15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yli 40 aktiviteettia lasten kanssa kesällä – ideoita jännittävään ulkoiluun

ulkoilu lapsille kesällä hauska vesipommien taistelu

Kesällä on paljon tekemistä lasten kanssa. Pitkistä kävelyretkistä luonnossa mukaviin perhelomiin rannalla hauskoihin peleihin omassa puutarhassa. Mahdollisuudet jännittävään toimintaan lasten kanssa lämpimänä vuodenaikana ovat yksinkertaisesti rajattomat, ja olemme koonneet sinulle yksityiskohtaisen luettelon ehdotuksista. Seuraavilla ideoilla ei ole mahdollisuutta kyllästyä kesäloman aikana.

Suosittuja aktiviteetteja lasten kanssa kesällä

toimintaa lasten kanssa kesällä liitu maalaus jalkakäytävä

Kesä on aivan nurkan takana ja haluat tehdä tästä unohtumattoman pienille lapsillesi? Silloin monipuolisuus on avain. Jotta pienet eivät kyllästyisi tai viettäisivät koko kesän tietokoneen ääressä, kannattaa harkita erilaisia ​​kesäaktiviteetteja. On suositeltavaa valita ulkoilu, koska raitis ilma on erittäin tärkeä lasten kehitykselle. Ensin esittelemme joitakin suosittuja kesäaktiviteetteja lasten kanssa, jotka ovat aina suosittuja pienten keskuudessa.

Puhalla saippuakuplat

suosittuja aktiviteetteja lasten kanssa kesäsaippuakuplia

Kun lapset ovat vielä pieniä, he ovat todella kiehtoneet pienistä saippuakuplista. Riippumatta siitä, puhalletko sen itse vai räjähdätkö, hauskuus on taattu.

Tee jättimäisiä saippuakuplia itse

hauskoja kesäaktiviteetteja lapsille puutarhassa jättiläinen saippuakupla

Monissa suurkaupungeissa kaduilla on viihdyttäjiä, jotka tekevät vaikuttavia jättimäisiä saippuakuplia. Kahdella ohuella tikulla ja narulla voit tehdä sen itse omassa puutarhassa. Seoksen rakentamisohjeet ja resepti löytyvät tästä artikkelista.

Maalaa katuliitalla

ulkoilua lapsille kesämaalaus liitu

Street -liitu on saatavana monissa upeissa väreissä, ja sitä voidaan käyttää maalaamaan kauniita kuvia asfaltille. Siksi lapset rakastavat kesällä maalata katuja liidulla kirkkain värein.

lennättää leijaa

lasten aktiviteetit kesäleijan lentäminen

Tuulisina päivinä voit lentää leijaa lasten kanssa. Ranta on täydellinen paikka tähän, koska merellä tai merellä on aina tuulta.

Käy vesipuistossa

mitä tehdä lasten kanssa kesällä vierailla vesipuistossa

Jos asuinalueesi lähellä on vesipuisto, ota vapaapäivä ja vie lapset katsomaan sitä. Vesipuiston nähtävyydet luokitellaan yleensä iän mukaan, joten ne sopivat kaikenikäisille lapsille.

Kesäaktiviteetteja lasten kanssa puutarhassa

puutarhanhoito kesäaktiviteetteja lasten kanssa

Kauniilla säällä lasten tulisi viettää enemmän aikaa ulkona, joten ulkoilu on suositeltavaa kuumalla kaudella. Oma puutarha tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia aktiviteetteihin lasten kanssa kesällä. Olemme koonneet joitain näistä seuraaviin ideoihin.

Rakenna linna kartongista puutarhaan

hauskoja aktiviteetteja lasten kanssa kesälinnarakennuksen pahvilaatikko

Lapset haluavat leikkiä prinssejä ja prinsessoja, joten linna on täydellinen leikkimökki puutarhaan. Jos käytät sen rakentamiseen yksinkertaisia ​​materiaaleja, kuten pahvia, linna on todella halpa.

Tee nuotio puutarhassa

hauskoja kesäaktiviteetteja lasten kanssa nuotion tekemisessä

Kaikki lapset odottavat nuotion, varsinkin kun kaikki heidän ystävänsä voivat osallistua. Olipa ystävien kanssa tai vain perheen kanssa, nuotio viileänä kesäiltana on aina hyvä idea. On vielä hauskempaa, kun paahdat makkaraa, tartut leipää tai vaahtokarkkeja sen päälle.

Syvyyslataus

hauskoja kesäaktiviteetteja lapsille vesipommien taistelu

Vesipallot ja kuumat kesäpäivät kuuluvat yksinkertaisesti yhteen. Voit järjestää puutarhassa hauskan vesipommitaistelun, johon kaikki naapurilapset voivat osallistua, ja tehdä pienistä onnellisia.

vesipommit taistelu kesällä lasten toimintaa

Tämä toiminta ei sovi pienille lapsille. On suositeltavaa, että vain 5 -vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset osallistuvat.

Tee yksinkertainen liukumäki puutarhassa itse

ulkoilua lasten kanssa kesän liukumäki

Vesiliukumäkiä ei löydy vain vesipuistoista. Jos kiinteistössäsi on mäki, voit tehdä yksinkertaisen liukumäen pressusta ja saippuavedestä. Hauskuus on taattu.

Pelaa nurmikon sprinklerin ympärillä

vesiurheilua puutarhassa kesä keinu sprinkleri hauskaa

Kun lämpötilat nousevat nopeasti juhannuksena, nuoret ja vanhat haaveilevat virvokkeista. Olisit yllättynyt kuinka hauskoja käynnissä olevat sprinkleripelit voivat olla.

Leikkiminen vesipistooleilla

Virkistävää toimintaa lasten kanssa kesävesitaistelu

Jos sprinkleri ei riitä, kokeile vesipistoolien käyttöä. Laita myös pieni kahluuallas pienemmille lapsille nurmikolle ja järjestä hauska peli koko perheelle. Uimapukuja suositellaan.

Elokuva puutarhassa

ulkoilua lasten kanssa kesällä elokuvateatteri

Ilta on mukava ja lämmin etkä halua jäädä sisälle lasten kanssa? Järjestä sitten ilta puutarhan elokuvateatterissa! Tarvitset vain projektorin ja sopivan valkokankaan.

Tee linnutalo popsicle tikkuista

kesäaktiviteetteja lasten kanssa linnutalon rakentaminen jäätelötikkuja

Jos etsit luovia kesäaktiviteetteja lasten kanssa, jotka voivat parantaa heidän kädentaitojaan, käsityön tekeminen on aina hyvä idea. Esimerkiksi linnunpönttö voidaan helposti valmistaa popsicle -tikkuilla ja houkutella monia lintuja puutarhaan.

Tee lintujen syöttöasema itse

ideoita lasten aktiviteetteihin kesän lintujen ruokinta -aseman diy

Koko lintuhuoneen sijasta voit luoda lasten kanssa lintujen ruokinta -aseman. Tähän voidaan käyttää erilaisia ​​kierrätysmateriaaleja, kuten wc -rullaa tai munapakkausta.

Yksinkertainen lintujen ruokinta -asema lasten kanssa kesällä

Vietä yö teltassa puutarhassa

mielenkiintoista toimintaa lasten kanssa, jotka viettävät kesän teltassa

Jos haluat lisätä vaihtelua kesäiltoihin, pystytä teltta puutarhaan ja viettää yö sisällä. Jos ulkona ei ole tarpeeksi tilaa, mene leirintäalueelle.

Tee ja myy limonadi itse

Aktiviteetteja lapsille kesällä limonadin myynti

Kaikki tarvitsevat virkistystä kuumina päivinä. Ja virkistävä juoma, kuten limonadi, sopii kaikille. Valmista ne yhdessä lapsesi kanssa ja pyydä heitä myymään kylmiä kesäjuomia talon edessä.

Luo yrttitarha parvekkeelle

mielenkiintoisia aktiviteetteja lapsille luoda kesän yrttitarha

Puutarhanhoito lasten kanssa on hauskaa. Siksi voit luoda yrtti- tai vihannespuutarhan parvekkeelle tai puutarhan sängylle yhdessä pienten kanssa.

Rakenna rengaskeinu puutarhaan

hauskaa ulkoilua lapset rakentavat rengaskeinuja

Hauskoja kesäpäiviä varten voit rakentaa renkaan keinun puutarhaan. Tarvitset vain vanhan autonrenkaan, suuren puun, jossa on tukevat oksat ja köyden.

Maalaus jaloilla

aktiviteetteja lasten kanssa kesällä ulkomaalaus jaloilla

Maalaus on yksi lasten suosituimmista ulkoilumahdollisuuksista kesällä. Ja se on paljon hauskempaa, kun käytät epätavallisia harjoja, kuten jalkoja.

Maalaa ilmapalloilla

ulkoilu lasten kanssa kesällä maali ilmapallot väri

Oletko koskaan ajatellut täyttää vesipommit maalilla ja heittää ne valkoista kangasta vasten? Jos ei, kokeile lapsia puutarhassa.

Maalaa vanhalle levylle

ideoita kesäaktiviteetit päiväkoti maalaus lakanat

Mitä isompi kangas, sitä kauniimpia kuvia tulee. Venytä vanha, valkoinen arkki nurmikolle ja anna lasten luovuuden valloittaa.

Vietä viehättävä teejuhla

kesäaktiviteetit pikkulapset järjestävät söpöjä teekutsuja

Järjestä mukava teejuhla tyttärellesi ja kaikille hänen ystävilleen. Pojat eivät ole sallittuja.

Ideoita lasten kanssa tekemiseen rannalla

aktiviteetit lasten kanssa kesällä vierailevat rannalla

Oletko suunnitellut lomaa rannalla, mutta tarvitset silti ideoita mielenkiintoiseen toimintaan lasten kanssa? Katso sitten ehdotuksemme.

kerätä kuoria

ranta -aktiviteetteja lasten kanssa, jotka keräävät simpukoita

Hiekassa on aina kauniita esineitä, kuten kuoret, korallit ja merilasi. Pienet voivat kerätä nämä kauniit löydöt ja käyttää niitä mielenkiintoiseen käsityöprojektiin lomansa jälkeen.

rakentaa hiekkalinna

ranta -aktiviteetteja lapsille hiekkalinnan rakentaminen

Se ei ole todellinen päivä lasten kanssa rannalla ilman hiekkalinnaa. Pakkaa hiekka -ämpäri ja mahdolliset hiekkalelut rakentaaksesi upea hiekkalinna rannalle.

Lähetä viesti pullossa

Rantaaktiviteetit lasten kanssa lähettävät viestin pullossa

Pyydä lapsia kirjoittamaan mukava kirje ja asettamaan se lasipulloon. Jätä yhteystietosi ja heitä viesti sitten pulloon kauas veteen. Vastauksen odottaminen on todella jännittävää.

Aktiviteetteja lasten kanssa luonnossa

piknik lasten kanssa kesäideoissa lasten aktiviteetteja

Luonnossa on paljon tekemistä lasten kanssa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, varsinkin kesällä. Anna alla olevien ideoiden inspiroida sinua tekemään tästä kesästä unohtumaton.

Mene telttailemaan

ideoita aktiviteetteihin lasten kanssa leirille kesällä

Vuokraa asuntoauto, pakkaa retkeilyvarusteet ja lähde telttailemaan lasten kanssa. Muistot tällaisesta lomasta jäävät ikuisesti.

Menkää marjoja poimimaan

ideoita lasten kanssa kesän marjojen poiminta

Jos lapsesi pitävät marjoista, voit mennä yhdessä poimimaan marjoja. Tällä tavalla pienet oppivat, mistä terveelliset herkut tulevat.

Pidä piknik puistossa

aktiviteetteja lasten kanssa suunnittelemalla kesäpiknikiä puistossa

Yksi lasten suosituimmista aktiviteeteista keväällä ja kesällä on piknik luonnossa tai puistossa. Täällä voit leikkiä, syödä ja nauttia kauniista säästä.

Kävele luonnossa ja tee kollaaseja luonnonkohteista

kesäaktiviteetit lapset tekevät kollaaseja luonnonmateriaaleista

Metsässä tai puistossa kävelyn aikana lapset voivat kerätä monia luonnonmateriaaleja ja käyttää niitä luodakseen kauniin kollaasin tai kuvan.

Järjestä pyöräretki

järjestää pyöräretkiä lasten kanssa kesällä

Liikunta on tärkeä osa lasten kehitystä, joten pyöräily on hienoa toimintaa hyvällä säällä.

mennä patikoimaan

luontoaktiviteetteja lasten kanssa kesäretki

Vaellus on erittäin suosittu nuorten ja vanhojen keskuudessa, ja se on loistava aktiviteetti koko perheelle.

Kerää kiviä ja maalia

hauskoja aktiviteetteja lasten kanssa pikkukivimaalauksen keräämisessä

Kun kävelet joen ohi, etsi ja kerää pieniä kiviä. Lapset voivat maalata ne eri väreillä ja kuvioilla.

Vieraile lidoilla

Kesäaktiviteetit lasten kanssa vierailevat Lido -järvellä

Jos et voi mennä rannalle, käy vain asuinalueesi lähellä olevalla rannalla. Älä unohda aurinkovoidetta!

Ideoita hauskoihin lasten peleihin kesällä

DIY esteradan puutarhavinkit kesäksi

Lasten pelit eivät ole vain juhlia ja syntymäpäiviä. Jos lapsesi ystävät tulevat usein kesällä, voit järjestää heille hauskoja pelejä. Alla on lueteltu joitakin suosituimmista ideoista.

Järjestä esterata puutarhassa

luoda kesäaktiviteetteja lasten kanssa esteradalla puutarhassa

Voit luoda jännittävän esteradan itse pienokaisillesi ja järjestää hauskan iltapäivän omassa puutarhassa.

Pelaa jalkapalloa ja muita pallopelejä

Pallopelit kannustavat liikuntaan ja ovat aina loistava valinta kesäpäiville. Voit esimerkiksi järjestää pienen jalkapalloturnauksen ja kutsua kaikki naapurilapset.

Keilailu tölkeillä

kesäpelit lasten puutarha diy keilahalli tölkit

Keilailu voi olla hauskaa myös ulkona. Kartioiden sijasta voidaan käyttää myös tinapurkkeja tai yksinkertaisia ​​muovipulloja.

Säkkikilpailu

kesäaktiviteetit pelit päiväkoti säkkikilpailu

Toinen loistava idea lasten kanssa harrastamiseen on säkkikilpailu. Tässäkin tapauksessa voit järjestää kilpailun, jossa voittaja saa pienen palkinnon.

Ulkona twisterin pelaaminen

ulkoilua lasten kanssa kesällä ulkona twister

Twister on epäilemättä yksi hauskimmista peleistä. Mutta sitä voidaan pelata myös puutarhassa, jos maalaat ympyrät nurmikolla värikkäällä spraymaalilla.

pelata minigolfia

toimintaa lasten kanssa kesällä pelaamassa minigolfia

Minigolf on myös loistava aktiviteetti koko perheelle. Etsi sopiva minigolfrata lähelläsi ja mene pelaamaan siellä.

Taivaan ja helvetin hyppypeli

aktiviteetteja lasten kanssa kesä hauskoja pelejä taivas ja helvetti hyppypeli

Hyppypeli taivas ja helvetti tunnetaan nuorille ja vanhoille. Anna lasten piirtää kolibri liidulla jalkakäytävälle ja leikkiä mukana.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Parhaat legginsit jokaiseen treenitilanteeseen – sinun tulee kiinnittää huomiota tähän!