15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Etsitkö yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäiseksi? Nämä DIY -projektit sopivat myös aloittelijoille

Haluatko tehdä kauniin pääsiäiskoristeen itse tai tehdä jotain luovaa lapsen kanssa, mutta sinulla ei ole manuaalisia taitoja? Älä huoli, siellä on myös paljon ideoita, jotka ovat erittäin yksinkertaisia ​​ja toimivat hyvin myös käsityötaiteen aloittelijoille. Olemme keränneet muutamia yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäiseksi tämän päivän postauksessa. Anna itsellesi inspiraatiota ja tee oma yksinkertainen mutta luova sisustus tulevaa pääsiäistä varten.

Yksinkertaisia ​​käsityöideoita oviseppeleelle

erittäin helppo DIY -seppele mini pääsiäismunilla ja jousella

Oven seppele on tietysti yksi suosituimmista pääsiäiskoristeista. Se voi sisustaa etuoven sekä sisäovet tai jopa seinän asunnossa. Voit tehdä oviseppeleet itse mistä tahansa materiaalista. Olemme jo osoittaneet, kuinka kauniista luonnonmateriaaleista tehdyt seppeleet voivat näyttää keväällä. Kuitenkin, jos etsit todella yksinkertaista projektia jäljittelemiseksi, sinun tulee käyttää valmiita seppeleitä tai ainakin kehystä. Esimerkiksi kirjontakehys tai metallirengas voidaan nopeasti muuttaa upeiksi ovikoristeiksi. Voit myös koristella keinotekoisen puksipuun seppeleen itse ilman paljon käsityötaitoja pääsiäisen kanssa. Liitä vain muutamia värikkäitä koristemunia langatangolla vihreiden oksien väliin ja viimeistele seppele sopivalla jousella. Se on todella niin yksinkertaista!

Pääsiäispupu seppele

yksinkertaiset pääsiäiskoristeet tekevät pääsiäisen seppeleistä kanin korvat

Kunnioittaaksesi pääsiäispupua voit koristella yksinkertaisen käsityökaupan paju -seppeleen pupun korvilla. Tätä varten leikkaa ensin 4 kanin korvaa (2 paria) kankaan palasista. Taita sitten sopiva pala kukkalankaa löyhästi keskelle ja liimaa se kanin korvaan. Liimaa sitten toinen osa siihen ja toista vaiheet toiselle korvalle. Kiinnitä kukkalangalla kanin korvat seppeleen yläosaan ja lisää koristeellinen jousi pohjaan.

Tee yksinkertainen seppele munista ja höyhenistä

tehdä yksinkertaisia ​​pääsiäiskoristeita seinälle

Jos et ole perfektionisti, voit tehdä pääsiäisen koriste -seppeleen itse ilman pohjaa. Ja se on todella helppoa. Tarvitset vain minkä tahansa väriset koristeelliset pääsiäismunat, höyhenet samassa väripaletissa ja kuuma liimapistooli.

yksinkertaiset käsityöohjeet pääsiäiseksi yksinkertainen munista tehty seppele

Sinun tarvitsee vain liimata munat yhteen liimapistoolilla ja yrittää muodostaa pyöreä seppeleen muoto. Kun munien pohja on valmis, anna liiman kuivua hyvin ja liimaa höyhenet seppeleesi takaosaan. Kun liima on kuivunut, voit sitoa koristeellisen nauhan ja ripustaa seppeleen seinään tai oveen.

Tee pääsiäiseksi oviseppele kirjontakehyksellä

Tee ovesseppeleitä pääsiäiseksi yksinkertaisesti sammalta ja munista

Kirjontakehys on täydellinen perusta oviseppeleille. Vaalea puu yhdistyy upeasti muihin pääsiäisväreihin, eikä sitä tarvitse välttämättä peittää tai maalata. Tässä on todella yksinkertainen idea oviseppeleelle, joka on koristeltu pienillä pääsiäismunilla ja koristeellisella sammalla. Koristeen kiinnittämiseksi seppeleen tarvitset vain kuuman liiman. Yksinkertainen silmukka voidaan kiinnittää säätöruuvin piilottamiseksi.

DIY puukyltti kanin motiivilla

yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäisen puukyltille kaneilla ja pääsiäiskorilla

Tietenkään sen ei aina tarvitse olla seppele. Kyltit tai kuvakehykset sopivat täydellisesti myös pääsiäisen seinäkoristeiksi. Tässä aiomme näyttää sinulle ajatuksen, joka ei vaikuta niin yksinkertaiselta ensi silmäyksellä, mutta ei itse asiassa ole ollenkaan monimutkainen. Nämä materiaalit ovat pakollisia:

 • puinen merkki
 • Styrofoam -munat
 • Puiset helmet
 • linja
 • Akryylivärejä valkoisissa ja pastellisävyissä
 • sivellin
 • Pääsiäispupu malli
 • Liimapistooli
 • valkoinen liitu
 • keinotekoinen sammal

Helppo tehdä kyltti seinäkoristeeksi pääsiäiseksi

1. Tulosta pupumallisi ja hiero liitukappaletta mallin taakse. Kiinnitä kaavain kylttiin teipillä. Jäljitä malli kuulakärkikynällä. Tämä siirtää kanin siluetin puulle.

2. Maalaa siirretyn kanin siluetin sisäpuoli akryylimaalilla ja suurella siveltimellä.

3. Leikkaa kaksi styrofoam -munaa puoliksi terävällä keittiöveitsellä. Maalaa munat pastelliväreillä ja anna maalin kuivua. Munien maalaamisen helpottamiseksi laita ne puiseen vartaaseen.

4. Kiinnitä maalatut munanpuolikkaat ja vihreä sammal liimapistoolilla puukylttiin.

5. Viimeistele merkki maalaamalla muutama pyöreä puuhelmi pastelliväreillä ja anna maalin kuivua. Pujota sitten helmet narulle, sido narun päät yhteen ja liimaa ne puukyltin päälle. Jäljellä on vain itse tehtyjen pääsiäiskoristeiden asettaminen ja olet valmis.

Kauniita seppeleitä helpoina käsityöideoina pääsiäiseksi

Helpot pääsiäiskoristeet tekevät seppeleitä keinotekoisista munista

Seppeleet ovat suosittu koriste joka tilanteeseen, koska ne kaunistavat heti ikkunat, seinät, takan ja jopa pöydän. On monia hienoja ideoita kauniin pääsiäisen seppeleen tekemiseen: söpöistä pupuista värikkäisiin pääsiäismuniin värikkäisiin kevätkukkiin. Mutta jos etsit todella yksinkertaista ideaa, kokeile näitä kahta yksinkertaista käsityöprojektia.

Pääsiäisen seppele, joka on valmistettu styrox -munista

tee erittäin helppo pääsiäiskoriste styrox -munista

Styrofoam -munat ovat ihanteellisia pääsiäismunien seppeleen valmistamiseen. Voit joko ostaa niitä värillisinä tai maalata valkoiset munat itse kotona akryylimaaleilla. Voit tehdä seppeleen ottamalla lankaa ja suuren neulan ja viemällä kukin muna neulan läpi ja langan päälle kärjestä loppuun. Voit luoda minkä tahansa värimallin, joka sopii muiden pääsiäiskoristeidesi kanssa.

DIY -seppele värillisestä paperista

yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäiseksi malleilla ja pomponeilla

Voit käyttää paperia myös yksinkertaisiin käsityöideoihin pääsiäisenä. Sopivalla mallilla kaikki pääsiäismotiivit voidaan leikata värillisestä paperista ja muuttaa värikkääksi pääsiäiskoristeeksi. Kiinnitä paperikuviot naruun ja koristele haluamallasi tavalla. Kuinka löydät nämä söpöt pääsiäispuput, joilla on pörröiset pompomit?

Yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäiseksi – pääsiäiskorit, jotka on valmistettu popsicle -tikuista

yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäiskoreille, jotka on valmistettu popsicle -tikuista

Löydät klassisen pääsiäiskorin kaikkialta pääsiäistä edeltävinä viikkoina. Halutessasi voit tehdä sen itse eri materiaaleista. Esimerkiksi tästä artikkelista löydät monia hienoja käsityöideoita, joissa on malleja, jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille. Tässä näytämme sinulle, kuinka voit helposti tehdä oman pääsiäiskorin popsicle tikkuista.

Ohjeet pääsiäiskorien tekemiseen popsicle -tikuista

Tämän korin pohjalle sinun tulee ensin liimata 11 popsicle-tikkua yhteen ja liimata sitten 2-3 tikkua lopullisen pohjan päälle lisätukeen. Leikkaa sitten pohjan pyöristetyt reunat saksilla. Tämä helpottaa sivujen liimaamista.

Tee sivut aidan kaltaisiksi. Tätä varten ota puukahva ja pidä sitä pystyssä. Liimaa varsi pystysuoraan yläreunaan ja toista prosessi alhaalta. Lisää toinen rinnakkainen varsi toiselle puolelle. Lisää seuraavaksi kaksi puuvarsi tasaisesti toisistaan.

Toista edellinen vaihe kupin kummallekin puolelle. Liimaa sitten sivut pohjan ulkoreunaan. Se siitä! Aika helppoa eikö? Kun liima on kuivunut, täytä pääsiäiskori ruoholla, pienillä poikasilla, suklaan pääsiäismunilla tai muulla haluamallasi tavalla. Jos kori on liian yksinkertainen sinulle, voit maalata sen haluamallasi tavalla, esimerkiksi ruiskumaalilla.

Yksinkertaisten pääsiäiskoristeiden tekeminen – ideoita juhlapöydän koristamiseen

helppoja käsitöitä pääsiäislautasliinille, joissa on kukkia

Jopa yksinkertaiset käsityöideat pääsiäiseksi voivat johtaa kauniisiin koristeisiin. Tässä osiossa haluamme antaa sinulle kaksi ideaa pääsiäissunnuntain pöytäkoristeiksi. Seuraavassa opit tekemään yksinkertaisia ​​lautasliinarenkaita ja mielenkiintoisen vaihtoehdon klassisille paikkakorteille itse.

Helppo tehdä kukkasia lautasliinat pääsiäiseksi

Helppo tehdä lautasliinarenkaat wc -rullista pääsiäiseksi

Lautasliinat ovat tyylikäs lisä juhlapöydän koristeluun. Mutta jos sinulla ei ole metallista tai muovista valmistettuja renkaita, voit tehdä joitain olemassa olevista materiaaleista. Tätä yksinkertaista käsityöprojektia varten tarvitset:

 • tyhjät paperirullat (esim. vessapaperista tai talouspaperista)
 • viivoitin
 • lyijykynä
 • Sakset ja käsityöveitsi
 • Washi -teippi vihreä tai muu vastaava väri
 • Kuuma liimapistooli
 • tekokukat ja vehreys

Koristele DIY -lautasliinarengas tekokukilla

Leikkaa ensin samankokoiset renkaat paperirullista. Tätä varten on parasta käyttää käsityöveistä. Kääri sitten washi -teippi jokaisen renkaan ympärille ja tee tarvittaessa toinen kerros. Leikkaa seuraavaksi tekokukkien varret lautasliinasi leveyden mukaan. Käytä kuumaa liimapistoolia kiinnittämään kukan varsi ja mahdollisesti muutama keinotekoinen lehti renkaaseen. Paina kukka varovasti alas, kunnes se on tiukka, varo sormiasi polttamasta. Jatka tätä, kunnes sinulla on tarpeeksi lautasliinoja pöydälle.

Juomalasi ja aseta kortti yhteen

DIY yksinkertainen paikkakortti, jossa on muurausastian miniseppele ja pupu

Tämä idea sopii mainiosti pääsiäisbrunssille. Mason -purkit on koristeltu luonnollisilla materiaaleilla, kuten juutilla, oksilla ja pienillä paju -seppeleillä, ja ne on muutettu mielenkiintoisiksi juomalaseiksi. Kanin siluetti on myös kiinnitetty etupuolelle paikkakorttina. Kuumaliimalla kiinnitetään koriste -elementit lasiin. Sinun tulisi ehdottomasti käyttää olkia näiden lasien kanssa. Ja pääsiäisen jälkeen niitä voidaan käyttää esimerkiksi maljakoina.

Yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäiseksi nuorille ja vanhoille

Helppo ja luova käsityö pääsiäiseksi munankuorilla

Seuraavat ideat ilahduttavat sekä lapsia että aikuisia. Käytä ensin maalattuja munankuoria luodaksesi maljakoita, teelamppuja tai piilopaikkoja söpöille poikasille. Toisessa opit tekemään yksinkertaisia ​​pääsiäispupuja itse riisistä ja vanhasta sukasta.

Yksinkertainen pääsiäiskoriste munankuorista

Helppoja käsityöideoita pääsiäisen poikasille minipomponeista

Voit myös sisällyttää koristeluun pääsiäiskakun leivonnasta jääneet tyhjät munankuoret. Voit joko värjätä ne (pääsiäismunavärillä, akryylimaalilla jne.) Tai jättää ne luonnollisiksi. On vain tärkeää, että huuhtelet kulhot perusteellisesti vedellä ja mahdollisesti hieman astianpesuainetta sisältä ja ulkoa. Sen jälkeen luovuudelle ei ole rajoja. Voit tehdä pieniä poikasia pompomeista, kuten yllä olevassa kuvassa, täyttää munankuoren pienillä kasveilla tai lisätä kynttilävahaa ja sydänlamppua ja tehdä itse kaunis kynttilä. Voit sitten käyttää koristelua koristamaan pöydän, ikkunalaudan tai mitä haluat.

Tee itse pääsiäispuput sukkista ilman ompelemista

yksinkertaisia ​​käsityöideoita pääsiäissukille, joissa on riisiä

Tarvitsetko pääsiäiseksi yksinkertaisia ​​käsityöideoita, joita voit tehdä myös lasten kanssa? Sitten nämä suloiset sukkapuput ovat täsmälleen oikea valinta. Tarvitset vain sukat, riisin ja joustavat nauhat. Yksityiskohtainen vaiheittainen opas löytyy alla olevasta kuvasta. Yritä vain olla sitomatta ensimmäistä joustavaa nauhaa liian lähelle riisiä, jotta voit helpottaa pään ja kanin hännän. Toivotamme sinulle hauskaa ja onnea!

Yksinkertaiset käsityöohjeet pääsiäiseksi: Näin yksinkertainen pääsiäispupu on valmistettu sukasta

Käsityöideoita pääsiäiseksi yksinkertaisesti tee sukkaeläin pupu itse

Jos haluat lisää sukkaeläimiä, tutustu artikkeliin ”Tee omat sukkaeläimet – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille”.

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista