15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä antaa lapsen syntymälle? Vinkkejä ja ideoita lahja- ja onnittelukortteihin

Kortteja voi lähettää useaan otteeseen. Yksi näistä on varmasti lapsen syntymä. Vastasyntyneen vanhemmat juhlivat tätä ainutlaatuista tapahtumaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Ja juuri nämä voivat ilmaista ilonsa suurella ja rakkaudella kirjoitetulla kortilla. Tämä on arvokkaampaa erityisesti emotionaalisella tasolla kuin esimerkiksi kylmä sähköposti. Jos lähetät tervehdyskortin uusille vanhemmille, voit myös laittaa pakettiin pienen asian, joka heidän on joka tapauksessa ostettava, kuten iso pakkaus vaippoja tai ensimmäinen tutti.

Mitä antaa vauvan syntymälle

Tässä oppaassa selitämme parhaan tavan kirjoittaa onnittelukortti lapsen syntymälle ja kiitoskortin sekä mitkä lahjat sopivat näihin tarkoituksiin. Tällä tavalla annat uusille vanhemmille paljon iloa ja varmistat, että heidän ei enää tarvitse ostaa tiettyjä tavaroita itse! Nämä syntymäpäivä- ja hääkortit korttirakkaudesta ovat hienoja näihin tarkoituksiin. On olemassa monia erilaisia ​​malleja, joten löydät varmasti oikean mallin!

Mitkä lahjat sopivat vauvan syntymään?

Ideoita lahjaksi syntymälahjakoriin

Kun jälkeläinen syntyy, vanhempien on ostettava paljon sellaista alussa tarvitaan tahtoa. Juuri tämän voit lähettää onnittelukortilla. Tämä vähentää vanhempien rasitusta ja säästää vähän rahaa. Joitakin erittäin sopivia esimerkkejä lahjoista lapsen syntymän jälkeen ovat esimerkiksi ensimmäinen romper -puku tai pieni kännykkä.

Uusi äiti avaa lahjoja vauvalle

Ehkä sinulla on vielä vanha, mutta täysin ehjä pinnasänky ja tiedät, että vanhemmat tarvitsevat sitä edelleen. Joten on loistava idea antaa tämä pois ja ottaa raskas taakka äidiltä ja isältä. He saattavat tarvita myös toisen, hieman kalliimman tuotteen. Tässä tapauksessa on parasta puhua muiden sukulaisten ja tuttavien kanssa ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan antaakseen vanhemmille suuren lahjan.

Kuinka kirjoitan onnittelukortin?

Kuinka kirjoittaa syntymäpäiväkortti

Onnittelukortit voidaan kirjoittaa eri tavoin. On vain erittäin tärkeää tehdä selväksi, että sinä ja uudet vanhemmat ovat onnellisia vastasyntyneestä lapsesta. Voit myös lisätä muutaman henkilökohtaisen sanan kortin mukauttamiseksi. Kirjoita esimerkiksi, että elämä on muuttumassa ja että äiti ja isä voivat odottaa monia hienoja ja ainutlaatuisia hetkiä. Voit myös tarjota apua, jos he tarvitsevat helpotusta. Onnittelukortin voi suunnitella monella eri tavalla syntymän jälkeen. Ehkä sinulla on omia lapsia ja pyydä heitä kirjoittamaan muutama sana, jotta kortista tulee entistä henkilökohtaisempi.

Ilmapallo vauvan syntymään

Joten kaikki on sallittua, mikä tekee uudet vanhemmat onnellisiksi ja osoittaa heille, että he voivat aina luottaa ystäviinsä ja sukulaisiinsa. Ja se on arvokasta tällä kertaa! Vaikka lähetät kutsukortin häihin tai muuhun juhlaan tai haluat tehdä rakkaasi onnelliseksi syntymäpäivänään, kortin kirjoittaminen on aina hyvä idea.

Onnittelukortti vauvan syntymän johdosta

Previous Post
Kuvaus Rihannan, Naomi Campbellin ja Imanin kanssa
Next Post
Happo-emästasapaino tasapainossa: parhaat detox-vinkit kehon “happamuuden poistamiseksi”