15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Adventtiseppeleen tekeminen lasten kanssa – 10 paperi -käsityöideaa

tinker advent seppele lapsille paperi ideoita ohjeet

Joulua voidaan kutsua vuoden tunnelmallisimmaksi ajanjaksoksi. Erityisesti lapset odottavat sitä innolla ja ovat innoissaan lahjoista, mutta myös upeista hetkistä koko perheen kanssa. Adventissa lähes kaikissa asunnoissa on adventtiseppele, jossa on neljä kynttilää. Kynttilä sytytetään joka sunnuntai adventtina ja mitä lähempänä joulua, sitä kirkkaampaa se tulee taloon. Adventtiseppele voidaan suunnitella mielikuvituksellisesti, joko yksinkertaiseksi tai hienostuneeksi. Jos haluat tehdä itse tänä vuonna adventtiseppeleen pienten lastesi kanssa, löydät täältä vinkkejä.

Adventtiseppeleen tekeminen lasten kanssa: Vältä todellisten kynttilöiden käyttöä

tinker advent seppele lapset tekevät itse putkenpuhdistusaineita

Joulun juhlapyhät tarjoavat mahdollisuuden viettää enemmän aikaa perheen ja erityisesti lasten kanssa. Luovia käsityöideoita otetaan aina hyvin vastaan ​​ja voit tehdä kauniita adventtiseppeleitä yhdessä lastesi kanssa. Jos ne ovat pieniä, ei ehkä ole hyvä idea tehdä adventtiseppele oikeilla kynttilöillä, jotka tulisi sytyttää myös myöhemmin. Lapset eivät yleensä saa leikkiä tulella, joten tee kaunis adventtiseppele eri materiaalista, joka on lapsille turvallinen, kuten paperista. Voit myös tehdä kynttilöitä paperista, ja seuraavassa opit tekemään sen.

Tinker adventtiseppele lasten kanssa: kiinnitä värikkäitä paperinpalasia kynttilöihin lasissa

Tinker Advent -seppele lasten kanssa, tartu värikkäisiin paperiin

Kun lapsesi ovat riittävän suuria ja ymmärtävät, etteivät he saa leikkiä tulella ja kynttilöillä, voit koristella adventtiseremonian todelliset kynttilät värillisellä paperilla. Tätä varten tarvitset 4 kynttilää lasissa. Valinnaisia ​​valkoisia lohkokynttilöitä voidaan myös käyttää. Tarvitset myös liimaa tai käsityötahnaa ja värillistä paperia, on parasta käyttää kreppipaperia ja leikata se pieniksi paloiksi.

tinker adventti seppele lapset kiinni paperinpalat kynttilät lasi

Sinun on valmistettava paperinpalat ja liima käsitöitä varten ja annettava ne lapsellesi. Jos liima on liian paksu, voit laimentaa sen pienellä vedellä. Älä unohda harjaa tai sientä liiman levittämiseen.

tinker adventti -seppele lapset koristavat paperitankoa

Nyt se on tahrattu ja pyyhitty. Lapsi kiinnittää lohkokynttilät tai kynttilälasit ulkopuolelta tahnalla ja värikkäillä paperilla. Jokaisen kerroksen tulee ensin kuivua ennen seuraavan levittämistä. Järjestä lopuksi neljä kynttilää kauniisti lautaselle ja sytytä ne peräkkäin jokaisena adventtisunnuntaina lapsesi kanssa.

Tee adventtiseppele lasten kanssa – 7 ideaa paperilla

tinker advent seppele lasten paperi yksinkertaisesti wc -paperirullat

Käsityöt ja kynttilöillä pelaaminen ei ole hyvä idea pienille lapsille. He haluaisivat aina sytyttää kynttilät eivätkä missään olosuhteissa leikkiä tulella. Voit tehdä kynttilät ja koko adventtiseppeleen kokonaan paperista ja siten lapsiturvalliseksi. Kynttilöitä ei voi sytyttää myöhemmin, mutta ne näyttävät yhtä kauniilta kuin todelliset.

Adventtiseppeleen tekeminen lasten kanssa: kekseliäitä ideoita paperilla

Tinker Advent -seppele lasten wc -paperilla

Paperista valmistetulle adventtiseppeleelle on parasta käyttää vahvempaa vihreää pahvia. Leikkaa siivu, joka on yhtä suuri kuin adventtiseppeleen lopulta pitäisi olla. Voit koristella levyn mielikuvituksellisesti vihreällä paperilla.

Tee adventtiseppele lasten kanssa: vessapaperirullista

tinker advent seppele lapsille paperi wc rulla putkien puhdistusaine

Sinä tai lapsesi voi yksinkertaisesti puristaa ohutta paperia, kuten silkki- tai kreppipaperia, ja kiinnittää sen männyn oksiksi pahvilevylle liimalla. Toinen vaihtoehto on leikata holly -lehdet mallin avulla ja käyttää niitä paperista valmistetun adventtiseppeleen koristamiseen.

Tinker adventti -seppele lasten kanssa koristelee wc -paperirullia

Helpoin tapa valmistaa kynttilät adventtiseppeleelle on tyhjät wc -paperirullat. Ne voidaan maalata ulkopuolelta ja sisustaa kauniisti niin, että ruma ruskea paperi ei enää näy. Hieman vanhemmat lapset voivat suunnitella wc -paperirullia kuin lyhdyt ja tehdä pieniä aukkoja toiselle puolelle. Jos sisälle asetetaan lämpökynttilä, on kaunis valopeli.

Tinker adventti -seppele lasten kanssa: Liekki, joka on valmistettu popsicle -tikuista vessapaperirullien kynttilöille

tinker adventti seppele lapset paperi wc -paperirullat jäätelötikkuja

Pienet lapset voivat peittää wc -paperirullat ulkopuolelta kauniilla käsityöpaperilla ja suunnitella ne siten eri väreillä. Ne voidaan kiinnittää suoraan paperista valmistettuun adventtiseppeleen. Sitten sinun tulee suunnitella liekki erikseen eikä kiinnittää sitä paperikynttilään.

Tee kynttilöitä adventtiseremonia varten paperista ja popsicle -tikuista

tinker advent seppele lapset paperi jäätelö tikkuja glitter

Popsikkutikkuilla ja värillisellä käsityöpaperilla sinä ja lapsesi voitte suunnitella neljä liekkiä. Niiden on vastattava adventtiseppeleen wc -paperirullista valmistettujen sylinterien värejä. Adventtisunnuntaisin paperikynttilä laitetaan wc -paperirullalle samalla värillä ja kynttilät “sytytetään”.

Paperi kynttilä lasten kanssa

tinker adventti seppele lapset paperi kynttilä pahvi

Paperikynttilät voidaan helposti tehdä itse tämän mallin avulla. Leikkaa tarvittavat elementit rakennuspaperista ja liimaa ne yhteen. On parasta suunnitella yhteensä 8 kynttilää neljällä eri värillä. Kiinnitä sitten popsicle tikku jokaisen kynttiläparin väliin.

Käsityötä lasten kanssa jouluna: adventtiseppeleen taitto paperista

tinker adventti seppele lapset paperi kynttilä taittaa liekki

Lapsilla, joilla on jo jonkin verran kokemusta paperin käsitöistä ja paperin taittamisesta, voit kypsentää kynttilöitä noidan portaiden tapaan. Tällaisten kynttilöiden taittaminen on kiehtovaa toimintaa. Tuotteet voidaan kiinnittää adventtiseppeleen, joka on valmistettu aidoista kuusen oksista, tai kotitekoiseen paperista, mutta niitä voidaan käyttää myös koristeena pöydällä, ikkunassa tai joulukuusessa.

tinker advent seppele lapset tekevät paperia itse ohjeet

tinker advent seppele lapsille paperi ohjeet

tinker adventti seppele lapset taittaa paperikynttilän

Voit suunnitella taitetut kynttilät yhdellä tai kahdella värillä. Tämä vaatii kaksi samanlaista paperinauhaa. Älä tee siitä liian ohutta, jotta kynttilällä on lopulta hyvä jalanjälki. 3 cm leveä ja 42 cm pitkä on optimaalinen, äläkä käytä liian paksua paperia (enintään 160 g / m2). Kiinnitä nyt kahden nauhan päät suorassa kulmassa toisiinsa nähden ja aloita taittaminen.

tinker adventti seppele lapset paperi kynttilä taita pyykkipojat

Taivuta alempi paperinauha ylemmän päälle ja tasoita se. Toista tämä prosessi, kunnes yksi nauhoista päättyy. Liimaa lopuksi molemmat päät yhteen niin, että kynttilä ei voi avautua. Leikkaa paperin jäljellä oleva reuna saksilla. Lopuksi tee kynttilä liekki paperista ja kiinnitä se kynttilään.

tinker advent seppele lapset paperi kynttilä ohjeet

Piirrä ensin kynttilän liekki kynällä keltaiselle paperille ja leikkaa se sitten pois. Liekissä pitäisi olla kurkku, muuten et pystyisi liimaamaan sitä. Saat täydellisen viimeistelyn piirtämällä sydänmustan mustalla huopakynällä. Nerokas idea on kiinnittää jokainen taitettu kynttilä pyykkitankoon ja siten kiinnittää se eri pinnoille. Se näyttää hyvältä, kun kynttilät seisovat yhdessä eri väreissä, korkeuksissa ja paksuuksissa. Kokeile ja luo ihana joulukoriste yhdessä lapsesi kanssa.

Previous Post
Oppiminen nukkuessasi – Kuinka aivot tallentavat tärkeitä tietoja
Next Post
Upea DIY -pöytäkoriste viiniköynnöksestä