15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee syksyn koristeita puristetuilla lehdillä ja kirkkailla väreillä

Syksyn sisustusidea puristetut lehdet kuvakehyksen hylly oranssi

Syksy ja luonto tarjoavat meille paljon mielenkiintoisia materiaaleja käsityöhön. the Syksyn koristelu puristetuilla lehdillä voi olla jo perheen perinne, koska myös lapset voivat helposti osallistua. Tutustu näihin tuoreisiin ideoihin ja koristele kotisi värikkäillä syksyn lehdillä.

Mitä yhteistä näillä käsityöideoilla on? Vastaus on kauniit syksyn lehdet ja muut luonnonmateriaalit, jotka voit kerätä jopa puistossa tai metsässä kävellessäsi. Tuo hämmästyttävät syksyn värit kotiisi näillä helppokäyttöisillä ideoilla.

Tee syksyn koristeita puristetuilla lehdillä

Syksyn koristelu puristetuilla lehdillä lasiruudut oranssi kehys

Luo pieni taideteos, joka voidaan näyttää hyllyllä. Aseta puristettu paperiarkki kahden lasilevyn väliin ja kiinnitä ne yhteen teippaamalla reunat kaikkien neljän sivun ympärille värillisellä pellavalla tai jollakin muulla.

värikkäitä käsityöideoita syksyn koristeisiin puristetuilla lehdillä

Syksyn koristelu puristetuilla lehdillä tinker maljakko merkki piirustus

Tee yksinkertaisesta maljakosta taiteellinen projekti. Kahdella ruskealla sävyllä varustetulla maalimerkillä voit piirtää paljaita puita vapaalla kädelläsi. Leikkaa puristetuista lehdistä pieniä lehtimuotoja ja liimaa ne maljakkoon.

Koristele kirjalaatikot

Herbstdeko, tutkimus, laatikot, kiinni lehtiin

Mausta yksinkertainen laatikko värikkäillä syksyn lehdillä. Liimaa puristetut lehdet laatikon pintaan ja luo puiden lehtien vaikutuksen.

Seinäkoriste värikkäillä puunlehdillä

Herbstdeko -puristetut lehdet tarttuvat värikkäästi seinään

Jotain niin yksinkertaista kuin sotkuinen puristettujen lehtien järjestely tavalliselle seinälle tai huonekaluille voisi tehdä upean syksyn sisustuksen.

ja muita luonnonmateriaaleja, kuten kastanjoita

syksyn koristelu puristetut lehdet kastanja luonnonmateriaaleja

Yhdistä syksyn lehdet kauniisiin tammenterhoihin, käpyihin ja kastanjoihin koristeellisessa kulhossa. Mukava maalaismainen sisustusidea pöydälle.

Käpyjä ja hasselpähkinöitä

Syksyn sisustusidea männynkäpyjä hasselpähkinän lampunvarjostin

Korvaa syksyn lehdet yksinkertaisella männynkäpyllä lasivalaisimen pohjan alla. Kävyt ovat kauniita luonnon elementtejä ainutlaatuisen muodonsa ja lämpimän tummanruskean värinsä vuoksi. Täydellinen syksyyn!

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta