15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aktiivinen kesällä: Nämä epätavalliset harrastukset täyttävät vapaa -aikasi

Aina ei tarvitse olla tylsää neulomista. Haluat varmasti kokea jotain vapaa -ajallasi etkä aina vain elää samaa yksitoikkoista elämää. Joten on aika harrastukselle, mutta ei millekään harrastukselle, sen pitäisi olla mahdollisimman hullu. Joillekin se saattaa haluta olla hieman urheilullisempi ja toiset haluavat olla ulkona luonnossa. Kaikki riippuu sinusta, mitä teet vapaa -ajallasi ensi kesänä.

Kastella

Kesäaktiviteetteja meloille aikuisille

Kesällä kaikki haluavat pulahtaa kuumiin lämpötiloihin. Mikä parasta, jos vietät enemmän aikaa vedessä tai veden päällä. Aina ei kuitenkaan ole kyse uimisesta. Meidän tapauksessamme se ohjaa sinut veneeseen tai laudalle.

Melonta / melonta

Jos esimerkiksi päätät meloa tai meloa harrastuksena kesäksi. Melonta sopii sekä aloittelijoille että edistyneille melojille. Suuri ehto on kuitenkin, että voit uida hyvin.

Päätä melonta tai melonta harrastuksena kesäksi

Tietenkin tarvitset tähän oikeat laitteet, kuten veneen, jossa on sopivat melat. Aluksi voit lainata varusteita saadaksesi maistaa tästä vesiurheilulajeista. Jos asiat muuttuvat vakavammiksi, voit hankkia omat varusteet. Yleensä on suositeltavaa olla suuri kellari tai vaihtoehtoisesti yksi Vuokrattava varasto. Siellä voit sitten käyttää tallennettuja kohteitasi milloin tahansa, aivan kuten omassa kellarissasi.

Melonnan tai melonnan etuna on, että koko ylävartalo on treenattu. Melomalla voit luoda hyvän tasapainon etenkin selkäkipuissa ja vakauttaa vastaavat lihakset. Raitis ilma on hyväksi myös aivoille ja verenkierrolle. Melonta on mahdollista kaikkialla Saksassa eri joilla tai jokialueilla. Jos olet kiinnostunut, sinun kannattaa tehdä tutkimusta verkossa etukäteen.

surffausta

Kesäiset ulkoilma -aktiviteetit oppivat surffaamaan

Samoin kuin melonta, tärkeintä tässä on, että voit uida hyvin. Koska täällä tapahtuu vielä nopeammin, että menet “uimaan”. Erityiset surffauskoulut tarjoavat sopivia surffauskursseja järvillä tai merellä. Voit valita ns. Surffauksen ja purjelautailun. Jälkimmäisellä saat käyttövoiman purjeesta, joka on kiinnitetty lautaan. Sitä vastoin surffaat, kuten nimestä voi päätellä, sinua kuljettaa aalto. Erityisesti alussa on tärkeää valita aallot, jotka eivät ole liian suuria.

Surffaus on erittäin monimutkainen laji, joka haastaa koko kehon. Surffaukseen kannattaa kuitenkin valmistautua voimaharjoittelulla loukkaantumisten välttämiseksi. Eri lihasryhmien lisäksi tasapainoa harjoitellaan.

Maalla

Idea kesäharrastukselle - geokätköily GPS -älypuhelimella

Hölkkä on suosittu urheilulaji, mutta kestävyysjuoksu on vähemmän jännittävä pitkällä aikavälillä. Vaikka harrastat pyöräilyä vapaa -ajan urheiluna, siitä voi nopeasti tulla tylsää, jos et vaella kaukaisuuteen ja kokeile uusia reittejä.

Geokätköily

Viime vuosina tästä harrastuksesta tulee yhä suositumpi. Tämä on eräänlainen moderni raivaajametsästys, jossa ratkaiset pulmia GPS -laitteiden ja aivojesi avulla päästäksesi pieneen aarteeseen. Et välttämättä tarvitse paljon laitteita. Useimmissa tapauksissa tarvitset vain GPS-yhteensopivan älypuhelimen ja sopivan sovelluksen. Erilliset GPS -laitteet ovat kuitenkin paljon tehokkaampia ja siksi myös tarkempia.

Kokeile geokätköilyä kesällä - aarteenetsintä GPS -koordinaateilla

Sovelluksissa geokätköilijöille annetaan erilaisia ​​tehtäviä. Yksinkertaisimmassa tapauksessa annetaan koordinaatit, joista voit löytää aarteen. Joskus kuitenkin yksi tai useampi arvoitus tai tehtävä liittyy aarteen palauttamiseen.

Periaatteessa geokätköily käyttää koko kehoa tehtävästä riippuen. Lisäksi sinun on työskenneltävä aivoilla voimakkaasti pulmien ratkaisemiseksi.

Cross golf

Ristigolfia voi harrastaa kesällä ulkona

Jos minigolf on liian vaaraton sinulle ja tavallinen golf on yksinkertaisesti liian tukkoinen, sinun kannattaa katsoa tarkemmin crossgolfia. Peli voi tapahtua missä tahansa. Ainoa sääntö on, että ketään ei vaaranneta. Poissa tavallisista kentistä ristigolf pelataan metsässä, puistossa tai vedessä. Lähtö- ja maalipiste määritetään itse. Sitä pelataan useissa joukkueissa, jotka kilpailevat toisiaan vastaan. Et tarvitse erityistä aiempaa tietoa. Voit vain mennä golfiin. Tarvitaan vain maila ja pallo ja tietysti hyvä mieli.

Ilmassa

Kokeile benjihyppyjä vapaa -ajallasi kesällä

Ilmassa harrastukset ovat luultavasti erityisen epätavallisia. Valitettavasti, koska ihmiset eivät ole vielä oppineet lentämään, he etsivät aina vaihtoehtoisia ammatteja, jotka liittyvät korkeuteen ja vapaaseen putoamiseen.

Benji-hyppy

Se on luultavasti yksi vaarallisimmista harrastuksista, joka vaatii myös paljon vaivaa. On tärkeää, että painat vähintään 50 ja enintään 120 kiloa. Muita edellytyksiä ovat normaali fyysinen kestävyys, terveys ja asianmukainen tuki- ja liikuntaelimistö. Ensinnäkin sinun pitäisi kuitenkin olla tarpeeksi rohkea ottamaan askel.

Kokeile tandem -hyppyideaa harrastukseksi kesällä

Laskuvarjourheilu

Hyppy suuremmalta etäisyydeltä tulee kohti laskuvarjohyppyä. Aloittelijoille kokeile kättäsi tandem -hyppyssä. Hyppäät ammattilaisen kanssa noin 3000-4000 metrin korkeudesta. Varusteet ovat mukana. Tämä on kuitenkin enemmän kallis harrastus, jos et heti liity laskuvarjourheilukerhoon. Sitten on vain yksi kerta oppisopimuskoulutus klo.

Kuvat: unsplash.com CC0

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla