15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Joten voit tehdä joulukuusia eri materiaaleista!

Joulukuusi on yksi suosituimmista symboleista, joita kristillinen maailma yhdistää jouluun. Joulukuun alussa meillä on jälleen tehtävä koristaa joulukuusi, vielä kauniimmin kuin viime vuonna. Kuten aina, lapset haluavat korkeimman puun ja rikkaimman koristeen. Taloudelliselta ja ekologiselta kannalta tämä unelma ei kuitenkaan ole kaikkien saavutettavissa. Kotitekoiset joulukuuset minimuodossa ovat alkuperäinen vaihtoehto. Olipa kyseessä sitten juhla -ruokapöytä, olohuoneen sohvapöytä tai käytävän lipasto – ne sopivat mihin tahansa. Tänään annamme sinulle ideoita alkuperäisten joulukuusien tekemiseen.

Styrofoam -kartio koristamaan joulukuusi eri tavalla

Se alkaa kuusen tyypillisestä muodosta. Tätä varten sinun on joko tehtävä kartio pahvista tai ostettava valmis styrox-kartio. Valitset koon. Sitten se liimataan, kääritään ja liitetään mielialan mukaan! Anna itsesi inspiroida upeista ideoistamme.

Tee höyhenistä joulukuusi

Höyhenistä tehty joulukuusi, ohjeet

Höyhenistä valmistettu mini -joulukuusi näyttää ihanan filigraaniselta ja erittäin tyylikkäältä. Käsityöhöyhenet ovat monivärisiä, mutta valkoiset höyhenet ovat kauneimpia, koska ne liittyvät enkelisiipiin. Koristehöyhenet kiinnitetään parhaiten kartioon PVA -liimalla. Tarvittaessa voit lyhentää niitä saksilla.

höyhenistä tehty mini joulukuusi, ohjeet

Tee joulukuusia pastasta

tee pastasta mini -joulukuusia

Pastasta valmistetut kotitekoiset joulukoristeet ovat helppo ja edullinen suuntaus. Tässä artikkelissa näytimme sinulle, kuinka tehdä jouluenkeli pastasta. Mutta pastan lajikkeiden monet kauniit muodot mahdollistavat erilaisten joulumotiivien luovan toteuttamisen. Esimerkiksi Penne Rigate- ja Farfalle -pasta sopivat parhaiten minijoulukuuselle. Pastan liimaamiseen kartioon käytetään yleensä kuumaa liimapistoolia.

Farfalle ovat nuudelit, joissa on jousi tai perhonen

Tee oma joulukuusi styroksista ja pastasta

Tee joulukuusi karkista

tinker joulukuusi karkkia ferero

Karkista valmistettu joulukuusi ei ole vain ihana katseenvangitsija pöydällä, vaan myös mukava lahjaidea. Suklaat voidaan helposti kiinnittää paperikartioon teipillä tai styrofoam -kartioon hammastikulla. Lopuksi makeisten väliset aukot ovat täynnä seppeleitä, nauhoja, marjoja tai jopa punaisia ​​origamikukkia.

Styrofoam koristele joulukuusi ferrerolla

Voit edustaa rehevää kuusen vihreää käyttämällä vihreää pehmopaperia

tee pieni kuusi styroksipaperista ja suklaakarkista

Voit täyttää suklaiden väliset aukot helminauhalla

miniatyyri kuusen käsitöitä karkista

Tee joulukuusi nauhoista Kanzashi -tekniikalla

tee itse joulukuusi

Kanzashi -tekniikka on peräisin Japanista ja sitä käytettiin alun perin hiusten asusteiden valmistukseen. Koska perinteiset japanilaiset vaatteet eivät sallineet rannerenkaita tai kaulakoruja, hiusasusteilla oli tuolloin erittäin tärkeä rooli. Joskus sen hinta oli yhtä korkea kuin korkealaatuinen silkki kimono. Tämä tekniikka on edelleen suosittu tänään ja inspiroi tarkkuudellaan ja kauneudellaan. Esimerkiksi Kanzashin joulukoristeet ovat loistava tapa koristella joulukuusi epätavallisilla, ainutlaatuisilla koristeilla. Kanzashin kukkien avulla jopa joulukuusta voi tulla todellinen taideteos.

Tinker joulukuusi kankaasta japanilaisella taittotekniikalla

Muista, että tämä käsityöidea vaatii paljon kärsivällisyyttä. Keskikokoista joulukuusta varten sinun on taitettava 500-600 kukkaa. Mutta tulos on sen arvoista!

Joulukuusi vintage -ilmeellä

Kangasnauhoista valmistetut vintage -joulukuuset

Satiininauhoilla on pehmeä, salaperäinen kiilto. Mutta jos haluat tehdä vintage-tyylin joulukuusi, on parasta käyttää puuvillaa, pellavaa tai juuttia. Nostalgiset koristeet, kuten metallikellot, puiset tähdet ja minikartiot, sopivat tähän parhaiten.

Joulukuusi villaa ja tahnaa

tee oma mini -joulukuusi villasta

Nämä pienet joulukuuset ovat erittäin helppo käsityöprojekti, joten ne sopivat täydellisesti lapsille ja kömpelöille vanhemmille. Tarvitset vain villaa, tahnaa ja paperikartion. Kartio voidaan kääriä myös kalvoon, jotta lanka voidaan irrottaa helposti. Tässä artikkelissa on video -opetusohjelma tämän tekemiseen.

yksinkertaisia ​​lankoja valmistettuja joulukuuseja

Tee joulukuusi paperilautasliinoista

Kuusi vihreistä paperilautasliinoista

Kuusen vehreää vihreää voidaan jäljitellä myös paperilautasliinoilla. Tätä varten kukat taitetaan lautasliinoista ja liimataan sitten paperikartioon PVA -liimalla. Kuuman liimapistoolin käyttö ei sovi tähän projektiin. Keskikokoiseen joulukuuseen tarvitset noin 30 lautasliinaa. Olisi tietysti mukavaa, jos käyttäisit vihreitä lautasliinoja, mutta tämä ei ole ehdottoman välttämätöntä.

Tee joulukuuset lautasliinoista

Näin se menee:

  1. Taita lautasliina neljään osaan ja kiinnitä ne keskelle paperinitojalla.
  2. Leikkaa neliö ympyräksi saksilla.
  3. Leikkaa sitten muutaman kerran ympyrän muotoa pitkin.
  4. Nosta seuraavaksi kukka kauniiseen muotoon. Sen pitäisi näyttää neilikalta.
  5. Liimaa kukat sitten kartioon. On parasta työskennellä alhaalta ylöspäin.
  6. Koristele lopuksi valmis joulukuusi pienillä, vaaleilla koristeilla, kuten paperilumihiutaleilla tai helmillä.

hauska joulukuusi tehdäksesi itsesi lautasliinoista

Kertakäyttöisistä ruokailuvälineistä valmistetut joulukuuset

Muovilusikoista valmistetut styrox -joulukuuset

Voit myös käyttää muovisia lusikoita tai haarukoita joulukuusien valmistukseen. Ne voidaan myös helposti kierrättää lomien jälkeen. Tämä on loistava tapa opettaa lapsille ympäristöystävällisyyttä. Käsityötä tehdessä on tärkeää, että lusikan kaarevuus osoittaa ulospäin.

Joulukuusi muovisista haarukoista

Joulukuusi muovisista haarukoista, koristeltu jousilla

Tinker joulukuusi vihreästä PET -pullosta

Joulukuusi muovipulloista valmistusohjeet

Tinker kuusia painikkeista

tee omat joulukuusi koristeet lapsille painikkeista

Nappeista valmistettu joulukuusi on toinen loistava idea käyttää joulua varten. Styrofoam -kartio sopii parhaiten joulukuusen pohjaksi. Tällä tavalla painikkeet voidaan kiinnittää kartioon tappeilla. Tappipäät näyttävät tällöin joulukuusi palloilta!

Tinker kuuset käpyistä

Tee kuusesta käpyistä katseenvangitsija pöydällä

Täydellinen luonnonmateriaaleista valmistettujen joulukoristeiden faneille, männynkäpyistä valmistettu joulukuusi antaa mukavan maalaismaisen tunnelman. Jos keräät käpyjä puutarhaan tai metsään, ne ovat yleensä kosteita tai likaisia. Voit nyt ostaa laajan valikoiman kuivattuja ja puhdistettuja käpyjä verkosta ja toimittaa ne kätevästi kotiisi. Vuorimänty, Murii -käpy, leppäkartio, casuarina- tai lehtikuusi – jokainen kartiotyyppi on ainutlaatuinen omalla tavallaan.

Tässä on tärkeää, että pohja on myös ruskea kuten kartiot

Tinker kuusen käpyjä rakennuspaperista

Voit yhdistää erikokoisia kartioita

tee yksinkertainen mini -joulukuusi käpyistä

Voit myös värjätä kartiot valitsemallasi värillä

Tinker joulukuusi käpyistä ja palloista lumella

Käpyjen lisäksi voit käyttää myös muita luonnonmateriaaleja, kuten sammalta, puuvillakukkia, pähkinöitä, kuivattuja appelsiiniviipaleita ja kanelitankoja. Punaiset marjat lisäävät joulun väriä.

kotitekoinen joulukuusi luonnollisista materiaaleista

Vihreät ja valkoiset joulukuuset sypressikartioilla ja puuvillakukilla

Mini -joulukuusi, joka on koristeltu sammalpuuvillaisilla kukilla ja käpyillä

Kuivatut luonnonmateriaalit voidaan liimata spiraaliksi puun ympärille

Tee omia kuusia sammalta ja luonnonmateriaaleista

Mini joulukuusi

Mini kuuset, jotka on valmistettu käpyistä ja viinikorkista

Nämä kartio kuuset näyttävät myös erityisen söpöiltä. Suuret mustat käpyjä ovat tähän parhaita. Voit tietysti käyttää myös muita kartioita. On vain tärkeää, että vaa’at ovat auki, jotta helmet tai pomponit voidaan liimata näihin aukkoihin.

Minipuita on hauskaa tehdä lapsille

Mini -joulukuusi helmistä koristeltuista käpyistä

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”