15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käsityöt pääsiäiseen ja kevääseen – 6 luovaa sisustusideaa

näpyttele pääsiäisen oven seppele itse Tee pääsiäismunat tekstiilistä

Pääsiäinen ja kevät ovat täynnä kirkkaita värejä, joita luonto tarjoaa meille tällä kauniilla kaudella. Anna itsellesi inspiraatiota ja kutsu kevät kotiisi toteuttamalla kevyet sisustusideamme. Nämä 6 ideaa käsitöitä pääsiäiseksi ja kevääksi ovat yksinkertaisia, edullisia ja näyttävät todella hyviltä. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja kaunistaa kotiasi!

Käsityöt pääsiäiseksi – suunnittele oviseppele

käsityöt pääsiäiseksi puu rengas kangas munat huopa fleece

somekindoflovelyriden kautta

Kaikki mitä tarvitset tämän pääsiäisidean luomiseen, on puusormus ja värikkäät kangasmunat. Voit ostaa nämä valmiina tai tehdä ne itse. On parasta käyttää huopaa, koska tämä on helpoin kangas työskennellä. Liimaa värikkäät raidat vain munaan.

Valmista munat

tinker pääsiäisen oven seppeleen idea lahja DIY värikkäitä värejä pääsiäismunia

Kun olet valmistanut tarpeeksi munia, voit alkaa kiinnittää ne renkaaseen. Paras tapa tehdä tämä on käyttää kuumaa liimapistoolia tai muuta kestävää liimaa.

Liimaa pääsiäismuniin

tinker pääsiäiskangas munat kiinni raidat kuvio yksinkertainen idea

Munien tulee olla hieman limittäin, jotta puusormusta ei näy. Joten jatka eteenpäin, kunnes olet peittänyt koko renkaan.

Koristele valmis seppele

tinker pääsiäiseksi ohjeet lahjaidea koristelu seinä värikäs

Kauniilla sormuksella voit koristella seinää, ovea tai lipastoa. Kirkkaat värit tekevät sisustuksesta täydellisen myös lastenhuoneeseen. Kokeile niitä heti.

2. Käsityöt pääsiäistä ja kevättä varten – pehmopaperista valmistetut pompomit

pompoms pehmopaperi tinker kevät koristelu idea

kautta hgtv.com

Koristele ruokailutila näillä kauniilla paperipomponeilla. Ne voidaan ripustaa kattokruunuun, sijoittaa pääsiäispöydän keskelle tai käyttää koristeena puutarhajuhliin. Kirkkaat värit antavat huoneelle raikkaan ilmeen. Tarvittavat materiaalit: värillinen pehmopaperi (mieluiten vain 2-3 väriä, jotka on sovitettu yhteen muiden pöytäkoristeiden kanssa), sakset, kukkalanka, nauha. Ota 6–10 arkkia pehmopaperia ja taita ne harmonikan muotoon.

Askartelua pääsiäiseen ja kevääseen

pomponit taita pehmopaperista tinker kevään koristeet

Ideoita käsityöt kevät koristelu leikkaus pompoms

tinker paperi kukat pompoms pehmopaperi

pompom paper tinker turvota kevään koristelu

Leikkaa taitetun pehmopaperin molemmat päät terävillä saksilla. Sido taitetun paperin keskikohta kukkalangalla tai -langalla. Jos sinulla on pompoja ripustaa, sido myös nauha lankaan. Nyt sinun täytyy nukkaa paperikukka avaamalla paperiarkit ja muodostamalla pallo. Voit yhdistää kaksi väriä tai eri sävyjä.

Ideoita käsitöitä pääsiäiskevään ruokasalin koristeluun

3. Tee pieni puu itse topiaaripallosta ja värillisistä nauhoista

Ideoita käsityöt Pääsiäinen kevät styrofoam ball topiary

blogin kautta.ribboncarousel.com

Olemme rakastuneet tähän ajatukseen. Tämä pieni puu sopii täydellisesti pääsiäispöydäksi ja mihin tahansa muuhun tilaisuuteen. Tarvitset PALJON nauhoja, kukkaruukun tai pieniä koriste -ämpäreitä, syömäpuikkoja, suuren styrofoam -pallon, kukkavaahdon, sakset, nastat, kuumaliimapistoolin ja koristekivet, karkkia tai silkkipaperia pohjaan. Pistele styrofoam -palloa puisella tikulla sen jälkeen, kun olet levittänyt sen hieman kuumalla liimalla. Tee sitten sama kukka vaahdolla. Sitten laitat kukka vaahtoa kattilaan niin, että siinä ei ole aukkoja ja se on vakaa.

Tarvittavat materiaalit

Ideoita käsitöitä pääsiäiskevään ohjeisiin

 Ideoita käsityöt Pääsiäinen kevät tikku vaahto kuuma liimapistooli  Ideoita käsityöt Pääsiäinen kevät juuttunut vaahto kukkaruukku Pääsiäisen käsityöideoita Kevään materiaalien värilliset nauhat

Ideoita käsityöt pääsiäinen kevät nauha nastat

Ideoita käsityöt Pääsiäinen kevät käsityöohjeet topiary

Leikkaa nauhat pieniksi paloiksi. Tee silmukka nauhalla ja kiinnitä neula paikkoihin ja koristele sen jälkeen styrox -pallo. Toista tämä, kunnes koko pallo on peitetty. Viimeistele puun ulkoasu lisäämällä kukkaruukkuun pieniä koristekiviä tai makeisia piilottaaksesi kukkavaahdon. Nyt sinulla on kaunis pieni puu, jota voidaan säätää joka vuodenaikaan!

4. Riippuvat maljakot orvokkeille – ikkunakoristeet vauvan purkkeista

Ideoita käsityöt Pääsiäinen kevät vauvalasit orvokki violetti ikkunan koristelu

Vauvan purkit muuttuivat söpöiksi roikkuviksi maljakoiksi. Ne ripustetaan ikkunaan sitomalla ne kukkalangalla ja nauhalla. Kahvoille on parasta kaksinkertaistaa tuki. Violetit sävyt näyttävät herkullisilta ja tyylikkäiltä. Lisää dynaamisuutta antamalla lasien roikkua eri pituuksilla.

5. Kaunis paperinen maljakko

maljakko kääri paperi violetti värimaailma violetti tulppaanit

Kausiluonteinen kukkakimppu kauniisti taitetussa maljakossa tekee suuren vaikutuksen, varsinkin kun värimaailma on sovitettu yhteen kukkien kanssa. Silitä kangas silitettävällä tyynyllä (jäykkyyden ja suojaamiseksi kankaan hankautumiselta) ja sitten taitoksina. Tee jokaiseen taittoon pieniä rakoja ja vie nauha läpi ja viimeistele kauniilla jousella.

6. Tee pääsiäismunat langasta – nopeasti ja luovasti

Pääsiäinen koristelu itse tinker munat lanka pallo lankaa

osoitteesta simplemodernmom.com

Nämä pääsiäismunat on helppo valmistaa pääsiäiseksi, ja ne voivat myös olla loistava lahjaidea lapsille, jos piilotat pienen yllätyksen munassa. Tarvitset ilmapalloja, pienen käsipumpun, malliliiman käsityöliikkeestä ja lankaa. Puhalla ilmapallot halutun kokoisiksi käsipumpulla ja purista sitten ilmapallo munaksi. Rullaa lanka ilmapallolle kuvan osoittamalla tavalla ja katkaise pää. Näin tiedämme, kuinka paljon lankaa tarvitsemme. Sitten sinulla on kaksi vaihtoehtoa – liota lanka liimaan tai lisää liima harjalla. Anna munien kuivua vähintään 24 tuntia. Kun lanka on kuivunut, pudota ilmapallo ja vedä palat ulos reikien läpi. Ja tehty!

Askartelua pääsiäiseen ja kevääseen

      värätä värillisiä ilmapalloja lankapalloilla ilmapallo puhaltaa ilmapumppu tinker pääsiäinen koristelu

       Ideoita käsitöitä pääsiäiskevään pääsiäismunien langalle Ideoita käsityöt Pääsiäispallon muotoinen pääsiäismuna

Ideoita käsityöt Pääsiäinen kääri kevätlangan ilmapallon ympärille

tinker ideoita Pääsiäinen lanka munat tinker lanka liimaa   Anna langanmunien kuivua. Käsityöt pääsiäiseksi

käsitöitä pääsiäismunalangasta

Kuinka tehdä pääsiäismunat langan ohjeista

 Käsityöt pääsiäiseen ja kevääseen – luovia ideoita

Previous Post
Oikeiden aurinkolasien valinta – mikä on tärkeää tietää?
Next Post
Joululahjat – syötävät ja käsintehdyt ideat