15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustusideoita taloon ja parvekkeelle – näin luot kevään tunnelman!

Sisustusideoita-talo-olohuone-vihreä-sohva

Pimeät päivät on luettu ja kevät on aivan nurkan takana. Riittävä syy valmistautua omaan kotiin värikkäämmälle kaudelle. Seuraavat vinkit ja ideat osoittavat, miten tämä toimii parhaiten, ja voit tehdä omat neljä seinääsi sopiviksi kevääseen.

Sisustusideoita – valmista talosi tulevaa kevättä varten

Sisustusideoita-talo-nojatuoli-olohuone-kukkia

Ennen suunnittelun, huonekalujen ja muiden sisustusideoiden aloittamista asunnon raivaus ja mucking on aloitettava täsmällisesti joulukuun heittämisen jälkeen. On aika sanoa hyvästit sotkuisille kulmille, roskahuoneille ja vanhoille laatikoille, joissa ei ole enää käytettyjä ruokailuvälineitä tai koristemateriaaleja. Ja jokainen, joka on jo mucking, voi tehdä tämän kaapissa: Kaikki, joka on ollut kaapissa koskemattomana vuoden ajan, voidaan turvallisesti lajitella ja viedä käytettyjen vaatteiden kokoelmaan. Siivoaminen luo tilaa uusille asioille ja siivoamisella on myös osoitettu olevan positiivinen vaikutus psyykeeseen.

Sisustusideoita – värikorostuksia ja seinä tatuointeja

Sisustusideoita-olohuone-mauste-vihreä-seinä-maali

Hiljaiset, tummat värit ovat hallinneet talvi- ja joulukautta – nyt on aika värien korostuksille ja katseenvangitsijoille. Tämä ei vaadi edes suurta budjettia. Pieni maalisäiliö tekee saman. Joten olohuoneessa voi varmasti käyttää vähän maalia. Sen ei aina tarvitse olla koko seinä, seinä tatuoinnit tai reunat riittävät usein luovan värin korostamiseksi. Ideoita voi saada upeasti verkossa asiaankuuluvilla tee-se-itse-portaaleilla. Lisäksi on käytännön vinkkejä ja vinkkejä kokeneilta kotitaiteilijoilta seinien maalaamiseen. Internet -portaalit, jotka tarjoavat alennuksia ja tositteita verkkokaupoille, ovat myös ihanteellisia. Säästöjen sankari voi esimerkiksi säästää rahaa monilla verkko -ostoksilla. Alennukset ovat ilmaisia ​​eivätkä vaadi rekisteröitymistä. Joten mitä odotat, kun olet rakentamassa omaa asuntoa ja suunnittelemassa sitä uudelleen??

Valmista parveke kauden alkua varten

Sisustusideoita parvekkeen sisustustyyny sohva

Tuoreet leikkokukat, kuten tulppaanit tai pienet narsissiruukut, tuovat elämää ja väriä neljään seinään. Seuraava askel on saada parveke sopimaan kevääseen. Parasta on poistaa vanha maaperä ja kasvit kukkalaatikoista ja istuttaa aluksi vain pakkasia kestäviä kasveja. Esimerkiksi neonvärinen kastelukannu on täydellinen kumppani parvekkeen piiskaamiseen. Tarjoaa myös lisää vinkkejä parvekkeen kaunistamiseen Tämä artikkeli. Kasvien kastelu on silloin kaksi kertaa hauskempaa!

 Kevättä tunnelmaa painetuilla tyynyliinoilla makuuhuoneessa

Sisustusideoita makuuhuoneen tyynykimppu

Koristele tarjotin

sisustusideoita tarjotin-kori-design-linnunpesä-narsissit-vintage-sohvapöytä

Hyasintteja peilin edessä

sisustusideoita peilisuunnittelu-seppele-kynttilät-pesä-pääsiäismunat-kevätkukat

kevätkukkia

sisustusideoita-kimppu-keltainen-tulppaanit-lasi-maljakko-sivupöytä

Koristele maljakot

deco-ideoita-maljakoita-lasi-kuvio-ikkuna-väri-ruusu-kukkia-kevät

Koristeelliset tyynyt

deco-ideat-tekstiilit-värikkäät-värit-tyynyt-oranssi-keltainen-vihreä-sininen-kevät

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle