15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi Mercedes GLA 2014 – viivästynyt mutta hieno katumaasturi

Mercedes 2014 auton uusi malli edessä

Kun ensin japanilaiset Nissan Qashqainsa ja Nissan Jukessa aloittivat maastoauton (lyhenne sanoista Sport Utility Vehicle, joka tarkoittaa jotain urheiluauto- ja hyötyajoneuvoa eli maastoautoa), BMW tuli X1- ja MINI Countryman -mallinsa sekä Audin kanssa , pienellä viiveellä sen Q3: n kanssa. Mercedes voi olla iloinen siitä, että he eivät ole viimeiset, mutta kesti myös hieman kauemmin. Uutinen aiheesta on sitäkin ilahduttavampi Mercedes GLA 2014.

Mercedes GLA 2014 – off -road sedan viiveellä

Mercedes GLA vasemmanpuoleinen metalliefekti

GLA on Mercedeksen off-road sedanin nimi, jonka alusta ja moottori perustuvat A-luokan malleihin. Sen ensi -ilta pidettiin Frankfurtin IAA: ssa. Malli on 13 senttimetriä pidempi kuin kompakti sedan ja 1,49 metrin korkeudella se on melko alhaisempi kuin kilpailijat. Sen ominaisuuksia maastoajoneuvoissa korostavat erityisesti tummemmat lokasuojat ja jopa 19 tuuman vanteet. Yleisesti ottaen se on Mercedes GLA 2014 mutta se on tarkoitettu pääasiassa kaupunki- ja moottoritieliikenteeseen, joten se tekee vaikutuksen jälkimmäiseen suuren ilmanvastuksensa ansiosta. Tällä tavoin myös alhainen polttoaineenkulutus säilyy turvallisesti.

Kompaktien maastoautojen tärkeä piirre on, että niiden runko on suurempi kuin pienikokoiset veljensä. Rungon Mercedes GLA 2014 on 421 litraa, vaikka se voidaan laajentaa 1235 litraan taittamalla takaistuimet alas. Lisävarusteena on saatavana mekanismi, jonka avulla istuimet voidaan taittaa alas suuremmassa kulmassa. Tällä tavalla tavaratilaa suurennetaan vielä 60 litralla, mikä voi olla kokonainen matkalaukku.

Mercedes GLA 2014 bensiini- tai dieselmoottorilla

GLA 2014 -ideat takana nopeasti ja turvallisesti

Aluksi varten Mercedes GLA 2014 Tarjolla on neljä erilaista moottoria: kaksi bensiini- ja kaksi dieselmoottoria. Perusbensiinimoottorissa GLA200 on 156 hv, kun taas GLA250 -moottorissa on yhteensä 211 hv, jolla pieni maastoauto voi saavuttaa 100 km / h 6,5 sekunnissa. Sen huippunopeus on 235 km / h. Pienemmän 136 hv: n 200 CDI: n keskimääräinen polttoaineenkulutus on vain 4,3 litraa 100 km / h. Tehokkaampi variantti, 220 CDI, on 170 hv. Kahdessa isommassa bensiini- ja dieselmoottorissa on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto, pienemmissä kuusivaihteinen manuaalivaihteisto. Jos jälkimmäinen tilataan nelivetoisena, se saa myös automaattivaihteiston.

Molemmat Mercedes GLA 2014 Nelivetoisissa malleissa on erityinen tasauspyörästö, jonka taka-akselilla on sähköhydraulisesti ohjattu monilevyinen kytkin. Tämä jakaa vääntömomentin jatkuvasti etu- ja taka -akselin välillä tieolosuhteista riippuen. Tämä mahdollistaa hyvän pidon ja dynamiikan myös huonoissa tieolosuhteissa edellyttäen, että ne eivät ole monimutkaisempia kuin lumi talvilomalla tai pieni hiekka rannalla. Kuljettajan mukavuuden ja tyytyväisyyden lisäämiseksi on myös maastossa ajo-ohjelma, kompassi, mäki- ja lähtöavustin sekä mahdollisuus näyttää käyrän kulma.

Mercedes GLA 2014 maksaa 30000 euroa

GLA 2014 sisustusvarusteet mustaa materiaalia

Valinnaisten elektronisten lisävarusteiden osalta Mercedes GLA 2014 valmistaja tarjoaa kaikki aiemmin tunnetut vaihtoehdot. Mukana on muun muassa vakionopeudensäädin, joka säätää etäisyyttä edessä olevaan ajoneuvoon, kuljettajan väsymyksen seurantajärjestelmä ja automaattinen pysäköintitutka. On myös mahdollista synkronoida iPhonen kanssa, jotta älypuhelimen internetiä voidaan käyttää surffaamiseen auton selaimella. The Mercedes GLA 2014 voi ostaa jo noin 30 000 euron hintaan.

Mercedes 2014 eri värit vasen puoli uusi  Mercedes GLA sisätilojen laadukas materiaali

Mercedes 2014 sisustus nahkainen ohjauspyörä

Previous Post
Viehättävä valaisinsuunnittelija -lattiavalaisin Biconica, Martinelli Luce
Next Post
Istuta sveitsiläinen mangoldi herkullisia salaatteja varten kolme vuodenaikaa