15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee vauvakuvista itse vinkkejä onnistuneeseen muistiin

Tee vauvakuvista itse vinkkejä-raskauden kuvaamiseen

Vauvan kuoppa kuvat ovat paras tapa pitää raskaus mielessä. Ja koska ammattikuvaus on yleensä erittäin kallista, voit yksinkertaisesti suunnitella ja järjestää oman kuvauksesi. Tämän päivän artikkelissa aiheesta “Tee vauvakuvista itse vinkkejä” selitämme, mihin sinun tulee kiinnittää huomiota. Kerää ideoita paikkaan, aikaan, asentoihin ja muihin asioihin ja luo yksilöllisiä matkamuistokuvia. Ja jos päätät silti ottaa ammattimaisen kuvauksen jälkeenpäin, sinulla on silti omat vauvakuvat ja kokemus itsestäsi mukava muisto. Kuten sanonta kuuluu – yrittäminen on parempi kuin opiskelu!

1. Tee vauvan bump -valokuvia itseäsi vatsan oikean koon vinkkien avulla

Tee vauvakuvista itse vinkkejä, kun otat vatsan kokoisen valokuvan

Ensinnäkin on tärkeää, että vatsa on oikean kokoinen. Sen pitäisi olla tarpeeksi suuri, jotta se erottuu raskauskuvista. Samaan aikaan erittäin suuri vatsa aiheuttaa enemmän ongelmia, joten raskauden viimeisen kolmanneksen alku sopii parhaiten kuvaukseen. Sen pitäisi tapahtua myös ennen viikkoa 35.

2. Oikea paikka

Tee vauvakuvista itse vinkkejä kausi-ulkoilu-syksy-puisto-järvi

Vauvan kuopan valokuvauksessa on hienoa, että se voi periaatteessa tapahtua missä tahansa. Se sopii sekä omaan kotiin, studioon, kaupunkiin että ulkoiluun vauvan ampumakuvaukseen ulkona. Luonnossa voit hyödyntää kauden eri ominaisuuksia. Käytä värikkäitä lehtiä syksyllä ja esimerkiksi kevätkukkaisia ​​niittyjä keväällä.

Tee vauvakuvista itse vinkkejä kotona-comfort-sohva-tyyny-kärki

Voit myös valita oikean paikan päättämällä, millaisella mielialalla haluat valokuvien, joissa on vauva. Haluatko niiden olevan värikkäitä ja iloisia vai pidätkö luonnollisesta ja romanttisesta ilmapiiristä, jonka saat sekä luonnossa että omissa tutuissa neljässä muurissasi. Voit keskustella tästä kaikesta tulevan valokuvaajan kanssa.

Tee vauvakuvista itse vinkkejä metsä-kuvat-puunrunko-luonto

Missä haluat kuvauksen olevan, muista, että käveleminen on nyt vaikeampaa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi valita paikkaa, johon pääset pitkiä matkoja tai jyrkkiä rinteitä. Loppujen lopuksi vauvan ampumisen on oltava hauskaa. Ja olkaamme rehellisiä, uskotko todella, että raskauskuvat näyttävät mukavilta ja rentoilta, jos et olisi?

Tausta

Tee vauvakuvista itse vinkkejä tausta-ideoita-metsä-polku-puut-kesä

Kun olet valinnut paikan, katso ympärillesi. Tausta tulee valita huolella. Valokuvaaja auttaa sinua tässä, koska tähän mennessä hänellä on ollut harjoittelua ja silmää siihen. Taustan tulee olla harmoninen eikä siinä saa olla häiritseviä esineitä. Kuka haluaisi kuvassa olevan rikkoutuneen pussin? Valokuvaus kotona on järjestettävä!

3. Tee vauvakuvista itse vinkkejä oikean valon saamiseksi

baby bump photos-make-yourself-tips-window-light-black-and-white-valokuva

Suuri tabu on kameran sisäänrakennettu salama, jota ei pidä unohtaa, jos otat valokuvia ilman valokuvaajaa ja itseäsi. Jos otat valokuvia melko pimeässä huoneessa, jossa valo on melko niukkaa, seiso vain ikkunan tai lasioven vieressä ja käytä luonnonvaloa. Läpinäkyvä verho voi vähentää liiallista valoa tai luoda mielenkiintoisia väritehosteita.

baby bump photos-make-yourself-tips-sunset-sunrise-light-outdoor

On myös pidettävä mielessä muutama asia, jos haluat ottaa vauvan kuoppia valokuvia ulkona. Sinun tulisi ehdottomasti välttää voimakasta keskipäivän aurinkoa. Tämä ei koske vain aurinkoista kesää, vaan myös kaikkia muita vuodenaikoja. Sen sijaan aamutunnit, jolloin aurinko on vielä alhainen, ovat sopivia. Yksi tai kaksi tuntia ennen auringonlaskua on myös hyvä aika ottaa vauvan kuoppia itse ja antaa vinkkejä valon käyttöön.

4. Baby bump shoot – mitä pukea?

Tee vauvan bump-valokuvia itse vinkillä vaatteet-tarvikkeet-hattu-pitsi-pusero-mekko

Tietenkin on erityisen tärkeää, että vatsa näkyy selvästi vaatteista huolimatta. Siitä huolimatta sen pitäisi olla myös mukava käyttää, jotta voit toteuttaa kuvausideat rauhassa ja hiljaisuudessa. Tästä syystä tiukat, mutta samalla joustavat mekot, housut, topit ja puserot sopivat parhaiten. Äitiysvaatteita tulee siksi välttää.

Tee vauvakuvista itse vihjeillä musta-vaatetus-neutraali-villapaita-kevät-syksy

Vältä myös kukka- tai muita kuvioita. Nämä voivat näyttää juustoisilta ja vanhanaikaisilta muutamassa vuodessa, ja lopulta haluat nauttia kuvista 20 vuoden kuluttua. Neutraalit ja yksiväriset vaatteet sen sijaan näyttävät edelleen hyviltä vuosien jälkeen.

Tee vauvakuvista itse vinkkejä puolialasti-verhot-kankaat-kankaat-romanttisia

Vaihtoehtoisesti voit tietysti jättää vaatteet kokonaan pois. Puoli-alastot ovat erittäin suosittuja raskaana oleville keskusteluille, eikä se ole ihme. Valokuvat, joissa on vauva, voivat näyttää erittäin romanttisilta. Vauvan kuoppa tulee myös omakseen. Haluaisitko ottaa vauvan kuoppia itse tällaisilla vinkeillä ja hankkia sitten kauniit verhot tai muut kankaat, joilla voit peittää rinnan ja muut intiimialueet.

Tee vauvan bump-valokuvia itse urheilu-rintaliivit-idea-puoliksi alaston-musta-valkoinen-alusvaatteilla

Kasvittomat asut tai urheiluliivit, jotka molemmat korostavat vatsaa upeasti, ovat yhtä sopivia. Sitten voit suunnitella vatsan taiteellisesti väreillä tai yksinkertaisesti lisätä joitain kirjaimia tai viestejä. Toisen ihmisen apu on täällä erityisen arvokasta. Käytä nopeasti pestävää maalia poistaaksesi ja korvataksesi vatsan kuvat ja viestit. Sisäkuvauksen etuna on, että voit vaihtaa vaatteita milloin tahansa.

5. Tee vauvan bump-valokuvia itseäsi meikeillä ja kampauksella

baby bump photos-do-it-yourself-tips-make-up-hienovarainen-natural-boho-chic-fashion-dress-boat-lake

Vaatteiden lisäksi myös meikillä on suuri merkitys kaikentyyppisissä kuvauksissa. Jos olet yksi niistä naisista, jotka muuten pärjäävät ilman meikkiä, kannattaa silti harkita kaunista meikkiä vauvan ampumiseen. Emme tarkoita mitään silmiinpistävää, vaan jotain huomaamatonta, jolla korostat etujasi hieman.

baby bump photos-make-yourself-vinkit-kampaamo-mekko-pitsi-olkaimeton-kiharat

Näin estät luonnollisen kauneutesi katoamisen valokuviin. Jos et uskalla tehdä meikkiäsi yksin, pyydä ystävältä apua tai käytä ammattimaista meikkiä. Sama pätee myös kampaukseen. Kokeile jotain erilaista kuin tavallinen päivittäinen kampaus. Loppujen lopuksi kuvat ovat jotain erityistä!

6. Löydä täydellinen valokuvaaja

baby bump photos-make-yourself-vinkkejä-valokuvaaja-diy-inspirations-winter-forest-snow-tree

Täydellisen valokuvaajan ei tarvitse olla ammattilainen. Jos et tunne olosi riittävän mukavaksi tuntemattoman kanssa, voit järjestää oman vauvan ampumakuvauksen, jossa teet vauvan bump -ampumisen itse, tai voit pyytää ystävääsi ja miksi ei kumppaniasi. Itselaukaisimen ja jalustan ansiosta tämä ei ole enää ongelma.

7. Tee kauniita vauvakuppikuvia itse – ideoita poseeraamiseen

baby bump photos-make-yourself-vinkkejä-aiheuttaa-ideoita-muistoja-kuvia-perhesuunnittelu

Nyt sinulla on valokuvaaja, laitteet ja täydellinen paikka yhdessä ja poseeraus seuraa. Kuulostaa helpommalta kuin se todellisuudessa on. Sinun pitäisi ensin löysätä ja rentoutua, koska ahtaat asennot näyttävät poseeratuilta eivätkä kauniilta. Seuraavassa on joitain raskauskuvan ideoita ja selityksiä, joita voit kokeilla. Ota aikaa kokeilla erilaisia ​​muunnelmia.

vauva-vatsa-valokuvat-tee-se-itse-vinkit-kädet-vatsa-kehys-tiukka-mekko-meri

  • Kädet vatsaan: Voit melkein sanoa, että nämä asennot ovat klassikoita. Se symboloi siteitä äidin ja hänen syntymättömän lapsensa välillä. Ja olkaamme rehellisiä, eikö se ole sitä, mitä teet jatkuvasti jokapäiväisessä elämässä? Hyväillä vatsaa? Toisaalta suuntaat katseesi vatsaan, toisaalta et ihmettele, mitä tehdä käsilläsi. Ota itsellesi vauvakohtaisia ​​kuvia yhdistämällä käsivarsivihjeitä ja pidä toinen käsi vatsallasi ja toinen lantiolla, hiuksissasi tai jopa taskussa.

baby bump photos-do-it-yourself-vinkit-lintuperspektiivi-ulkona-penkki-puu-metalli-pari

  • Lintuperspektiivi: Tämä asento on loistava tapa piiloutua. Jos olet tyytymätön joihinkin kehon alueisiin, jotka ovat muuttuneet raskauden aikana, voit käyttää perspektiiviä ylhäältä eduksi ja samalla saada vatsa näyttämään suuremmalta. Valitse mukava pinta, kuten neutraali viltti tai suuri kangas.

baby bump photos-make-yourself-vinkkejä-natural-romanttinen-sunset-beach-sea

  • Luonnollinen poseeraus: Luonnollisuus on tärkeä avainsana, jota tulisi soveltaa kaikentyyppisiin asentoihin. Katso vauvan kolahtaa, varmista, että pää ei osoita suoraan vatsaasi. Sen sijaan katseelle voidaan valita hienovaraisesti eri suunta. Näin vältetään myös kaksoisleuan muodostuminen. Kaunis hymy on myös etu.

baby bump photos-do-it-yourself-vinkkejä-kumppani-läheisyys-rakkaus-vanhemmat

  • Parit ovat lähellä toisiaan: Haluaisitko ottaa vauvakuvia kumppanisi kanssa itse, niin tämä on paras tapa todella näyttää rakkautesi. Niiden tulisi olla mahdollisimman lähellä toisiaan. Halaa seisomalla vastakkain tai anna miehesi halata sinua takaa. Läheisyys on tässä tärkeä. Kokeile valokuvaamalla koko keho ja puolet vartalosta. Myöskään vatsan ei tarvitse olla tässä keskipisteenä.

baby bump photos-do-it-yourself-tips-sideways-profile-progil-angle-man-woman

  • Sivusuunnassa tai profiilissa: Tämä asento on parempi edestä katsottuna, koska se näyttää paremmin vatsan koon. Myös 45 asteen kulma on sopiva. On parasta välttää edestä, koska vatsa ei ole silloin selvästi näkyvissä. Jos arvostat edelleen valokuvaa edestä, voit käyttää poseerausta käsilläsi kehystääksesi vauvan koukun. Kuten sanoin, mikään ei ole pielessä! Kokeile vain. Voit silti poistaa sen lopussa!

baby bump photos-make-yourself-tips-cross-legged-ideas-fur-vintage-minimalist-sukkahousut

  • Seisten tai istuen: Raskaana olevat naiset yleensä mieluummin poseeraavat seisoessaan. Olosuhteista riippuen tämä on myös paljon mukavampaa kuin istua jatkuvasti, nousta ylös ja etsiä toinen istumapaikka. On kuitenkin suositeltavaa kokeilla tällaisia ​​asentoja, koska ne näyttävät erityisen rennoilta, varsinkin kun kuvaus on kumppanin tai perheen kanssa.

baby bump photos-do-yourself-tips-yoga-pose-candle-ladies

  • Lisää ideoita: Muita ideoita ovat istuminen ristissä jalat kameranäkymän kanssa tai makuulle rentoutuminen sohvalla. Kaikki jooga-asennot ovat myös loistava idea, jos ne eivät ole sinulle vaikeita. Pysyvissä asennoissa voit myös käyttää rento “S-pose”, jossa yksi lonkka työnnetään sivulle ja toinen olkapää korkeammalle kuin toinen (kuten tiedät sen malleista).

8. Vauvan bump -ammunta kumppanin, perheen tai lemmikin kanssa

baby-bump-photos-do-yourself-tips-kids-bump-paint-lettering-family

On myös hienoja ideoita koko perheen kuvaamiseen. Jos tulevalla vauvalla on jo sisaruksia, he voivat osallistua valokuvaukseen. Veli tai sisko voi suudella vatsaa. Voit myös nostaa lapsen ylös (jos se ei ole liian iso ja raskas sille) niin, että hän istuu niin sanotusti vatsallaan ja katsoo sinua silmiin.

baby bump photos-do-yourself-tips-family-take-photos-ideas-partner-son

Upeat ryhmäkuvat ovat mahdollisia perheen kanssa. Ajattele jotain epätavallista tai jäljittele klassikoita. Esimerkiksi muut lasten kädenjäljet ​​eivät ole mitään uutta, mutta ne näyttävät silti hyviltä. Jos et halua nostaa raskaita, myös kumppanisi voi ottaa tämän roolin. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti kumartua tai ottaa valokuvia istuen.

baby-bump-photos-do-it-yourself-vinkit-lemmikkieläimet-koira-ranskalainen bulldog-varis

Ei pidä unohtaa tietenkään rakkaita lemmikkejämme. Vaikka voit helposti järjestää koirien kanssa ulkokuvauksen, johon he myös haluavat osallistua, itsepäiset eläimet, kuten kissat, eivät yleensä ole niin helppoja käsitellä. Siitä huolimatta kannattaa kokeilla koiran, kissan, papukaijan tai kanin kanssa. On parempi kokeilla sitä kuin katua myöhemmin, että et ole kokeillut sitä.

9. Tee baby bump kuvia itse vinkkejä rekvisiitta

baby bump photos-make-yourself-vinkkejä-rekvisiitta-vauvan kengät-musta-valkoinen-aksentti-farkut

Tarvikkeet voivat myös auttaa tekemään valokuvista mielenkiintoisempia ja myös ainutlaatuisempia. Täällä voi käyttää paljon. Varmasti sinulla on jo vaatteita tulevalle vauvalle, joita voit käyttää vauvan ampumisessa. Olipa kyseessä hamepuku tai söpöt vauvan kengät tai tutit, jotka laitat vatsallesi. Myös ultraäänikuva on sopiva. Mutta tietysti myös neutraalit esineet, kuten kukat, ovat sallittuja.

baby bump photos-do-it-yourself-vinkkejä-vauvahuone-lastentarha-baby bump-shooting-turkis

Kuvat voidaan ottaa myös vauvahuoneessa, joka on jo asennettu. Sitten sinulla on leluja, pehmoleluja ja vauvanvaatteita käsilläsi ja voit kokeilla jotain spontaanisti. Jos sinulla on imetystuoli, sitä voidaan käyttää myös poseeraamiseen. Käytä taustaa ja muita esineitä, jotta näet missä olet.

10. Tee baby bump -kuvia itse joka kuukausi vinkkien avulla

baby bump photos-make-yourself-vinkkejä-time-lapse-raskaus-kuukautta

Jos haluat kuvata paitsi ampua, myös koko raskauden kuvina, on parasta valita aina joka kuukausi sama viikko. Tämä on paras tapa kuvata vatsan muutos ja tehdä vertailu. Asennon tulisi aina olla sama täällä, mieluiten profiilissa.

baby bump photos-make-yourself-vinkkejä-ennen-jälkeen-raskaana-vauva

Vaatteet voivat aina olla samat. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin otettava huomioon raskauden alkuvaiheessa, että vaatteiden on silti sovittava raskauden lopussa. Mutta erilaisia ​​vaatteita voidaan käyttää myös mielenkiintoiseen kollaasiin tai albumiin, jossa on raskauden vatsa kuvissa.

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta