15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sammalpallojen koristelu jouluksi – ideoita juhlallisiin ja luonnollisesti kauniisiin koristeisiin sammalilla

sammalpallon koristelu joulupöydän koristuksiin tekee joulun itse

Jokainen, joka arvostaa luonnon aarteita ja tekee käsityötä luonnonmateriaaleista talvella, on luultavasti jo viettänyt pitkiä iltapäiviä suuren käsityömateriaalisammon kanssa. Moss on todellinen monipuolinen ja sopii erilaisiin käsitöihin kaikkina vuodenaikoina. Vaikka et löydä tuoretta sammalta ulkopuolelta, voit ostaa koristemateriaalin pienellä rahalla. Koska joulu on aivan nurkan takana, tässä artikkelissa näytämme sinulle hyviä ideoita siitä, miten koristella sammalpallo jouluksi ja sisustaa kotisi luonnollisella materiaalilla.

köysi luonnonmateriaalit männynkävyt mänty vihreä kynttilänjalka

Jos haluat koristella sammalpallon jouluksi, voit ostaa minkä tahansa kokoisia sammalpalloja tai tehdä ne itse hetkessä. Jos olet jo päättänyt toisen vaihtoehdon, tarvitset tähän käsityöprojektiin sammalta, erikokoisia palloja, lankaa ja liimaa. Pallot voidaan valmistaa joko styroksista tai rypistää sanomalehtiä, kunnes haluttu halkaisija on saavutettu.

koristele sammalpallo talvivärinen kääre marjojen ympärille

Sitten voit levittää palloon liimaa ja peittää sen sammalla pala kerrallaan. Jotta yksittäiset kappaleet tarttuvat hyvin yhteen, voit kääriä pallon ristiin käsityölangalla tai -langalla. Solmu lopuksi yksinkertaisesti lanka tai lanka. Voit poistaa kaikki ulkonevat sammalit saksilla. Nyt voit sisustaa itse valmistetun sammalpallon jouluksi ja koristaa kotisi sillä tilaisuudella.

bonboniere männynkäpy ornamentti sammal pallo joulukoristeita

Voit koristella sammalpalloja jouluksi kaikella, mikä herättää yhteyksiä kauniiseen perhejuhlaan, eikä tietenkään viimeinen asia, josta pidät ja sopii sisustukseesi. Esimerkiksi ikivihreä misteli on kaunis katsella ja suosittu koriste adventin ja joulun aikaan.

joulupallot koristavat joulukuusi pallot helmiä

Tässä käsityöprojektissa voit käyttää sekä luonnollisia että keinotekoisia marjaoksia ja kääriä tai kiinnittää ne käsityölangalla. Jos sisustat sammalpalloa jouluksi mistelin tai marjan oksilla, voit luoda kauniin ja luonnollisen näköisen koristeen tyypillisissä talviväreissä hetkessä.

lanka kasvit helmet sammal pallo pöytä koristeet joulu tinker

Jos teet joulukoristeita jouluksi, voit helposti toteuttaa yllä olevan kuvan upean idean ja suunnitella ainutlaatuisen pöytäjalkineen useista sammalpalloista. Jos haluat enemmän glitteriä, kiiltoa ja eleganssia juhlatilaisuuksissa, voit kiinnittää pieniä helmiä, rintakoruja tai kiviä. Aseta koristellut pallot satiinille tai organzalle ja jaa joulukuusi pallot väliin.

talvi koristelu joulu sammal pallo paperi nauha tähti talvi aiheita puun kuori

Toinen kaunis idea sammalpallojen koristeluun jouluksi, jota on lapsen leikkiä jäljitellä, olisi tehdä yksi tai useampi söpö jousi sanomalehdestä tai käärepaperista ja kiinnittää ne palloon. Pahvista tehty koristeellinen tähti leikkaa sammalkuulaan myös hienon hahmon. Jos arvostat yksinomaan luonnollista talvikoristelua, voit käyttää myös puunkuorta koriste -elementtisi materiaalina.

tammenterhojen korkit joulukuusi koristeet korut jousi koristavat sammalpalloja

Jos haluat tehdä joulukuusenkoristeet itse tänä vuonna, voit ehkä muuttaa sammalpallot hienoiksi puukoristeiksi. Voit ripustaa sen vetämällä langan pallon läpi ja kiinnittämällä siihen silmukan. Mitä tulee koristeluun, anna mielikuvituksesi valloittaa. Esimerkiksi tammenterhon kartiot voidaan helposti kiinnittää liimalla ja antaa pallolle upean ilmeen. Jos haluat asettaa värillisen aksentin ja haluat tehdä joulukuusen koristuksesta harmonisen muun koristelun kanssa, voit myös loihtia suuren katseenvangitsijan yksinkertaisella värillisellä jousella.

kynttilänjalka sammalpallon seppele luonnonmateriaalit kaneli tähdet tammenterhot

Voit myös koristella sammalpallon kotitekoisella seppeleellä, joka on valmistettu luonnon tarjoamista materiaaleista. Pienet kartiot, tammenterhot ja kastanjat sopivat täydellisesti pallon luonnollisen ilmeen kanssa. Tähtianis tuo miellyttävän, kauniin joulun tuoksun. Halutessasi voit myös rikkoa kanelitangot pieniksi paloiksi ja liimata ne myös. Voit myös muuttaa styrofoam -pallon ainutlaatuiseksi lämpökynttilänpidikkeeksi, ennen kuin peität sen sammalla.

helmikaulakoru sammalpallo tee juhlakoriste itse

Leikkaa styrofoam -pallosta osa pois, jotta se pysyy vakaana ja tee pieni syvennys teevalolle yläpuolelle. Upea idea, joka voidaan toteuttaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella. On parasta käyttää LED -teevaloja, jotka ovat turvallisempia ja loistavat yhtä kauniisti kuin normaalit. Hieno helminauha on myös kaunis koriste talvisammalipallolle riippumatta siitä, käytätkö palloa koristetarkoituksiin vai muutatko sen kynttilänjalkaksi.

kellopurkki koristele joulusammalpallot kevyt ketjut kukat pöytäkoristeet

Jos haluat laittaa itse valmistetut joulukoristeet valokeilaan tyylikkäästi ja erityisen juhlallisesti, voit laittaa sammalpallot tavallisen lasin alle ja tuoda esiin luonnon kauneuden upealla tavalla. Lasikello, keittiökello tai lasista valmistettu karkkiastia ovat täydellisiä näyttelytekijöitä ainutlaatuisille sammalkoruille. Jos haluat tehdä pöytäkoristeet itse jouluksi, voit luoda upean keskipisteen lasikellosta, jonka sisällä on pienempiä sammalpalloja ja sen ympärillä herkkiä kukkia. LED -valoketjut lasikuvun alla luovat loistavan valon.

koriste -elementit sammalpallot värilliset sydämet muratti

Ikivihreä kiipeilijä on toinen loistava idea, jos haluat koristella sammalpallot jouluksi. Kauniilla muodoltaan murattilehdet ovat täydellinen koriste palloille. Ivy -oksat ovat myös erittäin joustavia ja niistä voidaan tehdä minkä tahansa muotoisia. Värikkäitä yksityiskohtia varten voit kiinnittää pieniä koristeellisia helmiä tai sydämiä ja miksi ei lisätä viimeistelyä kotitekoiseen sammalpalloon, jossa on tuoreita kukkia.

helmet mini sammal pallot kiinni kynttilät adventti seppele vaihtoehto

Voit sitoa mielenkiintoisen adventtiseppeleen luonnollisella ilmeellä useista pienistä Mooos -palloista. Jos haluat tällä kertaa korvata kuusen oksista tehdyn klassikon upealla uudella tulkinnalla, onnistut varmasti selaimella, kuten yllä olevassa kuvassa. Tätä varten sinun on tehtävä kaksi seppeleitä minisammalpalloista ja lisättävä vastaavat kynttilänjalat.

kuusen käpyjä adventtiseppele vaihtoehtoisia kynttilöitä sammalpallon pidike

Yllä olevassa kuvassa näet toisen ja yhtä kauniin muunnelman sammalpalloista valmistetusta kauniista adventtiseppeleestä. Hanki neljä mukia, lasia tai pieniä kukkaruukkuja, joissa on kaunis muotoilu, ja laita sammalpallot niihin. Tässä tapauksessa sammalpallot toimivat itse kynttilänjaloina ja tuovat raikkautta. Jotkut lasimallit näyttävät sammalilta tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä.

Tee omat joulukoristeet stene pearl -lyhtyjen ulkopuolella kuusenvihreäksi

Jos haluat tehdä joulukoristeita itse ulkona, sammalpallot ovat täydellisiä tähän. Niiden avulla voit sisustaa portaat tai talon sisäänkäynnin jouluksi ja tarjota upean katseenvangitsijan. Suuri sammalpallo voidaan sen sijaan sijoittaa tyhjään ruukkuun ja käyttää puutarhan tai verannan koristeluun. Voit antaa sammalpalloille mukavan talvisen kosketuksen muutamalla valkoisella tähdellä. Voit leikata nämä mallinnussavusta evästeiden leikkurilla, antaa niiden kuivua ja kiinnittää ne sitten liimapistoolilla.

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita pääsiäiselle nuorille ja vanhoille – söpöjä pupuja ja muita aiheita