15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kissan riippusilta voidaan valmistaa nopeasti ja se on todellinen katseenvangitsija!

kissat riippusilta indiana jones oven kehys levyt sisal köysi

Olipa pöydällä, hyllyllä tai ikkunalaudalla, söpöt samettitassat pyrkivät aina korkealle. Kissan ystävät tietävät, että heidän lemmikkinsä rakastaa korotettuja tiloja. Tällaiset paikat tarjoavat kissoille parhaan yleiskuvan, jotta he voivat seurata kaikkea huoneessa tapahtuvaa turvalliselta etäisyydeltä. He voivat vetäytyä korkeammille paikoille ja rentoutua siellä rauhassa. Lisäksi älykkäät ja luonnollisesti uteliaat olennot rakastavat kiivetä ja leikkiä. On olemassa laaja valikoima hienoja kissahuonekaluja, jotka pyrkivät käyttäytymään luonnollisesti ja haluavat liikkua. Tämän päivän artikkelissa keskitytään kissan riippusiltaan, joka antaa kotikissallesi uuden tavan päästä suosikkipaikkoihinsa ja nauttia kauniista näkymistä sieltä. Meillä on sinulle kaksi ohjetta ja hyödyllisiä vinkkejä sekä inspiroivia malleja. Artikkelin lopussa on yksityiskohtaiset video -ohjeet, jotka auttavat sinua rakentamaan.

Minne voin laittaa kissan riippusillan??

indiana jones riippusilta kissat puiset säleet sisal köysi seinä

Jos haluat tarjota talosiikerillesi jännittävän kiipeily- ja katselupisteen asunnossa, sinun on ensin harkittava, mihin itse tehdyn kissan riippusillan pitäisi ripustaa. Voit asentaa seinälle tai kattoon tyylikkään riippusillan tai catwalkin. Huoneen korkeudesta riippuen sinun on muun muassa ajateltava, että kattoon kiinnitetty silta antaa vaikutelman huoneen alhaisesta korkeudesta. Ovikehys tarjoaa myös ihanteellisen paikan kissan itse valmistetulle riippusillalle. Voit kiinnittää ne ovikehykseen molemmin puolin seinäkiinnikkeillä.

ripustussilta kissoille seinäköyden asennusohjeet

Muista myös, että kissan on päästävä siihen helposti, joten sinun on varmistettava etenemismahdollisuus. Voit yhdistää kissasi riippusillan yhdellä tai useammalla portaalla, laiturilla tai puisella luolalla.

Ajattele turvallisuutta

indiana jones kissat riippusilta catwalk köysi oven runko

Jos haluat tarjota kissallesi optimaalisen otteen catwalk -riippusillasta, voit peittää sen muhkeilla, yksinkertaisilla matonjäämillä tai muulla pörröisellä materiaalilla. Villiä pelatessa voi tietysti tapahtua, että kissa kompastuu tai luiskahtaa. Erityisesti sileillä metallipinnoilla tai kaltevilla kävelytiloilla on suositeltavaa kiinnittää turvalaite liukkaan materiaalin pitämiseksi. Kissat voivat saada vakavia vammoja, vaikka ne putoavatkin alas, joten erilaiset turvatoimenpiteet ovat erityisen tärkeitä. Esimerkiksi kissoille tarkoitettu Indiana Jonesin riippusilta, jossa on köysistä valmistetut “kaiteet”, ei ole vain todellinen katseenvangitsija sisätiloissa, vaan pitää myös loukkaantumisriskin mahdollisimman pienenä. Tukeva köysi on venytettävä yksittäisten siltaosien väliin, jotta kissa löytää turvallisen askeleen.

Materiaali

indiana jones kissan riippusilta tee se itse kattoasennus

Pitkäkestoiseen hauskanpitoon kehräämiseen puuosista tehty rakenne olisi ihanteellinen ratkaisu, koska puu on kestävää. Yksittäisten puulevyjen pinta ja reunat on tietysti hiottava sileiksi. Lopuksi puupinta käsitellään korkealaatuisella vahalla tai öljyllä halutulla värillä. Mänty on osoittautunut erittäin vankkaksi ja suosituksi rakennusmateriaaliksi. Mäntypuu on tarpeeksi pehmeää, jotta kissat voivat työntää kynnet. Käytä yksittäisiä siltaelementtejä yhdistämällä kestävää, paksua sisalköyttä, jonka paksuus on 8-10 mm. Metallilevyt ovat myös erityisen sopivia sisustustyylistä riippuen ja erityisesti pidemmälle kissoille, joka yhdistää kaksi huonetta, esimerkiksi.

Rakennusohjeet kissojen riippusillalle – tarvittavat materiaalit ja työkalut

kissojen riippusillan ohjeet tekevät materiaalit itse

– Sisal- tai hamppuköysi vaaditussa pituudessa

– Puulevy, jonka sait yksittäisinä säleinä haluttuun leveyteen. Noin 20 cm riittää sillan leveydelle, mutta voit tietysti leikata leveämpiä lautoja.

– Riippuen siitä, mitä pidikettä haluat käyttää ripustussillan kiinnittämiseen kissoille, tarvitset tappeja, silmäruuveja, hiekkapaperia, hiomakonetta, poraa, poraa ja mahdollisesti kulmia

Catwalk -riippusillan ohjeet kissoille

seinähyllyt laatikko piilottaa roikkuva kissasilta

Kun sinulla on kaikki tarvittavat materiaalit ja huolellinen suunnittelu, voit omistautua projektisi toteuttamiseen.

1. Määritä ensin niiden reikien välinen etäisyys, joiden läpi vedät köyden. Voit tehdä peltilevystä mallin, jolla voit porata reiät tarkemmin ja nopeammin. Tämän jälkeen yksittäiset osat on hiottava ja öljyttävä. Reunat on myös puhdistettava ja pyöristettävä.

asennusohjeet kissat riippusilta kissatalo puu köysi kangas

2. Määritä nyt yksittäisten levyjen välinen etäisyys. Valitse etäisyys, josta kissa ei voi puristaa tassujasi. Jos olet valinnut kuvan mukaisen kierteitysmenetelmän, johon porataan neljä reikää levyä kohden, voit käyttää tulpina puuhelmiä. Yksittäiset levyt eivät liuku jatkuvasti.

diy katzenbrücke catwalk -kissat rakentavat itse puulevyjä

3. Jos olet päättänyt kattojousituksesta, sinun on määritettävä köyden pituus riippuen halutusta etäisyydestä kissasillan ja katon välillä. Esimerkiksi noin 80 cm: n sillan pituudelle tarvitaan kaksoisjousitus, jossa käytetään köyttä ja silmukkapultteja.

asennusohje kissojen riippusilta askel askeleelta köysityökalut

4. Jos Katzen -riippusillan päätykappaleet asennetaan seinälle, voit käyttää päätykappaleena tukevaa puukappaletta, jonka leikkaat siltalevyjen leveyteen. Jokainen päätykappale tarvitsee 2 reikää seinään kiinnittämistä varten ja kaksi reikää köyden päähän. Voit estää köyden liukumisen myöhemmin tekemällä taltalla uran puukappaleen taakse (seinää vasten oleva puoli), jonka täytät kokoonpanoliimalla. Varmista ennen sillan ripustamista, ettei köyttä voida vetää ulos. Jos Katzen -riippusilta venytetään kahden hyllyn väliin, kiinnityspultit sopivat hyvin kiinnitykseen.

kissan seinälevy riippusilta köysi seinäkiinnike

5. Itse tehty rakenne on asennettava loppuun ja kissan on testattava se. Epäilemättä kissan riippusilta otetaan nopeasti käyttöön söpön ison tai pienen nurinan kotona.

Rakenna catwalk kissoille

tee kissan kävelytie kalteva seinä

Seuraava DIY-projekti on tarkoitettu moniosaiselle catwalkille, joka kulkee vinosti seinää vasten ja johtaa lepotuoliin tai kissan taloon. Tämä catwalk voidaan suorittaa alle tunnissa ja on edullinen. Tässä ovat materiaalit, joita tarvitset kissan seinälevylle:

– Laudat, määrä riippuen käytettävissä olevasta tilasta ja halutusta korkeudesta

– Sisalköysi tai matonpalat

– Kuuma liimapistooli

– 2 kulmaa per lauta

– ruuvit (4 x 16)

– mittari

leikkikenttä kissoille rakenna oma riippusillan kattokiipeilypuu

1. Ensimmäisessä vaiheessa kiinnikkeet on kiinnitettävä jokaiseen levyyn ja kiinnitettävä.

2. Nyt voit pitää taulua haluamassasi paikassa myöhemmin. Merkitse reiät seinälle ja poraa ne porapuristimella.

3. Estääksesi kissasi liukumasta, sinun on joko peitettävä lauta matonpalasilla tai tehtävä askelia sisalista. Jotta matto tarttuisi puulevyyn, voit käyttää erityistä matto teippiä, katkottua tai naulata sen. Sisaliportaat on valmistettu sisalista, joka on kääritty laudan ympärille ja liimattu. Yksittäiset askelmat on kiinnitettävä samalla etäisyydellä toisistaan. Köysi on käärittävä 3 tai 4 kertaa yksittäisten askeltukiin.

kiipeilypuutarha lemmikkieläinten seinän riippusilta kissoille

4. Nyt sinun on ruuvattava yksittäiset levyt seinään.

Halutessasi voit yhdistää seinä- tai katosillan tai catwalk -kotikissasi erilaisiin muihin kissakalusteisiin omien ideoidesi mukaan. Hyvin harkittu kokoonpano useista laudoista istua, lepotuoli katossa, roolit, riippumatot tai seinäluolot tulee ainutlaatuiseksi kissan paratiisiksi, jossa eläinystävät voivat päästää höyryä, kiivetä tai nukkua. Ja jos sovitat kissan seinän elementtien värin muiden kalusteiden kanssa, rakkaudella järjestetty kissavaltakunta muuttuu myös todelliseksi muotoilun kohokohdaksi.

kissat catwalk riippusilta kiipeily puutarhahyllyt seinä

katto catwalk kissoille riippusilta puu sisal köysi

catwalk kissat riippusilta seinäkiinnike sisal köysi lemmikit viihde

catwalk -riippusilta kissoille puiset siltalenkit

Indiana Jones riippusilta kissoille-vaiheittaiset ohjeet

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille