oma seppele vanhoista ruudullisista paidoista

Talon sisääntulon sisustus talvella: puutarhapenkki koristeellisilla tyynyillä

Talvikoristeellinen puutarha ja terassi vintage -koristelu neulotulla tyynyllä ja tekstiileillä

Talvikoristelu ulkona: Koristele juhlallisesti pensaskasvit

Talvikoristepuutarhan pensaskasvit koristavat ulkokoristeita punaisella ja vihreällä jousella ja joulukuusipalloilla

Talvikoristelu luonnonmateriaaleilla

Talvikoristepuutarha amforan juhlakasvien järjestelyissä ulkoalueelle

Koristele ja valaise puutarha talvella

Talvikoristepuutarha keiju valolla ikivihreissä pensaissa ja kuusissa

Previous Post
Nollaa jätettä matkoilla – vinkkejä kestävään lomaan!
Next Post
Tee joulutähti valaistuksella – 7 ohjeita DIY -koristeluun