15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaunista vanhat joulupallot – Hyviä ideoita vanhojen koristeiden päivittämiseen

vanhat joulupallot kaunistavat diy -projekteja talvikultainen kalvo basel tyylikäs

Pyörittävätkö ajatuksesi väsymättä tämän vuoden joulukoristeita? Olet varmasti jo ottanut joulukuusenkoristeet kaapista tai kellarista. Olet jo käyttänyt näitä koristeita juhlakoristeluun muutaman kerran ja nyt haluat uuden ja trendikkään koristeen. Voit helposti piristää joulukoristeita ja antaa heille uuden elämän. Katso viestistämme, kuinka voit kaunistaa vanhoja joulupalloja.

Kaunista vanhat joulupallot kimaltelevalla jauheella

mausta vanhoja joulupalloja diy ideoita garland glitter jauhe

Mahdollisuudet antaa vanhojen pallojen loistaa uudessa loistossaan ovat lähes rajattomat. Olemme liittäneet ensimmäisen houkuttelevan ehdotuksemme pallojen luovasta uudistamisesta. Voit luoda ainutlaatuisia koruja yksinkertaisista joulupalloista. Esimerkiksi tähän loistavaan käsityöprojektiin tarvitset oikeastaan ​​vain erivärisiä kimallusjauhetta ja harjan.

vanhat joulupallot kaunistavat liimaa kimallusjauhetta viime hetken sisustusideoita

Levitä ensin liimaa pallon yläosaan ja ripottele kimallusta sen päälle. Poista ylimääräinen jauhe varovasti puhtaalla harjalla ja anna koristeiden kuivua 3-4 tuntia. Nyt kauniit joulukuusi pallot ovat valmiita. Ne näyttävät olevan juuri lumen peitossa. He leikkaavat kauniin hahmon sekä joulukuuseen että seppeleeseen.

vanhat joulupallot koristavat kimallusväristä hohtavaa DIY: tä

Vanhojen joulupallojen maalaus

mausta vanhat joulupallot maali jäljittelee lumihiutaleita

Hyvin yksinkertainen tapa antaa vanhoille tylsille palloille hyvä meikki on maalata ne. Jotkut pallot voidaan värjätä sisältä ja kaunistaa ulkopuolelta. Voit muuttaa tummansinisestä pallosta kauniin lumisen iltataivaan muutamalla yksinkertaisella askeleella. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja heiluta sivellintä joulukoristeiden päälle.

kaunistaa vanhoja joulupalloja maali kuvio glitter kultaa

Voit antaa vanhoille joulupalloille muodikkaan tunnelman ja juhlallisen kiillon viininväristen siveltimien avulla. Lasi- tai akryylimaalilla voit maalata erilaisia ​​kuvioita ja kaunistaa vanhoja joulupalloja. Viivat, pisteet, erilaiset geometriset luvut, asteikot, sydämet jne. Antavat vanhoille koruille täysin erilaisen luonteen. Voit suunnitella haluamasi kuviot joko vapaalla kädellä tai itse luomasi mallin avulla.

kaunistaa vanhoja joulupalloja maali kynillä sisustusideoita kuvio pisteitä kolmioita

kaunistaa vanhoja joulupalloja maalaa kuvio sydämen raidat

Marmorivaikutus kynsilakalla

vanhat joulupallot koristavat marmorimaista kynsilakkatekniikkaa

Suunnittele joulupukki kädenjäljillä

kaunistaa vanhoja joulupalloja kädenjälki lumiukko heiluttaa silmiä pompom

Anna vanhoille joulukuusipalloille hauska hahmo

kaunistaa vanhoja joulupalloja sisustusideoita maalaa silmäripset

Jos haluat paeta klassista jouluteemaa ja etsit hauskaa jouluinspiraatiota, voit tehdä nämä hauskat silmä -joulukorut. Tätä varten tarvitset akryylimaalia, kosketuskynät, kimallusjauhetta, liimaa ja siveltimen. Väriyhdistelmät ja joulukuusen järjestelyt ovat tietysti täysin sinun. Halutessasi voit ripustaa pallon avoimella silmällä suljetun silmän viereen. Vierekkäin olevat pallot näyttävät siltä, ​​että ne vilkaisivat sinua.

kaunistaa vanhoja joulupalloja diy ideoita akryylimaali maali glitter jauhe

Viime hetken koristelu väliaikaisilla tatuoinneilla

vanhat joulupallot koristavat kukkakuvioita tatuointeja

Väliaikaiset tatuoinnit liimataan nopeasti ja ne ovat mukava koriste yksivärisille vanhoille joulupalloille. Sinun tarvitsee vain leikata tatuointi haluamasi kokoiseksi, laittaa se pallon päälle ja käyttää sientä kastellaksesi tatuoinnin takaosa. Pidä tatuoinnista tiukasti äläkä siirrä sitä, jotta kuvio ei sumea. Irrota sitten paperi ja anna pinnan kuivua. Sulje lopuksi koriste ja laita tahna päälle. Jos olet tyytymätön tulokseen, voit poistaa aiheen pienellä alkoholilla.

vanhat joulupallot koristavat liimatatuointeja kukkakuvioita

Anna vanhoille joulupalleille ylellisyyttä kultakalvolla

kaunistaa vanhoja joulupalleja kultakalvolla tyylikkäästi juhlallisena

Jos haluat antaa joulukuusi lumoavan kosketuksen, voit napata kultalehtiä ja käyttää sitä loistamaan tyylikkään talvikoristelun. Levitä liimaa koristeille sienellä. Aseta sitten kultalehti sen päälle ja paina sitä kevyesti alas. Poista jäämät ja ihaile tyylikkäitä tuloksia. Ei ole mitään vikaa, jota voit tehdä kultalehtien kanssa, ja vaikutus on aina ihana. Ainoa asia, jota kannattaa varoa, on olla tekemättä nopeita liikkeitä, sillä kultalehti on paperiohut ja sitä voidaan siirtää nopeasti. Löydät lisää inspiroivia ideoita kultakalvolla täältä.

kaunistaa vanhoja joulupalloja kultafoliota näpertelemällä liimaa

kaunista vanhoja joulupalloja, kullattu kultakalvolla

vanhat joulupallot kaunistavat DIY -maalia kultaisen betonin päällä

vanhat joulupallot kaunistavat maalaistyylisen betonitakin

Harjaa vanhat joulupallot maalaismaisella kullanvärisellä värillä

Joulukuusen koristeiden kirjoitus 

kaunistaa vanhoja joulupalloja kirjaimen muotoinen kulta

kaunistaa vanhoja joulupalloja maalata koristekirjaimilla

Cupcake-koristeet sokerimaiselle joululle

mausta vanhat joulupallot cupcakes -koristeelliset muffinssirasiat

Cupcake -joulukuusi on todella värikäs ja alkuperäinen. Jotta vanhat pallot näyttäisivät kauniilta ja todella herkullisilta, tarvitset Tulip 3D -kangasmaaleja eri neonväreissä, sakset, langat, kuuma liima ja muffinssipaperikotelot. Lisäksi cupcakes ei ole tavallinen koriste joulukuusi, minkä vuoksi tämä kotitekoinen koriste herättää kaikkien huomion ja hämmästyttää vieraasi.

cupcake diy vanhat joulupallot koristavat hupun

Laita ensin kuumaa liimaa paperivuorauksiin tai levitä se suoraan palloon. Aseta koriste muottiin. Ota seuraavaksi kangasmaali ja tee koristeen lukon ympärille, joka muistuttaa huurretta. Levitä muutama erivärinen vedos vielä märälle “kuorrutukselle”, joka näyttää sokeriruiskulta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit maalata metallilukon punaiseksi.

Kaunista vanhat joulupallot keinolumella

kaunistaa vanhoja joulupalloja lumipallo koristele silmukoita luonnollisista materiaaleista

Jouluksi voit luoda tyylikkään lumipallokoristeen ja istua mukavasti lämpimässä huoneessa. Lapsilla on myös paljon hauskaa tämän suuren talvikäsityöprojektin kanssa. Tämä joulupallo on loistava tapa nauttia talviajasta mukavasti kotona. Tätä varten tarvitset 3D -lunta (esimerkiksi Aleene True Snow), veistä, kuusenvihreää (myös keinotekoisia teoksia), keinotekoisia punaisia ​​marjoja, mini -käpyjä, minikelloa ja nauhaa.

kaunistaa vanhoja joulupalloja jäljittelemään lunta levitä yksinkertaisia ​​käsityöideoita

Levitä lumi koristeen päälle. Yritä antaa pallolle enemmän tekstuuria veitsellä. Anna taideteoksen kuivua 24 tuntia. Nyt sinun on lisättävä koristeita, jotta kaunis koriste näyttää todella juhlalliselta. Voit ripustaa kauniisti koristetun pallon puulle tai järjestää sen lankakoriin, jossa on paljon mäntyvihreää. Upea joulun keskipiste juhlallisesti sisustetulle pöydälle.

Kimaltelevia koristeita vanhoista palloista ja CD -levyistä

vanhat joulupallot kaunistavat cd -kierrätyksen tehokkaasti

Anna vanhoille joulukuusenkoristeille kiiltoa liimaamalla joulupalloihin palasia vanhoja CD -levyjä. Voit luoda loistavan vaihtoehdon mosaiikille käyttämättömistä CD -levyistä. Nosta kunnolliset sakset ja leikkaa erilaisia ​​geometrisia muotoja CD -levyltä. Laita liimapiste jokaiseen palloon ja paina palat kiiltävä puoli ylöspäin. Teippaa se koko pallon päälle.

Mausta vanhoja joulukuusenkoristeita decoupageilla

Kaunista vanhoja joulupalloja, lävistä kaupungin kartta ja tartu joulukoristeisiin

Voit myös kaunistaa vanhoja joulupalloja kaupunkikarttoilla, kirjan sivuilla tai nuotilla. Jos olet tallentanut kaupungin kartan edelliseltä kaupunkikierrokseltasi etkä enää tarvitse sitä, voit käyttää sitä käsityöprojektissa. Tee useita ympyröitä pyöreällä lyönnillä. Laita liimaa jokaiseen ympyrään ja kiinnitä se palloon. Yksittäisten ympyröiden tulisi olla hieman päällekkäisiä. Peitä decoupage toisella tahnakerroksella. Halutessasi voit myös maustaa sulkemista pienellä glitterillä.

kaunistaa vanhoja joulupalloja leikattu kaupungin kartta liimapuikko koristeisiin

vanhat joulupallot koristavat pehmopaperia decoupage -leopardikuviolla

Käytä meikkiä kankailla

vanhat joulupallot koristavat kangasraidat kiinni viime hetken koristeluun

Jos pidät ajattomasta perinteestä ja haluat kääriä joulukuusen koristeet tyypillisiin talviväreihin, voit käyttää vanhoja joulupalloja uudelleen kangasliuskojen avulla. Ruudullinen kangas on ihanteellinen tähän. Harjaa ornamentti tahnalla ja liimaa kankaan toinen pää siihen. Kääri loput nauhasta pallon ympärille ja toista prosessi, kunnes koko pinta on peitetty.

vanhat joulupallot koristavat kangasta jousipallolla

Luo tyylikkäitä koristeita helmillä, tekojalokivillä ja kimallusjauheella

mausta vanhoja joulupalloja design strassikuvio

vanhat joulupallot koristavat helmiä kulta valkoinen nauha

koristeelliset käsityöideat piristävät vanhoja joulupalloja tyylikkäästi

vanhat joulupallot koristavat strassit kuuma liima glitter jauhe

Voit myös kaunistaa vanhoja joulupalloja – koristeellisia ideoita höyhenillä

kaunistaa vanhoja joulupalloja helmet höyhenet kääri tyylikkäästi

Kääri joulukuusenkoristeet langalla ja villalla

kaunistaa vanhoja joulupalloja helmet kääritään kultalangan ympärille

kaunistaa vanhoja joulupalloja villakääre neulepuikolla

kaunistaa vanhoja joulupalloja villa kääri diy kuusen koristeet

Jos haluat luonnollisen ilmeen koristeluun tänä vuonna, villaan käärityt pallot ovat loistava idea. Harjaa vanha joulukuusenkoriste tahnalla ja kääri lanka ristikkäin. Jos pallo on jo kokonaan peitetty, katkaise lanka ja teippaa pää paikoilleen.

mausta vanhoja joulupalloja koristele koristeita lintu tekee villaa

vanhat joulupallot koristavat villa lintu muotoja diy

kaunista vanhoja joulupalloja linnun muotoisia kuusen koristeita diy ohjeet

kaunistaa vanhoja joulupalloja napit kääri pitsilankaa

Luo hauskoja peikkoja villasta ja huopasta

kaunista vanhoja joulupalloja DIY lapsiystävälliset peikot villa pysyvät merkit

mausta vanhoja joulupalloja peikkoja diy hauska villahuopa kasvomaali

Muuta vanhat joulukuusi koristeet söpöiksi eläimiksi

kaunistaa vanhoja joulupalloja rudolph muoto pompon taivutuslanka

Tee lumiukko vanhasta joulupallosta ja sukasta

mausta vanhoja joulupalloja lumiukko sukkalakki maali kasvojen piirteitä

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin