15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker syksyn matkapuhelin lasten kanssa: 8 DIY -projektia

Käsityöt ovat loistava harrastus tylsyyttä vastaan ​​kylminä ja pilvisinä syyspäivinä. Luonnonmateriaalit, kuten käpyjä, syksyn lehtiä ja tammenterhoja, ovat ihanteellisia tähän, mutta voit myös tehdä kauniin syksyn koristeen itse suola taikinasta, lasista tai pahvista. Tämän päivän artikkelissa näytämme sinulle kahdeksan ideaa, miten voit tehdä syksyn matkapuhelimen. Näillä jännittävillä DIY -projekteilla taataan käsityöhuvitus nuorille ja vanhoille.

Tinker autumn mobile: maalaa tuulenkellot lasista syksyn väreissä

Tinker syksy matkapuhelin lasista lasten kanssa

Voit muuttaa lasituulikellot syksyn matkapuhelimeksi hetkessä. Dawandasta, Amazonista tai Etsystä löytyy lasisia lehtiä, joissa on ripustettavat silmukat. Mutta voit myös löytää jotain paikallisilta kirpputoreilta. Tarvitset myös syksyisen värisiä lasihelmiä, läpinäkyvää ompelulankaa, lasimaaleja ja erikokoisia lankoja. Kaikki materiaalit ovat saatavilla käsityöliikkeissä.

Syksyn liikkuvat käsityöt lasten kanssa maalaavat unen sieppaajat

Kuinka tehdä söpöstä syksyn liikkuvasta: Aseta syksyn lehdet pahville tai muulle pinnalle. Pyydä lapsia maalaamaan ne. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää lasimaaleja, ne levitetään siveltimellä samalla tavalla kuin vesivärit. Niin kutsutut helmivalmistajat ovat myös erittäin sopivia. Nämä ovat vesipohjaisia ​​lasikyniä, joita on saatavana eri vahvuuksina ja väreinä. Tämä tarkoittaa, että jopa päiväkoti -ikäiset lapset voivat sekä maalata että piirtää ääriviivoja. Jotta lasimaalit olisivat kestäviä, niiden on kuivattava 5 tuntia huoneenlämmössä ja paistettava sitten 150 -asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Syksyn matkapuhelimet on valmistettu lasista ja lasihelmistä

Kun syksyn lehdet on maalattu ja maali on kuivunut kokonaan tai tehty vedenpitäväksi, voit leikata läpinäkyvän ompelulangan ja kiertää siihen lasihelmiä. Taivuta kolme lankajohtoa ympyröiksi ja sido ympyrät yhteen käsijohdolla. Ripusta sitten lasitiedot siihen.

Tee Herbst Mobile lasista itse Ohjeet

Lasista valmistettu kännykkä ei sovellu ripustettavaksi lapsen tai vauvan huoneeseen, koska on olemassa loukkaantumis- tai tukehtumisvaara. Voit ripustaa matkapuhelimen puutarhaan ja käyttää sitä tuulikellona tai näyttää sen olohuoneessa, käytävällä ja keittiössä. Varmista, että pienet lapset ja lemmikit eivät pääse siihen.

Tee syksyn liikkuvat suolataikinan lehdistä

Syksyn kännykkä, joka on valmistettu suolataikinasta tehdyistä lehdistä

Voit mallintaa lukuisia koristeita ja hahmoja suola taikinasta. Parasta on, että suolataikinaseokset voidaan myös maalata. Suurin osa toimitetaan norsunluun värisenä. Sinun on sekoitettava suola taikina ja haalea vesi suhteessa 3: 1. Valmis muovaus savea voidaan muotoilla haluamallasi tavalla työkaluilla, kuten tarkkuusterät, vaivauspuristin ja terävät puiset tikut, ja leimata leimoilla. Voit taivuttaa syksyn lehtiä hiukan käsilläsi 3D -tehosteen saamiseksi. Anna sitten syksyn lehtien kuivua.

Käytä suolataikinan maalaamiseen akryylimaaleja. Voit myös antaa tämän tehtävän lapsille. Valitse syksyn värit, kuten koralli, keltainen, tiilenpunainen ja sekoita ne vihreään ja siniseen. Tämä luo iloisen kokonaisuuden, joka sopii täydellisesti siirtymäkauteen loppukesän ja syksyn välillä. Kun olet maalannut syksyn lehdet, anna maalin kuivua kokonaan. Sillä välin voit etsiä sopivia puun oksia puutarhasta tai puistosta.

Väritä puun oksa kultaiseksi ja houkuttele syksyn matkapuhelimella

Leikkaa valittu oksa, poista kuori, harjaa ja puhdista se ja anna sen kuivua. Sitten voit vuorata työtason sanomalehdellä ja suihkuttaa puun oksan maaliruiskulla. Metalliset vivahteet, kuten kulta, ruusukulta, pronssi tai kupari, näyttävät erittäin kauniilta. Suihkuta haara ensin toiselta puolelta ja anna sen kuivua. Käännä se sitten ympäri ja suihkuta sitä toiselta puolelta.

Paista syksyn lehtiä suola taikinasta uunissa ja maalaa

Tämän jälkeen voit levittää kultaista maalia syksyn lehdille. Tehostuu, jos liimaat kultakalvon syksyn lehtiin. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti harjaamalla syksyn lehdet ohuella kerroksella käsityöliimaa, kuten Mod Podge, jota käytetään decoupage -käyttöön. Aseta sitten kultakalvo päälle pinseteillä.

Tee liikkuvat suola taikinan syksyn lehdistä Ohjeet

Sitten ei muuta kuin kiinnittämään syksyn lehdet naruun tai ompelulankaan liimalla ja sitomaan ne puun oksalle. Lopputulos kiehtoo varmasti koko perheen ja ystävät.

Tee kännykkä kauniista syksyn lehdistä suola taikinasta

Muuten, jos sinulla ei ole kokemusta suolataikinasta, voit myös tehdä syksyn lehdet pahvista. Voit myös ostaa muovisia syksyn lehtiä ja maalata ne.

Tee syksyn koristeita höyhenillä

Tee syksyn koristeista mobiili höyhenistä itse

Luonnonmateriaalit tuovat sisustukseen ripauksen luonnollisuutta. Et voi vain kerätä lintujen höyheniä metsästä, vaan myös tilata ne verkossa mistä tahansa käsityökaupasta. Tarjoamme sinulle käsityöidean, joka sopii täydellisesti moderniin skandinaaviseen sisustukseen. Tee syksyn matkapuhelin valkoisista höyhenistä, joista osa on kullanvärinen.

Tee kännykkä puusta itse

Tarvitset seuraavat materiaalit:

  • Hiekanväriset nahkahihnat
  • 1 puinen tikku, jonka halkaisija on 1,5 cm
  • Kevät, värikäs
  • Höyhen, valkoinen

Maalaa lintujen höyhenet kultaa spraymaalilla

Peitä työtaso tai ruokapöytä kangaspeitteellä. Turvallisuuden vuoksi voit laittaa muovikelmun sen päälle. Pidä sitten kärjestä kiinni yhdellä kädellä ja suihkuta sen kärki kultaisella suihkeella. Pidä suihkepullo 4-5 cm: n päässä höyhenistä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Mobiili lintuhöyhenillä tekee ideoita itse

Anna höyhenien kuivua ja sido ne sitten puutikkuun nahkanauhoilla. Voit edetä samalla tavalla myös muiden luonnonmateriaalien, kuten männynkäpyjen tai kastanjoiden, kanssa. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja luo tehokkaita syksyn koristeita. Voit myös käyttää kullanvärisiä höyheniä ruokapöydän talvi- ja joulukoristeina.

Tee syksyn matkapuhelimia huopasta lasten kanssa

Tee syksyn mobiili huopalehdistä

Kaipaatko iloista syksyn sisustusta lastentarhaan? Tee sitten nämä iloiset pienet syksyn lehdet. Tarvitset keltaisen, oranssin, vaalean ja tummanruskean sekä vaalean ja tumman vihreän huopalevyn. Tarvitset myös keltaisen ompelulangan, ohuen puun oksan ja narun sen ripustamiseen.

Huovasta valmistetut syksyiset kännykät tekevät materiaalit

Tarvitset myös kuumaliimaa, lyijykynän ja sakset lisävarusteina. Voit edelleen käyttää huopapaloja pienempiin yksityiskohtiin. Myös itseliimautuvasta paperista valmistetut kärjet sopivat. Mobiililaitteen tekeminen: Luo ensin malli puunlehdille ja siirrä se huopakankaaseen. Leikkaa useita huopalevyjä. Leikkaa kaksi ompelulankaa kutakin syksyn lehteä varten ja liimaa ne huovan yksityiskohdan takaosaan.

Huopa syksyn koristeet Tee syksyn lehtiä huopasta

Tarvitset yhteensä:

  • 2 kpl huopalevyjä jokaista väriä
  • 1 suu paperista tai huopasta jokaiselle urokselle
  • 2 silmää jokaiselle urokselle
  • Ompelulanka tai lanka keltaisena, kolme pituutta

Tee nostolevyt huopasta ja langasta ja sido ne yhteen

Laita urokset yhteen ja anna liiman kuivua. Jos sinulla ei ole kuumaa liimaa kotona, voit käyttää liimaa huovalle. Tässä tapauksessa voit laittaa urokset lattialle ja pinota useita kirjoja sen päälle. Sitten ei enää muuta kuin ripustaa urokset. Tee tämä solmimalla langan päät. Sen pitäisi näyttää siltä, ​​että urokset pitävät toisiaan kädestä. Halutessasi voit koristaa puun oksan huovasta valmistetuilla yksityiskohdilla.

Tee syksyn mobiili tammenterhoista

Tee syksyn koristeet olohuoneen seinälle itse

Kuten sanoin, voit myös tehdä syksyn kännykän tammenterhoista. Tarvitset 20 tammenterhoa, käsityölankaa, narua tai nylonlankaa, puun oksan ja teipin. Sido tammenterhot pareittain käsityölangalla ja ripusta ne puun oksalle narulla.

Tee syksyn koristeet itse luonnonmateriaaleista, kuten tammenterhoista

Tämä käsityöidea on erittäin helppo, ja jopa aloittelijat voivat tehdä sen hetkessä ja mikä parasta – et tarvitse käsitöitä, asiakirjoja tai käsityömateriaaleja. Käytä puutarhapihtejä askartelulangan leikkaamiseen. Halutessasi voit piristää seppeleitä tuoreilla tai kuivatuilla syksyn kukilla. Voit myös ripustaa männynkäpyjä niin kauan kuin valitset pienempiä.

Tammenterhojen syksyn kännykkä on sisustusidea olohuoneeseen

Voit ripustaa kauniin syksyn koristeen olohuoneen paljaalle seinälle. Se leikkaa myös hienon kuvion takan yläpuolelle, koska se voidaan yhdistää ruukkukasveihin, koristekurpitsaan ja männynkäpyihin.

Tinker Autumn Mobile: Väritä syksyn lehdet kullalla

Syksyn kännykkä lasten kanssa näppärä DIY -idea kultaisille syksyn lehdille

Järjestä matka lasten kanssa ja kerää puunlehtiä – voit kerätä sekä syksyn lehtiä että vihreitä lehtiä. Paina sitten syksyn lehtiä niin, että ne kestävät mahdollisimman pitkään. Nipistä paperiarkit paperipyyhkeiden väliin. Aseta sitten suuri kirja sohvapöydälle, aseta kasvit sen päälle. Pinoa lisää kirjoja päälle ja anna arkkien kuivua kymmenen päivän ajan.

Puhdista, huuhtele ja leikkaa puun oksa. Anna sen sitten kuivua huoneenlämmössä. Voit sitten koota Herbst Mobilen. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti asettamalla syksyn lehdet vanhalle pöytäliinalle tai T-paidalle ja suihkuttamalla ne kullasuihkulla. Anna sen kuivua, käännä se ja väritä myös toinen puoli kullalla. Sido sitten ompelulanka syksyn lehtivarsiin ja ripusta se puun oksalle.

Tee syksyn mobiili kuivista lehdistä ja kukista

Herbst Mobile on valmistettu luonnonmateriaaleista

Seuraavaksi selitämme, kuinka tehdä vintage-tyylinen syksyinen matkapuhelin. Se on valmistettu kuivattuista kukista, kasvien osista ja syksyn lehdistä ja näyttää erittäin luonnolliselta. Jos haluat tehdä tästä liikkuvasta itse, kerää luonnon aarteita metsäretkellä. Ripusta ne sitten hyvin ilmastoituun, pimeään ja kuivaan paikkaan. Ullakko tai kellari ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen. Voit myös antaa syksyn kukkien, puunlehtien ja vastaavan kuivua käytävällä.

Syksyn mobiili tinker luonnonmateriaaleista Ohjeet

Tee mobiili suola taikinasta syksyn väreissä

Syksyn kännykkä lasten kanssa suolataikinaleikkausohjeista

Lopulliset ohjeet ovat matkapuhelimelle, jossa on suola taikinasta tehty sateenkaari. Ne loistavat iloisissa syksyn väreissä, kuten oranssissa ja tiilenpunaisessa, ja sulautuvat harmonisesti modernin maalaistalon kalusteisiin. Voit koota matkapuhelimen mallinnussavesta, puuhelmistä, nahkalangoista ja puusta. Voit tehdä puisella vartaalla reikiä sateenkaariin. Noudata vaiheittaisia ​​ohjeita.

Tarvittavat materiaalit matkapuhelimelle, jossa on suola taikinasta valmistetut sateenkaarit

Kuinka tehdä syksy liikkuviksi pyhän ja suolaisen taikinan ohjeista

Vuoraa työtaso muovikalvolla ja muotoile sateenkaaret mallinnussavesta

Syksyn liikkuvat käsityöohjeet sateenkaaren tekemiseksi suola taikinasta itse

Tee reikiä sateenkaariin kebab -vartaalla

Käsityöohjeet matkapuhelimelle suola taikinan sateenkaarista syksyn väreissä

Pujota puuhelmet nahkajohtoon ja sido sateenkaarit yhteen

Tee käsityöohjeet matkapuhelimelle syksyn väreistä itse

Anna mallinnushahmojen kuivua ilmassa ja ripusta sitten matkapuhelin

Mobiili tee se itse -ohjeet

Tinker syksy matkapuhelin

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista