15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eläminen trendiväreillä 2017-30 sisustusideaa ja muotoiluvinkkiä

Trendivärit 2017 pantone-värit-kevät-värikäs-värivalikoima

Yhdysvaltain väriinstituutti Pantone tuottaa joka kausi yhteistyössä ”New York Fashion Weekin” kanssa raportin, jossa on yhteenveto kauden tärkeimmistä trendiväristä. Kevään 2017 Pantone -värit ovat hauskoja ja värikkäitä, ja ne muistuttavat luonnossa esiintyviä luonnollisia sävyjä. Haluatko käyttää Trendivärit 2017 tai yhdistä ne taitavasti asusi kanssa, niin löydät monia kauniita sisustusideoita ja muotoiluvinkkejä, jotka auttavat.

Suositut siniset sävyt vuoden 2017 trendivärien joukossa – Niagara

Trendivärit 2017 living-denim blue-niagara-trend-color-pantone

Niagara on yksi Pantone -raportin sinisistä sävyistä ja muistuttaa klassista deninsinistä. Se näyttää erityisen miellyttävältä sekä asussa että sisätiloissa. Suosittu deninsininen takaa rauhan ja rentoutumisen kotona ja muistuttaa vettä ja merta.

Sisusta trendiväreillä 2017 – denim blue osana sisustusta

Trendivärit 2017 kalusteet-ideat-makuuhuone-keittiö-denim sininen

Olipa pääväri tai pieni aksentti, Pantone -väriä Niagaraa voidaan käyttää kaikissa olohuoneissa. Rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta sitä voidaan käyttää seinämaalina makuuhuoneessa tai vuodevaatteissa. Voit myös lisätä kauniita aksentteja olohuoneeseen pienellä denim -sinisellä matolla.

Tyylikäs ja tyylikäs denim -sinisellä

Trendivärit 2017 muotimaailma-niagara-denim-sininen-pantone

Koska Pantone -väri Niagara on klassinen denimväri, se voidaan helposti yhdistää muihin väreihin. Sininen sävy harmonisoituu sekä vaaleiden että tummien vivahteiden kanssa. Niille, jotka haluavat klassisia yhdistelmiä, muut siniset sävyt sekä valkoinen tai hopea sopivat täydellisesti heidän kanssaan.

Vuoden väri 2017 – Vihreys

Trendivärit 2017 luonnon innoittama-vehreys-ruoho-vihreä-olohuone

Pantonen raikas vihreän vihreän sävy voitti Vuoden väri vuoden 2017 -palkinnon. Trendivärien 2017 todellisena edustajana kelta-vihreä sävy muistuttaa luontoa ja edustaa elinvoimaa ja energiaa. Väri symboloi uutta alkua ja yhteyttä ihmisten ja ympäröivän luonnon välillä.

Sisusta trendiväreillä 2017 – ruohonvihreä olohuoneessa

trendivärit-2017-kalusteet-vehreys-pantone-väri-sohva-aksentti-ruohonvihreä

Sisätiloissa Greenery vaikuttaa virkistävästi ja korostaa silmiinpistäviä aksentteja. Greeneryn sohvalla tai nojatuolilla jokainen olohuone herää uuteen elämään. Kimalteleva kelta-vihreä vivahde yhdistyy täydellisesti sisustuksen vaaleisiin vivahteisiin, mutta voi myös vaikuttaa positiivisesti pimeän huoneen tunnelmaan.

Muotoiluideoita luonnon innoittamana

trendi-värit-2017-pantone-värit-vihreys-keltainen-vihreä-muoti-muotoilu-ideoita

Muotimaailmassa Greenery tulee varmasti hallitsemaan ensi keväänä ja kesänä. Vuoden Pantone -väri 2017 näyttää vihreiltä lehdiltä ja kiinnittää heti katseen. Jotta trendiväri loistaisi, yhdistelmät valkoisella tai sinisellä ovat parhaita. Yhdessä vaaleanharmaan kanssa Greenery ei sitä vastoin näytä niin karkealta.

Kirkkaat värit sisustuksessa – Pink Yarrow

trendivärit-2017-kalusteet-vaaleanpunainen-siankärsämö-seinä-väri-verhoilu

Toinen sävy Pantonen kirkkaista trendiväreistä 2017 on Pink Yarrow. Olipa sisätiloissa tai asussa, tämä magenta sävy tekee varmasti suuren vaikutuksen. Silmiinpistävä trendiväri on nimetty vaaleanpunaisen siankärsämän mukaan, ja siksi sillä on suhde ympäröivään luontoon.

Trendivärit 2017 värin aksentteina sisätiloissa

trendivärit-2017-elävä-loistava-väri-aksentti-nojatuoli-vaaleanpunainen-siankärsämö-pantone

Vaaleanpunaisella siankärsällä voidaan kirkastaa aksentteja sisustukseen luoden hyvän tunnelman ja leikkisän tunnelman. Tämän vaaleanpunaisen sävyn verhoilluista yksittäisistä huonekaluista tulee todellinen katseenvangitsija sisätiloissa ja ne voidaan yhdistää täydellisesti mustavalkoisiin huoneisiin.

Vaaleanpunainen Yarrow yksi suurimmista muodin trendeistä vuonna 2017

trendivärit-2017-kevät-muoti-pantone-värit-vaaleanpunainen-siankärsämö

Kirkkaan vaaleanpunainen on täydellinen väri vaikuttavaan asuun keväällä. Niille, jotka haluavat kiinnittää huomiota, tätä vaaleanpunaista suositellaan myös täydelliseksi ulkoasuksi. Jos tämä olisi liian voimakasta sinulle, voit yhdistää tumman sävyn beigeen, harmaaseen, siniseen tai valkoiseen.

Tummanvihreät sävyt – Kale vuoden 2017 trendivärinä

trendivärit-2017-pantone-kalusteet-khaki-vihreä-lehtikaali-natur

Kale on toinen vihreä sävy Pantone -trendivärien joukossa vuonna 2017. Toisin kuin vehreys, puhutaan enemmän khakista tai oliivinvihreästä eli tummemmasta väristä. Se puolestaan ​​symboloi luontoa ja edustaa terveellistä elämäntapaa.

Pantonen lehtikaalin väri dramaattisiin vaikutuksiin

trendivärit-2017-elävä-pantone-väri-lehtikaali-seinä-väri-olohuone

Kun Kale on seinämaali, sisustukseen voidaan asettaa ilmeikkäitä aksentteja, jotka ovat hieman dramaattisia, mutta erittäin tyylikkäitä. Yhdessä kevyiden vivahteiden kanssa trendiväri sopii täydellisesti olohuoneeseen ja edustaa eleganssia ja luonnonläheistä elämäntapaa.

Khakinvihreä armeijan sävyinä vuoden 2017 trendivärien joukossa

trendi-värit-2017-muoti-muotoilu-ideoita-lehtikaali-pantone-väri

Pantone -värikaali sopii täydellisesti suosittuun ulkotrendiin ja on ensisijainen sävy takkeille, hameille ja jopa mekkoille. Se sopii hyvin yhteen melkein minkä tahansa muun värin kanssa ja on siksi olennainen osa vaatekaappia. Klassinen yhdistelmä on musta, mutta rohkeat voivat myös käyttää lehtikaalia oranssin tai keltaisen värisenä.

Primrose Yellow – keltainen trendivärinä keväällä

trendivärit-2017-sisustus-makuuhuone-keltainen-aksentti-esikko-keltainen

Toisin kuin suosittu syksyn ja talven sinapinkeltainen, keltainen sävy on hieman vaaleampi vuoden 2017 trendivärien joukossa. Pantone -värin nimi on Primrose Yellow ja ilmentää kevään ja kesän aurinkoisia päiviä.

Trendivärit 2017 virkistävät sisustusta

trendivärit-2017-kalusteet-huonekalut-keltainen-trendi-väri-pantone

Lämmin keltainen sävy ilmaisee hyvän tunnelman ja sopii täydellisesti sisustuksen virkistämiseen. Olipa seinämaali, verhoilu tai pieni huonekalu, Primrose Yellow antaa asunnollesi aurinkoisen sävyn. Pastellisävyiset kalusteet saavat tämän keltaisen loiston erityisen voimakkaasti sisätiloihin.

Yhdistä keltainen taitavasti

trendivärit-2017-muoti-värit-yhdistelmä-keltainen-esikko-keltainen-pantone

Primrose Yellow -hameet tai -housut ovat täydellinen asu aurinkoisille kevätpäiville. Keltainen väri sopii parhaiten farkkusinisen, khakin tai mustan kanssa, mutta se yhdistyy kirkkaan värin, kuten magentan, kanssa..

Neutraalit trendivärit 2017 – hasselpähkinä

trendivärit-2017-kalustus-lämmin-beige-hasselpähkinä-luonnollinen

Hasselpähkinää pidetään Pantone -trendivärien 2017 neutraalina sävynä ja se yhdistää siirtymävärinä kaiken kanssa. Lämmin beige edustaa lämpöä ja kodikkuutta ja luo siksi kodikkaan tunnelman sisätiloihin.

Lämmin beige sisätiloihin

trendivärit-2017-olohuone-sisustus-olohuone-hasselpähkinä-pantone

Hasselpähkinä näyttää sisätiloissa erittäin miellyttävältä seinämaalina sekä verhoiluna tai matolla. Sävy on täysin vaatimaton ja voidaan yhdistää tummiin ja vaaleisiin sävyihin. Kalusteiden hasselpähkinän beige -puuelementit vahvistavat trendivärin luonnollista vaikutusta.

Muotoiluideoita hasselpähkinän beigessä

trendivärit-2017-muotoilu-ideat-muoti-asu-ideat-hasselpähkinä-pantone

Muodin kannalta hasselpähkinää voidaan käyttää melkein minkä tahansa kanssa. Vaaleanruskean sävyiset käsilaukut tai takit ovat käytännöllinen valinta asulle keväällä. Hasselpähkinä näyttää erityisen näyttävältä ja tyylikkäältä yhdessä vaaleanpunaisen, oranssin tai hopean kanssa.

Trendivärit 2017 – vaaleanpunainen pysyy trendissä Pale Dogwoodin kanssa

trendi-värit-2017-elävä-seinä-väri-vaaleanpunainen-vaalea-dogwood-pantone

Vaaleanpunainen sävy – Ruusukvartsi oli yksi vuoden kahdesta väristä vuonna 2016 ja jälleen tänä vuonna se pysyy kevään kymmenen trendivärin joukossa. Tänä vuonna kuitenkin vaaleampi, mutta kylläinen vaaleanpunainen sävy on trendikäs – ns. Vaalea koirapuu.

Vaalea Dogwood seinämaalina

trendivärit-2017-elävä-vaalea-koirapuu-vaaleanpunainen-seinä-väri-taustakuva

Trendivärien 2017 herkkä vaaleanpunainen sävy on samanlainen kuin alaston sävy, mutta hieman punaista. Hienona vaaleanpunaisena tätä väriä voidaan käyttää täydellisesti seinävärinä olohuoneessa tai makuuhuoneessa ja luo siten rauhallisen ja rauhoittavan tunnelman omiin neljään seinään.

Yhdistä herkkä vaaleanpunainen arkeen

trendivärit-2017-muoti-muotoiluvinkit-herkkä-vaaleanpunainen-yhdistäminen

Naisellinen vaaleanpunainen säilyy myös muotimaailmassa ja tarjoaa lukuisia yhdistelmiä erityistilaisuuksiin ja jokapäiväiseen elämään. Pale Dogwoodin täydellinen ilme on loistava trendi keväälle, mutta väri toimii yhtä hyvin kuin tummien sävyjen, kuten mustan ja sinisen, kumppani.

Trendivärit 2017 sopusoinnussa luonnon kanssa – Island Paradise

trendivärit-2017-elävä-vesi-sininen-sohva-pantone-saari-paratiisi

Island Paradise on makean veden sininen, joka muistuttaa aurinkoisista päivistä rannalla. Se herättää kaipauksen trooppisille saarille ja rentoutumiselle ja saa sinut ehdottomasti haluamaan kesälomalle. Vaaleansiniset sävyt sisätiloissa luovat kodikkaan tunnelman ja sopivat täydellisesti vaaleiden kalusteiden kanssa.

Pantone Island Island Paradise sisustamiseen

trendivärit-2017-elävät-kalustavat-ideat-saari-paratiisi-vesi sininen

Sininen sävy Island Paradise on yksi vuoden 2017 trendiväreistä, jotka sopivat kauniisiin aksentteihin sisätiloissa. Akvamariinista valmistetut istuinkalusteet voivat selvästi virkistää valkoisen sisustuksen ja yhdessä herkkien pastellisävyjen kanssa antaa asunnolle romanttisen ilmeen.

Muotoiluideoita Islannin paratiisin veden sinisenä

trendivärit-2017-vesi-sininen-muotoilu-ideat-vinkit-muoti

Vesi sininen on monipuolinen muotimaailmassa. Miesten puvut, naisten vaatteet, hameet, laukut, kengät ja lähes kaikki muotiasusteet löytyvät vaaleansinisestä sävystä. Trendiväri sopii täydellisesti muiden sinisten sävyjen, pastellivärien ja tietysti valkoisen kanssa.

Lapis Blue – Tumman sininen sävy vuoden 2017 trendivärien joukossa

trendivärit-2017-living-shining-dark-blue-wall-paint-lapis-blue

Vuoden 2017 tummien trendivärien edustajana Lapis Blue on voimakas sininen sävy, jolla on erityinen karisma. Pantone-väri on nimetty kiiltävän puolijalokiven lapis lazulin mukaan, jolla on voimakas syvän sininen väri.

Valoisa tummansininen väritys sisustuksessa

trendivärit-2017-elävät-siniset-sävyt-lapis-sininen-pantone-sisustus

Lapis Blue säteilee paljon rauhaa ja voimaa, ja on siksi täydellinen väritys olohuoneessa. Kirkas sininen sävy voidaan yhdistää kodin lisävarusteisiin, joissa on muita korostavia värejä, kuten keltainen tai punainen, luoden leikkisän sisustuksen.

Väriyhdistelmät Lapis Blue

trendivärit-2017-tyyli-loistava-tummansininen-kengät-top-lapis-sininen

Vahva sininen sopii täydellisesti jokapäiväisiin asuihin. Jotta väri loistaa voimakkaammin, se on yhdistettävä valkoiseen tai mustaan. Lapisin siniset vaatteet korostavat tyyliäsi. Catwalkeilla kirkkaan tummansininen nähdään usein täydellisenä ilmeenä tai yhdessä vihreän ja punaisen värin kanssa.

Trendivärit 2017 leikkisään sisustukseen – Flame

trendivärit-2017-kalusteet-liekki-oranssi-punainen-seinä-maali-elävät-tarvikkeet

Liekki on punaisen oranssin sävy, joka näyttää erityisen ylelliseltä ja vilkkaalta. Tällä voidaan asettaa huoneeseen aksentteja, jotka tuovat tulisen lämmön mukanaan. Leikkisä väri herättää iloisuutta ja sosiaalisuutta ja on yksi vuoden 2017 trendiväreistä, jotka tekevät suuren vaikutuksen.

Käytä sisätiloissa liekkiä tai oranssinpunaista

trendivärit-2017-kevät-pantone-liekki-oranssi-punainen-sisustus-aksentti

Jos haluat sisustaa trendivärejä 2017 ja asettaa kauniita värisävyjä sisustukseen, voit harkita oranssinpunaista sävyä Flame. Sitä voidaan käyttää täydellisesti neutraaleissa huoneissa, jolloin yhdistelmä valkoisen tai mustan kanssa sopii parhaiten sisustukseen.

Valoisia trendivärejä 2017 – Liekki keväälle ja kesälle

trendivärit-2017-muoti-oranssi-punainen-valkoinen-yhdistelmä-liekki-pantone

Voimakkaasta väristä tulee suosittu myös muotimaailmassa keväällä 2017. Vaaleat ja neutraalit värit, kuten kerma ja valkoinen, sopivat parhaiten oranssinpunaiseen ja sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi Flame näyttää varmasti hyvältä yhdessä suosikkifarkkujesi kanssa.

Asuminen, muotoilu ja kalustus Vuoden Pantone -väri 2017 – Vihreys

Määritä vihreä väri – tuoreen vihreyden trendiväri vuodelle 2017

Vuoden Pantone -väri 2017 – Luonnon inspiroima vehreys

Mikä vihreä seinävärinä? – 35 ideaa tuoreilla vihreillä sävyillä

Previous Post
Keratiinihoito hiuksille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yhdellä silmäyksellä!
Next Post
Leikkaa oleander: Vaiheittaiset ohjeet ja kuva eri leikkausmuodoista