15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joulukuusen koristelu – 10 vinkkiä säteilevään joulukuuseen

Joulukuusi koristaa kultapallot tähdet tyylikkäät vinkit

Joulukuusi ei saisi puuttua joka talosta. On olemassa joitakin tärkeitä sääntöjä, jotka voivat auttaa sinua luomaan kauneimman joulukuusi. Tutustu meidän Vinkkejä joulukuusen koristeluun joita voit käyttää tänä vuonna.

Koristele joulukuusi – vinkki 1: ripusta suuret koristeet

Joulukuusi koristaa DIY -kukat kangasraidat suuret

Tämä joulukuusi esittelee tekniikan, jota useimmat sisustajat jättävät huomiotta: käyttämällä ylisuuria koristeita. Suuret kotitekoiset kangaskukat tekevät suuren vaikutuksen. Yleensä ylisuuret riipukset maksavat hieman enemmän, mutta sitten sinun ei tarvitse ostaa niin paljon. Ja vaikutus on henkeäsalpaava.

Koristele joulukuusi – Vinkki 2: Pidä kiinni yhdestä aiheesta

Joulukuusi koristella vaaleanpunainen idea pallot punainen moderni tyyli

Tämän joulukuusen vaaleanpunaista teemaa toistavat pallot samanlaisilla värisävyillä. Tuloksena on moderni ilme, josta on tulossa yhä suositumpi. Jos haluat tänä vuonna myös värillisen joulukuusi, voit valita eri väreistä. Valkoinen puu on myös erittäin trendikäs.

Vinkki 3: saa sen hehkumaan

Joulukuusi koristaa keiju valot valaistus värikkäitä palloja

Valoketju antaa joulukuuselle tietyn kiillon ja saa sen kimaltelemaan. Voit peittää lähellä hehuvat keiju valot lisäämään kiiltoa. Halutusta ulkonäöstä riippuen voit valita värillisten, valkoisten, keltaisten tai muiden yksiväristen valojen välillä.

Vinkki 4: toista aksentit

koristella joulukuusi tyylikäs valkokulta aksentti vintage

Toista samantyyppinen koriste, jotta sama väri, muoto ja teema säilyvät koko puussa. Nämä punaiset koristeet yhdistävät harmonisesti muut yksityiskohdat. Osta kaksi tai neljä tusinaa esinettä pääteeman määrittämiseksi. Tämän elementin eri koot, muodot tai tekstuurit tuovat sitten erityistä tunnelmaa.

Vinkki 5: luonnon elementit

Joulukuusi-koristele-luonnonmateriaalit-koristelu-käpyjä-silkkilehtiä

Luonnonmateriaalit ovat edullinen vaihtoehto kuusen koristeluun. Kokeile sitoa männynkäpyjä (suuria ja pieniä), lehtiä (kuivattuja tai silkkiä), kuusen tai marjan oksia kimppuun, mikä antaisi joulukuuselle ihanan maalaismaisen ja tyylikkään ilmeen.

Vinkki 6: Yhdistä harmonisesti joulukuusi koristeet huoneen väreihin

Joulukuusen koristelu-vinkit-koordinoitu-sisustuksen kanssa

Suunnittelijat koristavat joulukuuset väreillä ja teemoilla, jotka on sovitettu yhteen huoneen muiden koristeiden kanssa. Toista olohuoneesi värit ja aiheet nauhoilla, paperilla, seppeleillä ja koristeilla yhdistääksesi kaikki harmonisesti.

Vinkki 7: Täytä aukot kukkakimpuilla

Joulukuusi koristaa aukot täyttää pallot

Kun koristelet, oikea määrä on ratkaiseva täydellisesti koristeltuun puuhun. Sen ei pitäisi olla liian ylellinen, jotta se ei näytä liian kitšiseltä eikä liian paljaalta. Täytä paljaat kohdat joulukuusipallojen ja lamppujen välissä kukkakoristeilla tai muilla koriste -elementeillä

Vinkki 8: selkeät viivat

Joulukuusi koristele vihreitä palloja

Täällä voit nähdä joulukuusi, jossa koristusten määrä on optimaalinen. Se on suunniteltu optimaalisesti ja huokuu juhlallisuutta ja näyttää samalla siistiltä ja tasapainoiselta. Selkeät linjat estävät sotkun.

Vinkki 9: kaikki yhdellä värillä

Joulukuusi koristaa yksi väri valkoinen joulukuusi valkoisia palloja

Täällä näet valkoisen kuusen, kuten aiemmin mainitsimme. Se sopii erinomaisesti yksiväriseen joulukoristeeseen. Käytetään yhtä valkoisia palloja. Tämä toimii tietysti myös muiden värien kanssa. Loistava idea kaikille, jotka etsivät minimalistista joulukoristeideaa.

Vinkki 10: ruusuja jouluksi

joulukuusi koristeet oranssi ruusu olki kartio deco

Ruusut ovat kaikkea muuta kuin tyypillisiä talvikukkia. Ja juuri siksi he olisivat mielenkiintoinen katseenvangitsija joulukuusessa. Älä pelkää kokeilla jotain epätavallista. Keinotekoisia ruusuja on helppo ja nopea löytää, ja niitä on saatavana myös eri väreissä, jotta löydät ne helposti puukoristeisiin sopiviksi.

joulukuusi koristeet kulta koboltin sininen meri teema

Joulukuusi-koristele-iso-hopea-koru-tähdet

Joulukuusen koristelu-vihreä-kuusipuu-perhoset-lamellit

Joulukuusen koristekristallit-peilikuvakoristeet

Joulukuusi-koristele-punainen-teema-väri-toisto

Previous Post
Horoskooppi 2015 – vuosittainen horoskooppi kaikille horoskoopille
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä