15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni adventtiseppele kauniiksi joulukoristeeksi – 20 inspiraatiota

Nykyaikaiset adventtiseppeleideat-vihreät lehdet-kynttilänjalka-korut-kauniit-joulukoristeet

Joulukausi lähestyy pikkuhiljaa ja kannattaa jo harkita tämän vuoden joulukoristeita. Tärkeä osa tätä on adventtiseppele, jonka pitäisi olla valmis viimeistään marraskuun lopussa. Klassinen adventtiseppele on yleensä tehty kuusenvihreistä, mänty-, kuusen- ja havupuun oksista ja neljästä kynttilästä. Perinteisten adventtiseppeleiden sijaan a moderni adventtiseppele mieluiten se sopii hyvin moderniin sisustukseen. Artikkelista löydät muutamia ideoita ja vinkkejä siitä, miten voit tehdä modernit adventtiseppeleet itse.

Moderni adventtiseppele ja miten se eroaa klassikosta

Nykyaikaiset adventtiseppeleideat-luova-lasi-vesi-kynttilät-seppeleet-puuhelmet-moderni

Nykyaikaiset adventtiseppeleet eroavat klassisista pääasiassa käytettyjen materiaalien ja suunnittelun osalta. Vaikka perinteisellä adventtiseremonalla on pyöreä muoto, moderni voi olla pitkänomainen, soikea tai jopa hieman kaoottinen. Voit myös poiketa klassisesta värimaailmasta modernilla adventtiseppeleellä ja käyttää sen sijaan kirkkaita värejä. Voit valita eri kokoja ja värejä kynttilöille ja koristaa ne koriste -elementeillä.

Moderni adventtiseppele palosuojauksella

Nykyaikainen adventtiseppele-itse seinä-lasipullot-numeroidut talvivärit-valkoinen-sini-harmaa

Tärkeitä näkökohtia, kun teet adventtiseppeleen itse, ovat tarvittavat turvatoimenpiteet. Materiaalit on valittava niin, ettei palovaaraa ole. Kynttilät tulee laittaa lasinalusille tai sammua itsestään. Jos haluat suunnitella adventtiseppeleen moderniksi ja palosuojatuksi, voit käyttää kynttilänjaloina pieniä lasipulloja tai lasipulloja, mikä vähentää merkittävästi tulipalon vaaraa.

Joulukoristeet tähtien kanssa – tee houkuttelevia koruja

Joulukoristeet sisällä – mitä varoa lemmikkien suojelemiseksi?

Tee joulukoristeita itse – suutelupallo vaihtoehtona oviseppeleelle

Luonnonmateriaaleista valmistettu adventtiseppeleen moderni muotoilu

Nykyaikaiset adventtiseppeleideat-luonnonmateriaalit-ruskea-valkoinen-joulukoriste

Nykyaikainen adventtiseppele voidaan valmistaa myös luonnonmateriaaleista, kuten oksista ja männynkäpyistä, mutta sen pitäisi olla muotoiltua. Jos päätät esimerkiksi ruskeista oksista, valitse kynttilät neutraalilla värillä äläkä kiinnitä vihreää adventtikranssiin.

Tee itse modernit adventtiseppeleet – inspiraatiota

Nykyaikaiset adventtiseppeleideat-pyöreä-pitkänomainen-puu-mänty-käpyjä-maalattu-puinen runko-joulukoriste

Jos haluat suunnitella adventtiseppeleen modernilla tavalla, voit päästää luovuutesi vapaaksi ja lisätä omasi olemassa oleviin ideoihin. Tässä olemme esittäneet inspiraationa kaksi kaunista ideaa – yhden adventtiseppeleen pyöreässä tarjottimessa ja toisen puisessa rungossa ja männynkäpyissä.

Tee adventtiseppele itse

moderni-adventti-seppele-itse tehty sammal-havupuut-kartiot-valkoiset kynttilät-joulukoriste-idea

Nykyaikainen adventtiseppele, jossa on luonnollinen vihreä, voidaan suunnitella erittäin halvalla, koska materiaalit löytyvät luonnosta. Adventtiseppele voidaan suunnitella joko pöytäjärjestelyksi tai ripustaa katosta leveisiin nauhoihin.

Ideoita nykyaikaisiin adventtisekereihin, joissa on mehikasveja

moderni-adventti-seppele-tinker-moderni-adventti-seppele-ideat-joulu-mehevä-kynttilät

Perinteisen kuusenvihreän sijasta moderni adventtiseppele voidaan koristaa mehikasveilla ja ikivihreillä huonekasveilla. Vihreät kasvit yhdistyvät kauniisti vaaleisiin pastellisävyisiin kynttilöihin, jotka voidaan mukauttaa sisustukseen tai seinän väriin.

Moderni adventtiseppele, jossa on huonekasveja – tarvittavat materiaalit

moderni-adventti-seppele-materiaalit-joulu-pallot-sammal-mehikasvit-kynttilät-mallinnussavi

Nykyaikaiseen adventtisekoitukseen, jossa on mehikasveja, ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on lautanen tai tarjotin, joka toimii perustana. Tarvitset myös haluamiasi mehikasveja, muutamia joulupalloja, sammalta, muovaus savea ja tietysti neljä kynttilää.

Tee moderni adventtiseppele itse

moderni-adventti-seppele-violetti-adventti-seppele-moderni-tee-se-itse-ideoita-mehevä-sammal

Moderni adventtiseppele lautaselle tai tarjottimelle on erittäin helppo valmistaa. Kasveista on tehtävä kukka -asetelma ja kiinnitettävä lokeroon yhdessä kynttilöiden kanssa mallinnussavella. Huomaa, että kynttilät on kiinnitettävä tiukasti, jotta niitä ei voi lyödä.

Suunnittele moderni adventtiseppele violetiksi

moderni-adventti-seppele-pitkänomainen-violetti-kivi-valkoinen-sammal-paljetti-nauha-kynttilät

Jos haluat lisätä kipinää adventtiseppeleen, voit ostaa kynttilöitä glitterillä tai koristaa lautasen paljeteilla. Kimaltelevat jouset ja nauhat luovat myös samanlaisen vaikutuksen ja tekevät silmiinpistävistä joulukoristeista.

Ripustettava adventtiseppele joulukoristeena

moderni-adventti-seppele-sitova-roikkuu-adventti-seppeleet-modernit-ideat-oksat-enkeli-paperi

Perheille, joilla on pieniä lapsia, suositellaan riippuvaa adventtiseppeleitä, jotka eivät ole lasten ulottuvilla. Se voidaan ripustaa esimerkiksi kattokoukkuun, mikä varmistaa lasten turvallisuuden. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin tehtävä adventtiseppele mahdollisimman kevyeksi ja kiinnitettävä se hyvin kattoon.

Materiaalit ja ohjeet – tee roikkuva adventtiseppele

moderni-adventti-seppele-tee-se-itse-tinker-lehdet-mehevä-ohjeet-materiaalit-vaiheet

Täältä löydät yksinkertaisia ​​ohjeita vihreistä oksista valmistetulle roikkuvalle adventtiseppeleelle. Vihreä voi olla joko keinotekoista tai tuoretta, ja raikkaus tuo miellyttävän tuoksun. Oksien lisäksi adventtiseppeleen vaaditaan hopealankaa, myrttilankaa, lattianauhaa, pihdit, kynttilät ja valitsemasi koristeet.

Käytä marjan oksia joulukoristeeksi

moderni-adventti-seppele-roikkuu-adventti-seppele-moderni-keinotekoinen-marja-oksat-punaiset kynttilät

Ripustettava adventtiseppele ei vie tilaa pöydällä ja sopii hyvin pienempiin asuntoihin. Jos haluat käyttää sitä sisustuksen värikorostuksessa, voit käyttää keinotekoisia marja oksia ja värikynttilöitä, joista tulee välittömästi katseenvangitsija.

Suunnittele roikkuva adventtiseppelesi modernilla tavalla

moderni-adventti-seppele-idea-joulukoriste-pöytä-maljakot-roikkuu-adventti-seppele-moderni

Riippuvaa modernia adventtiseppeleitä ei välttämättä pitäisi ripustaa katosta. Erilaiset metalliset jalustat, joille adventtiseppele asetetaan, sopivat moderniin muotoiluun. Metallinen jalusta voidaan sijoittaa joko lattialle tai sivupöydälle.

Moderni adventtiseppele – yksinkertainen idea

moderni-adventti-seppele-tee-se-itse-helppo-luonnonmateriaalit-oksat-käpy-kynttilät

Jos haluat suunnitella adventtiseppeleen modernilla tavalla, mutta sinulla ei ole aikaa, voit jäljitellä tätä yksinkertaista ja nopeaa ajatusta. Voit käyttää hopeaa tarjotinpohjana, koristaa sen oksilla ja männynkäpyillä ja kiinnittää siihen neljä kynttilää.

Moderni adventtiseppele, jossa on pienempi muotoilu

moderni-adventti-seppele-ohut-oksat-adventti-seppele-puu-ideat-kynttilät-harmaa-numerot-adventti

Moderni Advent -seppele, jossa on puristinen muotoilu, sopii täydellisesti minimalistiseen sisustukseen. Värit, kuten valkoinen, harmaa, ruskea ja beige, puhuvat tyylistä ja eleganssista, ja ne voidaan yleensä helposti sovittaa moderniin sisustukseen.

Tee adventtiseppele itse tai lasten kanssa

moderni-adventti-seppele-puu-oksat-sitovat-koristavat-paperi-tähdet-tinking-kynttilät-numerointi

Voit myös tehdä modernin adventtiseppeleen koristeen itse tai lasten kanssa. Eri hahmot, kuten valkoisesta pahvista tai paperista tehdyt tähdet, yhdistyvät kauniisti luonnon oksien seppeleen kanssa. Toinen hyvä idea ovat pienet numerot jokaiselle adventille, jotka voidaan kiinnittää yksittäisiin kynttilöihin.

Moderni adventtiseppele eri kynttilöillä

moderni-adventti-seppele-ideoita-eri-kynttilän muotoja-värikkäitä-puisia helmiä-männynkäpyjä

Moderni adventtiseppele voidaan suunnitella missä tahansa muodossa pienelle liuskekivilautaselle ja koristella puuhelmillä joulupallojen sijasta. Eri muotoisten hienojen kynttilöiden valikoima takaa myös modernin muotoilun, koska perinteinen adventtiseppele on suunniteltu neljällä identtisellä kynttilällä.

Koristele kynttilät tai kynttilänjalat adventtiseppeleen sopiviksi

moderni-adventti-seppele-puu-suunnittelu-levyt-eri-kynttilät-koristelu-puu-korut

Jos teet adventtiseppeleen itse, voit olla luova ja suunnitella kynttilät ja tarjotin mieltymystesi mukaan. Jos haluat pärjätä kokonaan ilman vihreää adventtiseremoniaa, voit käyttää puusta tehtyä kulhoa tai tarjotinta ja koristella sen haluamallasi tavalla.

Moderni adventtiseppele, jossa on glitteriä tehdäksesi itse

moderni-adventti-seppele-hopea-pyöreä levy-kimalteleva-joulukoriste-tealights-tealight-lasit

Voit tehdä modernin Advent -seppeleen, joka voidaan suunnitella muutamassa minuutissa, joulukoristeista, kuten tähdistä, männynkäpyistä, kuusista, lumihiutaleista ja poroista. Kimaltelevan vaikutuksen saamiseksi voit käyttää koruja, joissa on vähän glitteriä. Suurten kynttilöiden sijasta voidaan käyttää myös yksinkertaisia ​​teekynttilöitä koristelluissa kynttilälaseissa, joiden kanssa ei ole tulipalon vaaraa.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Parhaat legginsit jokaiseen treenitilanteeseen – sinun tulee kiinnittää huomiota tähän!