15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hyvästi joulun stressi – luovia lahjaideoita ei vain viime hetkeen

Joulu-diy-pyöräily-pakkaus lahjaideoita

Kotitekoiset joululahjat ovat jälleen erittäin trendikkäitä. Uudet avainsanat ovat tee se itse / tee se itse tai kierrätä. Ekologinen tietoisuus käyttää kotona vuosien aikana kertyneitä resursseja hurmatakseen vastaanottajan upouusilla luomuksilla ja ainutlaatuisilla esineillä. Ei tietenkään vain jouluna. Varsinkin kekseliäinä matkamuistoina syntymäpäiville tai puutarhajuhlakutsuille saat aaah ja ooh. Tästä artikkelista löydät luovia lahjaideoita, jotka on helppo ja nopea toistaa.

Pahvi lahjaideoita

Lahjaideoita -joulu-kierrätys-pahvi-wc-rullat

Esimerkiksi pahvi on erittäin hyvä lähtöaine mäntykäpyjen avaamiseen luonnon perusteella. Voit luoda upeita joulukalentereita wc -paperin paperirullista käärimällä ne värilliselle paperille ja lisäämällä pahvilaatikon etu- ja takaosaan, joka on varustettu vastaavalla numerolla etupuolella.

Lahjaideoita, jotka on tehty muurauspurkkeista ja tölkeistä

lahjaideoita-joulu-lyhdyt-ruiskutus-tina-tölkit

Upeat teekynttilänpitimet voidaan valmistaa litteistä tinapurkeista, kuten tonnikalan valmistamista tölkeistä. Poista vain kansi, suihkuta loppu tölkki maalilla (esim. Kulta tai valkoinen). Maalaa sitten koristeteipille tai koristekuvioille, kuten joulukuusi jne., Tai suihkuta kaavaimella.

lahjaideoita-joulu-lasi-keiju valot-oksat-karkkia

Tilavat kertakäyttölasit voidaan helposti muuttaa tunnelmavaloiksi. Aseta LED -valoketju lasiin ja valo on valmis. Luonnollisesti lasit voidaan myös maalata tai suihkuttaa kaavaimilla, jotta valotehosteet voidaan saavuttaa. Suihkutettuna kullalla / hopealla, niitä voidaan käyttää myös maljakoina joulun oksille tai koristemateriaaleille.

lahjaideoita-joulukuusi-koristeet-näpertely-lapset-suola-taikina

Jos tarvitset vielä viime hetken vinkkiä joulukuusen koristeluun, voit nopeasti pudota takaisin suolataikinafiguureihin. Lapset voivat myös auttaa tässä, koska suolataikina voidaan valmistaa hyvin nopeasti kahdesta osasta jauhoja, kahdesta osasta suolaa (paras mitta kupilla) ja ½ osasta vettä, jonka tulisi olla mahdollisimman haaleaa. Taikina yksinkertaisesti rullataan ja leikataan tavallisen keksitaikinan tapaan. Kahden tunnin kuivausajan jälkeen huoneenlämmössä suolataikinafiguureita paistetaan yksi tunti 60-80 asteessa ja uudelleen 100-120 asteessa kaksi tuntia. Figuurit voidaan sitten maalata maalilla ja koristaa glitterillä jne. Hahmot jättävät paitsi pysyvän vaikutelman omaan puuhun, myös pakataan kauniisti lahjaksi.

lahjaideoita-joulu-lahja-laukut-tee-se-itse-tinker-ruskea paperi

Eikö sinulla ole lahjapussia käsillä? Tee sellainen itse! Tukevista kalenterilehdistä voit tehdä lumoavia lahjapusseja, joissa on henkilökohtainen kosketus, hetkessä. Ohjeet tähän ja moniin muihin ideoihin löytyvät Internetistä.

Koska DIY on nyt melkein pakko saada ja kierrätys sopii täydellisesti, jotkut tinkerers ja luovat ihmiset ovat jo aloittaneet omat ideansa. Mietitkö myös tätä ja etsitkö edelleen rahoitusvaihtoehtoja? Osakkeisiin sijoittaminen on osa hyvää rahoitussalkkua. Alla brokervergleich.com löytää parhaat välittäjät, jotka voivat antaa sinulle parhaan vastineen rahoillesi.

lahjaideoita-näpertely-joulu-pakkaus-joulukuusi

Previous Post
Ruokavalio ilman hiilihydraatteja – laihtua nopeasti ja tehokkaasti
Next Post
Miesten rintaharjoittelu kotona – lihasten rakentaminen koronakriisin aikana