15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koristeideoita jouluksi kuparilla korostusvärinä – 16 inspiraatiota

deco-ideoita joulupalloille-tähti-motiiveille-kupari-valkoinen-keinotekoinen-lumikuusi

Se, että ihmiset koristavat metallisilla väreillä jouluksi, ei oikeastaan ​​ole mitään uutta. Yleensä hopeaa ja kultaa käytetään tähän tarkoitukseen ja yhdistetään muihin joulun väreihin. Mutta koska kupari on trendikästä juuri nyt, voit myös harkita tätä metallia koristellessasi joulua tänä vuonna. Punertavan ja lämpimän värin ansiosta kupari muuttuu nopeasti houkuttelevaksi korostusväreksi, joka voidaan yhdistää mihin tahansa muuhun väriin. Meillä on hienoja inspiraatioita ja Ideoita sisustamiseen jouluksi yhdistettynä kupariin viihtyisään juhla -aikaan. Kokeile niitä!

Koristeideoita jouluksi – kuparikoristeet jouluksi

deco -ideoita joulun kuparinvärisille joulukuusi koristeille tähtimotiivi

Kuparista valmistettu joulukuusen koriste näyttää erityisen houkuttelevalta ja tyylikkäältä. Voit valita kiiltävän tai mattapallon ja muiden muotojen välillä. Voit myös luoda mielenkiintoisen tehosteen, jos yhdistät molemmat vaihtoehdot. Nämä joululahjaideat syntyvät myös silloin, kun puu on koristeltu tekolumella.

Koristeideoita jouluksi – yhdistä valkoinen ja kupari

deco -ideoita jouluvalkoiseen kuparipuu koristeluun inspiraatiota

Koska valkoinen kontrastivärinä on hieno tapa alleviivata kuparin väri. Samalla se luo tyylikkään ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Yllä olevat joulukuusi pallot ovat myös erittäin kauniita. Ne ovat puoliksi valkoisia, puoliksi kuparinvärisiä, ja niiden rajalinja on koristeltu glitterillä. Olipa koriste -ideoita jouluksi ikkunassa, puussa, kattokruunussa tai katossa – korut ovat erittäin kauniita katsella kaikissa muunnelmissa.

Moderni joulukoristeita

koriste-ideoita joulun kuparimetalli-kulta-skandinaavinen-joulukuusi-keiju valot

Useita metallivärejä voidaan myös yhdistää toisiinsa. Joten jos sinulla on edelleen kulta- tai hopeakoristeita ja puukoristeita, sinun ei tarvitse siirtää niitä ullakolle. Mutta päinvastoin! Kiiltävät pinnat sopivat täydellisesti toisiinsa, joten voit täydentää vanhoja puukoristeita kuparilla ja toteuttaa mielenkiintoisia sisustusideoita jouluksi.

Tee joulukoristeet itse

koriste-ideoita-joulu-diy-tee-se-itse-taivutus-kuparilanka-puu

Ehkä haluat tehdä jotain mielenkiintoista jouluksi. Sitten voit käyttää kuparilankaa tähän tarkoitukseen. Tämä on taivutettu mihin tahansa muotoon ja sitä voidaan käyttää puun koristeena. Mitä tahansa teetkin jouluksi, kohokohta on taattu. Valmiit sisustusideat jouluksi voidaan lyödä tasaiseksi lopussa kuten yllä.

Pöytäkoristeet joulusta kuparia

deco-ideat-joulu-pöytä-koristeet-kuparilevy-kulta-kulho

Kuparilla on myös erityisen houkutteleva vaikutus juhlapöytään. Voit käyttää kuparia päävärinä tai lisätä joitain aksentteja siellä täällä. Kuparilevy voi varmistaa, että muut koristeet, kuten lautasliina, jossa on lautasliina, tulevat omiin. Suuria koristeideoita jouluksi ovat jälleen kuparin ja muiden metallien yhdistelmät.

Koristeideoita jouluksi ja pöytään

deco-ideat-joulu-koristele-ruokapöytä-kupari-lautasliina-rengas-pikari

Jos haluat koristella kuparilla jouluksi, kuparirengasta voidaan käyttää upeasti lautasliinana. Voit jopa tehdä tämän itse. Tällaisiin joululahjaideoihin tarvitset vain suhteellisen kapean ja pitkänomaisen kuparin, jonka taivutat pyöreällä työkalulla, esimerkiksi käärimällä metallin puutangon ympärille.

Kupariset ruokailuvälineet joulukoristeeksi

deco-ideat-joulu-chic-juhla-kupari-ruokailuvälineet-modernit astiat

Jos sinulla on modernit astiat, voit yhdistää ne upeasti kuparisten ruokailuvälineiden kanssa. Mitä yksinkertaisempia ruokia täällä, sitä parempi. Koska tällä tavalla ruokailuvälineet voivat tulla omiin. Suuria sisustusideoita jouluksi ovat maljakot ja lyhdyt, jotka voit yhdistää pöydän ruokailuvälineisiin, kuten edellä tehtiin.

Joulupöydän koristelu kuparimukilla

deco-ideat-joulu-kupari-metalli-kuppi-muki-puu-levyteline

Tai entä jos teet jälkiruoan, jonka voit tarjoilla kuparikuppeissa? Erityisesti pakastetut herkut eivät sulaa metalliastiassa niin nopeasti. Puun avulla voit myös toteuttaa upeita sisustusideoita jouluksi, koska tämä luonnonmateriaali sopii erinomaisesti kuparin kanssa. Käytä näitä kahta materiaalia luodaksesi mielenkiintoisia asetelmia pöydälle.

Lämpimiä juomia talveksi

deco-ideat-joulu-talvi-kaakao-kuuma-suklaa-kupari-muki-maalaismainen vaahtokarkkeja

Tee ja kaakao ovat klassisia juomia talvella. Tarjoile niitä kuparikuppeissa näin. Ne ovat loistava elementti tehokkaille koristeluideoille jouluksi pöydälle ja tuovat sinulle ja koko perheelle nostalgisen talvi- ja joulutunnelman. Luo maalaismainen sisustus näillä astioilla.

Koristeideoita jouluksi – tee se itse kuparilla ja betonilla

deco-ideat-joulupöytä-design-lyhdyt-kuparivalkoiset astiat

Voit myös käyttää betonia nykyaikaisiin sisustusideoihin jouluksi. Betoni- ja kuparikoristeet ovat erittäin suosittuja, ja voit tehdä ne helposti itse. Näistä materiaaleista valmistetut kynttilänjalat, maljakot ja lyhdyt eivät sovi vain joulunaikaan, vaan ne voivat myös sisustaa kotisi ympäri vuoden.

Koristeideoita jouluksi – koristele etuovesi

deco-ideat-joulu-kupari-ovi-seppele-etuoven glitter-oksat

Kuparista valmistetut adventti- ja joululahjaideat ovat epäilemättä erittäin vaikuttavia. Ja koska kaikki kimalteleva sopii erityisen hyvin joulun aikaan, voit tehdä tällaisen oviseppeleen ja käyttää sitä ovien, ikkunoiden tai seinien koristamiseen. Nautit ikkunan sisustusideoista sekä sisällä että ulkona.

Koristeideoita jouluksi – koristele olohuoneesi mukavasti

deco-ideat-joulu-kuusen-moderni-design-hahmot-sivupöytä-lipasto

Tässäkin näet mielenkiintoisen yhdistelmän kahdesta metalliväristä. Lisäksi on yksinkertainen mutta tyylikäs valkoinen. Ja vaikka nämä ovat hyvin moderneja sisustusideoita jouluksi, käpyistä valmistetut joulukuusi säteilevät mukavuutta. Ryhmiin sijoitetut hahmot ovat loistavia joulukoristeideoita mille tahansa talon alueelle.

Joulukoristeita kuparilangalla

koriste-ideoita joulualustalle-peilimuotoinen lanka-kupari-kuusenvihreä

Koska kupari on trendikästä, sinun ei tarvitse etsiä kaukaa löytääksesi sopivia koristeita. Kuparilangasta valmistetut puukoristeet voivat paitsi koristaa joulukuusta, mutta niitä voidaan käyttää myös lokeron suunnitteluun. Käsityön fanit voivat myös tehdä lankaesineitä itse ja toteuttaa omia sisustusideoita jouluksi.

Tinker lahjapakkaus joulukoristeilla

deco-ideat-joululahjat-käärintäkellot-kuparisuunnittelu-metallinen-käärepaperi

Jopa joululahjat voidaan suunnitella kuparilla. Tällä tavalla pakkaus ei vain näytä tyylikkäältä, vaan myös mukautuu koristeltuun joulukuuseen teeman ja värin suhteen. Käytä metallista käärepaperia tai koristele lahjat kuparikelloilla. Keksi alkuperäisiä sisustusideoita jouluksi!

Ideoita joululahjaksi lahjaksi

deco-ideat-joulu-kääriminen-idea-inspiraatio-siksak-kupari-nauha

Toinen vaihtoehto lahjojen käärimiseen ovat kuparisen näköiset paperiliuskat. Kun seuraavan kerran teet ostoksia, pidä silmällä sopivaa käärepaperia ja erilaisia ​​koristeita, joita voit käyttää lahjojen luomiseen. Tällä tavalla voit itse muuttaa lahjat mielenkiintoisiksi koristeiksi. Aloita heti! On korkea aika toteuttaa joululahjaideoita!

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin