15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luonnollisista materiaaleista valmistetut pääsiäiskoristeet: 20 viime hetken käsityöideaa aikuisille

Tervetuloa kevät kotiin! Näytämme sinulle 25 luovaa viime hetken käsityöideaa aikuisille, joilla voit luoda onnellisen ilmapiirin omiin neljään seinään koronakriisistä huolimatta. Festivaalin luonnollisesta pöytäkoristeesta oven seppeleeseen: Nämä ideat värikkäistä pääsiäiskoristeista, jotka on tehty luonnonmateriaaleista, sopivat jopa aloittelijoille. Sopii myös kaikille, jotka pitävät kestävyyttä erittäin tärkeänä.

Pääsiäiskoristeet luonnollisista materiaaleista: tee pääsiäispuu

Tee omat pääsiäispuun ohjeet puristisille kevätkoristeille

Kun klassinen pääsiäispuu tulkitaan modernilla tavalla, puristit voivat olla onnellisia. Koska kirkkaissa väreissä loistava pääsiäispuu inspiroi luonnollisella ilmeellä. Ensin näytämme sinulle idean luonnollisista pöytäkoristeista, joissa on puun oksia, puusta ja sammalista tehtyjä linnunpesiä. Ja viiriäisen munat sopivat täydellisesti sen kanssa, ja houkuttelevan kuvionsa vuoksi ne ovat täysin luonnollisia. Pääsiäispuu valmistetaan näin: Järjestä puun oksat kukilla tai vihreillä lehdillä puristiseen keraamiseen maljakkoon, johon linnunpesät asettavat sammalta ja viiriäisen munia. Liimaa pesät puun oksiin kuumalla liimalla tai kiinnitä ne narulla.

Pääsiäispuu puun oksista tekee itse ideoita aikuisille

Kukkivat kvitteni -oksat ja värikkäät pääsiäismunat ovat pääosassa seuraavassa järjestelyssä. Ne tulevat omaan yksinkertaiseen keraamiseen maljakkoon ja voidaan lavasttaa mihin tahansa huoneeseen. Kulhon, joka on täynnä värikkäitä pääsiäismunia, lisäksi pääsiäispuu näyttää erityisen söpöltä. Pöytäkoriste vaaleilla hiekan väreillä voi myös tehokkaasti pyöristää kokonaisuuden. Pääsiäispuu valmistetaan näin: järjestä kvitteni -oksat maljakkoon, puhalla ja värjää kananmunat ja ripusta oksille satiininauhalla.

Pääsiäispuu sammalista ja puhalletusta pääsiäismunasta

Vintage -tyylisiä pöytäkoristeita on saatavana pehmeinä sinisinä vivahteina, klassinen keraaminen maljakko ja ripaus romantiikkaa tuoreilla kukilla. Vintage -ilme onnistuu pienellä vaivalla: puhalla vain munat ja värjää ne vaaleansinisillä sävyillä. Peitä sitten kartion muotoinen kukkavaahto oman puutarhan sammalla. Kiinnitä sammal kuumalla liimalla. Kiinnitä sitten myös värilliset munat. Laita kaikki kukkaruukkuun tai keraamiseen maljakkoon vanhan näköisenä. Järjestä tuoreita kausiluonteisia kukkia vintage -pääsiäispuun ympärille ja aseta pöytäjuoksijalle, jossa on samanvärisiä perhekuvioita. saattaa loppuun!

Luonnollisista materiaaleista valmistetut pääsiäiskoristeet: ideoita aikuisille

Pääsiäiskoristeet luonnonmateriaaleista, käsityöideoita aikuisille, munankuorten istutus

Puristinen pääsiäispöytä munankuorella on erittäin herkkä ja keväinen. Jos on liian monimutkaista puhaltaa valkoinen muna ja leikata kuori, voit ostaa sen sijaan pienen keraamisen maljakon, joka väärentää ulkoasua. Siihen voidaan järjestää luonnonmateriaaleja, kuten sammal, höyhenet ja pienet kausiluonteiset kukat, kuten laakson liljat. Sekoita mini maljakko muiden keraamisten koristeiden kanssa. Materiaali muodostaa täydellisen taustan puristiselle pöytäkoristeelle pääsiäiseksi ja osoittautuu täydelliseksi yhdistäväksi elementiksi pöydän yksittäisten koriste -osien välillä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minimaljaat vieraiden lautasille ja käyttää niitä alkuperäisinä paikkakortteina.

Pääsiäiskoristeet luonnollisista materiaaleista: käsityöideoita pääsiäismunilla aikuisille

Pääsiäiskoristeet luonnonmateriaaleista Täytä pääsiäiskori pääsiäismunilla ja järjestä kukat maljakoihin

Ei vain lapset odottavat mahdollisuutta suunnitella pääsiäismunia luovasti pääsiäisenä. Aikuiset pitävät myös seuraavasta ideasta: koristele pääsiäismunat luonnollisilla aiheilla. Taiteellinen motiivi on todellinen katseenvangitsija. Voit joko käyttää sopivia tarroja koristeluun tai liimata tuoreita kukkia, ruohoja ja saniaisia ​​muniin decoupage -liimalla. Tätä täydentävät täysin modernit ja vintage -kynttilänjalat sinkistä, kullasta tai messingistä.

Kevätpöydän koristelu pääsiäismunilla ja tuoreilla kukilla

Värikkäät pääsiäismunat ovat selvästi päärooli pääsiäispöydässä. Tyylikkäitä kumppaneita rakkaudellisesti värjätyille pääsiäismunille ovat astiat, joissa on luonnollisia aiheita, ruohonvihreät kangasliinat ja pöytäliina, jossa on luonnollisia aiheita. Tuore ruoho tai yrtit koristavat lautaset ja viimeistelevät luonnollisen kokonaisuuden. Jos tämä pääsiäispöytä on liian värikäs sinulle, voit valita karkeasti kudotun pöytäliinan alasti. Pellavakankaasta valmistetut pöytäjuoksut sopivat myös täydellisesti sen kanssa ja asettavat itse valmistetun koristeen tehokkaasti parrasvaloihin.

Pääsiäismunia sisältävä lintupesä tekee ideoita pääsiäisen pöytäkoristeiksi

Seuraava upea järjestely antaa ripauksen glamouria ja ylellisyyttä. Pääsiäiskori on tehty puun oksista ja koristeltu villalla. Kuivat laaksokukat ja viiriäisen munat kultaisessa puvussa koristavat vieraiden posliinilautasia. Puristinen pääsiäispöytä voidaan suunnitella huovasta tehdyillä eläinhahmoilla. Linnut, kanit ja oravat antavat sille “maagisen metsän” ja tuovat luonnon omaan neljään seinään. Se on täydellinen pääsiäiskoriste luonnollisista materiaaleista, koska se näyttää paitsi kauniilta myös erittäin kestävältä.

Pääsiäiskoriste -ideoita pääsiäismunilla aikuisten käsityöhön

Luonnollisista materiaaleista valmistettu pääsiäiskoriste on valmis hetkessä. Voit käyttää omasta puutarhasta saatavia materiaaleja. Sammal, puunkuori ja puun oksat ovat todellisia klassikoita, kun taas saniaiset, koristekasvit ja valkoiset tulppaanit näyttävät modernilta ja eksoottiselta. Erityisen suosittuja ovat kokoonpanot, joissa kukkia ja lehtivihreitä ei ole asetettu maljakoihin tai koristekulhoon, vaan ne on vain peitetty pöydän keskelle. Tämä juhlapöydän koristelu on menestys jopa aloittelijoille, ja siksi se on viime hetken vaihtoehto kehittyneille kukka-asetelmille.

Pääsiäiskoristeet luonnollisista materiaaleista pastelliväreissä

Pöytäkoriste -ideoita pääsiäismunilla korissa, jossa on pillua

Paitsi lapset rakastavat värikkäitä pääsiäiskoristeita, myös aikuiset ovat siitä iloisia. Lasten pöytä loistaa sateenkaaren väreissä, mutta pääsiäispöytä on ylevä ja jalo aikuisille. Herkät violetit ja vaaleanpunaiset vivahteet hallitsevat ja antavat järjestelylle ripauksen nostalgiaa. Painopiste on suuressa pääsiäiskorissa, joka on tehty pillua pajusta ja ombre -pääsiäismunista, jotka on väriltään vaaleanpunainen ja laventeli. Astiat, myös ombre, sopivat täydellisesti värimaailmaan. Kultaiset ruokailuvälineet ja kultainen pääsiäismuna tuovat peliin metallisia vivahteita häiritsemättä pääsiäispöydän luonnollista ilmettä.

Skandinaavisia pääsiäiskoriste -ideoita aikuisten tekemiseksi

Pääsiäiskruunu erilaisena: Skandinavian maissa tyylikkäästi koristeltu puun oksat koristavat ovia ja seiniä pääsiäisenä. Puhalletut munat ja siniset höyhenet, jotka on värjätty taivaansiniselle, tummalle vaaleanpunaiselle ja vaaleanpunaiselle, luovat houkuttelevia kontrasteja ja kiinnittävät automaattisesti huomion seinän sisustukseen. Pillunpajun oksat muodostavat täydellisen neutraalin taustan. Niillä on yksi ratkaiseva etu, koska he voivat tulla toimeen ilman vettä hyvin pitkään ja kestävät sateen ja auringon. Siksi pima -koriste sopii ovien koristeluun ja luo varmasti iloisen ilmapiirin etuovelle.

Käytä munankuorta maljakkona istutusideoille

Seuraava ehdotus pääsiäiskoristeista, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, on ehdoton klassikko. Jokainen käsityön harrastaja tietää nyt, että munankuoret voidaan istuttaa ja käyttää maljakoina. Mutta jotta luonnollinen sisustus näyttää lopulta hyvältä, yksityiskohdilla on suuri merkitys. Jos haluat jatkaa munamaljakoiden käyttöä, voit värjätä ne pehmeillä pastellisävyillä. Violetit ja laakson liljat tuntuvat erityisen mukavilta pienikokoisessa maljakossa. On parasta laittaa vain yhden tyyppisiä kukkia vastaavaan munankuoreen ja sitten ryhmitellä maljakot kolmen tai viiden hengen ryhmiin.

Pääsiäiskoristeet luonnonmateriaaleista: tee oviseppele

Tee pääsiäisen seppele luonnonmateriaaleista, kuten puhalletusta pääsiäismunasta ja höyhenistä

Oven seppeleen ei pitäisi vain luoda onnellista ilmapiiriä, vaan myös olla kestävä. Seuraava viime hetken DIY -idea täyttää kaikki vaatimukset. Tarvitset oljen seppeleen, pastelliväreissä puhalletut kananmunat, ruskeat munankuoret, viiriäisen munat sekä lukuisat kuivatut ruohot. Kuka olisi uskonut, että rumpukapula, neitsyt vihreässä, vehnänvarret, pellava ja pallo -ohdake ovat mitä tarvitaan tällaisen luovan oven koristamiseen? Siniset höyhenet lisäävät väriä, jotta kokonaisuus ei näytä tylsältä. Sininen satiininauha korostaa aksentteja ja luo jännittäviä kontrasteja.

Pääsiäiskoristeet luonnollisista materiaaleista: tee kukkakoristeet itse

Kevätkoriste tuoreilla kukilla maljakoissa

Kukat ovat kevään viehättävimpiä julistajia. Siksi koristat perinteisesti pöydän pääsiäisenä ja autat tuomaan keväällä omat neljä seinääsi. Näytämme sinulle lukuisia ideoita pääsiäiskoristeiksi kevätkukilla. Ensimmäinen pöytäkoriste on tarkoitettu niille, joilla ei ole suurta maljakkoa tai jotka eivät halua leikata pois kukkivia kukkia puutarhasta. Useisiin erikorkuisiin maljakoihin järjestettyinä kevään kukkien kukat muodostavat houkuttelevan, harmonisen kokonaisuuden.

Pääsiäiskoristeiden ideat aikuisille

Jos et pidä leikkokukista, voit istuttaa kevätkukkia pieniin kukkaruukkuihin ja laittaa ne sitten vintage -tölkkeihin, teekannuihin tai vanhoihin posliinimaljakoihin. Jos sinulla ei ole oikeita tölkkejä tai teekannuja kotona, voit väärentää vanhan ilmeen. Irrota etiketti uudesta tölkistä, suihkuta tölkki värisuihkulla (metalliset vivahteet, kuten kupari tai vanha messinki, ovat hienoja) ja anna sen kuivua. Koristele sitten lautasliinatekniikalla tai ota kuva ja siirrä se vuokaan malliin.

Pääsiäiskoristeet luonnollisista materiaaleista tekevät pöydälle koristeita puristeille

Jos valitset leikkokukkia, on parasta järjestää yhden lajikkeen kukkia maljakkoon tai lasiin. Tämä varmistaa, että kukat tulevat hyvin yhteen. On myös paljon helpompaa järjestää kukkia, joiden varret ovat yhtä pitkiä ja samanmuotoisia. Puristit osoittavat, miten se tehdään, ja haluavat yhdistää valkoisia hyasintteja, valkoisia neilikoita tai valkoisia tulppaaneja lasimaljakoon. Houkuttelevan kukkamuotonsa vuoksi ne ovat erityisen vaikuttava koriste pääsiäispöydässä.

Pääsiäiskoristeet luonnonmateriaaleista Täytä pääsiäiskori pääsiäismunilla ja järjestä kukat maljakoihin

Järjestelyn onnistumiseksi kukat voidaan yhdistää jo avattuihin kukannupuihin. Näin kukkakimppu pysyy tuoreena pidempään eikä sinun tarvitse jatkuvasti korvata kuihtuneita kukkia tuoreilla. Riittää, kun poistat kuivuneet kukat kaksi tai kolme kertaa viikossa.

tuoreita kukkia hajuvesipulloissa Pääsiäiskoriste -ideoita aikuisten käsityöhön

Liljat laaksot ovat ehdoton katseenvangitsija pääsiäisenä. Herkät kukat eivät vain loihdi upeita järjestelyjä kevätjuhliin, vaan ne herättävät huomiota myös solisteina. Edellyttäen tietenkin, että ne on järjestetty asianmukaisesti. Ne näyttävät erityisen tyylikkäiltä pienissä lasimaljakoissa. Mutta entä jos kotona ei ole tarpeeksi lasimaljakoita tai ne näyttävät liian tylsiltä? Silloin tarvitaan luovuutta. Tyylikkäästi hajuvesilasit järjestettyinä kevään julistajat leikkaavat hienon hahmon.

Pääsiäiskori istuttaa ideoita ja ohjeita

Kaunis pääsiäiskoriste luonnonmateriaaleista aikuisille on myös seuraava järjestely. Kenttäkukat, yrtit ja ruohot muodostavat kukka -asetelman maalaistalon viehätyksen. Itse tehty lintupesä, joka on tehty pajun oksista, antaa yhtyeelle maalaismaisen ilmeen ja saa sen näyttämään luonnolliselta. Jokaisella, joka päättää kukka -asetelmasta, pitäisi olla jonkin verran kokemusta. Loppujen lopuksi kimppuun rentoa ulkoasua jäljitteleminen voi olla vaikea tehtävä.

Pääsiäislahjat käärimällä kotitekoisia keksejä tuoreilla kukilla

Ja jos käsityön ja järjestelyn jälkeen on jäljellä kukkia tai kukkia, he voivat koristella pääsiäislahjoja. Yllätä perhe kotitekoisilla keksillä, jotka olet pakannut rakkaudella pieniin pahvilaatikoihin. Koristele laatikot tuoreilla kukilla ja näytä ne lautasilla.

Pääsiäiskoriste -ideoita, joissa on kotitekoinen linnunpesä ja tulppaanit maljakossa, jossa on värikkäitä pääsiäismunia

Tuskin on yksinkertaisempaa sisustusideaa kuin seuraava: Jos sinulla on vain tuoreita leikkokukkia ja värikkäitä pääsiäismunia pääsiäisenä, voit järjestää ne lasimaljakseen tehokkaasti. Aseta hillopurkki lasimaljaan ja aseta kukat siihen. Täytä sitten hillopurkin ja maljakon reunan välinen vapaa tila värikkäillä pääsiäismunilla. Rakkaudella tehty pääsiäiskoriste on valmis. Vaihtoehtoisesti voit laittaa lautasille myös pääsiäismunia sisältäviä lintupesiä. Kirjoita jokaiseen munaan perheenjäsenen nimen ensimmäinen kirjain.

Tee pääsiäiskoriste -ideoita itse ruoholla ja pääsiäismunilla

Toinen erittäin yksinkertainen idea kaikille, jotka haluavat lähteä etsimään pääsiäismunia, mutta joutuvat tekemään ilman sitä tänä vuonna koronaviruksen vuoksi: Istuta ruoho kukkaruukkuun ja värjää pääsiäismunia. Levitä värikkäitä pääsiäismunia ruohoon ja heiluta kukkaruukkua pöydällä. Se on täydellinen pääsiäiskoriste luonnonmateriaaleista aikuisille, jotka haluavat tuoda luonnon kotiinsa.

Previous Post
Terveellinen ruokavalio – mitkä ovat tomaattien hyödylliset vaikutukset
Next Post
HIIT -treenisuunnitelma – edut ja mahtavat treenisuunnitelmat kotona yhdellä silmäyksellä!