15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kynttilänjalat jouluksi – 14 esimerkkiä kiehtovista juhlakoristeista

kynttilänjalka joulupullon lasimaalaukseen

Joulu on varmasti talven rauhallisin aika. Haluamme olla erityisen kodikas ja kaunis tässä kauniissa perhejuhlassa. Jopa ne, jotka eivät todellakaan pidä koristeista, saavat yhtäkkiä halun sisustaa asuntonsa tai ainakin juhlapöydän talveksi. Miellyttävä ja hellä kynttilänvalo on yksinkertaisesti osa joulun aikaa. Tästä syystä olemme koonneet seuraavassa artikkelissa maagisesti kauniita, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita joululahjaksi. Anna itsellesi inspiraatiota ehdotuksistamme ja käsityöideoistamme!

adventin seppeleen kynttilänjalka nykyaikaiset puukuusi

Kuva: Rebecca Wallenta / Aistillinen myrkytys

Kaunis ja upeasti koristeltu adventtiseppele on epäilemättä osa suurta joulun alkua. Itse valmistetut adventtiseppeleet luovat erityisen kauniin ja juhlallisen tunnelman. Jos et löydä aikaa tai uskalla tehdä tätä, voit piristää ja hioa yksinkertaisen seppeleen oikeilla koristeilla.

puiset männynkävyt koristelevat kynttilänjalkaa

Jos haluat tuoda huoneeseesi pala luontoa ja löytää erilaiset talvikäsityöt luonnonmateriaaleista erityisen kauniita ja jännittäviä, olet luultavasti keksinyt idean tehdä itse adventtiseppele puusta. Adventtiseppeleen kynttilänjalka voidaan valmistaa esimerkiksi pienistä lautasista, varsinkin jos käytät pylväskynttilöitä.

puu kuusen oksat marjat kynttilänjalka adventtiseppele

Jos haluat suunnitella maalaismaisen adventtiseppeleen, puunrunko olisi täydellinen käsityömateriaali, joka luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Tässä tapauksessa Adventin seppeleen kynttilänjalka on itse puuosa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä luonnolliseksi kynttilänjalaksi jouluksi, on porata suuret reiät puuhun ja koristella adventtiseppele kuusen vehreydellä, marjoilla tai mistelillä.

puuviipaleet luonnonmateriaalit kynttilänjalat joulu

Voit tietysti käyttää myös pienempiä puunrungoja tai puukiekkoja, jos haluat tehdä hienovaraisemman ja tyylikkäämmän adventtiseremonian kynttilänjalan. Mitä tulee sisustukseen, sinulla on lupa toteuttaa makuusi sopivia luovia ideoita, jotka tulevat mieleen spontaanisti. Voit sisustaa yksittäisten puulevyjen sileän pinnan joulukuvioilla ja väreillä.

adventin seppeleen jalusta metallilanka -poronkuusi

Upea ja alkuperäinen kynttilänjalka jouluksi voidaan valmistaa monista eri materiaaleista. Katso tätä viehättävää metallista tehtyä adventtikranssia! Tätä käsityöprojektia varten tarvitset eripaksuisia lankoja, jotka ruiskutat ensin halutun värisellä ruiskulla. Nyt sinun täytyy taivuttaa lanka haluamaasi muotoon ja luoda erilaisia ​​jouluhahmoja.

maalattuja kiviä adventtikruunun kynttilänjalka

Maalatut kivet ovat olleet erittäin suosittuja jo jonkin aikaa ja ovat suosittuja käsitöitä paitsi jouluna, myös monissa muissa tilaisuuksissa tai puutarhan koristeluissa. Kaunista kivet maalaamalla lumen peittämiä kuusen oksia ja järjestämällä ne seppeleen muotoon. Pienet metallikulhot toimivat kynttilänjaloina tälle kauniille adventtiseppeleelle, jotka on myös täytetty kivellä, jotta kynttilät pysyvät hyvin.

kanelitangot kuusen vihreä kynttilänjalka joulu

Etkö voi vastustaa joulun ihania tuoksuja ja rakastaa kanelin ja vaniljan tuoksua? Sitten ehkä voit tehdä herkullisen tuoksuvan kynttilänjalan jouluksi kanelitankoista. Tätä varten sinun on järjestettävä aromaattiset kanelitangot kynttilän ympärille ja kiristettävä kuminauha niiden ympärille. Sido sitten nauha koristeellisesta nauhasta ja koristele kotitekoinen kynttilänjalka.

käsityö savi suola taikina tähti kynttilänjalka yksinkertainen

Lapset rakastavat olla mukana suurissa joulun käsitöissä. Entä ehkä tänä vuonna, jos suunnittelet jouluksi kauniita kynttilänjalkoja suola taikinasta rakkaan kanssa? Nämä valmistetaan silmänräpäyksessä ja ovat ihanteellisia lahjaksi. Ensin sinun on valmistettava suolataikina, annettava lapsesi rullata se ja antaa evästeiden leikata joulukuvioita. Nyt sopivat reiät tehdään kynttilällä ja taideteos on valmis.

lasi vesi kynttilänjalka joulukuusi vihreä

Houkuttelevat ja tyylikkäät kynttilänjalat jouluksi voidaan valmistaa myös lasista. Jos kotona makaa läpinäkyvä lasipullo, voit muuttaa sen alkuperäiseksi kynttilänjaloksi hetkessä. Täytä pullo vedellä ja kaada siihen mäntyvihreää. Oksa näyttää suuremmalta lasin läpi ja muistuttaa talvea ja joulua.

Jouluviinilasi koristele lumipalloa

Voit myös valmistaa kauniita ja luovia kynttilänjalkoja jouluksi viinimyllystä. Tarvitset vain viinilasin, huopalasin ja jouluhahmot sekä sprinklejä sydämesi mukaan. Aseta ja liimaa kaunis koriste lasinaluselle. Liimaa sitten lasin reuna. Käännä nyt lasi ympäri ja koristele se ulkopuolelta, jos haluat.

lumi maapallo viinilasi jouluaiheet luvut

Nyt voit laittaa kynttilän jalustalle ja koristella sen kauniisti tarvittaessa. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja sisustuksen suhteen. Jos et liimaa lasinalusia, voit vaihtaa ne joka vuosi ja käyttää niitä uudelleen. Tämä säästää aikaa ja tarjoaa myös monipuolisuutta.

kynttilänjalka jouluhelmet punakultaiset viinilasit

Jos rikot viinilasin vahingossa, älä heitä sitä pois. Vaikka vain pikari tai pohja olisi ehjä, niitä voidaan käyttää ainutlaatuiseen joulukynttilänjalkaan. Viinilasin pohja voidaan kiinnittää esimerkiksi styrox -palloon, jonka olet aiemmin koristanut joulun väreillä. Voit päällystää pikarin liimalla ja ripotella glitterjauheella.

kynttilänjalka tinker kulta koristella joulua

Jos sinulla on kellarissa vanha ja ruma kynttilänjalka, joka on jo kauan sitten unohdettu, voit tuoda sen uuteen elämään oikealla värillä. Hanki maalisuihku kultaa tai hopeaa ja ruiskuta kynttilänjalka. Se muuttuu heti tyylikkääksi koriste -esineeksi ja huokuu eleganssia ja hieman nostalgiaa.

kynttilänjalka betoni kulta metalli tee itse

Voit myös tehdä tyylikkään ja tyylikkään kynttilänjalan jouluksi betonista. Betoni yhdessä kuparielementtien kanssa, kuten yksittäiset kynttilänjalat yllä olevassa kuvassa, näyttävät puhtailta ja tuovat huoneeseen erehtymättömän pohjoismaisen tunnelman. Tällainen kynttilänjalka on epäilemättä todellinen katseenvangitsija.

hahmot jouluaiheet poron värit kynttilänjalka

Katso nämä luovat kynttilänjalat! Kaksi porohahmoa oli yksinkertaisesti koristeltu upeilla väreillä ja jokaisessa oli kynttilänjalka. Epätavallisimmat ja yksinkertaisimmat esineet voidaan muuttaa todellisiksi saavutuksiksi, eikö niin? Jos teet kynttilänjalkoja talvella, tarvitset vain vähän mielikuvitusta ja halukkuutta kokeilla.

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta