15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mikä rattaat ostaa? Nämä vinkit helpottavat valintaa!

Rattaiden ostaminen - nämä vinkit auttavat sinua löytämään täydellisen mallin

Kuinka hyvä, että rattaiden valikoima on nykyään niin laaja, luulet todennäköisesti ensin. Täydellinen malli löytyy varmasti. Ja kun on vihdoin tullut aika etsiä klassista tai innovatiivista autoa, huomaat, että suuri valikoima voi tarkoittaa myös paljon päänsärkyä. Koska miten sinun pitäisi päättää? Mihin sinun on oikeasti kiinnitettävä huomiota? Mitkä ominaisuudet ja mitkä lisävarusteet ovat välttämättömiä? Yleensä olet liikkeellä rattaiden kanssa hyvin usein, ja sitä tarvitaan yleensä säännöllisesti vähintään ensimmäisen puolitoista vuoden ajan. On sanomattakin selvää, että haluat sitten sijoittaa kunnolla etkä halua ostaa uutta rattaita muutaman kuukauden tai jopa viikon kuluttua.

Luettelo hyödyllisistä vinkeistä rattaiden valitsemiseen ja ostamiseen

Mutta mikä rattaat on paras? No, siihen ei ole niin helppoa vastata, koska se riippuu eri tekijöistä ja jokapäiväisestä elämästäsi. Joten on parempi kysyä “mikä rattaat sopivat minulle”? Haluamme auttaa sinua muutamalla vinkillä ja helpottaa hakua ennen rattaiden ostamista selittämällä, mitä sinun tulee varoa ja mitä tyyppejä ja vaihtoehtoja on olemassa. Rattaat ovat epäilemättä yksi kalleimmista ostoksista, ja siksi niitä on harkittava huolellisesti. Mutta aloitetaan vain!

Mitkä rattaat ostetaan aktiviteetin mukaan?

Mikä rattaat ostaa vauvan mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi

Se tarkoittaa vain sitä, kuinka usein olet ulkona autolla tai julkisella liikenteellä. Jos rattaat on pakattava tavaratilaan usein tai jos haluat vain nousta linja -autoihin, juniin tai raitiovaunuihin, kannattaa valita malli, joka ei ole liian raskas. Vaikka asut asuinrakennuksessa, jossa ei ole hissiä ja joudut nostamaan auton portaita ylöspäin, pienempi paino on etu. Autolle on myös tärkeää, että auto voidaan taittaa kokoon nopeasti ja helposti ja että se on myös kompakti tässä tilassa. Jos käytät rattaita enimmäkseen vain kävelylle, painolla ei ole niin ratkaisevaa merkitystä, mutta se voidaan silti ottaa huomioon, kun lähdet etsimään rattaita ja haluat ostaa sen..

Mikä rattaat on hyvä, riippuen pinnasta?

Kaupungissa riittää pienet ja muoviset polkupyörät

Olisitko ajatellut maanalaista? Ehkä ei! Tällä on tärkeä rooli rattaiden valinnassa rattaille. Joissakin vaunuissa on pienet pyörät, toisissa muovipyörät, ja toisissa on suuret kumipyörät. Mikä on ero? Jos aiot tehdä suurimman osan arkikävelyistä tasaisella alustalla, muovi ja pienet polkupyörät ovat täysin riittäviä. Asfaltoidut kadut ja jalkakäytävät eivät sitten ole ongelma näiden pyörien kanssa, joten voit ostaa tällaisen rattaan.

Kumipyörät ovat parempi valinta, erityisesti epätasaisilla pinnoilla

Tällaisia ​​rattaita ei kuitenkaan suositella epätasaiselle alustalle, kuten mukulakiville tai jopa hiekkatielle. Tärinä siirtyy liikaa vauvalle, mistä hän ei pidä ollenkaan. Loppujen lopuksi lapsen pitäisi pystyä nukkumaan rauhassa. Tällaisissa tapauksissa kannattaa valita suuret kumipyörät. Nämä ovat yleensä myös varustettu iskunvaimentimilla, jotka lisäksi vaimentavat kuoppia. Kumipyörät voivat räjähtää, mutta ne voidaan helposti korvata uudella letkulla ja täyttää. Joten tätä asiaa kannattaa miettiä ennen rattaiden ostamista.

Osta yhdistetty lastenrattaat, joissa on vauvan kylpyamme, urheiluistuin ja mahdollisesti myös turvaistuin

Muuten suositellaan myös neljää pyörää modernin näköisten kolmen pyörän versioiden sijaan. Liikkuminen yhdellä etupyörällä on yleensä erittäin monimutkaista etenkin epätasaisella alustalla. Tämä pyörien määrä voi kuitenkin osoittautua myös melko ärsyttäväksi jokapäiväisessä kaupunkielämässä, kun taas kahdella etupyörällä toinen antaa yleensä hyvän tuen, jos toinen kääntyy.

Osta toinen rattaat tai 2-in-1-rattaat?

Musta lastenrattaat urheiluistuimella pikkulapsille

Jälleen tämä on tärkeä asia miettiä ennen rattaiden ostamista. Rattaat on suunniteltu eri tavalla lapsen iän mukaan. Syntymästään lähtien vauva makaa kantokopassa, koska se voi vain maata. Myöhemmin tarvitaan auto, jossa on urheiluistuin, jossa lapsi, joka voi jo istua, voidaan viedä kävelylle. Ja sitten on lastenistuin autolle. Joten kolme asiaa, joihin kannattaa investoida ajan myötä. Tai ei?

Osta rattaat, joissa on urheiluistuin ja kumipyörät

Se on tietysti yksi vaihtoehto. On kuitenkin myös käytännöllisiä 2-in-1-monikäyttöisiä rattaita, jotka voidaan helposti muuttaa rattaista rattaiksi. Kolme yhdessä -mallissa, jossa on Maxi Cosi, on jopa mahdollista kiinnittää vastaava turvaistuin rattaiden runkoon. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun vauva on nukahtanut autossa. Silloin sitä ei tarvitse herättää ottaakseen sen pois istuimelta ja laittaakseen sen autoon. Joten sinun ei välttämättä tarvitse ostaa turvaistuinta ja kahta rattaita erikseen, voit valita yhdistetyn mallin.

Brändi ja budjetti

Kumipyörät sopivat paremmin epätasaiselle alustalle, koska ne vaimentavat tärinää

Niin suuri kuin mallien, toimintojen ja lisävarusteiden valikoima on, rattaiden hinnat ovat yhtä erilaisia. Se voi maksaa noin 250 euroa, mutta yhtä paljon yli 1000 euroa. Tämä ei riipu pelkästään toiminnoista vaan ennen kaikkea brändistä. Muista kuitenkin, että rattaiden ei tarvitse olla huonompia vain siksi, että brändi on vähemmän tunnettu. Samalla tavalla voi myös osoittautua, että kallis merkkinen auto ei lopulta vastaa tarpeitasi eikä korkea hinta ollut sen arvoinen. Joten mikä rattaiden merkki on paras, ei voida sanoa tällä tavalla. Siksi on parasta asettaa budjetti, jota et halua ylittää ennen rattaiden ostamista. Tämä rajoittaa valintaa, mikä tietysti myös helpottaa valintaa. Ja muista verrata ominaisuuksia!

Huomioitavia asioita

Rattaiden tulee olla mukavia ja pehmeitä mukavuuden lisäämiseksi

Ei ole väliä onko kallista tai halvempaa, kumi- tai muovipyörät, farmari vai ei, on muutamia asioita, joihin sinun tulee ehdottomasti kiinnittää huomiota varmistaaksesi, että olet tehnyt kaiken oikein valittaessa. Seuraava luettelo näyttää, mitä sinun ei pitäisi puuttua vauvasi turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Paras aika pitää tämä luettelo yllä on paras aika mennä kauppaan ja ostaa rattaita.

Osta rattaat, joissa on säädettävä ohjaustanko, jotta saat enemmän mukavuutta työntäessäsi sitä

  • TÜV- tai GS -tiiviste pitäisi ehdottomasti olla saatavilla, koska ne myönnetään vain, jos auto on testattu kaikkien EU: ssa sovellettavien turvallisuusstandardien mukaisesti ja vastaa niitä.
  • Kemialliset tekstiilit – Toinen tärkeä seikka, joka on otettava huomioon ennen rattaiden ostamista, on tekstiilit. Kalliiden merkkien ei pitäisi pettää sinua, koska jopa merkkituotteiden rattaiden kanssa tekstiileistä on löydetty kyseenalaisia ​​tai jopa kiellettyjä aineita. Koska et tietenkään voi määrittää epäpuhtauksia paljaalla silmällä, etsi vain testitiiviste uudelleen. Luotettava on OEKO-TEX® Standard 100, joka ei ainoastaan ​​täytä lakisääteisiä vaatimuksia, vaan jopa ylittää ne. Tekstiilien osalta myös hengittävät kankaat ovat tärkeitä. Näiden ei myöskään pitäisi haistaa kemikaaleilta.
  • the jarru – Testaa myös jarrut ennen rattaiden ostamista. Tämän ei pitäisi olla vain helppokäyttöinen, vaan ennen kaikkea luotettava. Jopa toimituksen jälkeen tai ennen ensimmäistä ja jokaista seuraavaa käyttöä sinun tulee tarkistaa ne uudelleen joka tapauksessa.
  • Helppohoitoinen materiaali – Rattaat on tietysti myös puhdistettava säännöllisesti, etenkin sateen jälkeen kävelyn jälkeen. Tästä syystä on huolehdittava sellaisten materiaalien käytöstä, jotka on helppo puhdistaa. Tämän pitäisi olla myös säänkestävä.
  • Yksinkertaisesti taitettava – Runko on voitava taittaa ylös ja auki nopeasti ja helposti. Tämä saa sinut valmistautumaan nopeammin, eikä vauvasi tarvitse odottaa kauan autossa tai sisällä, kun sinä kiihkeästi leikittelet auton kanssa. Varmista, että yrität taittaa ja taittaa sen kaupassa. Ja vaikka jo mainitsimme auton: katso, mahtuuko valittu rattaat tavaratilaasi ilman ongelmia. Ennemmin tai myöhemmin matkustat lopulta autolla ja tarvitset rattaita myöhemmin.

Osta rattaat, joissa on riittävästi tilaa matkatavaroille ja ostoksille

  • Varastotila – On tärkeää, että sinulla on myös riittävästi tallennustilaa. Ostoskorin alla pitäisi olla kori, johon voi tallentaa erilaisia ​​tavaroita, joita tarvitset matkalla. Joskus sinun on vaihdettava vaatteita spontaanisti ja tietysti sinun pitäisi pystyä mukautumaan niihin. Siellä on myös ostoskasseja ja vastaavia, joita varten sinulla ei ole vapaita käsiä, jos haluat työntää rattaita turvallisesti. Voit jopa sijoittaa takkisi mukavasti sinne. Ylimääräinen vaippapussi, joka voidaan myös ripustaa kätevästi ohjaustankoon, on useimpien valmistajien vakiovaruste. Muista kuitenkin pitää se siellä, koska se on uskomattoman kätevä.
  • Ohjaustanko – Erinomainen lisävaruste rattaille on myös säädettävä ohjaustanko. Koska kaikki ovat eri pituisia, ihanteellinen korkeus voidaan asettaa milloin tahansa. Tämä tekee työntymisestä miellyttävää paitsi sinulle, myös kumppanillesi tai muille sinua pidemmille tai lyhyemmille ihmisille. Jopa eri rinteillä huomaat, että on väliä, onko ohjaustanko asetettu alemmaksi vai korkeammaksi. Pehmustettu ohjaustanko on myös suositeltavaa. Tämä tekee pidemmistä kävelylenkeistä miellyttävämpiä, mutta ei välttämättä pakollinen.
  • Vaaralliset osat – Tarkastele jokaista mallia tarkasti ennen rattaiden ostamista ja tarkista, onko lapsessa osia, joissa lapsi voisi loukkaantua. Tämä ei koske vain vauvan kylpyammeen sisäpuolta, vaan myös kehystä. Lapsessa ei saa olla teräviä reunoja ja teräviä kulmia sekä vaarallisia saranoita ja vastaavia, joihin lapsi voi vahingoittaa itseään ja esimerkiksi puristaa sormiaan. Jossain vaiheessa jopa lapsi osoittaa kiinnostusta ja tutkii autoa tarkemmin, harjoittelee ja leikkii sen kanssa. Autosta ei siis saa aiheutua vaaraa.
  • Mukava makaa / istuu – Älä unohda arvostaa mukavuutta. Lapsesi pitäisi nauttia istumisesta tai makaamisesta autossa. Tätä varten vauvan kylpyammeen on oltava riittävän suuri ja pehmeä. Toisaalta rattaiden tapauksessa on tärkeää, että istuin on riittävän syvä, jotta lapsi ei liukastu alas tai ulos ensimmäisten kuukausien aikana istumisen oppimisen jälkeen. Alussa vauva ei pysty suoristamaan itseään tai pysymään vakaassa asennossa.

Osta kaksi rattaita

Osta lastenrattaat, joissa on erilliset istuimet, jotka ovat toistensa yläpuolella

Jos haluat ostaa täydellisen lastenrattaat kaksosille, on olemassa muutamia lisäominaisuuksia, joita kannattaa varoa jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi. Lapset voivat istua eri tavoin. yksi vaihtoehto on valita kärry, jossa lapset istuvat vierekkäin. Tätä vaihtoehtoa valitaan kuitenkin harvoin, koska tällaiset asteikot ovat erittäin leveitä ja vaikeita tai mahdottomia sovittaa useimpien ovien läpi. Toinen vaihtoehto on saada lapset istumaan peräkkäin tai päällekkäin. Jälkimmäinen on edullisempi kuin auto, jossa lapset istuvat toistensa sisällä, koska se on lyhyempi.

Osta kaksi rattaita, joissa on istuin, jossa lapset istuvat vierekkäin

Jos et kuitenkaan välttämättä halua ostaa kaksoisrattaita, sinulla on toinen vaihtoehto. Voit viedä vain yhden vauvan tai lapsen kävelylle rattaissa kerrallaan ja kantaa toista sen sijaan hihnassa. Voit sitten viedä lapset pois jokaiselta ajelulta tai jopa heidän ollessa ulkona.

Aurinkosuoja on taattu leveällä katolla

Kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi vain ilmoittaa itsellesi ajoissa, vaan myös ostaa rattaat suhteellisen aikaisin, koska useimmilla valmistajilla on pitkät toimitusajat. Käytä kuitenkin tarpeeksi aikaa valintasi tekemiseen, jotta olet lopulta tyytyväinen siihen. Lopulta käytät autoa suhteellisen pitkään.

Previous Post
Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana
Next Post
Röyhkeä ruohonpää, sileää tai muuta materiaalia – yksinkertaisia ​​ideoita ja ohjeita