15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taitettava origami pääsiäiseksi – 10 yksinkertaista ja kaunista ideaa ohjeineen

Kun käsitellään pääsiäistä, origamit ovat aina suosittu idea. Olipa hauskaa toimintaa lapsille tai osana sisustusta – se Origami pääsiäiseksi sopii niin pienille kuin aikuisillekin. Anna inspiraation ideoistamme ja ohjeistuksistamme origamisille ja tee luovia hahmoja pääsiäiseksi ja kevääksi itse tai lasten kanssa.

Taitettava origami pääsiäiseksi – ideoita

Origami pääsiäispupu-muna-kuppi-kuori-karkki

Jos etsit mielenkiintoisia ideoita origamille pääsiäiseksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Origami -pupu on varmasti yksi suosituimmista paperifiguureista, joita voit tehdä kevätjuhlaan. Paperista voidaan myös loihtia erilaisia ​​munakuppeja, joissa pääsiäismunat näyttävät vieläkin kauniilta. Muita sopivia ideoita pääsiäisorigamisiin ovat kanat, kukat ja perhoset.

Origami -kanit pääsiäiseksi koristeena

Origami pääsiäiskaneille-taittaa-värikkäät-pääsiäispuput

Pääsiäispupu on pääsiäisen kohokohta, koska se tuo värilliset munat ja piilottaa ne ruohoon. Siksi kani on erittäin suosittu koristelun ja ruoan motiivina pääsiäisenä. Pienellä taidolla voit tehdä kauniita origami -pupuja itse värillisestä paperista ja integroida ne pääsiäiskoristeisiin. Ohjeemme auttavat.

Lumikellojen valmistus keväällä – käsityöideoita nuorille ja vanhoille

Taita origami – kukka, tähdet & Eläimet koristeena lastentarhassa

Askartelu lasten kanssa – 100 origami -DIY -projektia

Taita pääsiäispupu – yksinkertaiset ohjeet

Origami pääsiäisen pääsiäispupuun taitto -ohjeet

Kaikki mitä tarvitset origami -pupun valmistamiseen, on neliömäinen paperiarkki. Paperin ei välttämättä tarvitse olla erityistä origamipaperia. Voit myös käyttää käärepaperia, rakennuspaperia tai jopa vanhan lehden sivuja. On vain tärkeää, että paperiarkki ei ole liian paksu, muuten sitä on vaikeampi taittaa eikä tulos ole yhtä mukava.

Taitto tekniikka origami pupulle

Origami pääsiäisohjeiksi-pääsiäinen-pupu-taittuu-diy

Taita pieni origami -pupu kuvien ohjeiden mukaan. Toiseksi viimeisessä vaiheessa sinun tulee täyttää etukärki niin, että pupu saa oikean muodon. Voit tehdä niin monta origami -pupua kuin haluat ja käyttää niitä kodin sisustamiseen.

Origami pääsiäisen kanin taitto-ohjeet-taittotekniikkaan

Vauvan matkapuhelin, joka on valmistettu origami -kaneista

origami-pääsiäinen-taitto-vauva-mobiili-tee se itse

Neulan ja langan avulla voit tehdä luovia seppeleitä origami -pupuista. Ne sopivat täydellisesti lastentarhan tai ikkunan koristeluun. Kirjontakehyksen avulla luova vauvan kännykkä voidaan myös luoda vauvan huoneeseen.

Video -ohjeet origamille pääsiäiseksi

Taita suuri origami pääsiäiseksi

origami-pääsiäinen-taittuu-iso-pääsiäinen-pupu-origami

Kuka sanoi, että Origamin pitäisi olla pieni? Suuremmalla paperilla ja sopivalla taittotekniikalla voidaan valmistaa suuria origami -pupuja. He tulevat varmasti hyvin toimeen lasten kanssa, koska he voivat leikkiä heidän kanssaan. Suuret paperipuput sopivat myös hauskaan munanmetsästykseen.

Taita paperiset munakupit

origami-pääsiäinen-ideoita-helppo taittaa-munakupit

Värilliset pääsiäismunat yksittäisissä kupeissa näyttävät vain kauniilta eivätkä voi pudota pöydältä. Voit tehdä kauniita munakuppeja minkä tahansa värin paperista ja käyttää niitä juuri värjättyihin muniin. Tämä origami on helppo tehdä itse ja se on täydellinen kärsimättömälle harrastajalle.

Taitettavat origamimunat – ohjeet

origami-pääsiäismuna-kupin taitto-ohjeet-helppo

Aloita neliöpaperilla, joka on kuusi tuumaa pitkä. Taita arkki kahtia suorakulmion muodostamiseksi ja taita se sitten uudelleen neliön muotoiseksi. Taita ensimmäiseen suorakulmioon ja taita oikea ja vasen reuna keskelle.

Tee yksinkertaiset munakupit paperista itse

origami -pääsiäismunakupin taitto -ohjeet

Taita sitten sivut yhteen niin, että on kaksi kolmiota. Käännä paperi ympäri ja taita reunat yhteen rypistyäkseen keskeltä. Taivuta sitten alemmat kulmat keskipisteeseen.

Hyödyllinen origami pääsiäisenä

origami-pääsiäinen-taitto-muna-kupin taittotekniikka

Käännä paperi ympäri ja toista viimeinen vaihe. Taita sitten kolmiot ylös niin, että ne ovat paperin yläreunaa vasten. Levitä sitten paperi edessäsi ja paina sitä sormillasi, jotta saat pienen kuoren. Pääsiäisen munakuppi origami on valmis.

Taita munalaatikko origamiksi pääsiäiseksi

origami-pääsiäinen-taitettava-muna-laatikko-tinkering-ohjeet

Yksittäisten munakuppien sijaan voit taittaa kokonaiset munakotelot paperista. Ne näyttävät paljon paremmilta kuin ostamasi ja ne voidaan valmistaa mistä tahansa väristä ja kuviosta. Ohjeet löydät videolta.

Kukko ja kana -origami pääsiäiseksi

origami-pääsiäinen-taitto-kana-paperi-pussi-makeiset

Kukot ja kanat ovat muita aiheita, jotka sopivat täydellisesti origamiksi pääsiäiseksi. Voit suunnitella origamit pieniksi pusseiksi ja täyttää ne karkilla. Lapset ovat aina iloisia suklaamunista pääsiäisenä ja tällainen käsintehty lahja on täydellinen heille.

Origamin tekeminen pääsiäiseksi lasten kanssa – video -opetusohjelma kanoille

Origamin kukat pääsiäisen ja kevään koristeena

origami-pääsiäinen-taitto-koriste-kevät-kukat

Koska pääsiäistä vietetään keväällä, voit käyttää suosittuja kevätaiheita koristeena. Tällä kaudella kukat, puut ja pensaat kukkivat ja kaunistavat kaiken kauniilla väreillään. Luonnon tuomiseksi taloon voit sisustaa asunnon kauniilla oksilla kukilla. Täältä löydät ohjeita siitä, miten voit tehdä kauniita origamikukkia itse pääsiäiseksi ja kevääksi.

Taitettavat kukat origami pääsiäiseksi

origami-pääsiäinen-kevät-kukka-taitto-tekniikka-ohjeet

Kukkia varten tarvitset yhteensä viisi arkkia neliömäistä origamipaperia. Tarvitset myös liimapuikon ja joitakin paperiliittimiä. Aloita paperiarkista ja taita se kuvien ohjeiden mukaisesti.

Kaunis kukka origami koristeena

origami-pääsiäinen-koristelu-kukka-paperi-taitto-ideoita

Kun kukkasi ensimmäinen terälehti on valmis, toista sama prosessi muiden neljän kanssa. Lopuksi sinun tulee liimata samat viisi terälehteä yhteen ja origamikukka on valmis. Koristele sillä muutamia oksia ja saat luovia, itse tehtyjä koristeita pääsiäiseksi ja kevääksi.

Taita tulppaanit

Kauniita tulppaaneja kevätkukina pöydän koristeluun tai ikkunaan

Tai entä pari tulppaania? Niitä on saatavana useissa eri väreissä, joten suosittelemme, että käytät myös eri värejä paperia kirkkaan värisen kimpussa. Tarvitset kaksi paperiarkkia kullekin tulppaanille – yhden kukalle ja vihreän varrelle ja lehdelle. Ohjeet löydät seuraavasta videosta:

Kukka ideana lapsilleTaitto -ohjeet lapsille - tee itse kultaisia ​​kukkia keväällä

Jos haluat tehdä kauniita koristeita lasten kanssa keväällä, voit valita yhden yksinkertaisemmista ideoista yllä olevasta luettelostamme. Esimerkiksi alla olevat perhoset ovat melko yksinkertaisia ​​ja sopivat hyvin. Tai voit tehdä seuraavat kukat yhdessä:

Perhonen origami pääsiäiseksi

origami-pääsiäinen-kevät-perhoset-taittuu-värikäs

Perhoset muistuttavat keväästä ja aurinkoisista päivistä, minkä vuoksi ne ovat loistava idea pääsiäisen käsitöihin. Ne voidaan taittaa helposti värillisestä paperista ja myös lapset voivat tehdä niitä.

Värikkäiden perhosten tekeminen paperista – ohjeet

origami-pääsiäinen-kevät-taitto-perhonen-taitto-ohjeet

Tämä pääsiäisorigami on helppo tehdä ja täydellinen aloittelijoille. Seuraa vain kuvien ohjeita ja muutamassa vaiheessa saat kauniin perhonen, joka lisää onnellisen tunnelman kotiisi.

Tee origami -perhonen itse ja koristele kotisi

origami-pääsiäinen-perhoset-taitto-paperi-ohjeet

Voit tehdä värikkään seppeleen useista perhosista sopivissa väreissä ja käyttää sitä asunnon ikkunoiden tai seinien koristamiseen. Päästä luovuutesi vapaaksi ja tee omat kauniit koristeet pääsiäiseksi.

Origami -muna

Paperiset pääsiäismunat taittuvat kirkkaissa väreissä

Luultavasti tärkein pääsiäismotiivi on pääsiäismuna. Kuka ei kuvittele kirkkaasti maalattuja ja koristeltuja munia pääsiäistä ajatellen? On siis loogista, että tämä luku ei saisi puuttua, jos taitat origamia pääsiäisenä. Ja usko tai älä, on olemassa useita tapoja saada tämä muuten yksinkertainen munan muoto. Tässä muutamia ideoita:

Taitettavat origami -pääsiäismunat

Paperiset pääsiäismunat pääsiäiskimpun tunnisteiksi

Tarvitset ohuen, neliömäisen minkä tahansa värin paperin (esim. Origami -paperi), joka taitetaan kaksi kertaa vinosti ja kaksi kertaa pituussuunnassa yläreunaan. Tämä antaa sinulle muutamia viivoja tai taitoksia perustana, jotka auttavat sinua jatkamaan taitto -ohjeita. Alla olevasta videosta näet tarkasti, miten taitto toimii.

Voit sitten näyttää munat joko pystyasennossa tai makaa pöydällä tai pääsiäiskorissa, tai voit liimata silmukoita niihin ja käyttää niitä pääsiäiskimppun tai ikkunan tunnisteina. Niistä voidaan tehdä myös seppele.

Tee pääsiäismunarasiat itse

Taita paperiset lahjapakkaukset lahjoittamista ja koristamista varten

Visuaalisesti hyvin samanlainen variantti ovat nämä pienet pääsiäismunarasiat, jotka voit täyttää makeisilla tai pienillä lahjoilla. Tätä varten tarvitset kaksi paperia munaa kohden, jotka voit valmistaa seuraavien origami -pääsiäismunien taitto -ohjeiden mukaisesti:

Ja jos nämä kaksi ideaa eivät riitä sinulle, voit valita alla olevasta kolmannesta vaihtoehdosta. Ero on taitosten ulkonäössä. Jos et voi päättää, vain hiero molempia vaihtoehtoja ja yhdistä ne sisustukseen. Tämä tekee alkuperäisestä origami -pääsiäiskoristeesta entistä monipuolisemman ja mielenkiintoisemman.

* Ohjeet suurille origami -pupuille löytyvät tässä.

Previous Post
Kampa hiuskoristeena – kaunis lisävaruste jokaiseen kampaukseen
Next Post
Tee söpöjä kastanjaeläimiä näillä 14 luovalla käsityöidealla nuorille ja vanhoille