15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koirat oppivat käyttäytymistä – miksi koirat haistavat toistensa pakarat?

Koiran koulutus pieniä rotuja Chihuahua -koulu haistaa pakarat

Koiran käyttäytymisen oppiminen ja ymmärtäminen ei ole helppo tehtävä ihmisille. Nelijalkaiset ystävät ymmärtävät toisiaan omalla kielellään ja tietyillä käytöksillään. Olipa Labrador tai Chihuahua – kaikki koirat haluavat haistaa. Mutta miksi he nuuskaavat toistensa peput samalla kun tutustuvat toisiinsa? Miksei jalat tai korvat? Tälle on tietysti hyvin looginen selitys, jonka paljastamme sinulle artikkelissamme.

Ymmärtää koiran käyttäytymistä

Pekingin koirasairauksien koiran koulutus, kuten nuuskaaminen po wean -koulussa

Nenä on koiran tärkein aistielin ja sen hajuaisti on vähintään 10 000 kertaa vahvempi kuin ihmisellä. Koirasta löytyy rodusta riippuen noin 300 miljoonaa hajusolua. Haistellen he havaitsevat ympäristön paljon paremmin kuin silmillään. Pohjimmiltaan nelijalkaiset ystävät haistavat toistensa pakarat eräänlaiseksi tervehdykseksi. Eläimet oppivat paljon tärkeitä tietoja toisistaan ​​koirien peräaukosta peräisin olevien ns. Feromonien kautta. Lisäksi ystävillämme on hyvin erityinen urku, Jacobson -urut. Se sijaitsee kitalaessa, etuhampaiden takana, ja on erikoistunut näiden tuoksujen havaitsemiseen. Vaikka se kuulostaa oudolta, älä huoli – koirilla on valikoiva haju. Tämä tarkoittaa, että onneksi he voivat suodattaa pois tietyt hajut.

Koiran käyttäytyminen – miksi nelijalkaiset ystävät haistavat toistensa pakarat?

Ymmärrä koiran käyttäytyminen, miksi koira haisee Shih Tzun pakaralta

On hämmästyttävää, mitä tietoja koirat voivat saada haistellen. Voit haistaa toisen koiran sukupuolen ja onko hän valmis parittelemaan. Voit myös oppia paljon toisen eläimen ruokavaliosta ja terveydestä tällä tavalla. Voit selvittää, onko vastasyntyisellasi hyvä tai huono mieli, vain nopealla hajuilla. Lisäksi jokaisella koiralla on oma ainutlaatuinen tuoksunsa, ja haistellen kaksi koiraa voi nopeasti selvittää, ovatko he tavanneet aiemmin.

Koiran käyttäytyminen Pekingin koiran koulutus, pakaroiden haistelu, vieroitusvinkit

Tapa, jolla kaksi koiraa haisee toistensa pakaralle, voi kertoa meille, kumpi näistä on pomo. Hallitseva koira alkaa haistaa, kun toinen odottaa hiljaa vuoroaan. Jos nelijalkainen ystävä pelkää, hän yksinkertaisesti vetää taaksepäin, istuu alas ja vähentää tällä tavalla hajua, jonka hän antaa peräaukon kautta. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että toinen eläin ei saa melkein mitään tietää hänestä.

Koirien käyttäytyminen, lopeta haukkuminen pakarasta

Previous Post
Yhdistä vyöt – näin käytämme muotiasusteita ensi vuonna!
Next Post
Tee omat hampurilaispullat: 2 reseptiä pörröisille hampurilaispulleille