15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt styrofoam -palloilla jouluksi – kauniita käsityöideoita nuorille ja vanhoille

Käsityöt styrofoam -palloilla koristamaan joulupaljetteja Joulukuusenkoristeet diy

Joulu on tulossa ja on taas aika laittaa asunto juhlatunnelmiin. Ennen kuin ostat joulukuusi tai otat sen pois kellarista, voit tehdä sille koristeita. Kotitekoinen sisustus antaa kodille erityistä tunnelmaa ja näyttää aina ainutlaatuiselta. Siksi muutama käsintehty koru joulukuuselle tai ikkunalaudalle on aina hyvä idea. Saatavilla on monia materiaaleja niille, jotka haluavat tehdä omia joulukoristeitaan tai vain osan niistä. Tämän päivän postauksessa olemme keränneet hienoja ideoita askarteluun styrox -palloilla jouluksi, joita voit myös kokeilla lastesi kanssa. Toivotamme sinulle hauskaa!

Mitä voit tehdä styrofoam -palloilla jouluksi?

Styrofoam -pallot paljeteilla koristavat joulukuusenkoristeita

Styrofoam -pallot eivät näytä ollenkaan koristeellisilta, mutta ne ovat täydellinen materiaali käsityöhön. Täysin pyöreän muodonsa vuoksi niitä voidaan käyttää kauniiden joulupallojen luomiseen ja niiden muuttamiseen kauniiksi joulukoristeiksi. Pallojen avulla voit paitsi koristella joulukuusta, myös täyttää lasimaljakoita, koristaa oviseppeleitä ja luoda alkuperäisiä ikkunakoristeita. Lapset voivat myös tehdä luovia asioita jouluun styrox -palloilla, kuten suosittuja lumiukkoja ja poroja. Tässä muutamia hyviä ideoita ja ohjeita!

Koristele styrofoam -pallot paljeteilla

tehdä paljetteja styrox -palloja puukoristeita joulukoristeita

Niin kutsuttu paljettitekniikka on taidetta, jossa erilaisia ​​esineitä koristavat paljetit ja nastat. Styrofoam -pallot ovat täydellisiä tähän, koska ne ovat pehmeitä ja neulat on helppo työntää niihin. Tällä tekniikalla voit tehdä mitä tahansa väriä kuohuviiniä ja käyttää niitä joulukuusi koristamiseen. Päätät itse, onko kyseessä tietty kuvio vai yksivärinen malli. Tekniikka voi viedä jonkin aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta tulokset ovat sen arvoisia.

Tee puukoristeita styroksipalloilla ja villalla

Joulukuusi koristeet yksinkertaisesti näpertely lanka styrofoam pallot

Kun teet jouluna käsitöitä styrox-palloilla, voit myös tehdä neutraalin, yksivärisen koristeen joulukuuselle. Villa tai paksu lanka ovat täydellisiä materiaaleja tähän. Tätä voidaan käyttää käärimään styroxpallot ja tekemään niistä kauniita joulupalloja. Näytämme, miten se tehdään.

Ohjeet tinker puu koristeet styrox pallot villaa

Tätä projektia varten tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

  • Styrofoam -pallot missä tahansa koossa
  • Villan pallo missä tahansa värissä (kärki: sovitettu muuhun koristeluun)
  • Liima
  • pieniä paperiliittimiä
  • sakset

Aseta paperiliitin ensin ripustimen palloon. Aseta sitten liimapallo puristimen ympärille ja liimaa lankapallon pää keskelle. Harjaa pallo liimalla ja kiedo villa sen ympärille, kunnes saavutat pohjan. Katkaise villa sieltä ja liimaa pää keskelle.

styrofoam pallot seppele tinker koristelu joulu diy

Voit nyt kiinnittää ripustimet valmiisiin joulupalloihin ja ripustaa ne joulukuuseen. Vaihtoehtoisesti sitä voidaan käyttää jouluseppeleen koristamiseen tai mielenkiintoisen pöytäkoristeen luomiseen. Tällä tekniikalla voit pelata vapaasti väreillä ja tehdä värikkäitä ja neutraaleja koristeita itse. Anna luovuutesi valloittaa!

Kauniita joulupalloja, jotka on valmistettu styroksista ja luonnonmateriaaleista

styrofoam pallot keinotekoinen lumi tinker ideoita kauniita joulukoristeita

Joulu ja lumi kuuluvat yksinkertaisesti yhteen, minkä vuoksi esittelemme alla suuren projektin alkuperäisistä joulupalloista, jotka on valmistettu styrox -palloista ja luonnonmateriaalista. Keinotekoisen lumen avulla nämä kauniit pallot näyttävät lumipuilta, jotka roikkuvat kuusessa. Voit käyttää koristeena mäntyvihreää, mini -käpyjä, pieniä oksia ja kanelitankoja tai keksiä jotain muuta.

näpertely styrox -palloilla mäntyvihreitä minikartioita

Jotta styrofoam -pallot muuttuisivat lumipalloiksi, tarvitset liimaa ja keinotekoista lunta. Jos pallot roikkuvat joulukuussa myöhemmin, paperiliittimiä tarvitaan edelleen. Päällystä pallo ensin liimalla ja rullaa se lumessa. Anna niiden kuivua hyvin ennen kuin jatkat sisustamista. Voit kiinnittää koristeen palloon kuumaliimalla.

Käsityöt styrofoam -palloilla jouluksi: Hauskoja käsityöideoita lapsille

näpertää styrofoam -palloilla lapset tinker ideoita joulu rudolf

Joulunaika tarjoaa monia ihania ideoita lasten kanssa tehtyihin käsitöihin, jotka tekevät pienistä hauskaa ja takaavat hyvän ilmapiirin. Siksi olemme myös valinneet ideoita pienille käsityöläisille, joiden kanssa jouluun kuluva aika kuluu nopeammin. Tähän käytetään jälleen suuria styrofoam -palloja.

Rudolf näpertelee styrofoam -palloja jouluna

poro rudolf tinker styrofoam pallot villa oksat

Me kaikki pidämme Rudolf Porosta. Ja lapset vielä enemmän. Jos lapsesi on myös ihastunut Joulupukin punanenäisestä ystävästä, voit kokeilla seuraavaa projektia kotona. Tätä varten tarvitset villapalloa, tällä kertaa ruskeaa, sekä punaisen helmen, kaksi pientä oksaa kaville ja hieman ruskeaa ja valkoista huopaa silmille. Kääri yksinkertaisesti styrox -pallo villaan, kunnes et enää näe valkoisia täpliä. Laita sitten nenäsi ja kaviot styrofoamiin sopiviin paikkoihin ja liimaa huopasilmät.

Styrofoam -pallo pukeutumalla joulupukiksi

joulupukki puku tinker villa styrox pallo koristelu

Samalla menetelmällä voit kääriä styrox -pallon punaisella villalla ja luoda joulupukin asun. Vyön valmistamiseen tarvitset myös mustia ja hopeisia käsityöhuopia. Tämä tunnelmallinen joulupallo on erittäin helppo valmistaa ja on sitten täydellinen joulukuusi koristeena.

Lumiukot taistelevat styrofoam -pallojen kanssa jouluna

lumiukko tinker styrofoam pallot villahuopa

Koska lasten suosima lumiukko koostuu muutamasta lumipallosta, voit helposti ja nopeasti tehdä sellaisen styrofoam -palloista. Tähän sopivat parhaiten erikokoiset pallot, joten vartalon ja pään välillä on ero. Vaikka styrox on valkoinen ja muistuttaa joka tapauksessa lumipalloa, suosittelemme, että käärit pallot puuvillavillalla tai muulla materiaalilla, jotta käsityöt näyttävät omaperäisemmiltä.

styrofoam pallot muovipallot tinker joulu lumiukkoja

Jos sinulla on vain yksi koko Styrofoam -palloja, voit yhdistää ne muihin palloihin, esimerkiksi muovi- tai lasipalloihin. Valitse vain suurempi pallo vartalolle ja pienempi päälle ja koristele se vastaavasti. Löydät loistavan käsityöidean jäljitellä yllä olevasta kuvasta.

lumipallot tinker huopa styrofoam yksinkertainen idea lapset

Voit tehdä suloisen lumiukon lasten kanssa vain yhdellä styroksipallolla. Sinun on ensin peitettävä ne millä tahansa valkoisella materiaalilla ja koristettava ne lumiukkona. Huopa tai muu kangas ovat tässä tapauksessa parhaita, koska ne voidaan helposti maalata kynillä.

lumiukot lumipallot tinker styrofoam pallot tuntui

Leikkaa huopasta lehtimaiset palat ja kiinnitä ne styrox-palloon. Kun styroksi on poissa, anna liiman kuivua, maalaa kasvot ja olet valmis lumimiesten kanssa.

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat