15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Land Rover -matkailuauto – Uuden Defenderin luova muuntaminen pakettiautoksi

Toisin kuin aiemmissa malleissa, uudessa Land Rover-matkailuautossa on alumiinikotelo runko-runkorakenteen sijasta, kun taas kaikissa Defender 110 -versioissa on vakiona ilmajousitus. Oletko koskaan miettinyt, miltä maastoajoneuvo näyttäisi nelivetoisena seikkailuautona? Autosuunnittelija Samir Sadikhov näyttää nyt tällaisen Defender -automallin muunnoksen. Hän ja hänen tiiminsä ovat suunnitelleet legendaarisen koneen uudelleen. Lue vain saadaksesi lisätietoja siitä.

Uusi konsepti Land Rover -matkailuautolle

sivukuva seikkailuauton puolustajasta uutena automallina Land Roverilta

Tässä kuvatut yksityiskohdat näyttävät niin poikkeuksellisilta, että tätä mallia sellaisenaan ei pidä sekoittaa Defenderiin. Ja silti on hämmästyttävää, kuinka luonnolliselta tämä muutos näyttää. Etuistuimet ja tuulilasi ovat kauempana eteenpäin, konepellin pitäisi olla. Sen lisäksi, että se on käytännössä moottorin keskellä, muotoilu näyttää hauskalta ylivoimaisen polun seikkailukoneelle.

offroad-hauskaa maastoajoneuvojen land rover -mökillä, joka on muunnettu suunnittelija samir sadikhovin uudella konseptilla

Samir Sadikhov on vakiintunut nimi autosuunnittelun alalla. Hän on työskennellyt joidenkin alan suurimpien tuotemerkkien kanssa, kuten Lamborghini, Hyundai jne. Toinen todiste hänen lahjakkuudestaan ​​saa luovaa voimaa autofanien sukupolvien rakkaalle. Tämä muuttaa mallin 4 × 4 Land Rover -autoksi. Konseptityö on jo hyväksytty tiedotusvälineissä. Hyviä ratkaisuja ovat keskitetysti asennetut ovet, matkustamon suurempi tilavuus ja suurempi akseliväli.

Tekniset tiedot ja suunnittelu

Samirin Customs Van Defender -muunnos toimivaksi matkailuautoksi

Muunnetussa mallissa voi olla 3,0-litrainen 6-sylinterinen turbo-bensiini-mieto hybridi. Tämä on 395 hevosvoimaa ja tuottaa 406 lb-ft vääntöä. ZF: n 8-vaihteinen automaattivaihteisto on yhdistetty 2-vaihteiseen siirtokoteloon siten, että tämä ajoneuvo voi ajaa helposti kaikilla alueilla. Van Defender säilyttää mallin 90 kolmen oven oven ja tarjoaa pidemmän akselivälin 110 vaikutteella. Muita ominaisuuksia ovat valonauhat, kattoteline ja harjasuojat.

monitoiminen 4x4 Land Rover matkailuauto voi ajaa vedessä

Lisäksi unelmakone on varustettu maastorenkailla, suurella Expedition-kattotelineellä, rungolla joka puolelta ympäröivällä kiskoon ja suurella määrällä lisävaloja. Jos tämä ei ole kaikki mitä tarvitset toiseen erämaa-off-road-seikkailuun, mitä sitten?

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”