15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pantone Color 2019 – Kevyesti virkistävä “Living Coral” on uusi trendiväri

pantone väri 2019 elävä koralli 16-15469 trendiväri elämää vahvistava koralli punainen kultainen pohjavire

Joka vuosi Pantone Color Institute -asiantuntijat pitävät silmällä uusia värivaikutuksia ympäri maailmaa ennen kuin he paljastavat vuoden uuden värin. Tämä on varmasti kauan odotettu hetki muoti- ja sisustusteollisuudelle. Vuoden 2016 ”Serenity” – ja ”Rose Quartz”, ”Greenery” vuonna 2017 ja Ultra Violet 2018 jälkeen on uuden Pantone -värin aika tulvata maailma kaikessa loistossaan vuonna 2019. Toimituksemme ei jätä käyttämättä tilaisuutta tutustua lähemmin uuteen trendiväriin “Living Coral” ja samalla paljastaa eri mahdollisuudet muodin, kauneuden ja sisustuksen suhteen. Pantone 16-1546 Living Coral on hellävaraisesti virkistävä, elämää vahvistava ja virkistävä. Vakuuta itsesi!

Pantone -väri 2019 on “Living Coral” – korallipunainen ja kultainen pohjaväri

väritrendit väriasiantuntijat pantone väri 2019 elävä koralliluonto innoittamana

Yhdysvaltalainen väriyhtiö Pantone on jo julkistanut vuoden 2019 värin. Ensi vuonna sukellamme vedenalaiseen elämään “Living Coralin” kanssa. Tämä väri on lämmin, optimistinen ja tarjoaa tukea ja mukavuutta jatkuvasti muuttuvassa ja dynaamisessa ympäristössä. Se symboloi kiehtovan koralliriutan värikkäitä ekosysteemejä. Tulevaksi vuodeksi 2019 tämä väri lupaa paljon enemmän kuin pelkästään kaunistella catwalkeja! Katso alta, miten trendiväriä voidaan käyttää eri elämäntapojen alueilla.

pantone väri 2019 elävä koralli luonnon innoittamana trendikäs väri virkistävä

Mutta miksi Pantone 16-1546 Living Coral valittiin vuoden väreksi? Pantone -väri 2019 on saanut innoituksensa lumoavasta vedenalaisesta maailmasta, jonka voit tuoda kotiisi. Living Coral on viehättävä ja hienostunut, mutta samalla myös huomaamaton, lämmin ja kodikas. Vuoden uusi Pantone -väri välittää luonnossa esiintyvän värin tavanomaiset, energisoivat piirteet. Kimaltelevaa ja stimuloivaa sävyä, joka loistaa loistossaan vaikeasti tavoitettavassa luonnollisessa ympäristössä, voidaan nyt koskettaa ja rikastuttaa asua tai kotiasi.

pantone väri 2019 elävät korallinaiset muoti meikkitekniikka omena

Prada, Maison Martin Margiela ja Temperley London ovat vain muutamia niistä suurista tuotemerkeistä, jotka ovat jo valinneet 2019 Living Coralin trendivärin kevät- ja kesämallistoonsa! Jopa kalifornialainen jättiläinen Apple on pukeutunut uusimpaan iPhone -malliinsa korallipunaisena.

Vuoden 2019 Pantone -väri sisustuksessa

pantone väri 2019 elävä koralli 16-1546 trendiväri sisustusseinät

Älä epäröi ja ota käyttöön Pantone -väri 2019 nykyaikaiseen sisustukseen! Ehdottomasti iloinen, upealla kultaisella pohjavärillä ja voimakkaasti korallien vedenalaisen maailman inspiroima, korallisävy voi jalostaa minkä tahansa huoneen makuuhuoneesta kylpyhuoneeseen olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

sisustus modernit huonekalut pantone väri 2019

Trendiväri antaa sisustukselle stimuloivan kosketuksen ja tekee siitä erityisen modernin. Älä unohda myöskään lastentarhaa. Living Coral luo onnellisen ilmapiirin. On täysin sinusta kiinni, upotatko koko huoneen tähän raikkaaseen sävyyn vai lisäätkö vain muutamia kohokohtia siellä täällä.

vuoden pantone -väri 2019 väritrendi virkistävä pehmeästi virkistävä sisustuskalusteen nojatuoli

Kevyytensä ansiosta vuoden väri inspiroi varmasti monia suunnittelijabrändejä ja stylistejä tuleville kausille. Joten ole valmis näkemään ne kaikkialla vuonna 2019! Varmasti voit jo kuvitella, että ainutlaatuista korallipunaista voidaan käyttää helpommin sisätiloissa kuin dramaattista ja provosoivaa Pantones Ultra Violetia.

pantone väri 2019 nojatuoli moderni sisustus elävä koralli varovasti lämmin

Living Coral lupaa tuoda kaikki nämä ominaisuudet kotiisi luonnollisemmalla, intiimimmällä ja ilmavammalla tavalla. Hypnoottinen ja erehtymätön väri kutsuu sinut luomaan korostusseinän, joka luo lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin ottamatta olemassa olevia huonekaluja tai koriste -esineitä taustalle.

pantone väri 2019 vuoden sisustus trendi väri kodikas oranssi-punainen

Jos miellyttävä koralliväri miellyttää sinua, voit yhdistää sen eri värikumppaneihin. Yhdistettynä valkoiseen se piristää jokaista huonetta. Se sopii täydellisesti yhteen pastellisävyjen ja kontrastivärien kanssa: kuusenvihreä, oliivinvihreä, ruusupuu, syvä harmaa, harmaanruskea ja tummansininen sopivat täydellisesti Living Coralin kanssa. Muita ihanteellisia värikumppaneita ovat tummanpunainen, lämmin beige, alaston ja kerman sävy tai kuuluisa Marsala, joka valittiin vuoden väreksi.

pantone väri 2019 elävä koralli seinän väri huonekalut sisustusyhdistelmät väri kumppanit puu valkoinen

Mitä tulee värin ja materiaalin vuorovaikutukseen, vuoden 2019 väri sopii erityisen hyvin luonnonpuun kanssa ja johtaa harmoniseen kokonaiskuvaan, joka näyttää täysin arkiselta ja erityisen modernilta. Jos haluat aina olla ajan tasalla, Pantone color 2019 Living Coralia voidaan käyttää myös kokonaisvaltaisesti sisustukseen, joka on täynnä luonnetta.

design sisustusverhoilu seinä katto suunnittelu elävä koralli pantone väri 2019

Voit todella käyttää vuoden virkistävää Pantone -väriä missä haluat. Tämän värin tyylikkäästä pyöreästä matosta uskomattoman mukavaan nojatuoliin ja ainutlaatuiseen huoneen sisustukseen, jossa on henkeäsalpaavia yksityiskohtia Living Coralissa, tämä väri voi muuttaa asuntosi moderniksi, kesähenkiseksi hyvinvointipaikaksi.

Pantone -väri 2019 Living Coral kauneus- ja muotimaailmassa

pantone väri 2019 elävä koralli koralli punainen kultainen pohjavärit muodostavat trendejä

Lämmin oranssi-vaaleanpunainen valloittaa myös kauneusmaailman. Living Coral muistuttaa kesää ja aurinkoa ja saa minkä tahansa ihon sävyn loistamaan muutamalla siveltimen vedolla. Vuoden 2019 Pantone -väri sopii täydellisesti kevätmeikkiisi. Itse asiassa on kulunut jonkin aikaa siitä, kun olemme nähneet todellisen suuntauksen oranssinpunaiseen. Myös poskipuna ja luomiväri vaikuttavat trendiväristä. Rikkaat koralliväriset huulet luovat välittömästi raikkaan ilmeen ja herättävät huomiota. Tämän sävyn huulipuna on tarpeeksi ilmeikäs, jotta muu meikki voi olla hienovaraista.

vuoden 2019 opitmistic tuore elävä colar muoti meikki pantone väri 2019

Lumoava sävy ei vain näytä hyvältä huulilla, vaan koristaa myös poskia, silmiä ja kynsiä. Kevään ilme on erityisen imarteleva ruskettuneelle iholle. Meikkiasiantuntijoiden mielestä korallinvärinen poskipuna olisi erityisen tehokas kesän raikkauden lisäämiseksi ympäri vuoden. Monet merkittävät naiset ovat jo uskaltaneet! Joten, mitä sinä odotat?

pantone väri kauneus trendit kynsilakka elävä koralli trendi väri

Suuri Pantone -väri 2019 voi myös tehdä kylmän kauden lämpimämmäksi ja siedettävämmäksi kynsissä, kunnes kevät on vihdoin jälleen. Vaikka “Butter London”: n alkuperäisiä Pantone Living Coral -kynsilakkoja on toistaiseksi tarjottu vain Yhdysvalloissa, miellyttävä koralliväri löytyy myös muista merkeistä. Living Coralin erilaiset kauneudenhoitotuotteet ovat esillä koko vuoden ajan.

väri instituutti pantone väri 2019 elävä koralli virkistävä muoti vaatteet naisten julkkikset

Vuoden 2019 Pantone -väri on vilkas ja virkistävä, ja se on jo erittäin suosittu muodin ja kauneuden ystävien keskuudessa sosiaalisissa verkostoissa. Tässä yhteydessä on mainittava, että korallivärillä on aina ollut erityinen rooli muotimaailmassa. Itse asiassa monet tähdet ovat jo uskaltaneet liittää tulevaisuuden trendivärin pukeutumistyyliinsä. Bella Hadid, Zoe Kravitz, Vanessa Hudgens ja Hailee Steinfeld ovat vain muutamia heistä!

pantone väri 2019 elävä koralli värikäs luonto koralliriutta muotiteollisuuden trendiväri

Pantone -asiakkaat, jotka tietävät, mikä väri se on ennen trendivärin julkistamista, pystyivät esittelemään trendikkään korallipunaisen kevään muotinäytöksissä. Brandon Maxwellissa, Hermèsissä, Pradassa, Giambatista Vallissa voit jo nähdä oranssin, jossa on kultainen pohjavire. Calvin Klein, Altuzarra, Marine Serre ja Moschino käyttivät myös hengellistä Pantone 16-1546 -syksyn 2018 kokoelmiaan. Mitä tulee muodin harmoniseen värimaailmaan, seurallinen ja hengellinen väri voidaan yhdistää voimakkaisiin punaisiin, herkkiin ruusun sävyihin tai oranssiin.

muoti catwalk hip trendifrabe mallit elävä koralli pantone väri 2019

Nämä väripartnerit näyttävät todella vilkkailta tulosteiden ja kuvioiden avulla. Vuoden 2019 Pantone -väri sopii myös ihanteellisesti trendikkäänä lisävarusteena ruusu-, oranssi- ja puna -asuihin. Äänisävyinen ulkonäkö on myös erityisen tyylikäs ja naisellinen. Mainitsemisen arvoinen on myös ainutlaatuinen kontrasti korallien ja täydentävän sinisen värin välillä. Aivan kuten sininen merivesi saa koralliriutat loistamaan, hallitseva turkoosinsininen ja tummansininen päästää Living Coralin värin loistamaan.

pantone väri 2019 kytkin elävä koralli sininen yhdistelmä väri duo trendi

Previous Post
30 tee-se-itse-häälahjaideaa
Next Post
Joulukäsityöt lasten kanssa: 15 käsityöideaa suosittuihin aiheisiin