15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kestävä vaatetus kalan nahasta – muoti ympäristöystävällisistä materiaaleista

kestävä vaatetus kala iho arapaima muotiasusteet vaatteet ympäristöystävällinen materiaali

Brasilialainen suunnittelija Oskar Metsavaht on käyttänyt uudelleen Amazonin jokien ja järvien arapaima -kalan kalan ihon muuttamalla sen kestäviksi vaatteiksi vaatteiden ja muotiasusteiden muodossa. Suunnittelija kehitti materiaalin vaihtoehtona perinteiselle lehmännahalle, jonka tuotanto on ympäristölle haitallista. Karjankasvatus on merkittävä syy Amazonin sademetsän metsien hävittämiseen.

Kestävät vaatteet parempaan ympäristöön

kestävä vaatetus kala iho arapaima prosessi nahkatehdas työntekijät brasilian tehdas

Arapaima -kala on ollut peruselintarvike Pohjois -Brasilian ihmisten keskuudessa vuosisatojen ajan. Kuitenkin he heittävät ihon kalan syömisen jälkeen. Tästä syystä brasilialaisen Osklen-muotibrändin perustaja Metsavaht päätti käyttää hukkaan heitettyä kalannahkaa uusiin, ylellisiin mutta kestäviin vaatteisiin. . Suunnittelija uskoo, että nahka korvikkeena tämä materiaali on paljon ympäristöystävällisempää kuin itse lehmännahka.

kestävä vaatetus kala iho arapaima muoti tarvikkeet nahka laukku naisten laukku

Arapaima -iho on paitsi ympäristöystävällisempi, myös ohuempi, pehmeämpi ja siksi paljon joustavampi kuin perinteinen nahka. Materiaali sopii siksi paljon käytettyihin esineisiin.

kestävä vaatetus kalan iho arapaima ruskea jalostusnahan korvike lehmännahka

Osklen ostaa myös nahat yksinomaan yhteisöiltä, ​​jotka toimivat kestävästi hoidetun kalastuksen kanssa. Näissä voit kalastaa vain tietyn koon yli 1,5 metriä. Vain 20 prosenttia kalalajeista saa ottaa kustakin järvestä tai joesta.

Monipuolinen kalan ihon uudelleenkäyttö

kestävä vaatetus kalan iho arapaima muotiasusteet vaatteiden suunnittelijakengät punainen valkoinen musta kala -asteikot

Kalan nahat voidaan käsitellä kuten nahkaa, joten voit tehdä monenlaisia ​​muotituotteita. Tämän jälkeen kala kuljetetaan nahkatehtaaseen, jossa nahat käsitellään, käsitellään ja toimitetaan Osklenin toimittajille. Siellä materiaali jalostetaan ylelliseksi nahkaa varten kenkiä, lompakoita, naisten laukkuja ja muita tavaroita varten.

kestävä vaatetus kala iho arapaima muotiasusteet vaatteet suunnittelija reppu kauppa näyttely

Suunnittelutiimi uskoo, että jätettä on jo riittävästi kaikkialla maailmassa ja että ihmiset tuskin pystyvät käsittelemään sitä enää. Lisäksi ei ole mitään järkeä valmistaa tuotteita uusista materiaaleista, jos sinulla on jo riittävästi vaihtoehtoja. Työnnämme planeetan resurssit äärimmilleen etsimällä ja käyttämällä uudelleen olemassa olevia materiaaleja ja sivutuotteita sen sijaan, että heittäisimme ne pois.

kestävä vaatetus kala iho arapaima muotiasusteet vaatteet takki surffilauta musta blondi

Brändi näkee myös kalan ihon uudistamisen myönteisenä sosiaalisena ja ympäristövaikutuksena. Materiaali on käsityönä paikallisia käsityöläisiä, mikä luo lisää työpaikkoja ja tuloja kalastajille ja heidän perheilleen, jotka voivat paitsi myydä lihaa myös myydä nahkaa.

* Suunnittelijan verkkosivusto

kestävä vaatetus kalan iho arapaima ruskea käsitelty

kestävä vaatetus kalan iho arapaima lähikuva kalan skaalaus

kestävä vaatetus kalan iho arapaima prosessi parkitus

kestävä vaatetus kala iho arapaima muotiasusteet vaatteet suunnittelija reppu

vaatteet kalan iho arapaima muotiasusteet nahkalaukku naisten laukku merkkituotteiden rannekorusormukset

kestävä vaatetus kala iho arapaima muotiasusteet vaatteet takki surffilauta musta

kestävä vaatetus kala iho arapaima muoti tarvikkeet vaatteet kypärä alkuun rullalauta musta

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille