15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Langattomat rintapumput mullistavat äitien elämän

Akkukäyttöiset rintapumput Elvie tarjoaa joustavuutta

Viime vuoden lopussa Pinterest julkaisi virallisen vuoden 2019 trendiraportin ja antoi käsityksen ideoista ja tuotteista, joita ihmiset rakastavat tulevina kuukausina. Yli 250 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa käyttää Pinterestiä kuukausittain uusien ideoiden löytämiseen. Pinterest huomaa, että idea on trendi, kun se saa joka kuukausi lisää hakuja ja tämä nousutrendi jatkuu 6 kuukautta. Joten he tietävät, mitä unelmia muotitietoisilla, opettavilla, matkustamista rakastavilla ja kulinaarisesti inspiroiduilla ihmisillä on tulevalle vuodelle. “Nämä ajatukset edustavat sitä, mitä meillä on yhteistä – päivittäisistä inspiraatioista villeimpiin tulevaisuuden unelmiin”, Pinterest sanoo lehdistötiedotteessa.

Johdoton rintapumppu helpottaa äitien elämää

Johdoton rintapumppu helpottaa äitien elämää

Yksi Pinterestin korostamista trendeistä on täysin uuden sukupolven rintapumput. Hakukyselyt “akkukäyttöisistä rintapumpuista” nousivat huimasti 114 prosenttia vuonna 2018. Kiireiset äidit etsivät aina tapoja järjestää tonnia jokapäiväisiä tehtäviä vauvan kanssa. Joten ei ole ihme, että yksi viime vuoden suosituimmista hauista Pinterestissä oli seuraavan sukupolven rintapumput. Äidit voivat käyttää pumppuja huomaamattomasti, kun ne ovat liikkuvia jokapäiväisessä elämässä. Ei kaapeleita, pulloja ja molemmat kädet vapaana!

Johdoton rintapumppu helpottaa äitien elämää

Jos kysyt imettäviltä työssäkäyviltä äideiltä heidän päivänsä vaikeinta osaa, kuulet todennäköisesti paljon valittamista ja valittamista imetysongelmistaan ​​ja ilmaisun vaivasta. Suuret, raskaat pumppumoottorit kuljetusta varten; monia osia, jotka on pestävä joka kerta; huono pääsy yksityisiin, mukaviin imetyshuoneisiin; kova (niin kova!) rytminen melu, jota manuaaliset tai automaattiset rintapumput aiheuttavat – jokainen osa kokemuksesta on haittaa työskenteleville äideille. Uudet äidit tuntevat itsensä tahattomasti lehmiksi lypsykoneissa.

Tähän asti.

Jotkut yritykset yrittävät mullistaa rintapumpun, ja tulokset kaiken kaikkiaan muuttavat työskenteleviä äitejä. Näiden pumppujen avulla ilmaisu on helpompaa kuin koskaan. Niissä on ohut muotoilu, hiljaiset moottorit ja korkean teknologian toiminnot. Lisäksi ne ovat niin huomaamattomia, että naiset voivat käyttää niitä julkisessa ympäristössä (tai jopa kokouksen aikana).

Älykkäät rintapumput ovat huomaamattomia ja hiljaisia ​​Elvie

Älykkäät rintapumput ovat huomaamattomia ja hiljaisia

Kuinka hienolla tekniikalla on todellinen ero 21. vuosisadan äideille! Älykkäät rintapumput korjasivat ongelmia, joita monet naiset kohtaavat imetyksen aikana, mutta joista luetaan harvoin teknisissä blogeissa. Puettavat pumput mahdollistavat naisten jatkaa arkeaan, jos se on mahdollista. Pienet aktiviteetit, kuten ruoanlaitto, lasten kanssa leikkiminen ja lounas ystävien kanssa, ovat nyt helpommin saavutettavissa.

Willow on kannettava rintapumppu Yhdysvalloista

“Langattomien rintapumppujen” etsiminen johtaa Pinterestin käyttäjiin useisiin vaihtoehtoihin, mukaan lukien Willow -pumppu, joka keksittiin noin vuosi sitten Yhdysvalloissa ja jota nyt tarjotaan arvokkaasta 479 Yhdysvaltain dollarin hinnasta. Valitettavasti Saksan markkinoille tulon päivämäärää ei vielä ole.

Willow pumppaa hiljaa suoraan rintaliivistäsi

Willow on kannettava rintapumppu, joka poistaa putkien ja kaapeleiden tarpeen. Willow pumppaa hiljaa ja heti rintaliivistäsi. Rintamaito kerätään 100 gramman pussiin. Voit joko täyttää tämän pullon tai laittaa pussin pakastimeen. Willow on suunniteltu sopimaan luonnollisesti rintaan, jolloin muiden on lähes mahdotonta huomata paitasi alla. Laite seuraa myös maidon määrää sovelluksen kautta ja pysähtyy automaattisesti, kun pussi on täynnä. Se lähettää myös viestin älypuhelinsovellukseen.

Willowilla voit ilmaista makuulla

Willow on myös suunniteltu siten, että naiset voivat käyttää sitä makuulla. Koska pussissa on yksisuuntainen venttiili, äitien ei tarvitse seisoa pystyssä roiskeiden välttämiseksi. Willow tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta, jotta voit esittää kysymyksiä (tekstiviestillä, puhelimitse tai videokeskustelulla) ja oppia käyttämään pumppua mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Kanna langatonta Elvie -rintapumppua missä tahansa rintaliivissäsi

Elvie Pump on toinen langaton rintapumppu, joka herättää paljon huomiota. Äskettäin käyttöön otettu malli, joka toimii erillisen sovelluksen kanssa tai ilman sitä, on “maailman ensimmäinen hiljainen kannettava rintapumppu”, joka on suunniteltu tekemään ilmaisusta mahdollisimman helppoa ja joustavaa äideille. Sovelluksen avulla voit seurata jokaisen rinnan maidon määrää ja pumppausprosessia reaaliajassa. Elvie kerää rintamaidon uudelleen käytettävään, konepestävään 150 ml: n astiaan, joka on valmistettu BPA-vapaasta muovista.

Elvie on saatavilla ensin Isossa -Britanniassa ja sitten Yhdysvalloissa lokakuusta 2019 lähtien. Lontoon start-up-sivustolla on tällä hetkellä jonotuslista, johon voit rekisteröityä.

Elvie kerää rintamaidon 150 ml: n astiaan

Kumpi langaton rintapumppu miellyttää sinua eniten, on selvää, että tämä paljon tehokkaampi ja huomaamaton muotoilu lupaa valoisan tulevaisuuden kiireisille, unisille äideille ympäri maailmaa.

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Kalorinkulutusjooga: Kuinka monta kaloria poltat eri joogatyypeillä!