15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasitrendi 2019: Kenelle läpinäkyvät lasit ovat ja miten yhdistät ne?

Läpinäkyvät nörttilasit, pyöreät, sopivat täydellisesti soikeille tai neliömäisille kasvoille

Läpinäkyvät lasit eivät ole uusi keksintö silmälasiteollisuudessa. He tekivät suuren sisäänkäynnin muutama vuosi sitten. Vuonna 1945 Ingrid Bergman käytti edelleen tällaista mallia Alfred Hitchcockin elokuvassa “Taistelen puolestasi”! Progressiivisen retroaallon aikakaudella ei ole ihme, että läpinäkyvillä kehyksillä varustetut lasit ovat tällä hetkellä jälleen muodissa. Nuorista hipstereistä vanhoihin naisiin ja herroihin – tämäntyyppiset lasit sopivat kaikentyyppisille. Ajattele kirkkaat lasit tyylikkääksi vaihtoehdoksi perinteisille reunattomille lasille. Ne tarjoavat samanlaisen “läpinäkyvyyden” katsoakseni-ei-minun-lasini -vaikutelmaan, mutta kristallinkirkas lasikehys antaa kokonaisuudelle kiistatta funky-kosketuksen.

Kenelle läpinäkyvät lasit ovat ihanteellisia??

Läpinäkyvät lasit tummat hiukset, jotka sopivat siihen

Läpinäkyvät lasit ovat viileitä, trendikkäitä ja sopivat lähes kaikkiin ihonväriin ja asuihin. Ne voivat olla täysin värittömiä tai vain ripaus väriä, kuten vaaleanpunainen, minttu, sininen tai beige. Kiiltävän kristallinsa ansiosta lasit ovat lähes näkymättömiä kaukaa. Naiset rakastavat sitä, että he näyttävät melkein korostustyökalulta, joka kirkastaa silmänympärysihoa eikä heitä ylimääräistä varjoa kasvoille. Olipa vaaleat, punaiset tai ruskeat hiukset – läpinäkyvät lasit sopivat kaikkiin hiusväreihin. Tähdet kuten Hailey Baldwin (blondi) todistavat sen meille., Zoey Deutch (kuparinruskea) ja Kylie Jenner (musta). Yli 50 -vuotiaat naiset voivat päästä eroon siitä  Annette Bening, Katie Couric ja Oprah Winfrey inspiroivat.

Läpinäkyvät muovilasit mies, jolla on pitkänomaiset kasvot

Mutta miehet haluavat myös käyttää tätä muodikasta lisävarustetta. Näitä ovat julkkikset, kuten Samuel L. Jackson ja Gary Oldman. Elokuvassa “Ikuisesti Adelaine” (2015) Harrison Ford käyttää pyöreitä lasia, joissa on läpinäkyvät asetaattikehykset vintage -tyyliin. Se näyttää erityisen harmoniselta harmaiden hiusten ja parran kanssa.

Valitse oikean muotoiset lasit!

Läpinäkyvät lasit asetaattikehyksellä kissan silmän tyyliin Trend 2019

Oikean rungon muodon valinta on tärkeää kaikille silmälaseille. Sinun tulisi valita kasvosi muodon vastakohta. Esimerkiksi neliö- tai suorakulmainen kehys sopii hyvin pyöreiden kasvojen kanssa, kun taas pyöreillä linsseillä varustetut lasit ovat ihanteellisia neliömäisille kasvoille. Jos sinulla on soikeat kasvot, voit olla onnellinen: lähes kaikki lasit sopivat soikeisiin kasvoihin. Klassisesti tyylikkäästä röyhkeästi moderniin – läpinäkyvät lasit ovat monenlaisia ​​muotoja ja malleja. Monet tunnetut silmälasimerkit, kuten Ray Ban, Versace, Dior, Gucci ja Stella McCartney, ovat nyt omaksuneet tämän trendin. Jos etsit tyylikästä minimalismia vertaansa vailla olevalla laadulla, voit tilaa tällainen malli osoitteesta Misterspex.de.

Kuinka läpinäkyvät lasit voidaan yhdistää optimaalisesti??

Läpinäkyvät lasit, vaaleat hiukset, hienovarainen meikki

Jotta läpinäkyvät lasisi todella tulevat omiksi, käytä vaaleampia sävyjä. Tumman sävyiset vaatteet vievät huomion silmälaseistasi ja tekevät niistä näkymättömiä. Kirkas asu kiinnittää kaikkien huomion kasvoihisi ja muotiasusteeseesi.

Jos sinulla on vaaleat hiukset ja vaalea iho, sinun pitäisi tuoda hieman väriä kasvoillesi. Levitä tummat meikit tai silmämeikki vaaleanpunaisilla tai vihreillä sävyillä. Valitse sävy, joka sopii parhaiten silmiesi väriin.

Jos sinulla on tummat hiukset, valitse luonnollinen, vaalea meikki. Raskas meikki ja läpinäkyvät lasikehykset ovat helppoja.

Jos päätät miehenä käyttää läpinäkyviä laseja, sinun tulee harkita seuraavaa: mitä pidempi parta, sitä enemmän lasit ottavat takaistuimen. Lyhyt ja hyvin hoidettu parta on kuitenkin aina suosittu.

Läpinäkyvät lasit pyöreät nörttilasit trendi 2019

Pidä kirkkaat lasit aina puhtaina. Erityisesti meikkijäämät näkyvät heti läpinäkyvässä kehyksessä. Liota lasit saippuavedessä, huuhtele saippua juoksevan veden alla ja kuivaa ne pehmeällä mikrokuituliinalla. Oikealla hoidolla voit nauttia moderneista laseistasi pitkään!

Kuvan lähde: Unsplash.com CCo -lisenssi

Previous Post
Terveellinen ruokavalio – mitkä ovat tomaattien hyödylliset vaikutukset
Next Post
HIIT -treenisuunnitelma – edut ja mahtavat treenisuunnitelmat kotona yhdellä silmäyksellä!