15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY -pöytäkoristeet jouluksi – pöytämatot ja lasinaluset

pöydän koristelu -ideat tee itsestäsi pöytämatot lasinaluset korkkipaperihuopa puu

Kun mietit pöytäkoristeita, ensimmäisenä tulee mieleen pöytäliina tai pöytäjuoksija, kukka -asetelmat ja kukka -asetelmat, astiat, servietit, kynttilät ja koristeelliset hahmot. On olemassa kaksi muuta elementtiä, jotka näyttävät kauniilta jokaisella juhlapöydällä. Pöytämatot ja lasinaluset on tarkoitettu. Tänään meillä on heille hienoja jouluideoita DIY -pöytäkoristeet tästä aiheesta sinulle.

DIY -pöytäkoristeet – pöytämatot

pöytäkoriste diy pöytämatto valkoinen musta kuusen kultalevy

Voit käyttää eri materiaaleja ja aiheita luodaksesi sopivia pöytämattoja jouluksi. Valitse esimerkiksi tyypillisiä värejä, kuten punainen, valkoinen ja vihreä tai tyylikkäämpiä kulta- ja hopeavaihtoehtoja. Joulupukit, kuuset ja porot ovat myös täydellisiä, ja lumihiutaleita voidaan käyttää koko talven. Tässä on joitain DIY -pöytäkoristeideoita:

DIY -pöydän koristelu – joulukorteista valmistettu pöytämatto

DIY pöytäkoristeet joulukortit kierrättää paperin alkuperäinen idea

Aloitetaan erityisen yksinkertaisella idealla pöytämatoista tehdystä DIY -pöytäkoristeesta, joka on myös ympäristöystävällinen. Heittämisen sijaan voit luoda mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia pöytämattoja vanhoista joulukorteista. Muussa tapauksessa tarvitset vain liimaa tähän DIY -pöydän koristeluun.

DIY -pöytäkoristeet kaavaimilla – koristele pöytämatot

DIY pöytäkoristemallit motiivit joulun väri koristele pöytämaton kangas

Hanki valmiit pöytämatot tai ompele ne itse mistä tahansa kankaasta ja koristele ne sitten jouluisten stensiilien avulla. Käytä konepestävää maalia. Tai voit käyttää leimoja. Mutta on mahdollista, että väri huuhtoutuu pois.

Liitutaulu DIY -pöytämatto

diy pöytäkoriste liuskekivi pöytämatto idea liitu maali

Pienen liitutaulun muodossa oleva pöytämatto näyttää paitsi maalaismaiselta, myös sitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden aikana. Voit aina piirtää siihen sopivia aiheita itse. Tässä esimerkissä on valittu seppele, joka kehystää lautasen kauniisti.

Ompele pöytäkoristeet itse

pöytäkoriste diy ompeluhuopa vihreä punainen risti kuvio sauma ruudullinen servietti

Jos tuntuu ompelulta, tällainen pöytämatto on loistava DIY -pöytäkoristeidea. Valitse vihreä kangas suorakulmaisena ja lisää siihen punaisia ​​aksentteja. Ristikuvio sivussa on erityisen houkutteleva.

DIY -pöytämatto, jossa on integroitu ruokailuvälinetasku

DIY pöytäkoriste pöytämatto ruudullinen joulupukki laukku ruokailuvälineet

Tämä idea, jossa on sisäänrakennettu tasku ruokailuvälineille joulupukin muodossa, on myös todella alkuperäinen. Jos ompelu tuntuu epämukavalta, voit liimata yksittäiset elementit päälle. Käytä tekstiileille sopivaa liimaa.

DIY tilkkutäkin pöydän koristelu

pöytäkoriste diy kangas tilkkutäkki pöytämatto värikäs joulukuusi moderni

Voit myös tehdä upeita pöytämattoja kangaspalasista. Sisustus on vieläkin parempi, jos kankaissa on myös festivaaliin sopivia joulukuvioita. Muussa tapauksessa voit myös suunnitella omia joulukuvioita kankailla, kuten kangasnauhoista valmistetun joulukuusi. DIY -pöydän sisustuksen avulla voit antaa mielikuvituksesi vapaata.

DIY -pöytäkoriste – lasinaluset

pöydän koristelu diy poro punainen valkoinen neliö lasinaluset joulukonserttiin

Lasinaluset ovat myös mielenkiintoinen elementti DIY-pöydän sisustuksessa, ja ne ovat erityisen hyödyllisiä pöydissä, joissa on lasi- tai kiiltävä pinta, koska kosteiden lasien reunat vältetään. Hyödyllisten ominaisuuksien lisäksi niillä on kuitenkin myös koristeellinen etu, jota ei missään tapauksessa pidä aliarvioida.

Puna-vihreä pöytäkoriste

pöytä sisustus diy inspiraatio lasinaluset tinkering idea joulutähti vihreä punainen

Lasinaluset voidaan suunnitella sopimaan pöytämattoihin tai olla eri muotoisia. Sillä ei ole väliä, ja se riippuu vain mieltymyksistäsi. Tässä on joitain ideoita DIY -pöydän koristeluideoita lasinalusien muodossa jäljitellä.

Tee itse kuusikulmaiset lasinaluset

pöytäkoriste diy kuusikulmio lasinalusen lumihiutale virkattu valkoinen

Virkkaa DIY -pöydän koristeluun kaunis lumihiutale ja liimaa se huopatyynyyn. Jälkimmäinen voidaan tehdä pyöreäksi tai, kuten tässä on esitetty, leikata kuusikulmaiseksi. Punaisen ja valkoisen väriyhdistelmä näyttää erittäin kauniilta ja sopii hyvin jouluun.

Pöytäkoriste pöytälasinalustalta 

pöytä sisustus diy lasinaluset liuskekivi painike korut liitu

Voit myös suunnitella lasinaluset vastaamaan edellä mainittuja pöytämattoja DIY-pöytäkoristeina. Voit koristella ne jouluksi liimaamalla tai leimalla joulumotiiveja. Se on myös loistava lahjaidea. Muista tässä tapauksessa lisätä liitupala.

Hauskoja pöytäkoristeita joulukuvioilla

pöytä sisustus diy huopa tinker joulupukki kuusen kellot poro lasinaluset

Luo lasinaluset kankaasta hauskoilla aiheilla. Huovan kanssa työskentely on erityisen helppoa. Leikkaa yksittäiset elementit pois ja liimaa ne sitten pyöreään tai neliömäiseen pohjaan. Voit myös ommella luvut.

pöytä sisustus diy lumihiutale lasinaluset pyöreät helmet romanttinen

Täältä näet toisen muunnelman lumihiutaleiden muotoisista lasinalusista valmistetulle DIY -pöytäkoristeelle. Tämä on helpompi tehdä, koska ohuita koristeita ei tarvitse leikata. Toinen idea on todella hieno. Se koostuu joulunvärisistä helmistä, jotka on kierretty narulle.

pöytäkoriste diy lumihiutale virkattu punainen teekuppi yksinkertainen lautanen

Virkkaa vuoristorata lumihiutaleen muotoiseksi. Internetissä on erilaisia ​​ohjeita tähän. Värillä ei ole väliä. Voit kuitenkin seurata muita pöytäkoristeita. Jos pidit DIY -pöytäkoriste -ideoista, on parasta aloittaa käsityöt heti!

Tinker -joulukoristeet paperista – 10 kaunista DIY -ideaa joulun aikaan

Tee oma jouluseppele – 4 yksinkertaista ideaa DIY -joulukoristeisiin

Tinker -joulukoristeet pahviputkista: 7 viehättävää DIY -projektia joulukoristeisiin

Joululahjojen kääriminen kauniisti – 6 yksinkertaista DIY -ideaa kauniisiin lahjapakkauksiin

Tee joululahjoja itse: 7 luovaa ja nopeaa DIY -ideaa

Taitettavat lautasliinat jouluksi – 9 yksinkertaista ohjetta

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse