15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöideoita joulupöydän koristeluun – 55 ehdotusta

Käsityöideoita joulupöytäkoristeisiin tekstiilikuusia punaisia ​​harmaita valkoisia ruusuja

Kun perhe ja ystävät kokoontuvat kotiisi joulujuhliin, koristat varmasti pöydän. Taitava kotiäiti voi tehdä vaikutuksen vieraisiin näiden käsityöideoiden avulla joulupöydän koristeluun, jotka on myös helppo tehdä. Jokainen pöytäkoriste sisältää kauniin keskipisteen.

40 yksinkertaista joulukoristeideaa käsityöhön

Käsityöideoita joulupöydän koristuksiin – puita ja kukka -asetelmia

Käsityöideoita joulupöytäkoristeisiin muurausastia maljakko kuusen vihreä ruusunauha

Jotkut näistä joululahjaideoista ovat helppoja, jotkut eivät, mutta niiden valmistusprosessi on aina hauskaa. Hieno tosiasia heissä on, että melkein mikä tahansa voisi tehdä heidät. Kukat, hedelmät, kynttilät, kasvit, makeiset – kaikki näyttää hyvältä, jos olet tarpeeksi luova ja järjestät nämä elementit kauniisti. Tässä on hienoja joulupöydän sisustusesimerkkejä ja käsityöideoita, joista voit saada inspiraatiota.

helppoja käsityöideoita joulupöydän koristeluun

Käsityöideoita joulupöytäkoristeisiin strauss lumihiutaleet maljakot joulutähti valkoinen

Valitse ensin värimaailma – punainen, kulta, hopea jne. Nämä sydänpalat, joissa on joulupallot, on erittäin helppo tehdä itse. Ota vain lasimaljakko ja täytä se kauniilla joulukoristeilla. Käpyjä, oksia, ketjuja, seppeleitä ja muita. Jos haluat juhlallisemman ja lumoavamman vaikutuksen, käytä myös hieman spraymaalia. Mutta pidä kiinni valitusta väripaletista. Voit myös käyttää kynttilöitä samassa värissä.

Virkkaa joulupöydän koristeluun

Käsityöideoita joulupöydän koristeluun Joulupaloja virkatelineet

Saat luonnollisemman ilmeen asettamalla kukka -asetelmia joulupöydälle. Yhdistä talvikukinnat omenoiden, marjojen, kuusen oksien ja käpyjen kanssa. Jos haluat tehdä pöytäkoristeet itse jouluksi, voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja ja tekniikoita. Jos esimerkiksi olet hyvä käyttämään virkkauskoukkuja, voit kokeilla itse tehdä alkuperäisiä joulupallojen kansia. Jos käytät tavallista lankaa, voit jopa sovittaa värilliset pallot toisiinsa niin, että ne vastaavat värimaailmaa. Valmiiden virkattujen kansien avulla voit nyt peittää joulupallot ja loihtia luovan pöydän koristeen.

Turkoosi joulukoristeita

Käsityöideoita joulupöytäkoristeisiin turkoosi tannenbaeume cupcakes kukkia

Vaikka joulukoristeissa yleisimmin käytetyt värit ovat punainen, valkoinen ja vihreä, voit käyttää myös muita väriyhdistelmiä. Esimerkiksi turkoosi näyttää ensi silmäyksellä puhtaalta kesäväriltä, ​​mutta se voi tuoda joulukoristeen parrasvaloihin. Tämä sinivihreä sävy voidaan yhdistää hienosti klassisen punaisen ja valkoisen kanssa ja tuo upean värityksen joulupöytään. Voit maalata pieniä joulukuusia ja tehdä kynttilänjalkoja turkoosiksi. Samanväristen astioiden kanssa viimeistelet kokonaiskuvan hienosti.

Kauniita järjestelyjä

Käsityöideoita joulupöydän koristeluun-pallot-kuusen oksat

Tilaisuudesta riippumatta kukat ovat epäilemättä yksi parhaista koristeluideoista pöydälle. Ne voidaan muuntaa kauniiksi järjestelyiksi ja antaa koko huoneelle raikkaan ilmeen. Kollaasista löydät neljä hienoa ideaa kukka -asetelmiin, jotka sopivat täydellisesti jouluun. Yksi käyttää punaisia ​​ruusuja ja yhdistää ne mini -kartioihin valkoisessa kulhossa. Kuusivihreän ja punaisen kynttilän yhdistelmä on toisaalta todellinen klassikko ja sitä voidaan myös helposti jäljitellä. Jos et kuitenkaan halua kynttilöitä järjestelyyn, voit korvata ne kuusella tai männynkäpyillä ja joulupalloilla. Jotta pystytään käyttämään pöydän koristuksia seuraavina vuosina, voidaan käyttää myös keinotekoista vehreyttä ja kukkia.

Punaiset ja vihreät joulupöydän koristeet

Käsityöideoita joulupöytäkoristeiksi-punaisia ​​kukkia-karkkia-kuusen oksia

Kuten jo mainittiin, punainen ja vihreä ovat suosituimpia värejä pöydän koristeluun jouluksi. Jos et kuitenkaan pidä klassisesta yhdistelmästä valkoisen kanssa, voit valita hopean. Hopeiset pöytäliinat, pöytäjuoksijat, jouset ja joulupallot tarjoavat upean vaihtoehdon valkoiselle ja antavat pöydällesi korkealaatuisen ilmeen. Kuvassa voit katsoa esimerkkejä siitä, kuinka erilaiset käsityöideat joulupöydän koristuksiin voidaan toteuttaa hopeanvärisenä.

Käsittele ideoita kukkien ja kellojen avulla

Käsityöideoita joulupöydän koristeiksi-kynttilänjalat

Lapsiperheille suosittelemme värikkäitä koristeita jouluksi, joka luo tunnelman. Lapset ovat iloisia kirkkaista väreistä, joten tässä tapauksessa voit luottaa värikkäisiin yhdistelmiin. Voit jopa pakata pieniä laatikoita lahjaksi ja käyttää niitä pöytäkoristeina. Kellot luovat myös jouluisen tunnelman ja ne voidaan maalata millä tahansa värillä.

Koristele joulupöytä

Käsityöideoita joulupöydälle-koristeita-palloja-kynttilöitä-oksia

Jos koristat pöydän jouluksi, voit päästää luovuutesi vapaaksi ja tehdä ainutlaatuisen koristeen itse. Pöydän koolla on yhtä tärkeä rooli. Jos joudut esimerkiksi koristamaan suuren pöydän jouluksi, oksat ja pienet kuuset sopivat tähän hyvin. Suurella pöydällä on siis tarpeeksi tilaa hienostuneemmalle koristukselle. Jos pöytä on pienempi, käytä kuitenkin pieniä kukka -asetelmia tai kynttilänjalkoja, jotka eivät vie liikaa tilaa. Varmista myös, että pöydällä on riittävästi tilaa ruoille ja juomille.

Joulukuusi pallot ja ruusut

Käsityöideoita joulupöydän koristuksiin

Jos haluat suunnitella pöytäkoristeet täsmälleen festivaalin hengessä, tarvitset ehdottomasti tyypillisiä joulukuvioita ja koruja. Joulukuusen korut sopivat tähän täydellisesti, koska ne ovat maailman tunnetuimpia joulukoristeita. Voit myös tehdä joulupallot itse tai yksinkertaisesti sisustaa lasten kanssa. Järjestä sitten kauniiseen posliinista tai lasista valmistettuun kulhoon ja mausta koko juttu kuusenvihreällä ja muilla koristeilla. On olemassa laaja valikoima käsityöideoita joulupöytäkoristeisiin, joissa on joulukuusipalloja ja joita voit helposti jäljitellä kotona. Selaa kuvagalleriamme löytääksesi inspiraatiota ja hyviä ehdotuksia.

Käsityöideoita joulupöydälle-koriste-palloja-potpourri

Käsityöideoita joulupöydälle-koriste-kukka-omenoita

Ihastuttavat pöytäkoristeet jouluksi

5 mielenkiintoista ideaa ikkunan koristeluun jouluksi

Käsityöideoita joulupöydälle-koriste-kukkakimppu-järjestely

Käsityöideoita joulupöytäkoristeiksi-hopea-ruiskumaali-keinotekoinen lumi

Käsityöideoita joulupöydälle-koriste-kukka-asetelmia

Käsityöideoita joulupöydän koristeiksi-pieniä joulukuuseja

Käsityöideoita joulupöydän koristeiksi-makeisia

Käsityöideoita joulupöytäkoristeiksi-appelsiinikuusi-oksia

Käsityöideoita joulupöydän koristuksiin-reki-joulupukki

Mielenkiintoisia artikkeleita ja ideoita jouluksi

20 ideaa vintage -joulukoristeisiin

25 upeaa ideaa joulukuusi koristeluun

 23 Joulukoristeita käsityöhön

33 ideaa jouluseppeleiden tekemiseen itse

30 joululahjaideaa takkaan

40 juhla -punaista joulukoristeideaa

50 käsityöideaa joulupöydän koristeluun

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse