15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee hauskoja joulukortteja tai tulosta ne – 20 hauskaa ideaa

Hauskoja joulukortteja ideoita tinker tulostaa sanontoja

Joulu on tietysti rauhallista aikaa, mutta pieni huumori ei koskaan haittaa. Joulukortin ei tarvitse aina olla klassinen ja yksinkertainen. Oudot elementit, kuvat tai sanonnat ovat vain hauskoja. Laita hymy rakkaidesi kasvoille ja lähetä joulutervehdys hymyillen. Voit tehdä hauskoja joulukortteja itse tai ladata, tulostaa tai lähettää ne sähköpostitse. Seuraavassa esittelemme muutamia erinomaisia ​​vaihtoehtoja.

Tee hauskoja joulukortteja, tulosta ne tai lähetä ne sähköpostitse

hauska joulukortit idea gingle bells

Kaikki ovat iloisia saadessaan hauskoja joulukortteja, joissa on hauskoja aiheita, kuten söpöjä eläimiä, onnellisia valokuvia ja alkuperäisiä sanontoja. Olipa kyseessä tosiasiallinen onnittelukortti tai viesti matkapuhelimessa, hauskat ideat jouluksi ovat erittäin suosittuja. Jos sinulla ei ole ideoita mitä kirjoittaa, me rikastamme sinua 18 upealla inspiraatiolla. Hyvä tapa on miettiä, pitäisikö iskulauseen tai aiheen olla hauska vai pikemminkin tunteellinen. Selaa ehdotuksiamme ja valitse suosikkisi, jotka inspiroivat kollegoitasi ja ystäviäsi.

Alkuperäiset ja hauskat joulukortit: ohjeet tehdä se itse

tee hauskoja joulukortteja itse ohjeet matkivat ideaa

Todella mielikuvituksellinen ja erittäin humoristinen idea on suunnitella hauska joulukortti, jossa on perhekuvia. Alkuperäinen onnittelukortti ei voi olla henkilökohtaisempi ja yksilöllisempi. Sinun tarvitsee vain muokata nopeasti perhekuvia tietokoneella ja siirtää ihmishahmot valkoiselle taustalle. Sinun ei tarvitse olla kovin tarkka. Huomaa, että kuvien pitäisi loppujen lopuksi näyttää hyvältä vierekkäin, joten on suositeltavaa skaalata ne samankokoisiksi. Se näyttää varmasti hauskemmalta, kun kyseiset ihmiset ovat juuri tehneet liikkeen tallennushetkellä.

tee hauskoja joulukortteja itse ja tee valokuva -seppele

Sinun tarvitsee vain tulostaa ja leikata huolellisesti muokatut kuvat. Mitä enemmän paperilukuja olet valmistanut, sitä parempi. Ota sitten kaunis koristeellinen johto ja kiinnitä ihmishahmot toisiinsa teipillä takana. Lopulta oli tarkoitus luoda hauska seppele, jonka lahjan saaja ripustaa joulukuuseen tai yksinkertaisesti tunnelmalliseksi koristeeksi. Se näyttää varmasti hauskemmalta, kun seppeleessä on useita hahmoja.

Hauskoja sanontoja yksinkertaiselle ja hauskalle joulukortille

suunnittele hauskoja joulukortteja koskevia ohjeita

Tähän voidaan lisätä itse tehty kortti. Tämän ei pitäisi olla aikaa vievää. Useimmiten vähemmän tarkoittaa enemmän. Tämän periaatteen mukaan voit suunnitella kortin vain sanonnalla ilman koristeita tai koriste -elementtejä. Tämä voidaan tulostaa jopa mustavalkoisena ja on erinomainen lisä luoviin seppeleisiin. Esittelemme viisi alkuperäistä ja hauskaa sanontaa jouluksi:

”Nyt on tulossa juhlalliset joulupäivät. Sitten piilomme vaa’at kellariin ja tammikuussa, kun olemme rikki, laihduttaminen on yksinkertaisesti helpompaa joka tapauksessa. “

”Jos lahja ei ole päihdyttävä, se on helppo vaihtaa. Mutta jos tätisi neuloi jotain vihreää itse, et voi myydä sitä rahasta. “

“Jos hanhi nurisee vatsassa, perhe vilisee ja pankkisi saldo on nopea, niin se on ehdottomasti joulu.”

“Koska olet niin nöyrä, haluatko vain kaksi lahjaa? Haluaisitko kipsiä päähäsi ja öljyä nivelillesi! “

“Odotatko Kristuksen lasta tänä iltana? Eikö sinun tarvitse. Näin sen baarissa enkä pystynyt seisomaan. Sinun ei tarvitse toivoa lahjoja, koska se hukkasi kaiken rahan! “

Hauskoja joulukortteja, joissa on sanottavaa tulostaa

tulosta hauskoja joulukorttien sanontoja hauskoja joulupuseroita

Joulu tulee pian ja jos et ole vielä lähettänyt kaikkia joulukortteja, voit tehdä sen nopeasti tuellamme. Lataa alkuperäiset ja hauskat joulukortit, jotka olemme rakkaudella suunnitelleet sinulle, ja tulosta ne tai lähetä ne meille sähköpostitse. Valitse huolella ja ilahduta rakkaitasi jouluksi.

tulosta hauskoja joulukortteja joulu peruutetaan

hauska joulukortit tulosta kissan hopealanka

hauska joulukortit kissan painatus hiljaisille tassuille

hauska joulukortit kissa tulosta röyhkeä kissa

tulosta hauskoja joulukorttien sanontoja wirzig -koira

tulosta hauskoja joulukortteja hauska pentu

hauska joulukortit tulostaa kortin koira liikaa

hauska joulukortit rakastavat oravia

hauskoja joulukorttien sanontoja jakaa onnea

hauskoja joulukortteja wirzig tulostaa koiria

hauska joulukortit hauska kortti lapset joulu

hauska joulukortit tulostaa sanontoja joulu välipala

hauska joulukortit tulostaa idean flamingo

hauskoja joulukortteja joulupukki prosec-ho-ho

Previous Post
Korujen tekeminen lapsille – 11 värikästä ideaa, joissa on ohjeet kauniille kaulakoruille ja rannekoruille
Next Post
Tee-se-itse-kuntovälipalat-terveellisiä ja proteiinipitoisia reseptejä