15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pääsiäismunien väritys ja mielikuvituksellinen koristelu – hauskoja käsityöideoita

Pääsiäismunat-värit-tinkering-ideat-kuoret-muna-kartonki-neste

Etsit ideoita sen tekemiseen pääsiäismunien väritys ja koristella? Olet tullut oikeaan paikkaan – olemme koonneet sinulle mielenkiintoisia käsityöohjeita.

Väritä pääsiäismunat ja koristele ne mielikuvituksellisesti

pääsiäismunat-värit-käsityö-ideat-arkit-koristelu-värit-koristelu-paperi-luova

Näitä ideoita pääsiäismunien koristeluun tarvitset tietysti ensin munat. Kaikenlaiset munat ovat mahdollisia. Puhalletun lisäksi voit saada myös suurempia styroxista tai puuvillasta valmistettuja. Tarvitset vielä läpinäkyvää lakkaa, akryylimaaleja, muovimassan, itseliimautuvan kalvon eri värinäytteissä, ohuita säikeitä, rusetteja, pronssimaalia, kiiltävää pakkauspaperia, tempara-maalia, huopakynät tai tussit, hiekan, höyhenet, harjat, terävät sakset ja läpinäkyvä liima.

Pääsiäismunien väritys – alkuperäinen tekniikka

pääsiäismunat-värit-tinker-ideat-posliini-silmukka-väriset-munat-koristelu-vintage

Oikea tekniikka on tärkeää, jotta tulos olisi tyydyttävä. Mistä tahansa materiaalista valmistettu muna on pidettävä oikeassa paikassa ja sijoitettava oikeaan paikkaan:

  • Toisella puolella ohut vartaat työnnetään munaan ja kiinnitetään muovailulla. Jokaisen maalauksen tai tarttumisen jälkeen muna ja lanka asetetaan kulhoon kuivumaan (muna on ilmassa).
  • Langasta muodostetaan eräänlainen kahva, jonka päät on kiinnitetty munaan. Tämä on hyvä tapa pitää munaa, kunnes värit ovat kuivuneet. Lopulta irrotit langan ja peitit kiinnityskohdat maalilla.
  • Laita muna munakuppiin. Jos sinulla ei ole sitä käsilläsi, tee muki muovaussavesta tai mallisavesta. Kun värit ovat kuivuneet, käännä muna ympäri.

Muita hauskoja ideoita pääsiäismunien värjäämiseen ja koristeluun

Pääsiäismunat-värit-käsityöideat-valkoinen-kulho-oranssi-jälkiä-vesiväri-vaikutus

Koriste muovaussavista tai kitistä Tarvitset vain kittiä tai muovaus savea, lakkaa ja mielikuvitusta. Koristele muna halutessasi taikinalla. Kun olet valmis, maalaa muna asettaaksesi muovailuvaha paikoilleen. Lopuksi voit lisätä pienen jousen.

Koristele pääsiäismunat neonvärillä kiteillä

pääsiäismunat-värit-käsityöideat-neonvärit-vihreät-purppura-kiteet

Koristele pääsiäismunat kankaalla

Kangaskeula kaunis kuvio alkuperäinen käsityöidea

Muna punotussa kannessa – käytä riittävän pitkiä kangasnauhoja eri väreissä (esim. Kude). Nauhan kaksi päätä liimataan ensin munan ylä- ja alaosaan kirkkaalla liimalla. Sitten niiden alle työnnetään vaakasuoraan erivärisiä nauhoja. Vaihtoehtoisesti kerran alla, kerran ylhäällä. Kun liimaat, varo, ettei punos likaannu.

koristele strassit maalaa kukkia kuvio

Ideoita pääsiäismunien koristeluun Riko munankuori erikokoisiksi paloiksi. Nämä kappaleet on maalattu millä tahansa värillä. Voit myös värjätä munan ennen sen rikkomista. Sen kanssa koristettava muna on myös värjätty ja kuoren palat liimattu siihen niin, että syntyy mosaiikki.

Höyhenpeitteiset munat Höyhenet löytyvät kuivaruokakaupasta. Ne liimataan munaan, kunnes se on täysin peitetty. Tämä näyttää yhtä hyvältä todellisten kanssa kuin keinotekoisten höyhenien kanssa.

Keväistä tunnelmaa pöydässä maalattujen munien kanssa

koristella ruoho perhosia huopa käsityöideoita Pääsiäinen

Kevätmunat Yksi mielenkiintoisimmista ideoista pääsiäismunien koristeluun tarvitset vihreää kreppipaperia tai kiiltävää vihreää paperia, joka leikataan ohuiksi nauhoiksi. Niiden on tarkoitus edustaa ruohoa. Perhoset leikataan keltaisesta ja punaisesta kiiltävästä paperista ja taitetaan puoliksi. Voitele muna riittävällä liimalla ja pyöritä se paperiruohoon. Paina paperia tiukasti. Liimaa sitten perhoset siihen.

Munat, joissa on “tähtitaivas”

mielikuvituksellisia ideoita strassit värikäs vaaleanpunainen keltainen vihreä

Ideoita pääsiäismunien koristeluun – hiekkamunat Tätä varten muna päällystetään liimalla ja rullataan hienon hiekan läpi. Sido rusetti munan keskelle. Voit myös veistää hahmoja harjalla sen jälkeen, kun muna on peitetty hiekalla.

Pääsiäismunien väritys – kultaiset munat jaloa tunnelmaa varten

Mielikuvituksellisesti koristele ideoita kevätvalkoiset pääsiäiskoristeet

Kultainen muna Peitä muna kultaisella tai neutraalilla kaksipuolisella itseliimautuvalla kalvolla. Sen jälkeen voit koristella munan muovailulla. Kun olet tehnyt sen, muna ruiskutetaan tai levitetään pronssimaalilla.

Ideoita pääsiäismunien koristeluun – Muna tähtitaivaana Väritä muna siniseksi. Leikkaa pienet tähdet kiiltävästä paperista ja kiinnitä ne hyvin kuivatun munan päälle. Voit myös käyttää valmiita tähtiä, jotka voit ostaa napinmyymälästä. Tarvitset 10-15 tähteä.

Paperirullista valmistettu kananmunateline

Tinker -paperi rullaa itsellesi alkuperäisiä ideoita

Hyvää pääsiäistä!

Sisustusideoita värikkäitä pääsiäismunia ideoita maalauskuvio

alkuperäiset suunnitteluideat väri maali lapset

maalaustekniikat kaunis alkuperäinen malli suunnittelu

Ideoita munien väritys koristamalla maalaus kukkakuvioita

Sisustusideoita tuntui mallinnussavesta, värikkäästä, hauskasta

Previous Post
Rakenna oma työpöytäsi – tee -se -itse -projekteja ja ideoita harrastelijoille ja ammattitaitoisille miehille
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana