15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Koronavirussuoja: Ravintola Amsterdamissa rakentaa vierailleen erillisiä lasitaloja

Amsterdamissa sijaitseva ravintola tarjoaa vierailleen erilliset lasitalot koronavirussuojaksi. Voit siis syödä mukavasti ulkona kahden tai kolmen ihmisen kanssa, eikä sinun tarvitse huolehtia viruksista ja mahdollisista ohikulkijoista. Pienet lasitalot luovat rennon ilmapiirin ja tarjoavat paitsi suojan viruksia vastaan ​​myös tuulta ja kylmää vastaan. Voisiko tämä olla gastronomian tulevaisuus??

Koronavirussuoja: Ravintola Amsterdamissa tarjoaa ratkaisun herkuliikkeille, joilla ei ole talvipuutarhaa

Koronasuoja rakennetaan kasvihuoneita ravintolaan Amsterdamissa

Korona -ajat ovat herkkuyrityksille suuri haaste. Korona -aallon aikana suljettu, useimmat heistä yrittävät nyt voittaa asiakkaita uudelleen. Mutta tämä osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi, koska toisaalta nyt sovelletaan uusia sääntöjä, jotka rajoittavat vakavasti vieraiden määrää. Toisaalta suurin osa ihmisistä pelkää koronavirustartuntaa. Amsterdamin Mediamatic -ravintola on löytänyt mahdollisen ratkaisun. Mediamaticilla on todella idyllinen sijainti, aivan veden äärellä olevalla kävelykadulla. Se varmisti hyvän myynnin ja pöydät aivan veden äärellä olivat erittäin suosittuja vieraiden keskuudessa.

Noudata ravintoloiden koronasääntöjä Rakenna lasitalo

Mutta koronaviruksen leviämisen myötä kävi selväksi, että asiat eivät voi jatkua entisellään. Johto on yrittänyt löytää ratkaisun sosiaalisen etäisyyden hengessä. He ovat rakentaneet pieniä lasitaloja, joissa kaksi tai enintään kolme vierasta voi istua mukavasti. Rakenne valmistettiin teräksestä ja koottiin sitten yksinkertaisesti paikan päällä. Lasitaloissa yhdistyy trendikäs teollinen ilme ja alueen perinteinen arkkitehtuuri. Esimerkiksi viilukatto luo visuaalisen yhteyden pankin toisella puolella oleviin vanhoihin rakennuksiin. Kasvihuoneissa on kattoikkunat ilmanvaihtoa varten kesällä ja lämmitystä viileinä iltoina. Sinulla on ovi, joka yleensä pysyy auki koko ajan.

Korona hallitsee Amsterdamin ravintolassa Koronasuoja

Ne on sisustettu mukavasti – pyöreä ruokapöytä ja kolme tuolia tarjoavat vieraille liikkumisvapautta ja mukavuutta. Asiakkaat istuvat alas ja nauttivat kauniista säästä tai romanttisesta auringonlaskusta ulkona. Ruoat tarjoillaan erityisen pitkillä puulaudoilla, jotta tarjoilijat ja vieraat tulevat mahdollisimman vähän kosketuksiin. Vain juomat tarjoillaan normaalisti.

Koronavirussuoja: Miltä näyttää ravintoloiden ja kahviloiden tulevaisuus?

Amsterdamin ravintolan koronasuojaus Turvallisuus asiakkaille

Ravintolat ja kahvilat voivat nyt avata myös Saksassa, kunhan ne noudattavat tiettyjä hygieniatoimenpiteitä. Ensinnäkin on tärkeää, että pidät tarpeeksi tilaa vieraiden välillä. Välttämättömyys tekee kekseliäistä ja niin luovaa ravintola -alan toimijaa eri puolilta maailmaa jo kokeillut erilaisia ​​menetelmiä. Thaimaassa johtajat asettivat nallepandoja istuimille, joiden on oltava tyhjiä. Itävallassa vieraat syövät kaukana toisistaan ​​sijaitsevista ruokapöydistä. Joissakin Pekingin ravintoloissa läpinäkyvä kalvo venytetään kahden ihmisen väliin pöydän ääreen.

Koronasuoja futuristisissa lasitaloissa Amsterdamissa

Uusilla etäsäännöillä on ensisijaisesti negatiivinen vaikutus herkuliikkeiden kapasiteetin käyttöasteeseen. Jotta desinfiointiaineisiin ja lisälaitteisiin tehtävät investoinnit kannattaisivat, johtajat tarvitsevat enemmän myyntiä lyhyemmäksi ajaksi. Muutamat pöydät ovat varattuja useammin. Samaan aikaan kaikki ravintolat yrittävät kuitenkin kiinnittää suurta huomiota turvallisuuteen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Monet ravintolat käyttävät nyt valikkosovelluksia ja tarjoavat käteismaksua. Myös uusia konsepteja syntyy toimituksen suhteen. Tämän seurauksena take away ei enää näy osana pikaruokakulttuuria. Jopa herkkuyritykset tarjoavat nyt toimitusta ja hemmottavat virtuaalisia vieraitaan erikoistarjouksilla ja pienillä, herkullisilla yllätyksillä.

Alankomaiden ravintolaesimerkki koronavirukselta

Mutta takaisin Amsterdamin ravintolaan: Johtajat testaavat parhaillaan uutta konseptia, ja jos se menee hyvin vieraiden kanssa, näemme varmasti pieniä lasitaloja yhä useammin. Yksi asia on joka tapauksessa varma: outot talvipuutarhat voivat osoittautua hyväksi vaihtoehdoksi pienille ravintoloille. Alla olevasta kuvagalleriasta näet, millaista elämä on ensimmäisen korona -aallon jälkeen Amsterdamissa ja kuinka ihmiset silti onnistuvat menemään ulos ja tapaamaan ystäviä sosiaalisesta etäisyydestä huolimatta.

Astiat tarjoillaan pitkillä puulaudoilla

Koronavirussuoja Amsterdamin ravintolassa Cafe lasitaloilla

Työntekijät käyttävät käsineitä ja naamioita

Koronavirusravintola Amsterdamissa, uusi talvipuutarha

Vieraat nauttivat kauniista säästä ja kauniista näkymistä

uudet koronasäännöt osoittautuvat ongelmallisiksi ravintoloille

Illalla keiju valot ja kynttilät luovat romanttisen ja rennon ilmapiirin

Ravintola Amsterdamissa tarjoaa asiakkailleen enemmän virustorjuntaa

Projektin tekijä Mediamatic -ravintola

Previous Post
Hyvä hammashoito viehättävälle hymylle – 4 hyödyllistä vinkkiä
Next Post
Tee sukkaeläimiä itse – ohjeet kaneille, norsuille, kissoille ja apinoille