15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele joulupukin koristelu – mielikuvituksellisia koristeideoita tavallisesta lasista

lasikellokoriste jalka ja minimalistiset joulupallot punainen kartio

Joulu ei ole vain mietiskelevin aika talvella, vaan myös loistava tilaisuus päästää luovasti höyryä irti ja toteuttaa suuria ideoita sisustuksessa. Vaikka pidätkin vain minimalistisista koristeista, kauniisti esitetty koriste saa meidät loistavaan joulutunnelmaan. Tässä artikkelissa annamme sinulle hyviä ideoita ja ehdotuksia siitä, miten voit toivottaa joulun tervetulleeksi lasikellokoristeella ja koristella omia neljää seinääsi mielikuvituksellisesti.

deco -lasikellon keskipiste koristaa kuusiporoa

Lasikelloja on saatavana monessa koossa pienellä rahalla, joten käytännössä voit saada kaiken haluamasi ja joulukoristeeksi sopivan lasikannen alle. Tyylikkäät lasikellot ovat täydellinen näyttelytekijä ja saavat jopa yksinkertaisimman koriste -elementin näyttämään juhlalliselta ja erikoiselta. Joulukoristeet lasikuvun alla ovat erityisen juhlallisia. Tämä huomaamaton ja juhlava pöytäkoriste vakuuttaa jopa puristit ja saa sinut haluamaan enemmän.

kulta tyylikäs joulukuusi nauha hirvi

Kauniilla lasikellokoristeilla voit sisustaa olohuoneesi ja luoda loistavan tunnelman. Voit sijoittaa koristeellisen lasikellon keskipisteeksi juhlapöydän keskelle. Joten jokainen pöydässä oleva saa juhlaillallisen aikana jotain lasista tehdyn suuren taideteoksen taikuutta ja kauneutta. Jos koristat kellopurkin ja teet siitä todellisen katseenvangitsijan, voit käyttää sitä myös ikkunalautojen koristeluun tai yksinkertaisesti laittaa ne lipastoon tai sohvapöydälle.

talvimaisema lumi joulukuusi käsityöideoita talvi

Sisäänkäynti, joka joskus jää ilman joulukoristeita, loistaa täysin eri valossa, kun asennat itse luomasi lasikellokoristeen. Koristeellinen lasikello on erinomainen ratkaisu, vaikka sinulla ei olisi tilaa joulukuuselle, koska ainutlaatuinen joulukoriste herättää kaikkien huomion ja herättää paljon huomiota. Tyylikäs lasikoriste voidaan myös säätää tarpeen mukaan ja asentaa mihin tahansa.

Lasikello joulukuusi koristeluun

Jos olet jo miettinyt, millä esineillä aiot koota tämän vuoden kiehtovan koristeen kellon alle, ajattele ennen kaikkea kauniita talvi- ja joulukuvioita, joilla on vahva symboliikka. Hanki sitten laaja valikoima pieniä koriste -elementtejä tai ehkä jopa tee niistä osa itse. Esimerkiksi joulukuusi on lopullinen joulun symboli. Mitä mieltä olet esimerkiksi siitä, että sisustat kotisi tällä kertaa vaihtoehtoisella pienikokoisella joulukuusella todellisen sijaan?

kuusen vihreä keskipisteen pöytäkoriste puinen levyhana

Aseta esimerkiksi yksi tai useampia koristeellisia kuusia kellopurkin alle. Voit luoda yhtenäisen ja tehokkaan talvimaiseman, joka tuo kauniin, valkoisen talven olohuoneeseesi, käyttämällä riittävän suurta puulevyä näyttämönä taideteoksesi pohjana. Tämä aluskerros takaa viehättävän ja luonnollisen näköisen sisustuksen, joka luo ripauksen luontoa omiin neljään seinään. Kiinnitä nyt pienet joulukuuset puulevyyn ja ripottele keinotekoista lunta ympäri.

kellopurkin koristelu jouluideoille tinker puulevy

Voit tietysti koristella kellopurkin mieleiseksesi. Anna luovuutesi vapautua ja laajenna taianomaisen kaunista talvimaisemaa lasin alla haluamallasi tavalla. Voit perustaa pienen koristetalon ja metsän eläimiä puiden viereen. Lasikellokoriste näyttää erittäin viehättävältä, kun asetat suuren kartiokynttilän lasin alle ja asetat kuuset sen ympärille. Muutama pieni joulupallo lisäsi siihen kauneutesi kynttilänvalon alla.

kuusen oksa lumi kukkaruukku lasi kupoli deco

Yllä olevassa kuvassa on toinen hieno idea koristella kellopurkki jouluksi. Ne, jotka haluavat aidon kuusen vihreän, voivat helposti toteuttaa tämän idean kotona. Suurta talvikoristelua varten tarvitset kuusen oksia, saman määrän mini -ruukkuja ja mallinnussaviä, joihin kiinnität oksat. Heti kun pienet kuuset ovat pystyssä, voit suihkuttaa ne valkoisella ruiskumaalilla ja jäljitellä pörröistä valkoista lunta pienellä puuvillavillalla. Tämä koristeellinen lasikello voi myös koristella puutarhapöytää tai penkkiä.

valaistut puiset koristeet maisema koristele soittokello

Jos joululaatikkosi piilottaa niin kauniita puusta tehtyjä koriste -elementtejä, voit laittaa ne parrasvaloihin lasikellon alle tänä vuonna. Koristeellinen lasikello näyttää vielä juhlallisemmalta, jos asetat LED -teevalon puisten hahmojen taakse. Olet tervetullut täydentämään joulukoristeita koruilla kellon ulkopuolella. Kartiot ja kuusenvihreä ovat aina loistava idea talvikoristeluusi.

sisustus lasikellotalon piparkakut

Lisäksi sinun ei välttämättä tarvitse ostaa ylimääräistä lasikelloa juhlakoristeeksi. Keittiökello voi palvella sinua yhtä hyvin. Jos sinulla ei ole sellaista, keittiön kaapistasi saattaa löytyä lasinen bonbonniere, jossa on kansi. Nämä jaloastiat täyttävät saman tehtävän ja esittävät käsintehtyjä mestariteoksiasi tyylikkäästi.

pöytä koristelu juhlava keskipiste piparkakku lasi kello jalka

Valitsetpa kellopurkin, jossa on pohja, keittiökello tai muu astia, voit myös esitellä siinä herkullisen tuoksuvia joulukeksejä. Riippumatta siitä, pinotko kanelitähtiä, asetat hauskoja piparkakkumiehiä vierekkäin tai rakennat jopa piparkakkutalon tai joulukuusi, joulukoristeet muuttuvat todellisiksi katseenvangitsijoiksi ainutlaatuisen esityksen ansiosta.

kirjat keiju valot kellopurkin alla joulukoristeeksi

Jos haluat lisätä sisustukseen modernin aksentin ja luoda mielikuvituksellisen ilmapiirin, voit loihduttaa helmeilevän taikuuden kellopurkin alle. Tätä kiehtovaa sisustusideaa varten tarvitset vain yhden tai useamman lasikellon ja vastaavan määrän LED -keijuvalaisimia. Laita keiju valot lasikelloihin, sytytä valo ja nauti maagisesta valokokemuksesta adventin tai joulun aikana.

led -kevytketjuiset lasikellot koristavat joulua

Egel, koristatko sillä olohuonetta, sisäänkäyntiä tai takkaa, mikään ei estä kaunista, juhlallista ja lumoavaa ilmapiiriä. Voit käyttää filigraanisia keijuvalaisimia turvallisesti langan alla kellon alla, koska ne eivät tuota lämpöä ja ovat niin joustavia, että voit luoda upeita sävellyksiä heidän kanssaan.

ikkunalaudan koristelu pieni lasikellon muotoinen koristella

Toinen loistava tapa valaista talvikoristeita on käyttää LED -teevaloja. Lasipallokoriste näyttää erityisen viehättävältä, kun lasikellojen alla on toistuvia kuvioita eri kokoisina. Tämä tyylikäs ja harmoninen sisustus, pääasiassa valkoinen, näyttää erittäin juhlalliselta suuren valon ja varjon ansiosta.

juhlapöydän koristeet lahjat talon teevalot

Kaksi tai useampia samankokoisia koristeellisia lasikelloja, joissa on samanlaisia ​​pieniä koriste -elementtejä, näyttävät myös erittäin söpöltä. On täysin sinun valintasi, valitsetko hehkuvat talot vai pienet koristeelliset joulukuuset. Kellon pienempi muoto saa korut näyttämään huomaamattomilta ja jaloilta. Halutessasi voit kiinnittää lahjanauhasta valmistetun jousen ja jäljitellä oikeaa kelloa. Kellopurkki näyttää söpöltä, kun koristelet sen johdolla ja riipuksella, jossa on jouluteksti.

käsityöt talvella luonnonmateriaalit sammal männynkävyt kimaltelevat

Lasikellokoristeella voit myös tuoda luontoa taloon mietiskelevään juhlaan. Luonnonmateriaaleista valmistettu käsityö on aina erinomainen tilaisuus käyttää luonnon aarteita ja luoda ainutlaatuisia koristeita, jotka eivät maksa mitään ja luovat huoneeseen aivan erityisen tunteen. Luonnon aarrearkku tarjoaa kylmänä vuodenaikana tarpeeksi arvokasta käsityömateriaalia, jota voit käyttää luoviin talvikäsityöhösi. Sammal, männynkävyt, oksat, tammenterhot, lehdet ja pähkinät sopivat erityisen hyvin joulukoristeiksi, ja niitä löytyy yleensä aivan kynnykseltä.

luonnonmateriaalit talvinen tinker bell jar pähkinät

Jos haluat loihtia upean lumisen maiseman lämpimän olohuoneen ikkunalaudalle, voit suihkuttaa kerätyt ja kuivatut luonnonmateriaalit jousikullalla, hopealla tai valkoisella ruiskumaalilla ja tehdä sisustuksestasi tyylikkään ja tyylikkään. Kuten näette, männynkävyt tulevat omaan lasikellokoristeeseensa ja loistavat täysin erilaisella loistolla. Kellopurkkia koristettaessa voit luoda mukavan kontrastin jättämällä luonnon käsityömateriaalin johonkin kellopurkkikoristeluun sellaisenaan ja antamalla siten tuntea luonnon väärentämättömän kauneuden..

kellopurkin koristelu keinotekoinen lumi joulukuusi pallot valkoinen hopea

Nopea ja mutkaton idea joulukoristeisiin on täyttää koristeellinen lasikuula joulukuusi palloilla. Riippuen siitä, mihin haluat lasikellokoristeen sijoittaa, voit ehkä valita palloja väreissä, joita löytyy myös sisätiloista. Kellon yksinkertainen muotoilu ja harmoniset värilliset pallot tekevät koristuksesta ainutlaatuisen. Kokoelma eri värejä saa varmasti viehätyksensä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa koristeluun, älä epäröi ja tee lasikellostasi katseenvangitsija.

vaaleanpunainen keskipistepöytä kukat kuusen pieni lasikello jalalla

Ohessa näet kuinka harmoninen ja herkkä kotitekoinen lasikellokoriste voi olla. Useat koriste -esineet loistavat makean vaaleanpunaisella värillä tarjotimella. Pommikone, jossa on pohja ja katto, on täynnä puupalloja, kun taas sen vieressä oleva pieni lasikello laukaisee vain yhden pienen puukoristeen. Kaunis kontrasti löytyy myös kahdesta kuusesta. Pieni joulukuusi jäi ilman koristelua, kun taas suuri oli koristeltu monilla pienillä, vaaleanpunaisilla koristepalloilla. Samanvärinen ruusukimppu viimeistelee yksimielisen kokonaiskuvan ja tuo raikkautta sisustukseen.

kellopurkki koristele joulukoristeita misteli männynkäpyjä

Nämä esimerkit osoittavat selvästi, kuinka monipuolinen ja aina kaunis koristeellinen lasikello on. Kaikki mistä pidät, on sallittua suunnittelussa. Riippumatta siitä, laitatko elementin parrasvaloihin, yhdistätkö useita toisiinsa vai uskallatko villin yhdistelmän väreillä ja muodoilla, on täysin sinun tehtäväsi. Lopputulos on joulukoristeiden kohokohta ja aiheuttaa epäilemättä hämmästystä ja innostunutta ulkoasua. Kellopurkin koristelu on niin helppoa ja silti ainutlaatuista.

Previous Post
5 ideaa ulkoalueelle – piristä kuistia
Next Post
7 yrttiä ja lääkekasveja, joita voit kasvattaa itse