15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Turvallinen verkkokauppa: 7 vinkkiä turvalliseen verkkokauppaan

Online -ostoturva Kannettava tietokone Naiset

Verkkokaupasta on tulossa yhä suositumpaa, eikä jokapäiväistä elämäämme voi enää kuvitella ilman sitä. Eikä ihme, koska se on nopeaa, kätevää ja monissa tapauksissa myös halvempaa kuin ostokset paikan päällä. Verkko -ostoksista on todella monia etuja, mutta turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että siihen liittyy lukuisia riskejä. Tuhansia väärennettyjä kauppoja ilmestyy päivittäin ympäri maailmaa ansaitakseen nopeasti rahaa ja katoamaan sitten jälkiä jättämättä. Jotta et joutuisi petosten tai tietojen väärinkäytön uhriksi Internetissä, olemme koonneet tähän tärkeitä vinkkejä turvalliseen verkkokauppaan.

Tunnista turvalliset verkkokaupat ja hyvämaineiset palveluntarjoajat

Turvallisia verkkokauppavinkkejä naisten kenkien ostamiseen

Osta vain luotettavista ja hyvämaineisista verkkokaupoista tai ainakin niistä, jotka todella tarjoavat kohtuullisen kuvauksen tavaroistaan ​​ja toimittavat ne ajoissa ja hyvälaatuisina. Suojautuaksesi huijareilta on välttämätöntä tarkistaa sivuston luotettavuus ennen ostamista. Siihen on useita mahdollisuuksia. “Federal Information Information Security” on tässä on muutamia suosituksia. Varmista, että tunnetut hyväksymismerkit ja symbolit voidaan helposti väärentää.

Älä vastaa epäilyttäviin sähköpostitarjouksiin

Sähköposti Roskaposti tarjoaa turvallisen verkko-ostoksen

Ole varovainen roskapostien kanssa, joissa on valtavia alennuksia ja erikoistarjouksia. Ole erityisen varovainen, jos viesti on rikki saksaksi tai jos jokin on yksinkertaisesti vialla – kuten odottamaton toimitusvahvistus tiedostoineen.

ÄLÄ luota epäilyttäviin linkkeihin, koska siellä on monia väärennettyjä kauppoja, jotka näyttävät kopioilta muuten luotettavalta verkkokauppiaalta. Kun olet antanut oikean käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, ne voidaan todennäköisesti myydä menestyville mustille markkinoille.

Pysy kriittisenä ja tutustu hyviin tarjouksiin

Vinkkejä turvalliseen verkkokauppaan Tunnista luotettavat jälleenmyyjät

Jos tarjous on liian hyvä ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole totta. Varsinkin kun se kutsuu sinua ostamaan yhden kauden suosituimmista tuotteista, kuten “halvat Ray Ban -aurinkolasit”. Tällaiset tarjoukset ovat erittäin houkuttelevia, mutta eivät usko mahdottoman alhaisiin hintoihin. Kaikki kauppiaat, jotka tarjoavat suuria alennuksia, eivät tietenkään ole huijareita, mutta kysy itseltäsi, ovatko säästöt vaivan arvoisia. Riski olla saamatta tilattuja tuotteita tai huonolaatuisia on suuri. Yritä ainakin etsiä tietty tarjous tai jälleenmyyjä Googlesta ja oppia lisää siitä.

Suorita turvallisia tapahtumia Internetin kautta

Turvallisen verkkokaupan vinkkejä mitä etsiä

Halutusta maksutavasta riippumatta seuraavat asiat pätevät: Kiinnitä huomiota verkkoselaimesi suojausominaisuuksiin maksuprosessin aikana. Tarkista, että sivusto käyttää SSL -salausta. Salatun datayhteyden yhteydessä lyhenne “https: //” näkyy selaimen osoiterivillä. Näet myös pienen riippulukon tai avainkuvakkeen alareunassa tai osoiterivillä.

SSL -varmenne salaa tiedot, jotka lähetät Internetin kautta, esim. B. Luottokorttisi numero ja CCV, ja se lisää turvallisuutta tietojenvaihdon yhteydessä. Jos olet epävarma, etsi verkkosivusto Googlesta yhdistettynä hakutermiin, kuten “petos”. Jos jotain on pielessä, huomaat sen.

Käytä luottokorttia, älä pankkikorttia

Jos maksat pankkikortilla, rahat nostetaan suoraan tililtäsi. Jos maksat luottokortilla, sinulla on mahdollisuus saada laittomasti nostetut summat takaisin. Joten mahdollisuus saada rahat takaisin on paljon suurempi kuin jos ostaisit pankkikortilla. Kerromme myös, mitkä muut edut ilmainen vaihtotili, mukaan lukien luottokortti ostoksille ja siltä osin kuin kortinhaltija on vastuussa väärinkäytöstä.

Tarkista tilisi saldo säännöllisesti

Vinkkejä turvalliseen verkkokauppaan

Seuraa kaikkia ostoksia, kunnes saat tilaamasi tuotteen, jotta voit valmistautua, jos näet jotain epäilyttävää. Jatka pankkitilien ja luottokorttitiliotteiden huolellista seurantaa varmistaaksesi, että luvattomia tapahtumia ei tehdä. Jos et esimerkiksi ole koskaan käynyt Venäjällä tai et tunne ketään Moskovasta tai alueelta, on mahdotonta tehdä liiketoimia kyseisellä alueella. Mitä nopeammin huomaat tämän ongelman, sitä todennäköisemmin rahat voidaan periä takaisin. Myös SMS -ilmoitusten käyttäminen tapahtumista kortilla on hyvä idea.

Vinkkejä verkkokaupoissa Internetin suojaus

Verkkorikollisten käyttämät menetelmät ovat erilaisia ​​ja eivät aina tunnistettavissa ensi silmäyksellä. Jotkut virukset voivat esimerkiksi lisätä lisäkenttiä online -täytettäviin lomakkeisiin. Joten jos verkkokauppa yrittää kerätä sinusta liikaa tietoja (kuten kukkien ostotunnus), peruuta tapahtuma ja tarkista tietokoneesi välittömästi virusten varalta. Pysy kriittisenä ja vältä verkko -ostoksia!

Kuvan lähde: rawpixel.com CCO -lisenssi

Previous Post
Jalkapallotatuoinnit ja niiden merkitykset – monipuoliset ja uskonnolliset tatuoinnit
Next Post
Kaunis, roikkuva DIY -maljakko, joka on valmistettu muovipullosta