15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lahjaideoita naisille – etsi joululahja kumppanillesi

Lahjaideoita naisille -joulu-pari-kumppanit-lahjapaketointi

Tuoreiden, luovien ja rakastavien joululahjojen löytäminen joka vuosi ei ole helppoa. Erityisesti miesten on kuitenkin vaikea löytää sopivaa lahjaa toisilleen. Ja monet naiset ovat tyytymättömiä lahjoihinsa. Tähän ongelmaan on suhteellisen yksinkertainen ratkaisu: kuunteleminen.

Lahjaideoita naisille – Ei ole vaikeaa yllättää kumppanisi joululahjalla

Mies yllättää tyttöystävänsä joululahjalla

Erityisesti joulua edeltävä aika voi rappeutua stressiksi. Miehet, jotka haluavat antaa lahjoja toisilleen, kohtaavat usein suuria vaikeuksia. Menestyvä supermarketketju The Sainsbury’s Isossa -Britanniassa haastatteli 3000 naista tästä aiheesta. Tuloksena oli, että 90 prosenttia oli tyytymätön miehensä joululahjoihin. Jotkut miehet jopa epätoivossa jopa luopuivat etsimästä sopivaa lahjaa juuri ennen joulua.

Lahjaideoita naisille – mitä usein tehdään väärin lahjoja antaessaan

lahjaideoita-naiset-joulu-kumppanit-antaa-jotain-kääriä

Joskus ne ovat lahjoja, jotka sopivat paremmin miehelle itselleen, mutta joskus ne ovat väärän kokoisia vaatteita. Mutta jotkut miehet tekevät myös itsestään erittäin helpoksi ja menevät kumppaninsa kanssa valitsemaan lahjan. Tällä tavalla voit välttää epämiellyttävän tilanteen, mutta tällainen lähestymistapa näyttää käytännöllisemmältä ja vastaavasti epäromanttiselta. Lahjat, jotka otetaan aina hyvin vastaan: hyvinvointituotteet erityisesti uimiseen. Koska: naiset haluavat kylpeä. miksi?

1. Rentoutuminen

2. Yli joka kymmenes nainen (12,8%) ei voi irrottaa matkapuhelinta edes kylpyammeessa

3. 42% haluaa lukea (lähde: ecowoman.de)

Lahjat naisille ja miehille – ero miehen ja naisen välillä

Ero miesten ja naisten välillä rahaa käytettäessä joululahjoihin ei ole ollut liian suuri useimpien vuosien jälkeen vuodesta 2007. Vasta vuonna 2013 miehet aikovat käyttää paljon enemmän rahaa joululahjoihin kuin naiset.

Kuinka paljon naiset ja miehet käyttävät joululahjoihin??

Infographic Kuinka paljon miehet ja naiset käyttävät joululahjoja ja mistä maksetaan eniten rahaa?

Naiset käyttävät keskimäärin enemmän joululahjoja kuin miehet. Suurin osa rahoista käytetään matkustamiseen.

Mitä lahjaideoita naisille voidaan johtaa näistä tiedoista?

lahjaideoita-naisille-joululahja-kumppani-wellness-spa

Juuri näistä tiedoista voidaan nopeasti piirtää tarvittava idea sopivasta lahjasta. Jos kumppani on lukija ja vesirotta, esimerkiksi erikois Kylpyammehylly voi olla erittäin hyödyllinen. Voit esimerkiksi laittaa lasillisen viiniä näihin, ja joissakin on jopa kirjanpidike, jotta kosteus ei vahingoita kirjan sivuja..

Mitä sinun on otettava huomioon, kun otat matkapuhelimesi kylpyammeeseen

lahjaideoita naisten joululahjakumppanin älypuhelinkotelo

Jos et todellakaan voi tehdä ilman älypuhelinta kylpyammeessa, varmista, että laitetta ei ole kytketty virtalähteeseen. Pahimmassa tapauksessa tämä voi olla hengenvaarallista. Teoreettisesti matkapuhelin voidaan ottaa mukaasi kylpyammeeseen, mutta tämä aiheuttaa tiettyjä riskejä laitteelle itselleen. Siksi vedenpitävä suojakuori on ihanteellinen lahjaidea.

Lahjaideoita naisille – Miten löydät oikeat joululahjat kumppanillesi?

lahjaideoita-naiset-joulu-pari-rakkaus-joulukuuset-schenekn

Lisäksi pienellä luovuudella ja huomiolla oikean joululahjan löytäminen vuoden lopussa voi olla erittäin helppoa. Sinun on kuitenkin kuunneltava kumppaniasi tarkasti loppuvuoden ajan. Joskus voi tapahtua, että tietty toive kuuluu alalauseeseen tai mainitaan satunnaisessa huomautuksessa. Jos aika koittaa – varsinkin vuoden alussa tai puolivälissä – toive on merkittävä suoraan, jotta se ei unohdu uudelleen ennen joulua.

Lahjaideoita naisille – henkilökohtaisia ​​lahjoja

lahjaideat-naiset-joulu-korut-lahjat-rakas-nainen

joululahjat henkilökohtaisella kosketuksella mene aina hyvin alas. Jokapäiväinen esine, jossa on henkilökohtainen kaiverrus, kuten rakkausviesti, on hyvä idea. Tätä tuotetta ei tietenkään pidä valita mielivaltaisesti, vaan sen tulee sopia kumppanin mieltymyksiin. Tämä voi olla ketju, rannekoru, samppanjalasit tai jalo mustekynä. Periaatteessa mahdollisuuksilla ei ole käytännössä rajoja. Viestin tai viestin ei pitäisi myöskään olla mielivaltainen sanonta, vaan viesti sydämestä.

Mitä voit lahjoittaa paitsi suuria paketteja

lahjaideoita-naisille-joulu-suunnittelija-palasia-muoti-muoti-artikkeleita

Valittujen lahjojen ei tarvitse aina olla suuria tai pieniä esineitä ja pakkauksia, jotta voit laittaa jotain mahdollisimman vaikuttavaa joulukuusi alle. Jokaisella ystävällä tai aviomiehellä on mahdollisuus lahjoittaa lahjoja tai tositteita, jotka voidaan myös lunastaa myöhemmin: Esimerkiksi jos kumppani puhuu usein paeta jokapäiväisestä elämästä tai pysyvästä jännityksestä, lyhyestä matkasta tai kaupunkimatkasta olisi hyvä idea. Hyvinvointiviikonloppu voi myös tarjota rentoutumista ja helpotusta.

Ruoanlaittokurssit kulinaariseen nautintoon

lahjaideoita-naiset-joululahjat-kumppani-ruoanlaittokurssi-opi kokki

Jos kumppanisi on intohimoinen kokki, ja jos miehellä itsellään on jotain kulinaarista nautintoa, sinun ei silti pidä antaa pois mitään keittiövälineitä, kuten kömpelöä vierintätappia. Se on paljon parempi, kokkauskurssi harkita. Voit tehdä tämän yhdessä, mutta kumppanisi voi myös oppia uusia ruoanlaitto -taitoja ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Jälleen on monia vaihtoehtoja ja ohjeita mihin mennä. Nyt on olemassa monia erilaisia ​​versioita ruoanlaittokursseista, jotka täyttävät jokaisen maun. Tässä on muutamia mahdollisuuksia erityisesti harrastuskokkeille, jotka haluavat kokeilla.

Ruoanlaittokurssin sisältö
Puhdas ruoka ja superruoat Termi, joka on vielä suhteellisen uusi Saksassa, mutta on ollut olemassa Yhdysvalloissa noin 20 vuotta. Ruoan tulee olla mahdollisimman keinotekoista lisäaineita ja sokeria vapaata. Parhaimmillaan se on rikastettu ravintoainepitoisilla elintarvikkeilla, kuten chia-siemenillä, inkiväärillä tai avokadolla ja monella muulla.
Vegaanisen ruoanlaittokurssit Täältä löydät ruoanlaitto -taitoja monenlaisille kasvilajeille, kuten quinoa, halloumi -juusto tai tahini, tahna, joka on valmistettu hienoksi jauhetusta seesaminsiemenestä.
Paleo -kurssi Ruoka, kuten esi -isämme söivät 20000 vuotta sitten. Kuten puhtaassa ruoassa, keinotekoiset lisäaineet ovat luonnollisesti kiellettyjä. Ruokalistalla on tuoreita hedelmiä, vihanneksia, siemeniä, pähkinöitä, kalaa, lihaa, munia ja terveellisiä rasvoja.
Eksoottisten ruokien kurssi Trendi, joka nauttii nyt suurta suosiota ja jonka sanotaan stimuloivan kaikkia aisteja aphrodisiac-ainesosilla, kuten chilillä, ostereilla ja suklaalla, ja ennen kaikkea proteiinipitoisilla resepteillä.
BBQ -kurssi Klisee sanoo, että se on erityisen suosittu miesten keskuudessa, mutta voi olla myös kiinnostava naisille, jotka pitävät siitä runsasta. Täällä grillataan korkealaatuista lihaa ja valmistetaan tuoreita kastikkeita.

Mitä lahjaideoita naisille kannattaa välttää?

lahjaideat-naiset-joulu-miehet-erot-purkaminen-ilo

Mihin lopulta päätät, vähän työtä ja vaivaa on ehdottomasti kysyntää. Yksinkertainen rahalahja, nopeasti ostettu kuponki, kylpylisäaine tai yksinkertainen tuoksukynttilä eivät varmasti riitä tyydyttävään ja iloiseen joululahjaan.

Valokuvat: 1 – tumblr_norx4t4Jfx1ted1sho1_1280 / Fancycrave.com 2 – TijanaM – 488792596 / Shutterstock.com 3 – 8317714045_88ba91dae6_o_d / Albumarium.com 4 – Budjetti joululahjoihin Saksassa sukupuolen mukaan vuoteen 2016 asti / Statista.com 5 – Infographic: oma esitys  6 -nainen-tyttö-kauneusmaski / Pixels.com 7 -ios-new-mobile-gadget-163096 / Pixels.com 8 -pari-rakkaus-onni-mieliala-joulu-joulumarkkinat / Visualhunt.com 9 – 5296415476_16b51ee558_o / Visualhunt.com 10 – 11478422233_1bd59a5884_o_d /Albumarium.com  11 -kattila-keittiö-kokki-kutsu-45224 / Pixels.com 12 – 3626381146_5879aaa41d_o / Visualhunt.com

Previous Post
Akryyli -joulukuusi heijastaa jännittäviä valotehosteita
Next Post
Leivonta jouluksi lapsille ja aikuisille – hauskoja jälkiruokaideoita