15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityötä lehdillä nuorille ja vanhoille – 16 syksyistä ja yksinkertaista ideaa

Syksyn käsityöt ovat monipuolisia, sillä luonto tarjoaa monia upeita käsityömateriaaleja syksyllä. Seuraavassa artikkelissa annamme sinulle joitain ehdotuksia Askartelu lehtien kanssa antaa.

näpertää lehtiä-maali-koristele-lehtiä-syksy

Puna-oranssit lehdet tarjoavat sinulle mahdollisuuden sisustaa kotisi syksyksi ja taata käsityöhyvinvointia aikuisille ja hauskaa, kun päivät taas pidentyvät. Anna inspiraation syksyn käsityöideoistamme ja -vinkkeistämme.

Käsityöt lehdillä – syksyn käsityömateriaali luonnosta

seinäkoriste syksyn seppeleiden lehdet

Syksy on oikeastaan ​​parasta aikaa tehdä käsitöitä. Toisaalta vietämme pidemmät ja usein sateiset päivät kotona ja meidän on viihdyttävä kotona. Toisaalta olisi sääli olla käyttämättä lukemattomia luonnon jättämiä materiaaleja. Lehtipuiden värikkäät lehdet ovat ihanteellisia upeille käsityöideoille, jotka voit tehdä itse kotona ilman vaivaa. Riippumatta siitä, haluatko tehdä syksyikkunakuvia lasten kanssa tai luoda värikkäitä pöytäkoristeita, kannattaa mainita, miten voit työskennellä syksyn lehtien kanssa.

Syksyn lehtien säilyttäminen eri menetelmillä

lehdet-syksy-säilykkeet-rauta

Jos haluat hoitaa syksyn lehtiä tietyn ajan, sinun ei tarvitse käsitellä lehtiä erikseen. Lehdet kestävät muutaman viikon, jos lehdet eivät ole kosteita. Jos haluat silti saada lehdet pidemmäksi aikaa, voit auttaa hiukan ja tehdä lehdistä kestävämpiä. Voit säilyttää värikkäät syksyn lehdet eri tavoilla ja nauttia niiden kauneudesta pitkään. Voit painaa paperiarkit paksuun kirjaan ja kuivata ne. Rauta voi myös auttaa.

väri-kulta-lehdet-väritys

Aseta arkit kahden paperipyyhkeen väliin ja silitä molempia puolia muutaman minuutin ajan. Ylimääräinen kosteus haihtuu. Vaihtoehtoisesti voit asettaa lehdet kahden vahatun paperiarkin väliin. Peitä vahapaperi kahdella tulostuspaperiarkilla ja silitä se. Muutaman minuutin kuluttua arkki suljetaan vahalla. Kun koko asia on jäähtynyt niin pitkälle, voit yrittää varovasti irrottaa vahapaperin valmistuslehdiltä. Suuri ja yksinkertainen säilytysmenetelmä, joka myös parantaa lehtien väriä, on lehtien tai kokonaisten oksien käsittely glyseriinillä.

Tee käsitöitä lehdillä ja loihdi upeita lahjoja, koristeita, kuvia ja muita esineitä

pöydän koristelu-tinker-syksy-syksyn lehdet

Leikkaa haara kulmaan ja kasta se seokseen, jossa on kaksi osaa vettä ja yksi osa glyseriiniä. Jätä haara liuokseen viideksi päiväksi. Voit saada syksyn lehdet kestämään hieman pidempään kirkkaalla lakalla, suihkepullona tai hiuslakalla. Jos haluat tietyn värin koristeluun, voit tietysti suihkuttaa lehdet värillisellä lakalla ja luoda kauniita, värikkäitä mestariteoksia. Voit sisustaa kuivatut lehdet mieleiseksesi valitsemillasi akryylimaaleilla eri kuvioilla ja luoda ainutlaatuisia syksyn koristeita.

kurpitsa-hopea-tinker-levyt

Koristele syksyn lehdet pienillä pisteillä, raidoilla, ympyröillä tai muilla koristehahmoilla. Lehtisiä käsitöitä varten sinun tarvitsee vain päästää luovuutesi vapaaksi. Värillisten lehtien avulla voit esimerkiksi luoda alkuperäisen, syksyisen pöydän koristeen. Tee lehdistä pieniä nippuja ja aseta ne lautasille. Yhdistävällä pöytäliinalla voit luoda upean ja luonnollisen sisustuksen hetkessä.

kuva-kuvakehys-kortit-koristelu-tinker

Voit myös tehdä luovia esineitä ja koristeita lehdistä eri festivaaleille syksyllä. Halloweenia varten koristelun ei tarvitse olla pelottavaa ja pelottavaa. Tyylikäs sisustus saadaan, jos maustat tyypillisiä Halloween -aiheita, kuten kurpitsaa, lehdillä. Olet tervetullut päällystämään kurpitsan yksivärisillä tai monivärisillä lehdillä ja tarjoamaan upean puutarhan koristeen. Jos etsit ainutlaatuista lahjaideaa, voit tehdä kuvan lehdillä tai suunnitella syksyn kuvakehyksen. Söpöjä kortteja tai kutsuja voidaan suunnitella myös yksittäisillä syksyn lehdillä.

leimaamalla-keittiö-pyyhkeet-tinking syksyn lehtiä

Voit myös tehdä käsityötä lehdillä kotitaloudelle. Voit tulostaa hyödyllisiä esineitä syksyn lehdillä ja tekstiilimaalilla. Yksiväriset teepyyhkeet tai kangaspussit, jotka haluat suunnitella yksilöllisesti, syntyvät, kun kastat lehdet väreiksi ja leimaat ne huolellisesti kankaaseen. Voit myös maalata oksan värillä ja laittaa sen kankaille.Voit hetkessä loihtia tämän luovan kangaskuvion syksyn luonnonmateriaalista. Voit myös leimata tekstiileihin perunan tai omenan puolikkaita.

syksyn lehdet-tinker-ruusut-kimppu

Toinen loistava idea lehtien tekemiseen on tämä upea ruusukimppu, joka on valmistettu vaahteranlehdistä. Ensinnäkin kauniin ruusun vuoksi sinun on otettava lehti ja taitettava yläosa sisäänpäin kohti lehden keskustaa ja rullattava lehti ylös. Ota sitten uusi lehti ja aseta se rullatun syksyn lehden viereen. Taita yläosa uudelleen sisään ja taita arkin vasen ja oikea puoli muiden ympärille. Jos olet jo saanut hyvin täytetyn ruusun, voit kiinnittää sen puutikkuun.

kuva-intiaanit-muoto-syksy-lehdet

Mitä mieltä olet luodessasi näin kauniita ja omaperäisiä kuvia seuraavassa käsityöoppitunnissa. Lehtikuvien tekeminen on miellyttävä ja hauska harrastus, joka voi muuttaa yksinkertaiset maalaukset nopeasti taideteoksiksi. Jos pidät maalaamisesta, voit saada hahmot näyttämään elävämmiltä todellisessa elämässä. Ne teistä, jotka eivät ole maalausammattilaisia, voivat esimerkiksi käyttää valmiita malleja ja päästää luovuutensa vapaaksi.

bowl-tinker-autumn-leaves-paste

Jos mietit jo miltä syksyn koristelu näyttää kotona tänä vuonna, voit helposti jäljitellä tätä kaunista, koristeellista kulhoa, joka on valmistettu syksyn lehdistä. Täytä ilmapallo ja harjaa pinta tahnaa. Aloita sitten lehtien liimaaminen syksyn väreissä. Maalaa lehdet tapettitahnalla ja tartu seuraavaan kerrokseen. Lopuksi levitä tahna uudelleen ja anna pallon kuivua kaksi päivää. Jos tahna on jo kuiva, puhkaise ilmapallo varovasti ja suihkuta koristeellinen kulho kirkkaalla lakalla.

syksyn koristelu-seppele-tammenterho-kurpitsat

Jos puutarhassa on paljon lehtiä tai jos olet kerännyt kauniita, värikkäitä lehtiä viime syksyn kävelylenkilläsi, voit suunnitella oven seppeleen tai pienemmän seppeleen pöydän tai ikkunan koristeluun. Koosta riippuen voit käyttää joko olkiseppeleä pohjana tai paperilevyä, johon kiinnität lehdet. Voit myös käyttää muita luonnonmateriaaleja, kuten tammenterhoja ja kastanjoita, ja suunnitella seppeleen omien ideoidesi mukaan.

Käsityötä lehdillä lapsille ja heidän kanssaan

kruunu-värikäs-syksy-lehdet-tyttö

Jos haluat tehdä käsitöitä lastesi kanssa, voit ehkä tehdä tämän upean lehtikruunun itse seuraavaksi käsityöprojektiksesi. Voit tehdä kruunun kävellessäsi ja ilman muita apuvälineitä. Kerää suurempia lehtiä, kuten vaahteranlehtiä, ja katkaise varret. Nyt voit ommella yksittäiset lehdet yhdessä varren kanssa. Varret on parasta työntää pystysuoraan lehtien läpi, jotta kruunu ei hajoa.

naamio-tinker-lehdet-syksy

Toinen idea lehtien tekemiseen on tämä loistava naamio. Naamio on valmis hetkessä, ja sitä voidaan käyttää teematehtävissä tai käyttää koristeena. Levitä liimaa syksyn lehtiin ja liimaa ne pahvimaskiin. Anna niiden kuivua hyvin, laita ne folioon ja paina ne painavalla kirjalla. Leikkaa sitten reikiä silmille ja kiinnitä niihin tikku tai teippi.

saslzteig-stamping-sheet-tinkering

Suuri, edullinen ja monipuolinen käsityömateriaali, jota jokainen lapsi rakastaa, on suolataikina. Suola taikina voidaan valmistaa erittäin helposti kahdesta osasta jauhoja, yksi osa vettä ja yksi osa suolaa, ja se on täysin vaaraton lasten terveydelle. Lapsesi voivat rullata kiinteän ja helposti muokattavan taikinan ja luoda syksyn lehdistä kauniita kuvioita suolataikinaan. Tätä varten sinun on asetettava syksyn lehti suolataikinan päälle ja pyöritettävä se kaulin.

deco-suola-taikina-syksy-lehdet-tinker

Poista sitten arkki. Syksyn lehtien suonet ovat jättäneet suuria jälkiä, joita lapset voivat laajentaa sydämensä mukaan. Jos esimerkiksi suolataikina on väriltään ruskea, pienet voivat tehdä siitä puun. Taideteosten tulee kuivua ilmassa ilman altistumista lämmitykselle tai uunille. Muutaman päivän kuluttua voit maalata ne lakalla tai vesipohjaisilla maaleilla.

pöllö-hirvi-perhonen-tinker-lehdet

Sateisena iltapäivänä tai juuri silloin, kun haluat käsitöitä Nutur -materiaaleilla, voit tehdä söpöjä eläimiä lehdillä. Eläinhahmot, jotka voidaan valmistaa upeasta käsityömateriaalista, ovat lähes äärettömiä. Valitsetpa söpön pöllön, kilpikonnan, perhonen, ketun tai hiiren, uskomattoman söpöjä olentoja luodaan paperiarkille.

hiiri-tinker-syksy-lehdet-kettu-poikaset

Anna vanhempien lasten piirtää haluamasi eläinhahmo paperille ensimmäistä kertaa ja liimaa sitten värikkäät lehdet valmiiksi maalattuun hahmoon. Valmiit mallit tarjoavat myös täydellisen perustan eläinhahmoille. Mitä erilaiset levyt ovat, sitä enemmän sinulla on vapautta suunnitella. Hyödynnä luonnon monimuotoisuutta ja hanki lehtiä monenlaisissa muodoissa ja väreissä. Vihreät, melkein punaiset tai okran lehdet näyttävät hyvältä pahvilla.

eläimet-tinker-lehdet-syksy

Voit jopa kuvata kokonaisia ​​kohtauksia tai satuja lehdillä paperilla. Katso tämä ihana kuva pienten poikasien kanssa pesässä! Ole luova ja luo kuvia, jotka ovat tällä hetkellä kiinnostavia jälkeläisillesi. Voit jopa käyttää miellyttäviä ja jännittäviä käsityötunteja leikkisästi kannustaaksesi lastasi. Lapset rakastavat satuja ja tarinoita. Käsityöt lehtineen ovat luova tapa luoda hieno kuva tai satukirja.

maali-syksy-lehdet-värikäs

Kerätyillä lehdillä lapset voivat tehdä kauniita tulosteita lehdistä eri vesiväreillä. Tulokset ovat hyvin erilaisia ​​arkin mukaan, mikä tekee tällaisista kuvista ainutlaatuisia. Pyydä lasta maalaamaan siveltimellä sivun sivua, jossa suonet ovat ulkonevat. Aseta paperiarkki värillinen puoli alaspäin paperille, rullaa se esineellä ja värikäs kuva on valmis.

Previous Post
Askartelu 2-vuotiaiden lasten kanssa-20 ideaa eri materiaaleista
Next Post
Tee pääsiäislahjoja itse – 9 hienoa ideaa ja ohjeita