15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koristele puutarhapenkki jouluksi – ideoita viehättäviin joulukoristeisiin ulkona

puutarhapenkki joulua varten koristele talon sisäänkäynti moderni heittotyynyt kuuset oven seppele

Kun ilta hämärtyy hyvin varhain illalla ja ensimmäinen lumi on jo satanut, vietämme yhä vähemmän aikaa ulkona puutarhassa. Puutarhakalusteet eivät ole vain erityisen hyödyllisiä kesällä, vaan saavat myös puutarhaparatiisin näyttämään vähemmän autiolta talvella. Oleskelutilaa voidaan nyt käyttää sisustustarkoituksiin, ja se tarjoaa täydellisen lavan monenlaisille koristeluille. Jos haluat tehdä joulukoristeita itse, löydät täältä hyviä vinkkejä, ehdotuksia ja ideoita. Tämän päivän artikkelista löydät inspiraatiota siitä, kuinka voit koristella puutarhapenkkiä jouluksi ja luoda siten ihana tunnelma.

Koristele puutarhapenkki jouluksi kuusen vehreydellä ja joulukoristeilla

puutarhapenkki jouluun koristamaan kuusen vihreää korimävyä

Joulun aikaan voit luoda monia ihania asioita kuusenvihreällä. Jos haluat myös koristaa puutarhapenkisi, voit peittää istuimet ja selkänoja mäntyvihreällä. Jos haluat kävellä metsässä adventin aikana, kerää vain kuusen oksat ja aseta ne löysästi tai pieniksi hihansuiksi puutarhapenkille. Eri talvikukat ja valkoiseksi maalatut männynkävyt tarjoavat upeita värillisiä ja talvisia aksentteja.

kuusen vihreä joulukuusi korut tekevät joulukoristeita ulkona

Kaunis joulukoriste on loistava tapa sisustaa ulkona jouluksi. Voit tehdä upean järjestelyn kuusen oksista, sypressistä, muratista ja mistelistä pakkasenkestävään astiaan ja koristella sen joulukuusipalloilla, erilaisilla hahmoilla, tähdillä, kuivattuilla hedelmillä tai kirkkailla, kirkkaan punaisilla koriste-omenoilla. Jopa pieni joukko koriste -omenoita puutarhan penkillä näyttää hyvältä joulukoristeeksi ulkona.

Koristele puutarhapenkki jouluksi minihavupuilla

puutarhapenkki joulua varten koristele verannan kuusen heitotyynyt

Puutarhan joulukoristeisiin havupuut sopivat erityisen hyvin juhlatunnelman luomiseen. Pieni joulukuusi istutuskoneessa näyttää hyvältä puutarhan penkillä. Jätätkö puun sellaisenaan tai koristat sen yhtä upeasti kuin lämpimän olohuoneesi joulukuusi on täysin sinun valintasi.

tee lyhdyt joulukoristeeksi itsesi ulkopuolella

Jos haluat koristella puutarhapenkkiä pienellä kuusella ja haluat luovuttaa höyryn luovasti, voit tehdä kauniin ja alkuperäisen kuusen itse kuusen oksista. Kerää kuusen vehreyttä ja laita se vain korkeaan maljakkoon tai ämpäriin. Mitä tulee joulukuusen koristeluun, voit antaa mielikuvituksesi vapautua ja saada mini -joulukuusen näyttämään erilaiselta kimaltelevien helminauhojen ja erilaisten koristeiden kanssa.

Joulukoristeita puutarhassa itse sidottu seppele

puutarhakalusteet tuolit jouluseppeleet pöydän koristelu

Voit luoda viihtyisän ja kutsuvan tunnelman puutarhassa tai verannalla luovilla seppeleillä, jotka on valmistettu ikivihreistä. Puutarhapenkki tai muuten paljas istuinalue loistaa juhlavalossa ja saa sinut loistavaan ja rauhalliseen juhlatunnelmaan. Kotitekoinen seppele voidaan sitoa nopeasti yhteen ja koristaa kiiltävillä palloilla, punaisilla marjoilla, käpyillä tai kelloilla.

Koristele puutarhapenkki jouluksi teemalla

keiju valot tyyny kuusen joulukoristeita ulkona

Katso tämä kutsuva ja modernin näköinen joulukoriste talon sisäänkäynnillä. Oven vieressä oleva pieni puinen penkki tekee vaikutuksen kirkkaanpunaisilla koristetyynyillä, talvimotiiveilla ja keijuvalaisimilla ja näyttää erittäin kodikkaalta. Silmä putoaa heti kaiverretulle taululle, joka luo harmonisen ilmapiirin joululaululla tai runolla. “Hyvää juhlaa” tai “Hyvää joulua” ei vain tee vieraasi onnelliseksi, vaan myös kaikki, jotka sattuvat katsomaan puutarhaa.

Tee joulukoristeita itsesi ulkopuolella koristetyynyillä ja tekstiileillä

Joulukoristeellinen puutarhapenkki yksinkertaisesti tyyny

Jos haluat yksinkertaisen ja huomaamattoman sisustuksen puutarhaan, voit myös saavuttaa paljon tekstiilien avulla. Kaksi valkoista ja punaista koristetyynyä asetettiin tämän tyylikkään puutarhan valkoiselle penkille. Suositut talvivärit herättävät välittömästi yhteyden mietiskelevimpään festivaaliin ja näyttävät tyylikkäiltä ja jaloilta. Punaisen, valkoisen ja vihreän lisäksi kulta ja hopea näyttävät myös juhlallisilta.

katto seppele joulutähti puutarha penkki koristella joulua

Jos haluat sisustaa talosi ja puutarhan juhlallisesti, on suositeltavaa pitää sisustus yhtenä tyylinä. Jos olet valinnut modernin, tyylikkään ja minimalistisen sisustuksen sisälle, mutta haluat, että ulkopinta loistaa lämpimässä maalaistyylisessä tyylissä, sinun on erotettava nämä kaksi yksikköä toisistaan.

valkoinen punainen joulukoristeellinen viltti tyyny neulottu joulukuusi

Jouluisen tunnelman luomiseksi puutarhaan juhlava ulkokoristeiden ei välttämättä tarvitse olla reheviä ja ylpeitä. Neulottu koristetyyny ja viihtyisä, lämmin skandinaavinen tyyli koristavat kauniisti koristeltua joulukuusta, mutta näyttävät yksinkertaisuutensa vuoksi erittäin viehättäviltä ja tyylikkäiltä. Hienot seppeleet puutarhapenkin yläpuolella poimivat joulukuusipallojen värisävyt ja saavat talvikoristelun näyttämään harmoniselta.

puutarhapenkki joulua varten koristele tyynyjä kuusessa

Et välitä kylmyydestä ja käytät kaikkia tilaisuuksia nauttia kahvikuppi tai aromaattinen glögi viileässä ilmassa puutarhassa, verannalla tai parvekkeella? Koristeelliset tyynyt, joissa on temaattiset talvityynynpäälliset, eivät ole vain mukavia, mukavia ja pitävät sinut lämpimänä, vaan ovat myös välttämättömiä kumppaneita adventtikaudella. Tyynynpäälliset, joissa on upeita aiheita, kuten tähdet, kuuset, porot, joulupukki ja kauniit talvimaisemat, puutarhan penkki voidaan sisustaa upeasti jouluksi.

Koristele puutarhapenkki jouluksi lahjapakkauksilla

lahjat joulukuusi koristeet pinecone seppele

Jos haluat koristella puutarhapenkkiä modernilla tavalla, voit käyttää lahjapakkauksia kuusenvihreiden ja koristeiden sijasta. Tämä idea on helppo toteuttaa ja luo suuren katseenvangitsijan puutarhakalusteisiin. Voit luoda kauniin koristeen tyhjistä pahvilaatikoista, jotka kääritään jäljellä olevalla käärepaperilla tai värikkäällä muovikelmulla. Voit lisätä viimeistelyn itse tehtyihin lahjapakkauksiin lahjanauhoilla tai söpöillä jousilla. Yhdenmukaiseksi sisustukseksi voit jakaa lahjat puutarhatielle tai ripustaa ne koristeellisesti puihin.

Luo joulukoristeita ulkokäyttöön lyhtyjen avulla

lyhty maalaismainen joulukoristeiden puutarha ulkona

Jos haluat luoda loistavia valo -aksentteja ulkoalueelle, jouluksi koristellut lyhdyt ovat erityisen sopivia. Riippumatta siitä, pidätkö pehmeästä ja lämpimästä kynttilänvalosta vai haluatko luoda kuohuviiniä LED -lampuilla, lyhdyt ovat upeita koriste -elementtejä, joilla on koristearvo ja jotka tuovat lämpöä kylmiin joulukuun iltoihin.

joulukoristeita puutarha tavallinen seppele katto

Yksi iso tai useita pieniä lasilyhtyjä on erinomainen puutarhapenkki -sisustusidea. Niiden avulla voit luoda alkuperäisen joulukoristeen makusi mukaan. Voit esimerkiksi saavuttaa henkeäsalpaavan suuren vaikutuksen asettamalla kuusen tai männyn käpyjä lyhtyihin ja lisäämällä LED -jouluvaloja. Yksinkertainen seppele, jossa on pienet valot, riittää levittämään juhlatunnelmaa.

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta