15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee itse moderni betoninen adventtiseppele – 18 ideaa ja inspiraatiota

Konkreettinen adventtiseppeleen idea-moderni-muki-karkki-kahvi-papu-kynttilät

Jos haluat lisätä joulukoristeeseen hieman vaihtelua tänä vuonna, voit tehdä modernin itse perinteisen adventtisekvenssin sijasta. Modernit adventtiseppeleet, kuten klassiset, koostuvat neljästä kynttilästä jokaista adventtia kohden, mutta ne on valmistettu epätavallisista materiaaleista. Tästä artikkelista löydät luovia ideoita ja sopivia ohjeita Konkreettinen adventtiseppele, joka sopii täydellisesti moderniin asuntoon.

Tee yksinkertainen adventtiseppele betonista itse

Adventtiseppele betonista, tee itse-betoni-lohko-kynttilänjalka

Betonista valmistetut adventtiseppeleet näyttävät jaloilta ja ne voidaan asettaa jopa joulun jälkeen. Ne näyttävät itse asiassa enemmän kuin hieno kynttilänjalka kuin todellinen seppele, mutta niillä on adventtiseppeleen rooli. Jos haluat tehdä yksinkertaisen adventtiseppeleen betonista itse, tarvitset vain sementtiä, hiekkaa, vettä ja kynttilöitä. Betonimassa valmistetaan sementistä, hiekasta ja vedestä ja täytetään haluttuun muotoon (esimerkiksi suorakulmaiseen laatikkoon). Kun betoni on kuivunut, laatikko poistetaan ja kynttilänjalka on valmis.

Sopiva koriste nykyaikaiselle betonille

Adventtiseppele betonista, yksinkertainen idea-tee-itse-betoni-lohkokoriste-tähti

Jos olet jo luonut pohjan adventtiseppeleellesi, voit miettiä sopivaa koristetta. Hyviä ideoita tähän ovat esimerkiksi perinteisen seppeleen elementit, kuten kuusenvihreät ja punaiset nauhat, tai joulukoristeet, jotka on valmistettu puusta, lasista tai metallista. Jos haluat minimalistisen betonisen adventtiseppeleen, voit jopa lisätä kynttilöitä ja jättää muotoilun puhtaana.

Tee itse kynttilänjalka adventtiseppeleen – ohjeet

Adventtiseppele betonista kynttilänjalusta-betoni-kupari-tee-itse-ohjeet

Konkreettinen adventtiseppele on moderni tulkinta perinteisestä seppeleestä ja se voidaan suunnitella yksilöllisesti. Tässä on tarvittavat materiaalit ja kynttilänjalkojen valmistusmenettely, jolla voit tehdä tyylikkään adventtiseppeleen itse.

Luo adventtiseppele neljästä kynttilänjalasta

Adventtiseppele betonista kynttilänjalasta-kupari-tee omat ideasi-muodot

Voit suunnitella kynttilänjalat mihin tahansa muotoon riippuen betonista valitsemastasi laatikosta. Sinun tulee valmistaa vähintään neljä kynttilänjalkaa betoniseikkailulle. Sen jälkeen voit esimerkiksi laittaa ne suuremmalle lautaselle tai puulautaselle ja koristaa ne joulukoristeilla, seppeleillä tai kuusen oksilla.

Innovatiivisia ideoita konkreettiseen adventtiseppeleen

adventti-seppele-betoni-kynttilänjalka-lanka-poro-tinkering-poikkeuksellinen

Jos haluat tehdä luovan adventtiseppeleen itse, voit käyttää suunnittelussa erilaisia ​​koriste -elementtejä. Jos betonimassa ei ole vielä kuiva, voit laittaa koristeen betoniin ja suunnitella kynttilänjalan yksilöllisesti.

Tee itse konkreettinen adventtiseppele – suunnittele riittävästi aikaa

adventti-seppele-betoni-kynttilänjalka-tee-se-itse-idea-lanka-betoni-tahna

Jos päätät tehdä modernin adventtiseppeleen, joka on valmistettu kotitekoisista kynttilänjaloista, sinun pitäisi alkaa valmistautua hieman aikaisemmin. Betoni tarvitsee vähintään 24 tuntia, mieluiten jopa muutaman päivän, kuivuakseen hyvin.

Tee kauniit kynttilänjalat adventtiseppeleelle betonista

adventti-seppele-betoni-tee-se-itse-ohjeet-askeleet-kynttilänjalka

Voit nopeasti ja helposti tehdä kauniita kynttilänjalkoja adventtiseppeleelle langasta, salamasementistä, pienistä kynttilänjaloista ja laatikoista. Lanka leikataan pihdeillä, viedään laatikon läpi ja muotoillaan ympyräksi. Laita sitten sementti massa laatikkoon, aseta kynttilän tuki ja anna sen kuivua. Sinun on tehtävä yhteensä neljä kynttilänjalkaa ja voit myös maalata ne halutessasi.

Kynttilänjalat kupeista – materiaalit ja ohjeet

adventti-seppele-betoni-ohjeet-materiaalit-muki-kynttilät-diy

Hieman suuremmille kynttilänjaloille voit käyttää muovi- tai paperikuppeja laatikoiden sijaan. Kuivumisajan jälkeen kupit voidaan irrottaa saksilla ja lopulta sinulla on modernit kynttilänjalat betonista valmistetulle adventtiseppeleellesi..

Koristele moderni betoninen adventtiseppele

Adventti-seppele-betoni-koriste-idea-maali-betoni-kupit-anna kuivua

Voit koristella valmiin sementtisäiliön millä tahansa värillä, koristella sitä strassilla tai sitoa jousilla joulukuvioihin. Luovuudellasi ei ole rajoja ja lähes kaikki sisustusideat ovat mahdollisia.

Tee oma adventtiseppele halvoista materiaaleista

adventti-seppele-betoni-moderni-kynttilänjalka-tee-itse-sisustus-tähdet

Jos pidät mukit joistakin ostamistasi jälkiruokista, voit tehdä niistä kynttilänjalkoja. Kupin muodosta riippuen kynttilöille on erikokoisia astioita, jotka sopivat täydellisesti konkreettiseen adventtiseppeleen.

Yksinkertainen idea konkreettiselle adventtiserentälle

Adventti-seppele-betoni-tee-se-itse-ämpäri-betoni-kynttilänjalka-koriste

Moderni adventtiseppele voidaan suunnitella myös betonilaatalle. Jos haluat tehdä tämän itse, voit käyttää sementtipastaa, vanhaa kynttilänjalkaa ja ämpäri täydellisen lautasen, jossa on integroidut kynttilänjalat.

Moderni adventtiseppele betonilaatalla

adventti-seppele-betoni-moderni-betonilaatta-sydämenmuotoiset kynttilät-vihreät numerot

Betonilaatta voidaan valmistaa myös eri muodossa. Olipa sydän, suorakulmio, kolmio tai tähti – voit luoda minkä tahansa muodon pienellä pahvilla. Kiva koristeidea adventtiserentälle olisi numeroida kynttilät numeroin jokaiselle adventille. Alla olevasta videosta löydät ohjeet täydellisten numeroiden betonikynttilänjalkojen suunnitteluun.

Video -ohjeet – tee moderni adventtiseppele itse

Tee oma adventtiseppelesi betonista

advent-seppele-betoni-modernit numerot-kynttilänjalka-pahvi-diy-ohjeet

Toinen ajatus numeroiduista adventtikynttilöistä, jotka ovat saaneet viime aikoina suuren suosion, on valmistaa suuria määriä betonista kynttilänjalkojen sijaan. Tällä tavalla voit tehdä itsellesi erityisen adventtiseppeleen, joka on varmasti todellinen katseenvangitsija huoneessa.

DIY pieni betoninen kynttilänjalka – ohjeet

advent-seppele-betoni-tee-se-itse-kynttilänjalka-diy-sydämen muotoinen

Adventtiseppeleen ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla suuri. Voit tehdä oman adventtiseppeleesi pienistä laatikoista missä tahansa muodossa käyttämällä yksinkertaisia ​​teekynttilöitä suurten kynttilöiden sijasta. Pienet adventtiseppeleet näyttävät söpöltä ja teevalot tarjoavat lisäsuojaa.

Luo konkreettinen adventtiseppele nopeasti

adventti-seppele-betoni-pitkänomainen betonilevy-tee-valot-moderni-vaihtoehto

Ensimmäinen adventti lähestyy, eikä sinulla ole vielä adventtikruunaa? Nopea ja helppo idea betonin adventtiseppeleelle on ostaa betonilevy ja laittaa siihen neljä teevaloa. Pieni kuusenvihreä tai muutama joulupallo lautaselle ja moderni adventtiseppele on valmis.

Lisää ideoita konkreettiseen adventtiseppeleen

adventti-seppele-betoni-moderni-pienet talot-kynttilänjalka-valkoiset kynttilät

Betonista valmistetut adventtiseppeleet yhdistyvät kauniisti perinteisiin joulun väreihin, kuten vihreään ja punaiseen, ja niitä voidaan helposti täydentää. Adventtiseppelesi saattaa näyttää modernilta, mutta se pysyy jossain määrin perinteessä.

Kierrätysidea – tee oma adventtiseppele betonista ja muovipulloista

adventti-seppele-betoni-kierrätysidea-muovipullo-kynttilänjalka-diy

Tässä olemme esittäneet melko epätavallisen idean adventtikynttilöille, joka sopii poikkeukselliseen joulukoristeeseen. Betonimassat täytetään muovipulloihin ja kynttilänjalat ovat pullon täsmällisen muotoisia. Jos et pidä joululahjasta, voit käyttää näitä luovia kierrätyskynttilöitä koristeena toiseen tilaisuuteen.

Betonisten kynttilänjalkojen maalaus

adventti-seppele-betoni-kynttilänjalka-moderni-tee-itse-koristele

Maustaaksesi betonin kynttilänjalkoja voit maalata ne kauniilla väreillä ja luoda luovia kuvioita. Voit myös kirjoittaa kunkin adventin numerot muistiin tai maalata joulukuvioita. Ole luova ja suunnittele itse tehty adventtiseppele mieltymystesi mukaan.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse