15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten ulkopelejä kesällä – 12 hienoa ideaa jännittävään ulkoiluun

ulkoilupelit lapsille kesävesi hauskoja poikia

Lapsille ei ole mitään parempaa kuin leikkiä ulkona kesällä, päästää höyryä ja viettää aikaa ystävien kanssa. Lapset tarvitsevat monipuolisuutta ja aina uusia haasteita. Jos etsit uusia ideoita nuorten pitämiseksi onnellisina, olet löytänyt ne täältä. Olemme valinneet lapsille upeita kesäpelejä kesällä, jotka takaavat hauskanpidon. Rakkaasi ovat tervetulleita osallistumaan seuraavien ulkoilupelien ja -aktiviteettien valmisteluun ja samalla myös kehittämään mielikuvitusta ja taitoa.

 Ulkoilupelit lapsille kesällä – vesipallo piñata

vesi ilmapallo pinata puutarha ulkoilupelit lapset syntymäpäivä kesä

Hauska jaettu on hauskaa kahdesti! Siksi tämän päivän postauksesta löydät kesäpelejä lapsille, jotka sopivat useille pelaajille. Joitakin niistä voi tietysti pelata vain yksi lapsi, ja ne lupaavat myös jännittäviä tunteja raittiissa ilmassa.

kesäpelejä lapsille ulkona vesipallo pinata

Kesällä vesi on erittäin suosittu lasten keskuudessa, minkä vuoksi ensimmäinen valinta kesäisille ja hauskoille lasten ulkopeleille oli vesipallo piñata. Tätä märkää toimintaa varten lapset voivat ensin vetää ilmapallon aukon varovasti hanan päälle ja täyttää useita ilmapalloja vedellä. Jotta ilmapallo kestäisi painonsa, sen ei pitäisi olla ääriään myöten täynnä. Ilmapallo solmitaan ja ripustetaan tukevaan naruun lasten pään päälle. Nuorten on parasta pukeutua uimapuvuihin ja murskata vesipallot sauvalla tai pahviputkella.

Hauskoja kesäaktiviteetteja – veden luovutus

veden siirto muovikupit lasten pelit ulkona vapaa -aika

Kauan odotettu lasten syntymäpäiväjuhla pidetään takapihalla, aurinko paistaa ja syntymäpäivälapsen ja hänen kunniavieraidensa on kiireesti jäähdytettävä? Mitä enemmän pelaajia osallistuu ulkoilupeliin “Handing over water”, sitä hauskempaa ja virkistävämpää se on. Jokaiselle lapselle annetaan ensin muovikuppi ja hän seisoo toisen takana. Ensimmäinen henkilö jonossa pitää mukin täynnä vettä. Pelin tarkoituksena on kaataa vesi seuraavan henkilön kuppiin päänsä yläpuolelle. Välittömästi tämän jälkeen ensimmäinen henkilö ottaa takarivin.

Lasten ulkoilupelit kesällä – vesiliukumäki puutarhassa

DIY vesiliukumäki vapaa -ajan ulkoilupelit lapsille kesällä

Kun puhumme lasten ulkopeleistä kesällä, emme saa vain ohittaa suosittua vesiliukumäkeä. Jos sää on sopiva ja sinulla on tarpeeksi tilaa puutarhassa, vesiliukumäki on erityisen hauska aktiviteetti kesällä. Tätä varten tarvitset tukevan muovikalvon, pitkän letkun kalvon kastamiseen ja pehmeää saippuaa tai lasten shampoota. Etsi sopiva, suora ja puhdas nurmikko, joka ei peitä vaaroja (kiviä, kolhuja jne.). Rullaa muovikääre haluamasi pituiseksi. Laita pehmeää saippuaa tai shampoota ja suihkuta sitä vedellä. Heti kun on mukavaa ja liukasta, mikään ei estä hauskanpitoa.

Ulkoilupelit lapsille, joissa on vettä – vesipistoolien kilpa

autokilpailu vesipyssy lapset ulkona pelit kesä hauskoja aktiviteetteja

Kuumina kesäpäivinä lapset kastuvat suuresta innostuksesta ja haluavat leikkiä vesipistooleilla. Autokilpailu vesipistooleilla järjestetään hetkessä eikä vaadi paljon valmistautumista. Pelaajia tulee olla vähintään kaksi. Pelin tarkoituksena on käyttää vesisuihkua pienten leluautojen siirtämiseen ja perille nopeammin.

muovikuppi rotu vesiroiskevesipistooli

Voit helposti muokata tätä peliä ja ampua muovikuppeja vesipistoolilla. Joten sinun on lävistettävä reiät muovikupin pohjalle ja pujotettava se köyteen. Kiristä lopuksi köysi ja aseta toinen “raita” samalla tavalla. Nyt voimme aloittaa. Täytä vesipistooli ja ammu kupin aukkoon.

Jättimäinen saippuapullo, jossa hula -vanteet

jättiläinen saippuakupla -ulkopelejä lapsille lapsille vesi

Jättiläiset saippuapallot kiehtovat nuoria ja ovat erinomainen idea kesäksi. Tämä hauska aktiviteetti on ehdoton hitti seuraavassa puutarhajuhlissa. Muovinen lastenallas, hulavanne ja vesisaippuaratkaisu ovat välttämättömiä tätä suurta lasten leikkiä varten. Sekoita 19-20 litraa vettä 10 kuppiin astianpesuainetta ja jätä liuos yön yli. Mitä vähemmän vaahtoa teet, sitä paremmin jättimäiset saippuakuplat ovat rakkaasi ympärillä.

Liidapommien heittäminen

hauskoja väriliidupommeja lasten ulkopelejä

Haluatko värikkäitä kesäpelejä lapsille ulkona? Nuoret voivat käyttää liituja muualla sen sijaan, että asettaisivat kuvia asfaltille. Peli “Chalk Bombs”, joka on ollut erittäin suosittu viime vuodesta lähtien, koostuu nailonpusseista, jotka on täytetty hienolla liitujauheella. Tällaisella värikkäällä toiminnalla lapset voivat kaunistaa takapihaa.

Jäälohkojen aarteenetsintä

jääpalikka aarrearkku tehdä omia leluja kesällä ulkopelejä

Hauskojen kesäaktiviteettien ei tarvitse olla kilpailuja. Aarteenetsintä, joka tuo paitsi hienoja lahjoja myös paljon jäähdytystä, olisi erinomainen idea. Jääpala -aarteenetsintään tarvitset muoviastiat tai -kulhot, vettä ja pieniä muovieläimiä, kolikoita, kuoria jne. Täytä puolet säiliöstä vedellä ja laita siihen leluja. Aseta astiat pakastimeen. Kun ensimmäinen kerros on jäädytetty, lisää vettä ja leluja ja anna kaiken muuttua jääpalaksi. Ota jääpala muotista. Pienet lapsesi voivat kaivaa aarteita lämpimän veden ruiskupullolla, vasaralla ja harjalla varustettuna.

Heittorenkaat

heittää renkaat pulloja lapset tekevät itse ulkoleikkejä

Seuraava ehdotuksemme ideoille on loistava vapaa -ajan aktiviteetti, joka ei vain kiehto nuoria. Hauska perhepeli kesälle olisi “renkaan heittäminen”.

Tarvittavat materiaalit:

12 puhdasta lasipulloa

hedelmälaatikko

Valitsemasi akryylivärit

sivellin

Hamppu tai juutti köysi renkaille

Kuuma liimapistooli

Teippi kahdessa värissä

Peli “renkaan heitto” pelataan kahdessa joukkueessa. Voittaja on joukkue, jolla on enemmän renkaita pullon kaulan ympärillä. Muuten, lapset voivat iästä riippuen ottaa suuren osan peliin valmistautumisesta värittämällä pullot ja muodostamalla renkaat.

Peli sokea reikä

heittää laukut ulkoilupelit lapsille näpertely

Samanlainen heittopeli on sokea reikäpeli, jossa pelaajat heittävät mahdollisimman monta pussia pöydän reikään. Molemmat joukkueet seisovat sokea reiän laudan oikealla ja vasemmalla puolella. Määritä etäisyys laudalle ja anna ensimmäisen joukkueen aloittaa. Pistejärjestelmä näyttää tältä:

3 pistettä – säkki, joka menee reikään

1 piste – säkki, joka laskeutuu suoraan laudalle

1 piste – säkki, joka juuttuu reiän reunaan

1 piste – säkki roikkuu levyn ulkoreunassa eikä kosketa maata.

0 pistettä – säkki, joka osuu maahan ja laskeutuu sitten laudalle. Poista tämä säkki pöydältä!

0 pistettä – säkki, joka roikkuu laudan ulkoreunassa ja koskettaa maata

Joukkue, jolla on enemmän pisteitä, voi aloittaa uuden kierroksen. Jos sinulla on aikaa ja taipumusta, voit suunnitella levyn pahvista tai ommella pienet pussit kankaasta kahdessa värissä ja täyttää ne riisillä tai hiekalla.

Lasten ulkoilupelit kesäksi – hauska twister -peli ryhmille

kierrä otopelit selkeille nuorille kesän vapaa -ajan aktiviteetteihin

Ulkoilupelit lapsille – vesipallojen tikka

ilmapallot tikka räjähtää lasten pelejä kesällä

Lasten toimintaa ulkona – jättiläinen saippuakuplakäärme

DIY sukka muovipullo saippuakupla käärme ulkoilupelit lapsille

saippuakuplat käärme materiaalit lasten pelit diy

Previous Post
Bandana -kampaukset – 28 ideaa naisellisuuden ilmaisemiseksi
Next Post
Vaahtovalmistus: mitä se oikein on ja auttaako selluliittia ehkäisevä fassiorullaharjoitus?