15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker Pääsiäiskukka: Ideoita pääsiäiskoristeisiin, joissa on pupuja, pääsiäismunia ja Co, tehdäksesi itseäsi lasten kanssa

Kauniisti verhottu ikkunalaudalle, levitetty ruokapöydälle tai ripustettu takkakappaleen päälle pääsiäiskoristeiksi: pääsiäisen seppele on aina erityinen katseenvangitsija ja varma merkki siitä, että pääsiäinen on jo nurkan takana. Näytämme sinulle useita ideoita pääsiäisen seppeleen tekemiseen. Luo iloinen koriste paperista, huopasta tai kankaasta ja anna lasten auttaa! Näillä DIY -ideoilla taataan koko perheen askartelu.

Tee pääsiäisen seppele: pääsiäispupu siluetti

Pääsiäispupu garland tulostaa mallilla

Olipa keittiön kaapilla, takan päällä tai lastenhuoneen seinällä, ensimmäinen söpö pupun seppele leikkaa hyvän hahmon missä tahansa talossa. Sinun tarvitsee vain uudistaa ne pahvilla, narulla, neulalla, liimalla, pomponeilla ja luonnollisilla puuhelmillä. Lisäksi tarvitset litteän siveltimen ja pastellisävyiset maalit, sävy-sävy pahvin kanssa. Kuinka tehdä pääsiäisen seppele:

1. Leikkaa pahvista pääsiäispupu -siluetteja ja porkkanamuotoja. Pistä kaksi reikää kuhunkin koristehahmoon, jotta voit myöhemmin pujottaa narun läpi ja ripustaa pääsiäisen seppeleen. Liimaa pomponit pääsiäispupuihin.

2. Maalaa puuhelmet, aseta ne kalvolle ja odota, kunnes maali kuivuu kokonaan.

3. Pujota 15 puuhelmeä, sitten pääsiäispupu, sitten 3 puuhelmiä, sitten porkkana, sitten kolme puuhelmeä ja sitten pääsiäispupu … Jatka, kunnes olet pujottanut kaikki koristeelliset hahmot.

Pääsiäisen seppele malli pääsiäispupulle

Pääsiäiskäsityöt ovat loistavaa toimintaa erityisesti lapsiperheille. Jos haluat loihtia kauniin seppeleen, mutta et pysty piirtämään porkkanoita ja pääsiäispupuja vapaalla kädellä, voit käyttää valmiita kaavaimia. Tulosta mallit ja leikkaa ne. Sitten voit siirtää ne pahville ja pyytää lapsia leikkaamaan mallit.

Pääsiäisen seppeleiden valmistusmalli porkkanoille

Nuoremmat lapset rakastavat leikata ja maalata aiheita. Hienoja motorisia taitoja kannustetaan käsitöitä tehdessä ja keskittymiskyky kasvaa. Alle 8 -vuotiaat lapset voivat myös siirtää kaavaimen pahville. Tämä tehtävä vaatii ennen kaikkea taitoa, jota tämän ikäisillä lapsilla ei vielä ole. Joten jotta he voivat tehdä työn, sinun on valittava mallit, jotka ovat mahdollisimman yksinkertaisia.

Tee pääsiäispupu -seppele ja koristele se tuoreilla kukilla

Tee pääsiäisen seppele lasten kanssa pääsiäispupu

Saatavana on myös malli, jonka voi tulostaa seuraavaa käsityöideaa varten. Tämä tekee käsityöstä lasten leikin. Sinun tarvitsee vain tulostaa malli haluttuun kokoon ja siirtää se pahville. Leikkaa valkoiset pääsiäispuput ja maalaa kasvot tussilla. Katkaise kevätkukkien varret (tarvitset vain kukkia) ja liimaa ne kanin korvien väliin. Tee reikiä pääsiäispupujen kummankin korvan keskelle ja pujota ne narulle.

Tee pääsiäisen seppele: malli

Pääsiäispupu -seppeleiden malli lapsille

Jos käytät käsityömallia, voit ensin asettaa halutun koon (muuta vain mittakaavaa tulostettaessa) ja tulostaa sitten mallin suoraan pahville.

Joten voit tehdä värikkään seppeleen pääsiäiseksi

Tee pääsiäiseksi omat seppeleesi pääsiäispupuilla ja pääsiäismunilla

Pikkulapset rakastavat maalata ja leikata yksinkertaisia ​​muotoja. Pääsiäismunalla on myös yksinkertainen soikea muoto. Garland, jossa on värikkäitä pahvista tehtyjä pääsiäismunia, tarjoaa siksi lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja: voit maalata sen vesiväreillä, koristella glitterillä ja strassilla tai koristella tarroilla. Ja mikä parasta: jopa kokemattomat käsityöfanit voivat piirtää pääsiäismunaa vapaalla kädellä. Jos haluat kuitenkin säästää aikaa, voit käyttää mallia. Jäljitä vain mallin ääriviivat värilliselle paperille ja anna lasten leikata se.

Pääsiäismunan garland -malli tulostettavaksi ja maalattavaksi

Tinker Pääsiäispupu Garland: DIY -idea ilmapalloilla

Lapset tekevät pääsiäisen seppeleitä ilmapalloista, joissa on kanin korvat

Täydellinen koristelu lastenpöydälle pääsiäisenä: Voit tehdä luovan pääsiäisen seppeleen oikeista tai tekokukista, ilmapalloista, puuvillasta, pomponeista, pahvista ja putkenpuhdistusaineista. Leikkaa ensin 2-3 metriä pitkä naru ja kääri se oikeilla tai tekokukilla. Täytä ilmapallot ja sido ne seppeleen niin, että ne osoittavat samaan suuntaan. Leikkaa kanin korvat pahvista ja muotoile nenä puuvillasta. Tarvitset kuusi valkoista putkenpuhdistinta viiksille. Korjaa kaikki yksityiskohdat liimalla (älä koskaan käytä kuumaliimaa).

Tee pääsiäisen seppele: malli lintujen höyhenille

Pääsiäisen seppeleiden valmistus lintujen höyhenillä

Jos haluat luovaa pääsiäiskoristelua, seuraava idea on juuri sinulle sopiva. Se sopii täydellisesti kauniiksi ikkunakuvaksi lastentarhaan. Tarvitset eriväristä pahvia, glitteriä, harjaa ja saksia. Tulosta malli ensin valkoiselle pahville ja siirrä se sitten värilliselle pahville. Tarvitset noin 40 linnun höyhentä kahden metrin seppeleen tekemiseen. Voit leikata puolet tästä saksilla, jotta ne liikkuvat helposti jokaisen vedon kanssa. Maalaa höyhenkärjet kultaisella kimalluksella ja sido höyhenet narulla palan muodostamiseksi.

Pääsiäisen seppele, jonka voi tulostaa höyhenillä

Pääsiäiskoriste munakotelosta valmistetulla seppeleellä

Tee omat pääsiäisen seppeleet Leikkaa perhosia munanpahvista

Voit itse tehdä lukuisia koristeellisia hahmoja munapakkauksella: söpöjä toukkia, onnellisia poikasia, söpöjä kukkia. Seuraavassa selitämme, kuinka voit tehdä värikkäitä perhosia itse vanhasta munapakkauksesta. Tarvitset valkoisen munakotelon, vesivärit, kirkkaanväriset putkenpuhdistusaineet ja siveltimen. Leikkaa ensin kuusi munatarjotinta munapakkauksesta. Leikkaa sitten jokaiseen lokeroon neljä kertaa ylhäältä. Muotoile tuulettimet saksilla siten, että ne muistuttavat perhosta. Lapset voivat sitten maalata perhosia. Levitä sitten putkien puhdistusaineet.

Tinker pääsiäinen garland: tee kukkia paperista itse

Tee pääsiäiseksi seppele paperista, jossa on kukkia

Et tarvitse mallia seuraavaan pääsiäisen seppeleen. Kukkien tekeminen pahvista on todella helppoa.

Pääsiäiskoriste paperisella porkkanalla tehdyllä seppeleellä

Tee porkkana -seppele pääsiäiseksi lasten kanssa

Pääset pääsiäisen tunnelmaan: Paperiporkkanoista tehty seppele tuo taatusti hyvän tunnelman lastenhuoneeseen. Tätä käsityöideaa varten tarvitset seuraavat materiaalit: oranssi, vaaleanvihreä ja tummanvihreä pahvi, sakset ja naru. Kuinka tehdä söpöjä porkkanoita:

Kuinka tehdä paperiseppele pääsiäiseksi

1. Piirrä ympyrä oranssille pahville kompassilla ja leikkaa se pois. Piirrä nyt kolmionmuotoinen kiila ja leikkaa se pois. Tuo paperiympyrän rajapinnat yhteen ja liimaa ne sisäpuolelta teipillä. Tämä muodostaa kartion. Leikkaa vaaleanvihreästä pahvista neliö, jonka koko on 6 cm x 20 cm, taita se keskeltä ja leikkaa siihen. Toista prosessi ja leikkaa neliö tummanvihreästä pahvista, taita se puoliksi ja leikkaa siihen. Aseta leikkaamaton pää kartioon ja kiinnitä se teipillä.

Pupu -seppeleen tekeminen: idea huopalla ja pomponeilla

Tee pupun seppele pomponeista ja huopasta

Seuraavassa selitämme, kuinka voit itse tehdä kolmiulotteisia pääsiäistunnisteita huopasta ja villasta. Tämä käsityöidea on erittäin helppo ja sopii jopa lastentarhaikäisille lapsille, ts. 4–6 -vuotiaille. Pääsiäispupun seppeleeseen tarvitset vaaleanpunaista ja valkoista huopakangasta, pieniä vaaleanpunaisia ​​pomponeja, pöytätennispalloja, saksia, kuumaa liimaa, neulan ja langan. Pääsiäiskoriste tehdään näin: Tee ensin malli pääsiäispupun korville, leikkaa se ja siirrä suuret yksityiskohdat valkoiseksi ja pienemmät yksityiskohdat vaaleanpunaiseksi huopaksi. Liimaa sitten vaaleanpunaiset yksityiskohdat valkoisiin kanin korviin. Kiinnitä sitten kanin korvat pöytätennispalloon. Sitten voit myös kiinnittää pääsiäispupun nenä. Pujota lanka neulaan. Tee jokaiseen pöytätennispalloon kaksi reikää neulalla ja pujota pääsiäispuput. Vaihtoehtoisesti voit liimata pääsiäispuput naruun.

Tee pääsiäiskoristeet katkaistaksesi puhelun

Pääsiäiskoriste munanpahvista tehdyllä seppeleellä, jossa on kukkakuvioita

Seuraava pääsiäisen seppele voi piristää paljaita seiniä, ikkunoita ja huoneen ovia. Tarvitset muovisia munasäiliöitä, kreppipaperia, pahvia, sakset, liiman, langan ja modin. Leikkaa vain yksittäiset lokerot munapakkauksesta ja levitä sitten Mod Podge -kerros sisäpuolelle. Leikkaa kreppipaperi ja vuoraa sillä jokaisen lokeron sisäpuoli. Poraa ympyrät pahvista ja kiinnitä vuorotellen lankaan osasto, sitten ympyrä pahvista. Ripusta seppele pystysuoraan.

Tee pääsiäismunia sisältävä seppele pahvista itse

Tee pääsiäismunan seppele paperista ja maalaa se vesiväreillä

Koristele ikkuna, etuovi tai lastenhuoneen seinä värikkäillä pääsiäismunilla. Seuraavaa käsityöopetusta varten tarvitset seuraavat materiaalit: pääsiäismunan malli, vesivärit, harja, sakset, ompelukone ja valkoinen pahvi. Anna lasten ensin maalata haluamasi valkoinen pahvi. Voit kokeilla erilaisia ​​maalaustekniikoita yhdessä, sekoittaa värejä ja luoda värin kaltevuuksia. Anna maalien kuivua. Sillä välin voit piirtää ja leikata kaavaimen pääsiäismunalle. Siirrä ne sitten pahville ja leikkaa pääsiäismunat. Ompele pääsiäismunat ompelukoneella. Jätä munien väliin 4 cm rako.

Tee styroxista seppele pääsiäismunilla

Tee pääsiäismunan seppele styroksista

Jos seppele kestää pitkään, koriste -esineet käsityökaupasta ovat vaihtoehto. Styrofoam -pääsiäismunat näyttävät petolliselta todellisilta, ja ne voidaan suunnitella monella tavalla. Puristisen ilmeen saamiseksi maalaa munat eri sinisin sävyin ja anna niiden kuivua. Levitä sitten pienellä harjalla tummia sinisiä sävyjä.

Pääsiäisen seppele tee ohjeet ja mallit

Valmistettupa pahvista, kankaasta tai villasta: pääsiäiskoristeen avulla saat itsesi ja perheesi juhlatunnelmiin. Anna itsellesi inspiraatiota ehdotuksistamme ja luo oma suunnittelu. Yhdistä malleja keskenään luodaksesi kauniin seppeleen.

Pehmeä pääsiäiskukka ja pääsiäispupujen malli leikattavaksi

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista