15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käytännöllisiä tarvikkeita piknikille ja seurallisille ulkogrilleille

ideoita lisävarusteille-piknik-viltti-klassinen ruudullinen punainen-valkoinen

Valmistaudu tyylikkääseen kesään. Näiden piknik- ja grillaustarvikkeiden avulla grillit ovat entistäkin stressittömämpiä ja hauskempia. Tässä on mitä tarvitset:

1. Korkean teknologian lihan lämpömittari

Korkean teknologian lihan lämpömittarit, jotka ovat nykyaikaisia ​​piknikille ja retkille

Kaikki tietävät, että lihalämpömittari on välttämätön täydellisesti kypsennetylle lihalle. IGrill (80 dollaria) ylittää tavallisen lihan lämpömittarin Bluetooth -toiminnollaan ja sovelluksella, joka auttaa sinua saamaan oikean lämpötilan erityyppisille lihoille.

2. Tarvikkeet piknikille: Viinipussi kahdelle

Käytännöllisiä lisävarusteita piknik -viinipussiin kahdelle kangaspullolle

Piknikillä ei koskaan tiedä kuinka kauan nautit ulkoilusta. Siksi tämä kaksiosainen viinipussi on etu. Siinä on tilaa kahdelle viinipullolle, jotka ovat hyvin eristettyjä ja suojattuja, ja mukava kahva helpottaa kantamista. Viinipussi on kuin Tarvikkeet piknikille löytää. Hinta: noin 18 euroa.

3. Tarvikkeet piknikille ja grillille: houkutteleva pullonjäähdytin

Piknikigrillit houkuttelevat pullonjäähdyttimet metallijalat

Tämä pullonjäähdytin on erityisen houkutteleva mielenkiintoisten jalkojensa vuoksi. Pidä suosikkijuomasi viileinä tässä siirrettävässä jäätäytetyssä astiassa. Hinta: noin 70 euroa.

4. Käsitela hot dogille

Käsitela hot dog -lisävarusteille ja grillaustyökaluille

Tämän grillisi käsirullan avulla voit valmistaa täydellisiä hot -dog -koiria. Vain muutamalla kierroksella saat herkullisia hot dog -tuotteita, kuten tiedät kaupasta. Ilahduta vieraitasi ja lapsiasi.

5. 2 in 1 piknikkassi – käytännöllinen lisävaruste piknikille

2-in-1-design-piknikkassi-lisävaruste-piknik-grillaukseen ulkona

Kuljeta omasi Tarvikkeet piknikille tämän ihanan laukun kanssa, joka voidaan muuntaa pieneksi peitteeksi. Tämä käytännöllinen laukku on saatavana eri väreissä ja tyylikkäällä ja modernilla muotoilulla. Hinta: noin 50 euroa.

6. Aurinkomusiikkisoitin

piknikretkiä luontohi-tech-aurinkopaneelimusiikkisoittimissa

Mikä on iltapäivän grilli ilman oikeaa musiikkia. Tämä soitin varmistaa, että voit unohtaa paristot, koska se saa aurinkoenergiaa. Se toistaa musiikkia mistä tahansa Bluetooth -laitteesta. On myös mielenkiintoista ja hyödyllistä, että tämä musiikkisoitin voi ladata laitteitasi. Hinta: 100 euroa.

7. Luontoystävälliset ruokailuvälineet piknikille

Bambupuusta valmistetut ympäristöystävälliset ruokailuvälineet piknikille

Kuka haluaisi viedä hienot hopeiset ruokailuvälineet ulos piknikille? Tämä ruokailuväline on valmistettu ympäristöystävällisestä muovista. Se on 100% kierrätettävä ja voidaan pestä myös satoja kertoja, jopa astianpesukoneessa. 24 kappaletta maksaa noin 6 euroa.

8. Teline kylkiluille

Ritilä kylkiluita varten puutarhatarvikkeet grillaus ruostumatonta terästä

Kaikkia lihapalasia ei voi yksinkertaisesti laittaa grilliin. Jotkut tarvitsevat tiettyjä lisävarusteita, jotta ne toimisivat. Tämä erityisesti kylkiluille tarkoitettu grilliteline varmistaa oikean korkeuden, jotta jopa aloittelijat voivat saada ne mehukkaiksi ja pehmeiksi. Hinta: noin 18 euroa.

käytännöllisiä grillitarvikkeita piknikille

Previous Post
Arkkitehtitalo lasirintamalla avaa luonnon
Next Post
Käsityöideoita tuoreilla kukilla keväällä: Todellisia mielialan kohottajia!