15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee omat pääsiäiskoristeet kankaasta – 18 luovaa sisustusideaa

tee pääsiäiskoriste itse pääsiäispupu-idea-vintage-tyylinen kevät

Voit helposti tehdä alkuperäisiä koristeita kankaasta. Tarvitset vain saksin, neulan ja langan. Tässä muutamia ideoita Tee pääsiäiskoristeet itse kankaasta.

Tee pääsiäiskoristeet itse – kaunis pääsiäiskori

Pääsiäiskoriste tee siitä pääsiäiskori-idea-kukat-kangas-pääsiäismunat-muovi

Entä kankaan käyttö pääsiäiskorin suunnittelussa? Sinulla on varmasti muutamia kangaspaloja, jotka makaavat jossain ja joissa on kukkakuvioita, jotka sopivat hyvin kevääseen. Voit käyttää tähän tarkoitukseen myös vanhoja vaatteita. Koristele sitten kori jousella ja täytä se pääsiäismunilla tai kevään kukilla.

Tee pääsiäiskoristeet huopasta

Pääsiäiskoriste tee itse huopamunat-kuvio-kangas-munat

Voit myös käyttää huopaa pääsiäiskoristeiden tekemiseen itse. Ompele tällaiset pussit. Tee tausta kuvioidulla paperilla, jonka leikkaat uudelleen munan muotoiseksi. Voit käyttää pusseja maljakoina kevätkukille. Tai voit tehdä sen kuten tässä esimerkissä: Puusta, muovista tai karkista valmistetut pääsiäismunat ovat täydellinen koriste.

Kukkakimppu kangaskukilla

Pääsiäiskoriste-tee-se-itse-kimppu-idea-kangas-pääsiäismunat-keinotekoinen

Voit tehdä niin kauniita kukkia kangasnauhoista. Jos haluat tehdä pääsiäiskoristeita itse, sinun ei tarvitse edes osata ommella. Laita muovimuna jokaisen kukan keskelle. Useiden kukkien avulla voit järjestää kauniin, värikkään kimpussa.

Koristele lautasliinat itse

Pääsiäiskoriste-tee-se-itse-lautasliina-kani-kani-vihreä-ompelu

Jos haluat tehdä pääsiäiskoristeet itse, tarvitset jälleen kauniisti kuvioidun kankaan millä tahansa värillä. Leikkaa kanit kankaasta ja ompele ne valkoiselle lautasliinalle. Tietenkin voit myös valita eri värin täältä.

Tee itse kanoja

ideat pääsiäisenä omat teoksesi näyttävät todellisilta

Pehmo kanoja ideana Tee pääsiäiskoristeet itse. Mikä olisi pääsiäinen ilman kanoja, jotka munivat munamme? Sinäkin ansaitset paikkamme pääsiäiskoristeissamme. Leikkaa mistä tahansa kankaasta kaksi samanlaista kananmuotoista kappaletta. Ompele päät yhteen. Ennen kuin voit ommella kankaan kokonaan, täytä syntynyt “tasku” puuvillavillalla.

tee pääsiäinen koristelu itse luovuus symboli pääsiäinen ompele

Tee pääsiäiskoristeet itse – kanit sukkista

Pääsiäiskoriste tee itse ideoita sinivalkoisesta materiaalista

Tätä pupua varten tarvitset sukan, sakset, neulan ja langan. Leikkaa sukka keskelle varpaille osoitettua aluetta. Nämä ovat kanin korvat. Kun aukot näkyvät, sido ne niin, että ne ovat erillään toisistaan. Täytä sukka puuvillavilla ilman korvia. Ompele reikä. Voit tehdä silmät ja nenän huopasta tai nappeista. Liimaa puuvillapallo takaosaan edustamaan häntää. Voit sitoa värikkäästä jousesta valmistetun huivin kanin kaulaan.

Pääsiäisen koristeluidea – munien väritys ja suunnittelu

munat pitsi kääre korut vaaleanpunainen sininen

Tee pääsiäiskoristeet itse valmistettu kankaasta – munat pitsiä. Voit koristella värikkäät pääsiäismunat kauniisti muutamalla pitsipalalla. Vaihtoehto on kääriä muna pitsinauhalla keskelle. Tämän ehdotuksen lisäksi voit myös keksiä omia alkuperäisiä ideoitasi tästä kankaasta tehdystä itse tehdystä pääsiäiskoristeesta.

Käytä pitsiä kankaana vintage -ilmeen saamiseksi

munat pitsi koristele alkuperäinen kaunis vaaleanpunainen kukka tausta

Tee omat pääsiäiskoristeet kankaasta – koristeelliset porkkanat

porkkana tekee neljästä kangasideasta mielenkiintoisia

Tarvitset palan appelsiinikangasta porkkanoille. Koko riippuu siitä, kuinka monta haluat tehdä. Sitten tarvitset neulan, langan, sakset ja puuvillan. Leikkaa useita tasakylkisiä kolmioita. Ompele vastakkaiset päät yhteen. Täytä puuvilla ja ompele yläpää kiinni. Lisää muutamia reikiä luodaksesi porkkanoille tyypillisiä kuoppia. Lopuksi voit lisätä vihreitä lehtiä valitsemastasi materiaalista.

Ompele porkkanat kuviosta

Pääsiäiskoriste itse tee kangassakset hauskoja porkkanoita

Pääsiäispupu

pupu pääsiäissukat söpö ja vaikuttava tehdä itse

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014