15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Siksi Pantone on valinnut kaksi värisävyä Vuoden väreiksi vuonna 2021

Pantone Color Institute on valinnut toisen kerran koskaan yhden, vaan kaksi vuoden väriä vuonna 2021: Hiiren harmaa ja auringon keltainen. 17-5104 Ultimate Grey on rauhoittava harmaan sävy, joka muistuttaa vakaita betoniperustuksia ja rauhallisia pikkukivirantoja. 13-0647 Illuminating on kirkkaan keltainen, joka herättää kuvia lämpimästä auringonpaisteesta ja hapan sitruunan virkistävästä puremasta.

Vuoden 2021 trendivärien on tarkoitus symboloida voimaa ja toivoa

pantone väri 2021

Väri -instituutin päätös nimetä kaksi näennäisesti toisiinsa liittymätöntä sävyä vuoden 2021 väreiksi on reaktio ennennäkemättömään korona -vuoteen 2020, joka on lähes ohi. Pantone kuvailee Ultimate Greyn ja Illuminatingin aurinkoista keltaista upeaksi duoksi, joka edustaa tulevaa vuotta ja yhtä Voiman ja toivon viesti pitäisi välittää. Jokaisella kahdella värillä on oma tunnepuolensa. Harmaalla on tukeva ja vankka vaikutus, se on käytännön perusta, jota tarvitsemme. Keltainen tarkoittaa toivoa, valaistumista ja auringonpaistetta. Ja väriyhdistelmä itsessään antaa vahvan lausunnon.

pantone-värit-2021-ovat harmaita ja keltaisia

Päätös käyttää kahta väriä tänä vuonna teki Pandemia ja tapahtumat, kuten Black Lives Matter -mielenosoitukset 2020. Sen vuoden jälkeen, jolloin sosiaalisesta etäisyydestä tuli itsestäänselvyys ja ihmiset monissa maissa ympäri maailmaa järjestäytyivät massiivisesti vaatimaan rodullista oikeudenmukaisuutta, ihmisten välisen yhteyden merkitys on etualalla. Väri -instituutin varapresidentin Laurie Pressmanin mukaan tämä heijastuu välttämätön tarve ihmissuhteille heijastuu Pantonen päätökseen valita kaksi väriä tänä vuonna, mikä on toistaiseksi ollut vain kerran (2016, jolloin Pantone valitsi Rose Quartzin ja Serenityn nyökkäämään klassisten sukupuolistandardien lisääntyvästä hajoamisesta).

“On osoitettu, kuinka paljon tarvitsemme toisiamme, että nämä yhteydet muihin antavat meille voimaa ja voimaa sekä toivoa ja myönteisiä näkymiä, jotka ovat tärkeitä kehityksellemme”, hän sanoi. “Valitsemalla kaksi itsenäistä väriä pystyimme välittämään tämän viestin alustavasti.”

pantone trendivärit 2021 valaiseva lopullinen harmaa

Mutta vuoden värin valitsemisen tavoite on sama kuin aiempina vuosina: heijastamaan sen hetken kulttuuria, jossa elämme. Viime vuoden väri, Classic Blue, oli rauhoittava, syvä indigo, joka on suunniteltu taistelemaan uuden vuosikymmenen pelkoja vastaan. Vuoden 2021 värit tuntuvat hyvin sopivilta, kun valmistaudumme tervehtimään uutta vuotta, joka on täynnä mahdollisuuksia: rokotteelle, maailman uudelleen avaamiselle, paluulle tietylle normaalille tasolle – ja mahdollisuuteen tulla toimeen muiden kanssa ihmiset.

Pantone -trendivärit 2021 tarjoavat valtavan muotoilupotentiaalin

Trendivärit vuodelle 2021 harmaa ja keltainen muodissa

Pantone -duo voi olla hyvin monipuolinen harmaan ja keltaisen täydellisen asun kokoamisessa. Huivit, kengät, käsilaukut, huivit ja topit keltaisella voit päivittää minkä tahansa yksinkertaisen asun harmaaksi ja antaa sille hyvän mielialan. Väriseoksella on virkistävä, energisoiva vaikutus, mikä tekee siitä myös ihanteellisen urheiluvaatteeseen.

Laitoksen Pantone -trendit värittävät vuoden 2021

Käytä laitoksessa pantone -väriä 2021

Upean keltaisen ja harmaan väriparin ansiosta voit valita sellaisen jokaiseen olohuoneeseen aurinkoinen tunnelma tuottaa. Pantone huomauttaa, että kahta väriä ei tarvitse käyttää yhtä suurina osina sisustuksessa. Voit käyttää esimerkiksi keltaista väriä Pöytäliinat, vuodevaatteet, tyynyt ja muut kodin tarvikkeet esitellä. Yksi maalattu kirkkaan keltaiseksi Sisäänkäynti välittää lämpimän ja vieraanvaraisen viestin. Se on myös ihanteellinen yhdistelmä kaikille Toimisto tai kotitoimisto. Ultimate Grey muodostaa vankan taustan Illuminatingille, joka stimuloi ajattelua ja edistää keskittymistä. Jos haluat suunnitella ajattoman kauniin keittiön, voit valita harmaat keittiötasot, valkoisen työtason ja keltaisen roiskesuojan. Katso tästä artikkelista hyviä esimerkkejä.

Jos sinulla on jo harmaa sohva, voit lisätä keltaisia ​​aksentteja muutamalla tyynyllä

keltainen ja harmaa ovat ihanteellisia värejä moderniin olohuoneeseen

Trendivärit sopivat täydellisesti kotitoimistoon

Keltainen ja harmaa ovat täydellinen väriyhdistelmä kotitoimistoon

Tuoli, matto ja verho aurinkoisina aksentteina

Tuolin matto ja verho keltaisina aksentteina huoneessa

Mitkä värit sopivat yhteen Ultimate Grey ja Illuminating kanssa?

jotka pantone -värit sopivat yhteen

Pantone -trendivärit 2021 voidaan myös yhdistää upeasti muihin eläviin, raikkaisiin ja iloisiin väreihin. Inspiraation saamiseksi väri -instituutti on esittänyt neljä palettia:

“Trooppisia lintuja” – kirkas ja iloinen väripaletti, joka symboloi trooppisten lintujen värikkäitä, upeita höyhenpeitteitä. Ultimate Grey tuo ripauksen eleganssia ja kypsyyttä tähän optimistiseen palettiin, kun taas valkoinen sävy “11-0700 Cloud Dancer” korostaa lisäksi värikontrastia.

“Intrigue” -paletti

pantone -värit sopivat vuoden 2021 uusiin trendiväreihin

“Juonittelu” on viehättävä väriyhdistelmä, joka yhdistää eri vaikutteita. Paletti on oikukas ja energisesti individualistinen, mutta silti monipuolinen ja houkutteleva.

“Valaistuminen” – keltainen ja harmaa yhdistettynä pastelliväreihin

pantone trendivärit 2021 yhdistävät harmaan ja keltaisen pastelliväreihin

“Valaistuminen” on värikäs tarina nuoruudesta ja tulevaisuudesta. Paletti herättää assosiaatioita hypnoottisen tilan kanssa, joka vapauttaa mielemme, laajentaa näköalojamme ja herättää halumme ajatella uudelleen. Ultimate Greyn ja Illuminatingin yhdistelmä yhdistää viisauden ja kokemuksen haluun kehittää uusia ajattelutapoja ja löytää uusia ideoita, kun taas “20-0087 Lead Crystal” -metallinen hopea lisää kuun kaltaista hohtaa.

“Aurinko ja varjo” – keltainen ja harmaa yhdistettynä hillittyihin väreihin

pantone trendivärit 2021 yhdistävät keltaisen ja harmaan himmennettyihin väreihin

“Aurinko ja varjo” – Pitkäkestoinen Ultimate Grey ja rohkaiseva valaiseva lisää voimaa ja positiivisuutta tähän maanläheiseen palettiin. Paletti kertoo yksinkertaisesta kauneudesta, joka ympäröi meitä.

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista