15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yhdistä siniset pumput: Kuinka löytää oikea asu jokaiseen siniseen sävyyn!

Siniset korkokengät ovat taas mukana! Kevään alussa haluamme esitellä teille klassisen kanssa upeita asuideoita, jotka ovat ihanteellisia (mutta eivät vain) tälle kaudelle. Olitpa sitten kävelyllä viikonloppuna tai toimistossa, siniset pumput yhdistyvät upeasti erilaisiin asuihin. Paljastamme artikkelissa, mitkä värit sopivat suosituimpiin sinisiin sävyihin.

Kuinka yhdistää siniset pumput?

Kuinka yhdistää siniset pumput muihin sinisiin sävyihin

Sininen on yksi suosituimmista väreistä yleensä, ja se on myös suosittu valinta naisten kenkiin, ja se on mustan ja ruskean sävyjen takana. Sinisten pumppujen parhaan väriyhdistelmän löytämiseksi sinisen sävyllä on ratkaiseva merkitys. Sinun on ensin määritettävä tämä ja vasta sitten etsittävä sopivia yhdistelmävaihtoehtoja.

Sinisiä sävyjä on yhtä monta kuin naisia, jotka haluavat käyttää niitä. Seuraavassa kerromme suosituimmista ja paljastamme, mitä värejä voit käyttää.

Midnight, Navy ja muut syvät, tummat siniset sävyt

Tummansiniset korkokengät ja tummansininen mekko Meghan Markle Style

Täydellinen syksyyn ja talveen, mutta myös suosikki lämpimällä säällä – tummat siniset sävyt näyttävät upeilta valkoisen kanssa. Niin hyvä, että on olemassa jopa koko muotityyli, joka käsittelee lähes yksinomaan näitä kahta sävyä: merenkulku.

Kevään asu tummansininen ja keltainen

Ongelmana on, että tätä väriyhdistelmää käytetään niin usein yhdessä meriteeman kanssa, että se on helppo näyttää merelliseltä, vaikka et halua. Jos käytät tummansinisiä pumppuja, joissa on valkoista, mutta haluat samalla välttää laivaan liittyvien kommenttien saamista, ensimmäinen vinkkimme on olla käyttämättä raitoja. Sen sijaan etsi kappaleita, joissa on kukka- tai geometrisia tulosteita, joissa yhdistyy tummansininen ja valkoinen. Sinun tulisi myös välttää punaisia ​​aksentteja tällä yhdistelmällä, koska ne korostavat edelleen merellisyyttä.

Muita värejä, jotka näyttävät hyviltä näiden syvien sinisten sävyjen kanssa, ovat fuksia, syvä oranssi ja lähes kaikki vihreät sävyt. Tummansiniset pumput yhdistyvät loistavasti kellertävän vihreisiin sävyihin, kuten chartreuseen ja kalkkiin.

Tummansinisissä pumpuissa yhdistyvät kärjen värit

Lisäksi kaikki värilliset kengät näyttävät yleensä hyviltä, ​​kun ne yhdistetään omaan väriinsä (mikä tahansa sävy), mutta tummansininen näyttää erityisen hämmästyttävältä, kun sitä käytetään sinisten vaatteiden kanssa. Olitpa sitten vauvan sininen, koboltti tai tummansininen, tummansiniset pumput näyttävät epäilemättä hyviltä, ​​kun ne yhdistetään muihin sinisiin sävyihin. Valitse raikas valkoinen pohja ja lisää roiskeita keltaista tai vihreää ja sinulla on lyömätön asu.

Keskisävyt: koboltti, pop ja kuninkaallinen

Koboltinsiniset pumput, joissa on repeytyneet farkut ja valkoinen paita

Jos katsomme väripyörää, voimme heti todeta, että oranssi on keskisinisen täydentävä väri. Siksi näiden kahden värin käyttäminen yhdessä luo erittäin dynaamisen yhdistelmän. Muut värit, jotka sopivat hyvin keskikokoiseen ja kuninkaalliseen bluesiin, ovat vaaleat, eloisat ja keskikokoiset blues-vihreät, lähes kaikki violetin, valkoisen ja mustan sävyt.

kuten siniset pumput yhdistyvät muihin väreihin

Jos haluat yhdistää kirkkaan siniset pumput, käytä niitä joko mekon tai puseron kanssa, jossa on elävä painatus. Vaihtoehtoisesti voit myös valita neutraalin värin, kuten mustan, valkoisen tai harmaan, ja korostaa akseleita kengilläsi ja muilla tämän värin lisävarusteilla.

Yhdistä pehmeät, mykistetyt ja synkkät siniset pumput

Vaaleat siniset pumput, harmaat farkut ja bleiseri

Mykistyneillä ja synkillä sinisillä sävyillä on niin kaunis, pehmeä ja rento ilme, että ne sopivat täydellisesti vaaleiden ja keskipitkän neutraalien värien ja maanläheisten sävyjen, kuten kerman, taupé, alaston ja beige, yhdistelmään. Nämä värit voidaan myös yhdistää erittäin hyvin suosikkifarkkuihisi.

Jos etsit hieman enemmän kontrastia, kokeile yhdistää nämä pehmeät siniset sävyt seuraavilla väreillä:

  • kirkkaat vaaleanpunaiset sävyt
  • syvän kullankeltainen
  • keskisävystä tummanpunaiseen
  • tai rikkaat, suklaanruskeat sävyt

Valo, taivas, puuteri, vauva ja muut pastellinsinisen sävyt

Yhdistä pastellinsiniset kengät harmaaseen

Monet naiset pitävät pastellinsinistä erittäin houkuttelevana, mutta koska se on niin kevyt, se ei ole aina yhtä helppo yhdistää kuin jotkut muut siniset sävyt. Väri, joka sopii aina sen kanssa, on valkoinen. Pastellinsiniset sävyt voidaan yhdistää erittäin hyvin vaaleisiin tai keskikokoisiin maanläheisiin neutraaleihin sävyihin tai melkein mihin tahansa harmaan sävyyn.

Yhdistä pastellisävyiset siniset pumput vaaleisiin farkkuihin ja beige -villapaitaan

Musta voi myös sopia hyvin vaalean siniseen, mutta sinun on oltava erittäin varovainen muiden lisävarusteiden kanssa. Pidä kiinni yksinkertaisesta, rajoitetusta värimaailmasta. Kun käytät pastellinsinisiä pumppuja mustan mekon kanssa, vyön, laukun ja muiden ei-metallisten korujen on vastattava kenkiä mahdollisimman tarkasti.

Pastellinsiniset pumput yhdistyvät vaaleaan denimiin

Toistaiseksi niin hyvin. Kun siirrymme neutraalien ohi, asiat muuttuvat hieman hankalaksi. Mutta sinun tarvitsee vain sovittaa vaatteiden sävy kenkiesi sävyyn. Jos molemmat sävyt eivät näy yhdessä tulosteessa, sinun on pidettävä kiinni pehmeistä sävyistä, kuten persikka, vaaleankeltainen, pehmeät ja keskisävyiset pinkit, laventeli ja mintunvihreät.

Aqua, sinivihreä, turkoosi ja muut sinivihreän sävyt

Kuinka yhdistää siniset pumput turkoosiksi keväällä

Vaaleat ja vaaleat vihertävän sinisen ja sinertävän vihreän sävyt sopivat täydellisesti kevääseen ja kesään, kun taas tummansinisen ja turkoosin sävyt sopivat erityisen hyvin viileämpään säähän. Kaiken lisäksi he ovat joitain hauskoja sinisiä sävyjä, joiden kanssa työskennellä. Ehkä siksi mikä tahansa turkoosi-, sinivihreä- tai vesiluokka on melkein aina trendissä.

Vihreät-siniset pumput yhdistävät asuideoita hameeseen ja farkkuihin

Jos pumput ovat enemmän spektrin sinisellä puolella, harkitse niiden yhdistämistä oranssin sävyihin, erityisesti vaaleisiin ja keskikokoisiin sävyihin, kuten koralli ja persikka. Tummemmat siniset sävyt, jotka ovat enemmän vihreitä, kontrastivat hienosti syvänpunaisten ja ruosteisten sävyjen kanssa. Ja lähes kaikki siniset sävyt, jotka kuuluvat tähän vetiseen luokkaan, näyttävät hämmästyttäviltä muiden sinisen ja vihreän sävyjen kanssa. He näyttävät vain maagisilta yhdessä.

Toinen loistava yhdistelmä on ruskeat sävyt sekä muut keskipitkän tai tumman maan sävyt ja neutraalit värit. Näiden väriyhdistelmien kontrasti on niin miellyttävä, että et todellakaan tarvitse monia muita vaihtoehtoja.

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”